A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Elég szomorú a dolog, de... hátha bejön. Sok vesztenivalód nincs, hogy közben õ mit érez, az az õ dolga. Majd megvigasztalod, ha sikerül.<#ravasz1>#ravasz1>
Különben így csak te érzed magad sz*rul... Könnyû kívülállóként ilyet mondani, de ha ez se jön be, ne foglalkozz vele. Oldja meg a problémáit maga!
msot beszéltem az exemmel megint..és azt modnta azért is szeretett ki belõlem mert én annyira imádtam, a másik srác meg nem.
Most õk úgy állnak hogy az új barátja már nem szereti, és bevalotta neki hogy csak addig kell neki amíg nem talál egy másik nõt!
DE ennek ellenére az én exem még jobban szereti! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
tudom hogy már beszéltün kerrõl az általános jelenségrõl, hogy mindenkinek az elérhetetlen kell de az már akkor is túlzás..Nyugtassatok meg hogy nem csak ilyen tipusú csajok vannak mert most már kezd nagyon elegem lenni! Asszem felborítom a fogadalmamat, és nem változom meg, nem keresek komoly kapcsolatot, hanem szarok a nõkre mindenkit kihasználok és b*szhatja az összes!
FÚHDE ideges vagyok!!!!<#boxer>#boxer>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(estéjit is,csak az utóbbi idõben nincs lehetõségem felhúzni)😊
Magam is pontosan ezt szeretném egy kedves, csinos lányzótól: nõiesség (megjelenésében és kisugárzásában) érett gondolkodás, felfogás. Amiket te is említettél. A realitás azonban kissé más. Valóvilág, Gyõzike, Megasztár. Beszt magazin, Blikk.
Kérdés, mi teszi a nõt? Nem hiszem hogy a szüzességre céloztál... Szerintem a nõt a nõies viselkedés, öltözködés, kisugárzás, stb. teszi nõvé. Na meg az érett gondolkodás (igen, nõtõl is el lehet várni ilyet<#smile>#smile>)
(Gondolom, mindenki érti, mire utaltam. Nem nagyképûségbõl írtam...)
Még csak a láthatáron sincs senki, aki megtörhetné.
Letekertem ma is vagy 45 km-t. És kimásztam az opera tetjére... kb 25-30 m magasba. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen magas az az épület. Az homlokzata nem mutatja, elrejti az utca felé.
sok szerencsét, dart! 😊 majd számolj be a fejleményekrõl 😄 már ha lehet ilyet kérni.
Neked is szép 7végét! 😄
...what\'s for You, will not pass You by...
ha pedig megsem,akkoris megismertem egy remek embert 😊
szal ex-jelenlegi baratnom pedig kaparjon csak.felevig en nyuszitettem az o ajtajanal.(kepletesen ofcos).vagy ez igy tul revenge szagu ? 😛
klassz 7veget nektek,nameg konfliktusmenteset fokepp
A lényeg, hogy élek, itt a tavasz... lehet bringázni végre. Bár az elsõ utamon rojtosra törte a seggem a nyereg, mivel november óta nem ültem rajta... :-/
(valaki dobjon már fel egy új témáááát! takarítókat kérünk ebbe a topicba (is!) )
Neked még mindig nincs jobb dolgod? ÉN már rég leszúrom, hogy miket irkálsz...
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
asszem ez nem az a topic, ahol ilyesmit kéne csinálni srácok <#ejnye1>#ejnye1><#shakehead>#shakehead>
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."