A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Ezért most feltett szándékom, hogy olyan leányzót szedjek fel aki nem ismeri egyik ismerõsöm és én se ismerem az ismerõseit. Talán így elkerülhetõ a sz@rkavarás. A mindenki csak jót akar.
A célszemély talán már megvan. Most már csak jobban meg kell ismerni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Aztán ma is tök jól elvoltunk 😊
Az nem para ha a csaj 1,5 évvel idõsebb és 2vel felettem jár ? 😄DD
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
a diak szerelem igenis fontos sztem... kell valaki magad mellett a suli kozben.
aztán ha leesett neki, még bevetheted ezt is: szeretném ha nem lenne köztünk semmi. se ruha, se levegõ...
végül kérdezd meg tõle, hogy arra a kérdésre h lefexik-e veled, ugyan az lenne-e a válasza mint erre?
romantikus egy darab vagy te is 😊
probald este, vagy suli utan...
no meg most itt a remek alkalom a kari miatt :p
azt tudom,hogy ne a suliba,az ciki,fõleg ha minden lány minket les.levél az megin ciki...én az MSN-re gondoltam...ott nem lesi le senki.. 😄 ez eddig jó,de hogy kezdjem??? elõre is kösz
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
De nincs gond az a lényeg 😊
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Aki játszadozik másokkal azzal mások fognak játszadozni. Vagy ezt csak én veszem ilyen egyértelmûnek?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
az meg igaz, hogy ha egy srác hagyja hülyének nézni magát, akkor hülyének is nézem, mert valójában az... 😄
egyébként is akkor leszel vonzó egy csajnak, ha le se szarod.
A nokkel alapvetoen 1 nagy probléma van. Normális pasira vágynak, ami önmagában nem lenne gond. Csak mikor ott van hamar rájönnek, h nekik valami más kell. Ergo a noknek az kell, hogy állandó tuzben égjenek a pasijuk iránt és ezt csak egy olyan ember biztosíthatja nekik, aki számukra elérhetetlen.Akit teljes egészében nem tudnak megkapni.
A nok tudat alatt, de igenis szeretnek szenvedni.
<#violent>#violent>
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Én is látom az anyémnél, h õ sem találja a helyét a volt közös(nem anyagilag) kecóban éjszaka 11 ig, fél 12 ig iwiwezik. Nagy hatásfokkal mert folyamatosan nõ az ismerõseinek a száma.
Nálunk kialakult egy helyzet a munka miatt, ezt pedig õ egyedül oldotta meg a szerinte legjobb/gyorsabb megoldást választva, mikor elköltöztem mondta, hogy nem akar elveszíteni, meg hogy szeret.
ezt megoldhatja idõ nála?
az tuti, ha igen akkor õ a Õ.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.