A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nalam is volt mar ilyen. Aztan mikor vege lett mar nem volt olyan jo 😄

GTheo
Nekem ez pont nem probléma hogy a mostani baráti körbõl van, tegnap is vele voltam, hazakísértem aztán bementem fordanba mert páran ott voltunk... Tök jóba vagyok a bnõivel, eddig nem volt probléma...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Random_
Hú nekem már elegem van az ismerõseimbõl mert ha az õ körükbõl nézek ki valakit vagy csak kicsit többet beszélgetek egy barátnõ bartánõjével akkor már azonnal megy a kavarás.

Ezért most feltett szándékom, hogy olyan leányzót szedjek fel aki nem ismeri egyik ismerõsöm és én se ismerem az ismerõseit. Talán így elkerülhetõ a sz@rkavarás. A mindenki csak jót akar.

A célszemély talán már megvan. Most már csak jobban meg kell ismerni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Amíg jól érzitek egymást, addig nem <#smile><#eljen>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

GTheo
Szombaton voltam sörházban, összeismerkedtem egy nagyon jó bnõm bnõjével, msnen tök sokat beszélgettünk, kedden elmentünk így sokan hógolyózni, csajjal elég jól elvoltunk, elõször csak észrevetem hogy hupsz átkarolva megyünk, aztán bebasztak minket a hóba és smárolva keltünk fel 😄
Aztán ma is tök jól elvoltunk 😊
Az nem para ha a csaj 1,5 évvel idõsebb és 2vel felettem jár ? 😄DD

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Random_
Ó ha ma lennék 14-15 éves. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

bens
miért ne dugná? középsuliba már mennek a dugások rendesen, ha jól tudom. az meg 14-15 éves kortól kezdõdik.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

dogfish
most mert kell elrontani a feelinget? 😊
a diak szerelem igenis fontos sztem... kell valaki magad mellett a suli kozben.
Inkabb sehogy. Felejtsd el. Diakszerelem rossz esetben hazasagga fajul aztan valas lesz belole. Jobb esetben hamar kiderul hogy ez amugy sem vezet sehova. Hany eves is vagy? 14 alatt ha jol latom. Dugni meg nem fogod tehat akkor meg mi ertelme? Figy. Ne gondolj ra es elfelejted egy ido utan. Most hulyenek es szemetladanak nezel de majd par ev mulva rajossz hogy igazam volt 😊

dogfish
bens
menj oda hozzá és mond neki h szia, tök úgy nézel ki mint a 6-odik barátnõm. eddig 5 volt.
aztán ha leesett neki, még bevetheted ezt is: szeretném ha nem lenne köztünk semmi. se ruha, se levegõ...
végül kérdezd meg tõle, hogy arra a kérdésre h lefexik-e veled, ugyan az lenne-e a válasza mint erre?

dogfish
jartam en is anno suliba... 😊
jaja am honnan tudtad,hogy ien az osztályom??? 😄

dogfish
lol 😄

rajzolj neki egy hatalmas kerdojelet 😄
majd rajzórán 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

jaja inkább a levél 😛

dogfish
jah, szunet.
nos, legy kreatriv.
telszam, es melylevego tarcsazas elott

sztem 😊
anno maradok a levélnél 😄

ez mondjuk igaz

am meg suli után????? szünet van vagy tévedek??? :p

dogfish
biztos vihognak minden szaron, es falkaban jarnak...

kerdes: mi fontosabb?
hát baze! nem ismered az osztálytársaimat

jaja

dogfish
msn-en vallani?
romantikus egy darab vagy te is 😊

probald este, vagy suli utan...
no meg most itt a remek alkalom a kari miatt :p
Hy. van 1 kérdésem. hogy valljak szerelmet az egyik lány osztálytársamnak?
azt tudom,hogy ne a suliba,az ciki,fõleg ha minden lány minket les.levél az megin ciki...én az MSN-re gondoltam...ott nem lesi le senki.. 😄 ez eddig jó,de hogy kezdjem??? elõre is kösz

Látom, megy a nõi agyak boncolgatása<#hehe>

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

franc0
Az hogy nem látszik "pasizósnak", egy dolog...
De nincs gond az a lényeg 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

GTheo
Hát nemtudom, ezt azért nemhiszemm mert nem ilyen nagyon pasizós csaj... Szerintem vki lebeszélte rólam. Na mind1 nem is nagyon érdekel már... Tegnap buliztam 1 rohadt jót, az a lényeg 😛

minigirl
bár én nem szoktam játszani a pasikkal, csak azzal, akirõl tudom, hogy meg is érdemli... XD

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

bens
ehhe, jólvan 😊 élvezitek ha húzhattok egy fiút <#smile> errõl van szó semmi másról

minigirl
igazigazigaz! 😊

Mincsi
de ha könnyen adnánk meg magunkat, akkor túl könnyû prédák vagyunk <#rolleyes>

Rush!

bens
jah, hát persze h bírod 😄 mindenki bírja h tekernek utána. csak a srác szempontjából siralmas a helyzet 😛

minigirl
lehet, hogy én vagyok nagyon hisztis, de azért én bírom, ha teker utánam egy-egy srác 😊

sz4bolcs
Olyan nehéz elhinnem, hogy aki nem komoly kapcsolatra vágyik az zokon veszi mondjuk ezt: "Csak mikor ott van hamar rájönnek, h nekik valami más kell.".

Aki játszadozik másokkal azzal mások fognak játszadozni. Vagy ezt csak én veszem ilyen egyértelmûnek?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Ezek szerint a komoly kapcsolatok nem játszanak ebben a beszélgetésben?

bens
ja persze, nem azt mondom h nem is kell észrevenni a csajt. csak úgy kell viselkedni mintha különösebben nem izgatna h összejön-e vagy sem. mert ha egy lány után elkezdenek koslatni, akkor tuti nem lesz belõle semmi.

bens
azért mert van különbség a csajozás és a komoly kapcsolat közt

minigirl
én általában nem vonzódom azokhoz a pasikhoz, akik le sem szarnak... sõt! ha azt látom, h nem érdeklem, nem foglalkozom vele én sem túl sokat

az meg igaz, hogy ha egy srác hagyja hülyének nézni magát, akkor hülyének is nézem, mert valójában az... 😄

sz4bolcs
Miért nem kerestek olyan párt, akit érdemes szeretni, még ha kevés is van? A többivel nem kell foglalkozni, amúgy is mi lesz azokból a nõkbõl, akiknek mindig más, vagy jobb kell? Akkor inkább már jobb egyedül.

bens
én azt javaslom h ne foglalkozz külön a csajozással, mert a nõk rohattmód fárasztóak tudnak lenni, ha azt látják h van kit fárasztani.
egyébként is akkor leszel vonzó egy csajnak, ha le se szarod.

Ahogy mondod. A noknek addig kell valaki amig meg nem szerzi 😊

A nokkel alapvetoen 1 nagy probléma van. Normális pasira vágynak, ami önmagában nem lenne gond. Csak mikor ott van hamar rájönnek, h nekik valami más kell. Ergo a noknek az kell, hogy állandó tuzben égjenek a pasijuk iránt és ezt csak egy olyan ember biztosíthatja nekik, aki számukra elérhetetlen.Akit teljes egészében nem tudnak megkapni.
A nok tudat alatt, de igenis szeretnek szenvedni.

franc0
mert más is van a képben. take it easy.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

GTheo
Istenem hogy nekem mennyire de nincs szerencsém mostanában csaj ügyben...Anno nyár elejéig volt 1 6 hónapos kapcsolatom, azóta semmi nem jön össze... Azóta most a 3dik csak aki csak játszik kb velem, az elsõvel 1 hónapig kavartam aztán semmi... 2dik a "6hónaposcsaj", elõször õ akart összejönni, akk épp volt nõm( 2hétig és annak is eléghülye vége lett, rájött h nemkellett volna összejönnünk csak barátok maradni), majd amikor én akartam összejönni vele újra akk õ nem akart épp... Õsszel megismerkedtem egy csajjal, tök jó fej jól néz ki stb, csak közbe voltak ezek a csajok és akk nem kezdtem vele, de õ akart volna... Erre most rájöttem h lehetne evvel a csajjal komolyabb is, kavarunk meg minden múlt7végén tökre bevolt zsongva értem meg minden, kedd tal, egészjó volt... úgyvolt h holnap tal, erre ma bejelenti h nem akar semmi komolyat... valahogy hirtelen megváltozott a véleménye...

Arch
Pff.
Mégis ufó vagyok :S

Arch
Nyehhehh 😊

laca103
az exfickó?...egy rekesz sör a helyi cigányoknak és annyi 😄
<#violent>

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

te nem melózol? m,én míg nem nyitották fel a szemem hajlamos voltam a gép elött ülni, csakhát a körülmények miatt, m. õ is nagyon sokat dolgozik/zott.
Én is látom az anyémnél, h õ sem találja a helyét a volt közös(nem anyagilag) kecóban éjszaka 11 ig, fél 12 ig iwiwezik. Nagy hatásfokkal mert folyamatosan nõ az ismerõseinek a száma.
Nálunk kialakult egy helyzet a munka miatt, ezt pedig õ egyedül oldotta meg a szerinte legjobb/gyorsabb megoldást választva, mikor elköltöztem mondta, hogy nem akar elveszíteni, meg hogy szeret.

ezt megoldhatja idõ nála?

az tuti, ha igen akkor õ a Õ.

Random work
Korábban írtam errõl hosszan olvass vissza. Minigirl-nek volt egy talán találó hozzászólása a lehetséges okról. 177xx hozzászólás

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

dettó, kb 3 hete nálam