618
Hamarosan kijön ez az új játék!
-
#277 attol fugg, hogy volt e az illeto bonus palyan vagy nem. Mert az is van:) -
Pieces #276 En is. -
#273 igen... -
Nálam ez a 10. küldetés...
Valamit akkor én nem értek!:( -
Pieces #269 10-es palya Great Wall.En atjutok a hidon be az ajton ott leszakad a mennyezet es a racsnal kiirja, hogy mashol tudom mukodesbe hozni.Biztos pofon ecceru de nem jovok ra. -
#268 Hi!
A10. THE UnderWord vagy a 11. küldetés a ZURANA-ra gondolsz?
Mert a 10. az pofon egyszerű... Csak mész oszt hent!:D -
#266 Hi All!
14. résznél kinyírod a nagydarab "valamit" és vége?
Kapok egy IM***L kulcsot de egyenlőre nem változik semmi ha beírom!:(
Ez lenne a vége??? -
#265 Hát igen, talán az egy kis vigasz, hogy több karakter közül választhatunk.. -
#264 Mozgáskultúrája elég suxx :( 3-4 fajta ütés egyfajta ugrás. :( -
#263 Ja és nem árt ha Goblinnal, Halfling-gal csinálod ezt, mert ezek a karik elég gyorsak. -
#262 Ilyen ellenfeleknél édemes a futás, lövés módszert használni. Voltak olyan főellenséeg, akik hozzám se értek, még is leütöttem őket. -
ShD #260 Udv!
Segitsetek kerlek! A Sanctuary nevu palyan van egy bazi nagy kivegzogep, amit 4 kar mukodtet. Hogyan lehet onnan tovabjutni? A karokat kell rangatni, vagy mifene? -
#258 crackelés megvolt?
Utána az exe fájllal probálkozz. :))
Kicsit részletezhetnéd a problémát ha azt akarod hogy segitsen valaki, pl. milyen géped van, stb.... -
#257 Sajnos nem tudom mi lehet a baj, mert nálam is eredeti van :))) -
#256 Rip, vagy Iso van meg?
-
#255 jujj,pont ettől tartottam. -
#254 Itt mindenkienk eredetiban van meg, szóval itt senki sem fog segíteni :D
-
#253 HEEEEEELP!
warez problem. install után semmi sem történik, egyszerűen nem indul el. akinek warezban van segítsen plz. még a cdkey-t sem kéri....:(
help -
#252 Én most próbáltam ki a játékot, tényleg gyönyörű és remek hangulat jellemzi...szinte nem lehet letenni...egészen addig, amig rá nem jön az ember, hogy a quicksave-et bizony hanyagolták...és egy kicsit lehetne nagyobb mozgáskulturája hösünknek... és most nem az életszerűségre gondolok, de igazából ez is csak mondvacsinált baj. A menü megoldásai valóban irigylésre méltó...szerintem az van az egyik CD-n :) Igazán remek játék...nem is gondoltam volna. -
K.András #251 Nekem egyedül ez az öntömjénezés nem tetszik benne, ez a nyolc képernyö mig kijutsz a játékbol,amugy tényleg fasza... -
Pieces #250 Koszi a segitokeszseget!De ha barki tudja a megoldast ne hallgassa el.Great Wall-on racsot hol lehet mukodesbe hozni? -
#249 Ennek a jateknak talan az a legnagyobb szepseghibaja hogy a karaktereknek kicsit idetlen a mozgasa es nem tudnak felmaszni sehova ha kicsit magasabb van. Es mintha kicsit nehez a harc is.
Bar meg nem jottem ra megfigyeltem hogy vannak kombok amiket fogalmam sincs hogycsnalom de neha eleg jok.
A grafika teccik. Minden fullos es gyonyoruen megyen :)
De lenyegeben remek gem es eleszunk vele egy darabig:)
Az meg ahogyan a menuk meg vannak olva hat gyerekek ilyet sehol nem lattatok meg. Nekem szemely szerint leeset a pofam az animalt reszeknel. Hiaba az egy rulez otlet! -
#247 Hát meggyőztetek :D Akkor leszedem, egyébként DC-n is simán le lehet szedni nem kell ide provát ftp! -
K.András #246 Privi ftp-ken fentvan... -
#244 Oriási ez a game! -
#243 Megyek aszt ütök játék, de a legjobb fajtából!!! Megéri! Lacc hazudtam én neked valaha? :) -
#242 Le akartam szedni ezt a gamet de aztán látom hogy ez 3 CD :) Megéri leszedni, vagy ez is csak egy ilyen megyek oszt ütök játék? -
#241 Vag te a Greatwall páyláról beszélsz?? :)) Bocs kevertelek valakivel :) Ha bejutok magába a várba, akkor, megmondom. :) -
#240 Azt csak akkor lehet, ha már visszatértél ide a másik dimenziókból. Ha már visszatértél, akkor elvileg a USE-zal lehet. -
Dns5000 #239 egesz jo game, hunter, assasin nagyon tapos, burst arraow brutal. Harcosal meg szinte lehetetlen jatszani. Kar hogy a dar oldalon is ugyanazok a karakterek vannak ugyanazzal a felszerelessel :(. Csak a nevuk mas. -
Pieces #238 Engem inkabb az erdekelne hol lehet mukodesbe hozni a racsot!? -
Zsoltee_a_bator #237 szar ez a jatek nem lehet sehonnan letolteni :) -
#236 A Great Wall pályára milyen karaktert ajánlotok, milyen felszereléssel? -
#235 Várhatóan mikor jön ki? -
#234 a hivatalos oldalon csak ennyi van
single, multi, coop -
#233 Azt ugye vágjátok, hogy az egészet a Warhammer mintájára csináltáták! Snotling, a Bombardier jele a hátán, helyszinek hangulata, ez mind mind Warhammer. -
#232 UBERFASZA!!! És hogy lesz majd a COOP mód, vagy ez valami biztatás volt, de semmi konkrétum? :) -
#231 egyik lépcsősház föltszintjén jobbra egy kis mellék szobában. -
#230 Assasinnal kell oda bemenni+Dwarven Crossbow, ha fejbelövöd őket kapásból meghalnak, a csapdás rész utána már könnyü, nekem elsőre sikerült. -
#229 én azzal nem bírtam leölni a szőrmókokat az elején