618
Hamarosan kijön ez az új játék!
-
#228 egyebkent kiprobaltatok a ligthban a föld gólemet? nagyon rulz:) megutok vele egy atlagos ellenfelet es felkenodik a falra, szabalyosan golfoztam velük :)). -
#227 én asszem a dark 4esnel kaptam majdnem agyverzest amikor kb fel ora utan legyoztam az elso 3 szőrmókot, bementem a hazba es televolt csapdával. Persze hogy meghaltam. Aztan sorcival mar konnyebb volt :) -
#225 Dark-2-nd mission-hol van a polgármester??
össze-vissza keresem-sehol...
-
#224 En most vegeztem ki fullosan, oda vissza, light/dark szinten az egeszet.... Haat, nagyon varom a folytatast:) -
#222 Nagyon állat a játék most tartok valahol....:) De nagyon klafa a gém! -
#221 Hat komolyan mondom, ez a dark oldal egyszeruen uber, a helyszinek olyan latvanyosak, hogy oda van az ember a gyonyortol! A 2 resz iden mar nem jon ki? Mer ma` nem birom nelkule sokaig:) -
#220 to be announced
magyarul még nem hirdették ki -
#219 TBA? -
#218 TBA.... -
#216 mikor jon enlave2? -
#215 IC gyün majd Enclave 2 lesz benne COOP is!! :) -
#214 Szerintem egy COOP multiplayer kene bele Arena tipusú pályával. -
#213 Na, most nyomom a dark 4 et, a light mar kesz, nagyon uber ez a game, de lehetne picit hosszabb, de akkor is uber:) -
#212 A jeges karddal lefagyasztasz egy kicsit, utána azzal legolfozod a nagyot. :) -
#209 Jaj nem úgyé étettem! IRC csitról ismerem ha télleg ő az az ayden!:))) -
#208 Mer szted ki Falabu koma? :) Persze hogy o:) -
#207 Ayden, te az az ayden vagy akire én gondolok?:) -
#206 Hubazz, ez gyönyörű !!! Már alig várom, hogy játszak vele! -
Zsoltee_a_bator #205 hat azert..
ez az engine korlatozottabb. nezd meg pl a faszi mogott 10 meterre mar a nagy semmi lathato. az igaz hogy ehhez a jatekhoz tokeletes. -
#204 Hát először is nem akarok órákat játékkal elcseszni, meg most helyem sincs:). De amúgy nagyon teccik meg graf tényleg nagyon bejön meg ez is az a játék ami mellé le tudok ülni csak ugy fél órát jáccani mint pl UT2. No mind1 azért mejd eccer én is végignyomom:)
Gépigénnyel kapcsolatban: hát nemtom nekem Unreal2 lejobb texturákkal plusz a legbrutálisabb árnyékokkal és csúszkák a maxonnal ment rendesen+ 16x Anizo. De ez... hát már igy az elején is sokszor átmegy zavaró rángatózásba, de hát a pompából én nemengedek inkább döcögjön jó az nekem úgy is:))) -
#202 Nekem is tök így néz k. -
#201 Ja tényleg szép de igazán mozgásban kell látni. Meg az az érdekes, hogy az aliasing egyáltalán nem jelentkezik, nem kell FSAA se rá, és nagyon szép.
Splinter Cellben pl. meg tiszta cikk-cakk minden. -
#200 Azért is, sztem, szép, Mindenféle Unreal2 elbújhat...és fele akkora gépigény.
-
#199 Druid egyértelműen. Pszionik genyával lőjjed őket és strafe-eljél jobbra-balra. :) -
#198 Ja < > :)) Na mindegy -
#197 Hmmm
-
#196 img src="http://enclavegame.com/img/screenshots/5_enclave_scrn.jpg" -
#195 25 -
Bandeeka #194 hány pályából áll a game? -
#193 Mer szegeny ayden most nozik, neki ilyenre nincs ideje:)) -
#192 És miért tötölted?:) -
#190 Húúú mennyi ismerős arc:)
Én is leszedtem de 2óra után töröltem is:), pedig jó játék, érdemes leszedni ha esetleg valaki még csak gondolkodna rajta -
#189 Köszi;)
Bazze! Leált a letöltés mialatt nemvoltam itthon. KURVA NET! -
#188 de abba lehet :DD
amikor pl. beszarsz egy fordulóban :D -
#187 Nem lehet abbahagyni...
Megyek is gyakni tovább!!!
-
#186 AMD Athlon XP 2400+@2Ghz Gef4 Ti 4200, 512 MB ram.
Minden Maxon. felbontás: 1280*1024*32 és meg se kottyan. -
#185 graf tenyleg brutal:))9700pro igenycsak jol nez ki:) -
#184 le lehet még ezt valahonnan töltögetni? -
#183 Ja és az engine tényleg szuper, meg se reccen és gyönyörű! -
#182 Dark kampányben nem tudom kell-e menni Ancestorékhoz de az a római beütésű pálya nagyon gyönyörű!