A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A barátnõ nevû tárgy....
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Sõt! Tilos beleszólni, kivétel, ha valami nagyon nagy durvaságról van szó!
Nem kis semmiségek miatt ócsárolni a másik párját a háta mögött, stb.....
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csináld úgy tovább a dolgaidat, ahogy eddig, koncentrálj a párodra és semmiképp ne hagyd magad befolyásolni, mert tönkretehetik az életedet.
Sok boldogságot!<#taps>#taps>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Csak így tudtok normális és békés életet élni a társaddal, ha elszakadtok, ha nem is végleg, de valamilyen szinten függetleníteni tudjátok magatokat az ilyen szülõktõl!
Le a kalappal!<#eljen>#eljen>
Mostanság én vagyok a feketebárány mert olyan barátnõm van akit nem tud anyám irányítani és van saját véleménye a páromnak. Ez anyámnak nagyon szúrja a szemét és persze a nõvéremnek is. Na meg nem költözök haza anyu szoknyája mellé és most nõvérem lakik közelebb akit mindig elõvesz anyám ha baja van. Ezért is én vagyok a hibás és mindig piszkálnak, hogy 200km-rõl miért nem ugrok haza egy szerda délután csak mert olyan finomat fõzött anyu és autópályán semmiség az az út.
Komédia az egész.
Nõvérem negyven évesen most nagy harcok árán tudta eladni a lakását melyen anyunk haszonélvezete van, de már kijelentette, hogy a következõ lakására is ráteteti.
Az én lakásomon is rajta van ezért nem tudom eladni és nem tudok egy jobbat venni Budapesten. Én viszont csakis tartom magam, hogy nem tetem rá a következõ lakásomra anyu haszonélvezetét és így akár lassan 30 éves koromra független lehetek. 😊
A lakásomat nõvérem most megvette volna, de csak úgy hogy nem kapom meg a pénzt csak ha veszek új lakást és arra is lesz haszonélvezete. A 9 millióból csak 5-öt kapnék meg. Szóval most inkább veszek saját erõbõl nagy hitelre egy lakást majd fél év múlva úgy ahogy én akarom anyám meg csináljon azt a lakásommal amit akarok ott lenn vidéken.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
És hogy ennyire??????? FULL DURVA!!!!!!!!!
Erre tessék......!!!
Ja, és még a huga is elhitte az egészet, pedig ott sem volt!!!!!!!!!!<#falbav>#falbav>
de aki ilyet elhisz érted, mikor én kb. 1x ha találkoztam az anyjával, akkor is csak köszöntem, szóval az valahol már régen rossz
szvsz, ilyen van, megdöbbentõ az tény, de van
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Tehát õ nem nekem hitt, hanem az anyjának!!!!!!! Pedig egy 40 felé járó férfirõl beszélünk, akinek ilyen esetben azt kellett volna tennie, hogy elküldi az anyját oda ahova kell............ és kitart mellettem, ha már annyira szeret engem.
De ezek szerint jobban szereti az anyját!<#wilting>#wilting>
/A hadoválást meg nõk is, pasik is csinálják. Szokj hozzá, kevesebb a csalódás. 😉/
Rám fogott egy olyat, amin dobnál egy hátast. Ezért nem is írom le, mert annyira DURVA, hogy ilyesmit csak a tévében hallasz, mint egy várostól és emberektõl elzárt tanyasi sztorit.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Tehát nem csak a nõk beszélnek félre, hanem a férfiak is, de rendesen.
Meg aki ilyet csinál, hogy így le tud zárni egy kapcsolatot, az meg is érdemli a sorsát! A férfinek is kell kapaszkodni egy nõ után, ha szereti!!!
Most olvasgattam a hozzászólásaitokat, meg ahogy szidjátok a nõket, stb.
Hát nekem is van sztorim: a volt palim, aki már házasságról beszélt, meg gyerekrõl, /2 hónap kapcsolat után/, olyan szerelmes sms-eket írt, meg mondott, hogy itt sokan belepirulnának. Minden hétvégén együtt voltunk. Ezek után egy félreértés miatt, ami az anyjával kapcsolatos volt, képes rá, hogy egy hete tudomást sem vesz rólam, szakított velem, nem válaszol az üzeneteimre, stb.
Akkor most mi van????????????
Soha nem is szeretett???????? Hogy lehet ennyire semmibe venni valakit?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
ReaL MaDRid x siempre
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Tehat itt is O nyomult jobban mint en. Aztan meg sanyi...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Az enyémrõl kiderült, hogy van még tejfoga 😄DD
Helyzet. Randi. Elso. Tok jol telik. Tetszik a lany. En is neki. Mondjuk kitettem magamert. Nem szar etterem. Borsos szamla. Jo kis bor. Minden ami kell. Lakasomon kotunk ki. Padlon megy a tema, de a csaj a vegen visszakozik. Megertettem. Megis csak az elso randi 😊 Feltapaszkodtam, hazavittem. Egesz uton aggodott hogy haragszom ra emiatt. Pedig nem. De tenyleg 😊 Masnap ir hogy nagyon jol erezte magat es azzal kelt hogy irtam e neki meg hivtam e telefonon. (Mondjuk nem, de ez mindegy) 😊 Este azert irtam neki hogy mizu meg stb... Hogy tudja gondolok ra. Semmi valasz. Masnap se. Eltelik megegy nap. Este mar rairok valami vicceset, de semmi extra. Valaszol hogy AAAAA nagyon faradt megy is aludni, majd keres. Azota sincs semmi. Ujabb nap telt el. Kurvara nem ertem.
Nem erdekel hogy nem akar tolem semmit, de akkor oszinteseg. Konyorgom. Kozel a 30hoz vagyok es O is 😊 Azt hittem hogy a taktikazas ebben a korban mar nevetseges. Nem vagyunk gyerekek 😊 Jeleztem neki a viselkedesemmel hogy nem egyejszakas bulit akarok. Es megis szorakozik.
Nah mindegy. A tortenet lenyege annyi hogy kortol fuggetlenul idiotak a nok 😄
hozzáteszem, még sajnos nem lakunk egy fedél alatt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A következõ kérdésem lenne: miért sértõdik meg a barátnõm, ha a lassan 5. éve fent lévõ, megunt alap windows-os hátteremet kicserélem egy Alyssa Milano-s háttérképre?
A fenti dolog megtörtént, és hát a barátnõm elég rendesen megsértõdött... nem igazán értem, hogy mire fel. Attól még, hogy egy nõs hátteret raktam be háttérképnek (a saját munkahelyi gépemre, amit õ évente talán 2 v. 3 alkalommal lát), attól még nem vagyok beleszerelmesedve a háttérképen szereplõ hölgybe...
Mért kell a nõknek túlbonyolítani egy apróságot (jelen esetben egy háttérkép cserét)?