Enclave
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Én is leszedtem de 2óra után töröltem is:), pedig jó játék, érdemes leszedni ha esetleg valaki még csak gondolkodna rajta
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
Bazze! Leált a letöltés mialatt nemvoltam itthon. KURVA NET!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Minden Maxon. felbontás: 1280*1024*32 és meg se kottyan.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
remélem, lesznek még hasonlóan monumentális grafikai megoldások
Riszpekk
nagyon jól megy 1024*768 /32bit ...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
1.9XP, 512DDR, MX440 és U2 is totál játszható volt, az Enclave meg csak úgy hasít
Riszpekk
`Take a look to the sky just before you die`
! Másik, a gépigénye milyen mert nekem nincs egy csúcskategóriás gépem (950 Mhz + GeForce 2 MX) ezen elfog menni?––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Pls help thx
Módszer: amikor spawnol kalapáccsal lecsap - utána elfut, ajtó mögé be, és folyamatosan csapkodtam a földet. Megdöglött! :D
Na jóccakát! :)
Amúgy egyáltalán nem gáz, hogy nem lehet menteni.. mert azért nem olyan nehéz ez. Jó, van amikor bug, leesel véleltlenül, lelõnek és azt se látod honnan, stb., de az a kétszeri max. háromszori nekifutás amíg elérsz egy checkpointig az bõven a tûréshatáron belül van. Utána meg úgyis megcsinálod.
MaTyi: thx a részletes leírást, holnap megpróbálkozom vele. Amúgy ez a lícs fiú szerintem egy BUG, megnéztem csomó XBoxos topicot és a sok sírás-rívás mellett ezt a srácot meg sem említik.
P.S.: ha az a MaTyi vagy akire UT2k3 demóból emlékszem akkor tudom, hogy nem vagy láma. ;)
mondjuk amíg nem lesz save peccs :D
Riszpekk
szal: keszulsz ra mikor megjelenik, ugorj fel elotte hogy mikor megjelenik mar vagodjon is a kalapacs. ha ez megvan akkor futas vissza es igyad a lottyot 1 darabig kovet de nem vegig szal meg tudsz pihenni es toltodni ha ez megvan akkor roham megin es megin futas, stb. Nekem igy jott ossze. GL :) [ megjegyzem en mar 2* nem ugraltam a dragakovekert mert ugyis bebukod;) ]
Es nem, nem vagyok lama:P
Lenne 1 olyan gondom hogy elakadtam a gameba. A Dark küldetéseket nyomom és a 11-es pályán(vmi bánya) elakadtam. Az elsõ waypontnál van 1 kapu oda nemtalálom az istenért se a kulcsot pedig mindenhol nézztem. Pls segicsetek aki tud. Thx
Fasza fantasy hack n slash game csak szívok vele mint a torkosborz amint látod. :D
Csak single úgyhogy neked nem jönne be. :)
Szóval. Ahogy bejutok, van egy kulcsos ajtó. Ott van egy berserker, konyec, utána egy teleport, ott megjelenik egy rohadt lícs, dõl belõle a fekete genya azt hogy a rákban nyírtad ki? Knighttal megyek, full páncél, full pajzs, full health, a fullos kalapács (tényleg jó), de 5 másodpercig nem bírom mellette, lemegy a healthem és kész. Ahogy spawnolt a lich, lecsaptam mellé, rohamoztam rá, de semmi.
Ha ezt az egyet nem bírom kinyírni, akkor mi vár a teleport túloldalán, ahol van két ilyen játékos meg nem tudom hány csonti. :/
Mindenesetre a pozitív játékélmény már nagyon rég el van feledve Enclave suxx big-time!! :P SAVE GAME-et akarok ha már ilyen ez a gennyláda lícs legalább NE KELLENE A ROHADT PÁLYA ELEJÉT NEGYVENSZER VÉGIGSZENVEDNI! Ráadásul persze, hogy a legfosabb pályán van ez ahol csalogatni kell a nagy genyákat, meg utána ugrabugrálni meg utána várni hogy a zöld ködbõl kijöjjenek a lícsek akik bezzeg NEM CSINÁLNAK SEMMIT.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
PLUSZ a pálya elején csalogatni kell a Berserkert, meg pajzsot rakni magad elé nehogy íjász elkapjon utána ugrálni a párkányra a smaragdért ÉS ROHADTUL UNOM szal ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRGH!
Elõtte meg semmi komolyabb nehézség nem volt... :/
Ja és gratula!
Pedig aszittem láma vagy te is csak a dark kampány a könyebb!

13as: knightal, minden cuccot maxon, fegyver: hammer of the sky (a keken izzo kalapacs). Hasznalata: ugras es utana balgomb -> belecsap foldbe sok sebzest okozva, 1*e tobb nmyn is. Nekem ezzel sikerult 5. re
nem kell ülnöm órákat a stratégiával, és mint családos, az asszony sem b*sztat, hogy hajnalben megyek be.
mindenesetre, egy save-patch nem esne rosszul...
Ha valaki megcsinálta LIGHT/13-as missiont az ne kíméljen és ossza meg velem hogy hogyan sikerült plz. .)
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Bpocs. értelmesebben nem bírtam magyarázni. :)