A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó offozni, barom?

VinylToy
A zene topikokban is sokan bírják, meg az egész fórumon. Népszerû gyerek, és nekem mondja hogy okoskodom. Pff

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Hangianix
Legalabb ugyanolyan ertelmesen lehet vele, mint egy fallal. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

VinylToy
Veled nem lehet értelmesen vitázni, mert egy hülye vagy, jaj bocs nem a hozzászólásod után ment, azért elnézed?! <#mf1>

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Arch
Tudod amúgy mirõl beszélek? 😛

Hangianix
Ja ok. 😄

Arch
Tévedtem, nem csak Te értenéd, ha belegondolnál...

Arch
Rám nem jön rám mindig az "5perc", de én szólok elõre 😛 😊

Arch
Vagy csak Te... 😛 😄DD

(remélem így jobb lesz a logom)

Az. A vastagbetûs résznél már tényleg kivoltam, sry.

Áldás lehet. A vastagbetûs rész érdekes volt...

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

bevállalom.
Vinyl nem nõ, hanem egy kiszabott árnyék, akit nem lehet levakarni. Ez jobban idegesít, mintha valak értelmesen elkezdene vitázni, mert tulajdonképpen semmit sem csinál, csak mint egy GYP-s papagáj, minden hozzászólásom után odaírja, hogy "hülye"

Szerintem ma senki nem ért semmit.

-Hangianix: a 13642 szerintem üzen valamit
-Vinyl egyáltalán nõ?
-13653: veszélyes ilyet kérni...

Amúgy jó reggelt!

az a felület az Ön hirdetésének a helye, a Tiétek, Ti mondjátok meg, mit írjak rá!

Hangianix
Legalabb lesz mit irni az ures logora. 😄

1 bites, egységsugarú... 😊)

ide már tényleg csak Te hiányoztál, meg a kiszabott durva okoskodásaid. Szabd meg a lovadat, és szállj le rólam végre, mondtam már, hogy FOGLALT VAGYOK, CSESZDMEG!

Hangianix
Ezek utan nem tudom, elhiszi-e azt, hogy ezt mind Archnak szantad. 😄DD

VinylToy
#13529 beismeri, én nem ellenkeznék vele

VinylToy
Begyöpösödött? Szemellenzõs? Panelházbanlakó? 😄

Hangianix
A szanalmas talan eros szo, inkabb csak nem hajlando gondolkozni. :p

VinylToy
Látom Vlala itt se tudod megérteni, hogy mi a lényeg, tényleg nagyon szánalmas vagy, és ha tudod ezt magadról, akkor miért nem teszel ellene?

VinylToy
Mindenkinek a barátnõjének a lelkivilága kicsit összezuhan azokon a bizonyos napokon? A fórumhölgy tagjaitól kérdezném, ilyenkor nem tudnátok elvonulni egy sarokba, hogy ne bántsátok a kedvesetek? 😄DD

Hangianix
Gondolom ezt csak en nem ertem. De hat en mar csak ilyen ertetlen fajta vagyok. :p

Arch
Itt üzenem, hogy úgy se, de sehogysem 😛 😊

Valahogy olyan személyes (illetve azzá lehet tenni, ha értesz egy kicsit a rajzprogramokhoz). Egy-egy jópofa felirat, háttérkép, stb. Tõlem már többen kaptak retusált fényképeket. Az se tiltakozott ellene, akit nagyon csúnyán kifiguráztam...

Arch
Hm. Jó ajándékötlet... egy barátomnak úgyis nemsokára szülinapja van. Van róla egy-két jó kis képem 😄DDD

Végül is... Ilyesmikre az is jó. Össze is lehet tépni.

Hordani én se hordanám, de azért jópofa dolog. Havernak én is adtam már ilyet (a saját, nem kis módon kifigurázott képével). Õ se hordja.

Arch
De én önzetlen vagyok, és nem sajátítom ki. 😛 ;DDDD

Arch
Van fényképem is róla... az nem jó? 😄

Pedig praktikus. Nem muszály mindig hordani. Ha eszedbe jut a srác akkor nézegeted, ha összebalhéztok lehet rajta ugrálni... Ha gyûrött az arca, kivasalod.

Ha nem kell, csak elrakod a szekrénybe...

Hangianix
A lenti megjegyzesemnek koze nem volt hozzad, teljes mertekben Arch-nak szantam. 😛

Arch
Nemnem. Õ hivatásszerûen csinálja ezt, nem hobbi nála szerintem. 😊

Arch
Akkor még nem tudhatta, hogy Hangianix vagy, merthogy nem is voltál az, nem?

Szeressük egymást, gyerekek...

Arch
Ami az övé volt, és hordta? Olyanom már van... 😄DD Ja nem, az pulóver. Mindegy. Nálam maradt otthon; de láthatóan nem hiányzik neki 😊 De azon nincs rajta.

Ja meg hát, az ingeiben alszom 😊

Egy darabig... 😛 <#vigyor>

ismét jót nevettünk.
FEV nekünk sincs egymásos pólónk, nem vagyunk "bulvárosok".
Hangi: sokáig keresed még rajtam a fogást, vagy értelmesebb hobbi után nézel végre?

Hangianix
Mellesleg nekem volt kiskoromban Micimackos polom, de lefogadom, hogy Micimackonak nem volt Hangianixos. Szal platoi szerelem volt 😞

Hangianix
Olyan se, amiben volt? 😄

Arch
Egy szóval nem mondtam, hogy hülye vagy. De elõfordulhat, hogy nem derül ki sosem.

Arch
Hm. Nekem nem kéne póló, amin a barátom van... ez gáz? <#vigyor5>

Rekontra :-)
Ha vállalkozó lennék, talán nem csinálnám ezt. De hál'Istennek ne vagyok az. Nem milenneha alapján élek, hanem mivan alapján. Persze, bele lehet magyarázni, hogy ha karmester lennék, kkor zavarná a zenészeket a telefonom, de... ne idegesítsetek már.
(ha sárga lennék, és áramszedõs, akkro én lennék a villamos :-) )

Hangianix
En naivan hiszek! 😊

Úgyis rákontráz, hogy "denem". A hülye picsázást se értette meg. 😊)

Hangianix
Csak a polo, gyuru nem okozhat szazad ennyi kart. Ok, a ti esetetekben ez nem problema, de ha mondjuk mindketten vallalkozok lennetek, vagy olyan cegnel dolgoznatok, akkor lefogadom, hogy ti is inkabb a bilincset valasztottatok volna 😄

Iyho. Imho nem. (Imhotep)
ioho ez egy utalás arra, hogy nekünk egymás a legfontosabb, ezzel jelezzük egy harmadik félnek, hogy másodlagos szerepû, akár üzletfél, akár valami más... tudod, ez olyan, mint az egymás fényképével díszített póló, a jeggyûrû, rosszabb esetben a fal- és buszfirkák, a kollektív öncsonkítás, egymáshoz bilincselés stb...

jó estét, emberek!
Arch
"Szerintem inkább kényszerítõ tényezõ..."
Még csak az sem. Mert így is meg lehet oldani mindent.

Arch
Vagy második esély adásának...
Persze vagy bejön, vagy nem, de a lehetõség megvan.