18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Birvin #18197 mindig sírás van... mindig az kell ami nincs :D -
#18196 Vagy az, ja :D -
Rundstedt17 #18195 fordítva van nő, nincs sírás XD -
#18194 Nincs nő nincs sírás :D -
Wolwerine #18193 Eléggé széthullott a társaság aki ide járt... -
#18192 Me szeressük a pörgést-e! -
Steve Q #18191 Ja, de nem itt. Inkább a Ritka rendes lányt találni topikban megy az élet :) -
#18190 Pörög ez a topic is látom... :S :) -
#18189 -
18 éveddel és a sok-sok tapasztalatoddal megmondtad a frankót -
#18187 igen,hinned kell hozzá,és úgy jön létre a dolog,ha nem hiszel benne,persze hogy nem találkozol vele soha,de sokan nemmernek hinni benne,ismételten sajnálom őket.:C -
n3whous3 #18186 szerintem valahogy úgy van a dolog, hogy hinni kell benne és úgy lesz :C -
#18185 ígyvan,a sok hülye ember meg igazából ezért nem észleli ezt a dolgot,vagy épp nemhisz benne.azokat nagyon tudom sajnálni. -
n3whous3 #18184 Tod a média meg a mai világ elhiteti az emberekkel, hogy úgy isten igazából nem létezik az ilyen. Pedig dehogyisnem. Tényleg nem 100% az, hogy sokáig tart egy ilyen, de van bőven ellenpélda. -
#18183 azóta már 7-ik hónap tellik el,tehát nemtudom mivolt ez a görcsösködék,még ugyanúgy mindig érzem,sőt erősebben,meg ő is.irigykedés voolt meglehetősen:O -
msstz #18182 nekem lassan 2 éve -
n3whous3 #18181 Van aki megérzi ennyi idő után is a "dolgot". Én is így vagyok vele. -
#18180 azért mostanában ahogy a nők viselkednek,4 hónap már egész jó,van aki mellett 2-3hét is sok,vagy ő unmeg téged másfél 2 hónap után,na az a lófasz:| -
Torry #18179 klart: Te 1 hónap alatt történtekről írtál és én arra reagáltam.Mellesleg ott volt a hozzászólásomban a szerintem szó, úgyhogy ilyeneket ne írj("és megmondja hogy márpedig ez meg az nemúgyvan.hidd el") mivel nem ezért írtam.
Molnibalaga: Nem osztom az észt, csak leírtam a véleményem, a fórum meg pont erre jó.Nem azt mondom, hogy abból nem lehet komoly kapcsolat, csak azt ne hívd már az elején szerelemnek. -
#18178 a lófasznál egy icipicit több. az aranylakodalmasoknak is volt ennyi, tudod... -
#18177 nyugodj meg nekem is ez az első:o -
#18176 nem verem amagam erre,csak kibaszottul zavar hogy valaki okoskodik,miközben lófaszt nemtud a dolgokról.és megmondja hogy márpedig ez meg az nemúgyvan.hidd el amúgymeg,lehet 4 hónap nagy dolog.nem egyszerű mindenannpi kapcsolatról van itt szó,rengeteg dolog történt.éveknek tűnik.de minek is magyarázok itt.úgysem értitek meg,én tudom hogy mivan,kész:c -
#18175 Egy kapcsolatom sem tartott ennyi ideig. Tudom, nem lehetek sikeres ember.. -
msstz #18174 4 hónap szvsz lófasz, de nem vagyok ellened. Csak erre ne verd magad. -
#18173 szóval magyarosabban: elég nagy hatással volt rám. -
#18172 te csak kúrvára tudhatod hogy szerelmesek vagyunk e vagy nem,fellángolás az apád az,-.-
4hónapja együtt vagyunk elmondanám.és borzasztóan szeretjük egymást,úristen hogy tudnak már okoskodni egyesek,mikor lófaszt se tudnak egészről:| -
#18171 Régebben írta valaki indexes fórumon, hogy kint élt valami skandináv országban, és ott kicsit más a hozzáállás. Képesek természetesebben kezelni a szexet, nem annyira prűden. Pl. természetes, hogy ha tetszenek egymásnak, akkor elég korán kipróbálják együtt az ágyban is, aztán ha nem működik, akkor mindenki megy sértődés nélkül a saját útjára.
Kicsit elvarázsolt a dolog, éppen abban az időben láttam A lét elviselhetetlen könnyedségét filmen, az is elég nagy hatást tett rám. -
#18170 Mi mennyi? -
Rundstedt17 #18169 Aha bölcs vagy...neked mennyi volt pillanatszerelmes? -
Rundstedt17 #18168 "Gondoltam adok egy esélyt a kapcsolatnak".komolyan azt hitted hogy ha megdugod akkor belé szeretsz?dehogy hitted...csak szórakoztál még a lánnyal mikor már tudhattad nem fog kialakulni semmi... -
Rundstedt17 #18167 Gondolom neked elég ha jól nézz ki azonnal nagy szerelmes leszel:d...fellángolás gondolkozzál már.. -
#18166 És azzal mi a probléma? Abból nem lehet tartós kapcsolat? Fiatal korod ellenére nagyon osztod az észt. -
Torry #18165 Azt inkább fellángolásnak hívnám. -
#18164 ebbe semmi kivetnivaló nincs -
#18163 1 hónap? 1 fél nap alatt lehet, már ne haragudj... -
#18162 Na wait a sec. Én nem a szüzességét vettem el, és nem két nap alatt. Nem voltam paraszt, és nem kihasználtam, csak adtam egy esélyt a kapcsolatnak. Nem egyszer "dugtam meg", hanem két hónapig együtt voltunk. Nálam nem működött. Ez miért undorító? -
#18161 naja.:-|
-
Rundstedt17 #18160 Nincs itt semmiféle pontatlanság.Ez történt,az hogy mit gondoltál teljesen független a tettektől lényegében megdugtál egy beléd szerelmes lányt úgyhogy te nem szeretted viszont.Ez fair dolog?Nem gondolod hogy ez szemétség volt úgy megdugni h nem is szereted ő mg odáig volt érted,nem érdekelt más csak az h dugd?Abszolút nem érzed át meKora fájdalmat okoztál neki?ez bunkóság felsőfokon...undorító... -
#18159 figyelj ez embertől függ szerintem,és nem időtöt.tény hogy rövid idő,nade valakinek fél év után sem megy,na az a dúrva:| -
#18158 Ez így pontatlan. Megdugtam, de gondoltam majd csak kialakul. De aztán nem alakult ki semmiféle komolyabb érzelem, ezért mondtam neki, hogy részemről ennyi. Mit kellett volna mondanom?