2001
Nagyobbat, kissebet, tft-t, flatet, stb, markak
  • Inquisitor
    Az szuper, mert 3 napon belül a kereskedőhöz kell vinni a monitort, nem a szakszervizhez. És utána a boltostól nem veszi vissza a Samsung? :D
  • czky
    Samsungokra is a Class II-es szabvány vonatkozik, azonban új monitor vásásrlásakor 3 napon belül 1 subpixel hibáért is cserélik a monitort.
  • Inquisitor
    Nincs 10 napja szerintem, hogy elolvastam a Samsung.hu-n a feltételeket, és lehet hülye vagyok, de valami 5 vagy 6 pixelhibától garis csak. (15-17" között, nagyobbaknál több a "megengedett" pixelhiba!)
  • Inquisitor
    Ha állandóan fekete vagy állandóan fehér a képpont. Ha "csak" valamelyik alapszin hiányzik az adott képponton azt Subpixel-hibának hívják. Na abból több lehet a garanciális feltételek alapján, mint "igazi" pixelhibából.
  • CopyG
    Mi az hogy főpixel hiba esetén cserél csak? Mit jelent az hogy főpixel hiba?
  • czky
    Itt van teszt a Samsungról.
  • czky
    Az LG egy főpixel hiba esetén cserél sajnos, viszont a kontrasztaránya jobb, meg a reakcióideje.
    Én a Samsungot választanám, mer az LG márkát nem naon szeretem... :D
  • Magnum PI
    Szerintetek melyiket ?

G 20'' L204WT-BF LCD 5ms 62 760 Ft. 3év
    Samsung 20,1'' 205BW LCD 6ms DVI Wide 64 800 Ft. (3nap pixelgar) 3év
  • Sir Quno Jedi
    A 17"-19" monitor felbontása mindkét esetben 1280*1024. Kevés van aminek nem. Akkor miről beszélünk? Hülyeség kisebb monitort venni drágábban, ha a minőség hasonló, ez tény.
  • CopyG
    De ahhoz nagyobb videókártya kellene, hogy egy-egy játékot meghajtson olyan nagy felbontásban!
  • Sir Quno Jedi
    De ennyié simán vannak 19"-es moncsik??????
  • CopyG
    Szeretnék egy 17 colos lcd monitort venni!
    Lényeg hogy legyen rajta DVI csatlakozó 8ms vagy az alatti legyen a képfrissítés, szép élethű színeket produkáljon, éles képe legyen.
    Legyen hozzá DVI kábel!

Játékokban foci, autóverseny, fps-ek szépen fussanak rajta. És azért a filmek se legyenek szellemképesek! Jah és ne legyen túl drága!

NÉztem egy ilyet

Acer AL1723 17' TFT 8ms DVI
    49620.-

Ez mennyire jó?

VAn Acer AL1751 17colos is, az meg 80e ft! Ekkora különbség lenne tényleg két lcd monitor közt? Ráadásul egy márka is!!!
    Néztem Samsungokat is, azok általában 50 környékén vannak.
  • Csabesz6
    egy nem kimaradt
  • Csabesz6
    jahm. csak mindenki szarja a $-t kedves barátom
  • zoolee
    OKs, akkor még körűlnézek...
  • repvez
    Ha mindenképpen 22"-ost akarsz akkor hasonlo paraméterekkel kapsz LG monitort is 90 körüli áron.
    Edigitalnal 2 hete 74 ért volt csak gondolom észrevették hogy tul olcso ezért megemelték az árát.
  • zoolee
    Hali,
    Tegnap nézegettem egy Electroworld újságot, és megláttam benne egy AOC L22A 22" os moncsit....
    Nagyon megtetszett...
    5ms válaszidő,1680x1050 felbontás,700:1 kontraszt(ez az egyetlen kételyem, nomag a márka, mert még nem hallottam róla),300cd/m2 fényerő,DVI csati...
    Én mind ezt 84 ezerért.....
    Szerintetek megéri???(gondolom igen)
    Illetve egyáltalán milyen márka ez???
    Azért kérdezem, mert amikot néztem 22" osokat az mind ilyen 150-170 volt...
    Ez feltűnően olcsó...
    Szerintetek???
  • bazza
    hz
  • bazza
    khz
  • bazza
    :DDD (max 85hz)
  • Mike
    azért mondjuk ha egy 97khz+-es 250Mhz-es crt-d van ne dobd ki
  • Mike
    a daewoo egy dologra jó
    emeleten laksz?
    lökd le
  • Csabesz6
    eza hz dolog hogy müxik? minel nagyobb annál kevéséb roncsolja szemet?nekem egy 9 éves daewoo crt-m van:P tegnapelött löttem be 85 hz-re nview-ben.nem lessz tőle baja? nekem jobban kiméli a szemem?
  • sb1
    A 75 hz ne zavarjon, ég és föld a különbség a szemkimélés tekintetében...
    17" közűl ezen az áron, már jó választás lehet egy LG L1753TR-SF 17" LCD Monitor 2ms válaszidővel, dvi-d bemenettel...

• bazza
    áhh látszik, hogy eddig nem voltam még lcd közelben :DDD
    Ha már így tudtok segíteni még lenne pár kérdésem:
    -szemnek jobb/nemjobb a crt-nél? (75hz nem gyenge?)
    -40-50e ft körül már érdemes lenne egy '17-est választani? (mikre érdemes odafigyelni)

boc, és köc!
  • sb1
    Az lcd monitoroknál van az un. natív felbontás, ami annyit tesz, hogy itt a legjobb a megjelenített képminőség.
    Természetesen ennél kisebb felbontásban is üzemelnek, valamennyire a minőség rovására.
  • bazza
    hi! az mit jelent, hogy az lcd-k 1280*1024-es felbontásúak? Ennél kisebbet nem bírnak? or what?
  • alakulat
    Hi
    Monitort vennék, kinéztem két fajtát. Az lenne a kérdésem h melyik a jobb? Kinek mi a véleménye ezekröl?
    LG 19' TFT L1953TR-SF
    Acer 19' TFT AL1951Ds
    elöre is köszi
  • ingy3nfr3g
    ASUS VW192S
    5ms-t irnak rá namost ez nemtom hogy neme a szürke-szürke árnyalat....
    az érdekelne hogy játékokban mennyire gáz egy
    SAMSUNG 730BF 4ms g-g hez képest?
  • repvez
    Sziasztok tanácsot szeretnék kérni hogy 60eFT környékén milyen TFT-t érdemes venni ami nagy átlagban mindenre használhato (játék, film,grafika).
    Eddig amiket néztem az az
    LG L1919S
    LG L1953TR-SF
    Samsung 205BW
    A játékok mennyire támogatják a wide-ot?Torzitja a képet vagy csak fekete csikot rak oda ahol nincs jel vagy levágja a részeket?
  • biomage
    kösz
    utána érdeklödöm a kedvenc boltomban, amugy a depon legolcsoban 28 ezerbe kerül kb
  • sb1
    Nézd meg ezt, már br 30-ért megkaphatod, szerintem eléggé jó...
  • biomage
    szép napot

monitor vásárlásra adtam a fejemet, ajánljatok 20-30 ezer FT közti 17 colos monitort, ami sokáig huza ki hiba nélkül a napi 12 órás használattot és szép legyen a monitor kontrasztja, én a belineara vagy samsungra gondoltam, ha tudsz jobbat ird meg
    ja és használt nem jöhet szoba vagy 30 ezer feletti
    köszike
  • Csabesz6
    sziasztok
    érdemes egy ienre beruházni?elég jó áron van , muternak kéne munkához(könyvelö)ő az
  • steweee
    már régen jártam erre, legalább fél éve. csak azóta vált aktuálissá a moncsivásárlás, mert most van rá megint pénzem, úgyhogy nem olvasok vissza, légyzsi segítsetek

tft moncsi kellene, KIZÁRÓLAG JÁTÉKRA KELL, tehát a láthatósági szöge nem számít, mert mozizni a tévére vezetem ki.amire emléxem hogy a válaszidő nem igazán lényeges, sőt vmelyiknek rosszabb a képe a nagyon alacsony válaszidők miatt, és nekem tv + film paneles kell a fentiek miatt, ha jól emléxem. és dvi csatlakozást is odaírtam emlékeztetőül, de azt már nem tudom hgoy mit jelent

meg pár típus amit kiírtam

belinea pmva (na ezt sem tudom mi) 101920 4ms
    samsungok
    940 BW
    930 BW
    740 BF

röviden. játékra kellene 19"os monitor, lehetőleg úgy olcsó, hogy az ne a minőség rovására menjen
  • luckyboi
    Hello , erről tapasztalatok, vélemények?
    931C
    Köszke
  • aaatttika
    En is ilyen monitort neztem ki magamnak, es sehol sem lehet talalni rola tesztet, es leirast se.Nekem X360-hoz kene legfokeppen, csak azert felek tole mert a nativ felbontasa 1650 es a box meg 1280- ban nyomja, es lehet, hogy ezen a felbontason mar nem olyan szep lesz a kepe, mivel eleg mesze van a nativjatol.Amugy lattom eleg jo geped van, ezen a konfigon a monitor legnagyobb felbontasaban /nativban/ tudsz jatszani.Amugy ha megvetted legyszi irjal par dolgot rola! Elore is koszi!
  • sb1
    hy all..

Szeretném megvenni hétfőn ezt a monitort, csak gondoltam kikérem a hozzáértők véleményét is:
    Mirai DML-522W100 22" wide TFT-LCD
    Az alant írt géphez lenne.
  • ShaiHulud
    a capslock v2.0
  • PALAP
    MONITORT VENNÉK.
    19" TFT 60000FT ALATT, ÁTLAGOS HASZNÁLATRA.
    SZERINTETEK MELYiK MA A LEGJOBB VÁLASZTÁS?