A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebben igazad van. Ha tényleg komolyan gondolja, akkor ez tényleg nem megy. De ha csak d*gni akar (ezt nem hiszem), vagy annyira szerelmes hogy a csaj így is kellene... Akkor meg lehet próbálni.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

A kérdés csak az, hogy mire megy ezzel a "taktikával" hosszú távon. Boldog lesz, ha nem adhatja az igazi önmagát? Boldog lesz, ha a lány megtartása érdekében azt kell hazudnia, hogy nem érdekli õt, miközben olyan társra vágyik, akivel odaadó és õszinte lehet?

Esetleg megmondhatnád neki, hogy neked se kellene. Már régen túl vagy rajta. Csak sajnálod, azért dumáltok néha.

Elég szomorú a dolog, de... hátha bejön. Sok vesztenivalód nincs, hogy közben õ mit érez, az az õ dolga. Majd megvigasztalod, ha sikerül.<#ravasz1>

Különben így csak te érzed magad sz*rul... Könnyû kívülállóként ilyet mondani, de ha ez se jön be, ne foglalkozz vele. Oldja meg a problémáit maga!

Nagyobb sikered lesz, ha így teszel. Ezt garantálom. (Tapasztalat. Én is csak azóta vagyok szóló, amióta megkomolyodtam és igényelnék egy tartósabb kapcsolatot, komoly lányzót magam mellé.)

ájjj de kiakasztanak a nõk..
msot beszéltem az exemmel megint..és azt modnta azért is szeretett ki belõlem mert én annyira imádtam, a másik srác meg nem.
Most õk úgy állnak hogy az új barátja már nem szereti, és bevalotta neki hogy csak addig kell neki amíg nem talál egy másik nõt!
DE ennek ellenére az én exem még jobban szereti! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

tudom hogy már beszéltün kerrõl az általános jelenségrõl, hogy mindenkinek az elérhetetlen kell de az már akkor is túlzás..Nyugtassatok meg hogy nem csak ilyen tipusú csajok vannak mert most már kezd nagyon elegem lenni! Asszem felborítom a fogadalmamat, és nem változom meg, nem keresek komoly kapcsolatot, hanem szarok a nõkre mindenkit kihasználok és b*szhatja az összes!
FÚHDE ideges vagyok!!!!<#boxer>

Danee
ok, csak megjegyeztem 😊

Breki33
akkor a megasztár maradhat P
Konkrétan nyolc...

Hangianix
Hat, mivel van vagy 10 ev kulonbseg...

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Értsd yol.

Danee
"mai lányok" 😄
mint a vén öregemberek, lol 😄

Akkor mesélj. Éppen ráérek...

BEAST
nem , nem az

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jó a reggel?

Nem a ruha a lényeg, hanem ami benne van... Sose a farmert nézzük<#wow1>.

BEAST
jóreggelt <#szomoru1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

krisztike
Úristen,nem vagyok elég nõies mert szeretek farmert hordani.

(estéjit is,csak az utóbbi idõben nincs lehetõségem felhúzni)😊

krisztike
Az,hogy téged még nem láttalak benne .(már,amikor véletlenül sikerül odakapcsolnom ) 😄DD

Breki33
Megastárral mi a probléma?
Teljes mértékben egyetértünk. De pont ezek hiányoznak a mai fiatal lányokból. A kihívásokat magam is szeretem. Ebben is egyetértünk/egyezünk. De az az igazság, hogy -mint alább is utaltam rá- nem ez lenne az elsõ alkalom, hogy egy lány mellettem érik nõvé... nem is a második, nem is a harmadik. És innentõl kezdve viszont már nem kihívás a dolog, hanem inkább unalomba fulladó rutin.

Magam is pontosan ezt szeretném egy kedves, csinos lányzótól: nõiesség (megjelenésében és kisugárzásában) érett gondolkodás, felfogás. Amiket te is említettél. A realitás azonban kissé más. Valóvilág, Gyõzike, Megasztár. Beszt magazin, Blikk.

Inkább nõt neveljek mint palántákat(bocs, ezt nem hagyhattam ki). Szeretem a kihívásokat. Beérve nincsenek, fõleg az akivel most akarok összejönni. Nagyon zöld.

Kérdés, mi teszi a nõt? Nem hiszem hogy a szüzességre céloztál... Szerintem a nõt a nõies viselkedés, öltözködés, kisugárzás, stb. teszi nõvé. Na meg az érett gondolkodás (igen, nõtõl is el lehet várni ilyet<#smile>)

Gondolkoztam. Kiégve valóban nincsenek. De ezzel együtt beérve sem. 😞 És az igazat megvallva nem igazán vonz a gondolat, hogy egy "kislányból" kelljen nekem "nõt" nevelni. Ismét.
(Gondolom, mindenki érti, mire utaltam. Nem nagyképûségbõl írtam...)

Ez a baj. Gondolkoztál már a fiatalabb csajokon (18-23)? Egy kis vérfrissítés. Õk még nincsenek kiégve...

Ja... és a szívem sincs megtörve.
Még csak a láthatáron sincs senki, aki megtörhetné.

Én nem pihiztem! 😊)
Letekertem ma is vagy 45 km-t. És kimásztam az opera tetjére... kb 25-30 m magasba. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen magas az az épület. Az homlokzata nem mutatja, elrejti az utca felé.

Ez a megtört szívek klubja... Egyenlõre. De úgy tûnik, ma mindenki pihizik.

Danee
sziasztok! most írok elõször ebbe a témába Hogy vagytok? 😊
Mi a mai téma? 😊

Legalább valaki sínen van... Vagy nem is csak sínen?<#smile><#smile><#smile><#smile>

Breki33
atya úr isten

mondanám ha Chandler lennék
dartonita
termeszetesen,Neked mindent 😉)

BEAST
hmm , szebb 7végét <#wave>

nahát,nahát<#ejnye1>rosszak vagytok ti fiúk de azért szeretünk titeket!!!<#love11><#love12><#puszi><#law>
eLviRA
😊

sok szerencsét, dart! 😊 majd számolj be a fejleményekrõl 😄 már ha lehet ilyet kérni.

Neked is szép 7végét! 😄

...what\'s for You, will not pass You by...

dartonita
estet,vagy inkabb ejszakat.nalam picit megint valtozott a felallas...elkezdtem kicsit nyitni mas nok fele is,kedvenc lelekszipolyozom termeszetesen kozbelepett es maris elkezdte ereztetni mennyire hianyzom,mennyire szeret,meg mien baromi feltekeny...termeszetesen a tartalmas egyuttleteket leszamitva tulsok minden elvarasom mar nincs,nemis igen lehet,mert picit eljatszotta a bizalmat.amugy meg van masik 'project' es ha a megerzeseim nem csalnak,sokkal tartalmasabb es szorakoztatobb hetek,honapok ele nezhetek ha a dolog tovabb fejlodik 😊
ha pedig megsem,akkoris megismertem egy remek embert 😊
szal ex-jelenlegi baratnom pedig kaparjon csak.felevig en nyuszitettem az o ajtajanal.(kepletesen ofcos).vagy ez igy tul revenge szagu ? 😛
klassz 7veget nektek,nameg konfliktusmenteset fokepp

Ja, bringa-bringa... Az jó. Bár én a budira is kocsival megyek. A csaj terén talán lesz valami. Jót dumáltunk arról, nehogy félreértsem hogy felhív, meg beszélgetünk, meg ilyesmi... Aztán elkérte az e-mail címem, ha válaszolni akar az SMS-ekre... Szóval talán. <#eplus2>

Nálam semmi különös. Mármint csajok terén. Végül is... ha belegondolok, amúgy sincs semmi különös. 😊)
A lényeg, hogy élek, itt a tavasz... lehet bringázni végre. Bár az elsõ utamon rojtosra törte a seggem a nyereg, mivel november óta nem ültem rajta... :-/

Ezt jól összehoztuk<#smile>... Kinél mi a helyzet?

Üdvõõ

háj
Sziasztok!

szerintem sem, én ide"menekültem", õ meg utánamjött... mondom, új árnyékom van.
(valaki dobjon már fel egy új témáááát! takarítókat kérünk ebbe a topicba (is!) )

szokott SG-t olvasgatni (a reggelésre még nem tudtam rávenni)
Neked még mindig nincs jobb dolgod? ÉN már rég leszúrom, hogy miket irkálsz...

VinylToy
A Kicsidet (aki nem hülye picsa) is odaengedted a gép elé? Még a végén meglátja mennyi baromságot írkálsz és újra elhagy :/

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

hm
asszem ez nem az a topic, ahol ilyesmit kéne csinálni srácok <#ejnye1><#shakehead>
Hangianix
Egyszer veletlenul en is irtam privit magamnak 😞

(most jött privrien: xarjam már le ezeket a marhákat. Köszi!)

VinylToy
Hééé..miért beszélsz csúnyán?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Hangianix
Azert nem kell karomkodni.

állj már le köcsög!

VinylToy
Legalább annyira mint a Te hülyeségeid olvasni minden topikban 😄