18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Torry #18157 Én is 19 vagyok, szóval az ő korukban vagyok ugymond. :D
1 hónap alatt nem lehet valakit megismerni, ebből következőleg megbízni sem tudsz igazán, és ez a 2 eléggé fontos egy szerelemben.
Megismersz valakit, tetszik, jófej, együtt vagytok, 1-2-3 hónap mulva jobban megismered, és innen kezdődik szerintem, hogy vagy egyre jobban kötődsz hozzá(beleszeretsz), vagy egyre kevésbé.
Nálam így működik. -
Rundstedt17 #18156 Mi??megdugtad utána meg bevallottad hogy csak azért kellett neked...akkor tényleg egy lelketlen sötétbarom vagy... -
Rundstedt17 #18155 Egyetértek -
#18154 Ilyen már volt velem is. Szegény csaj csak 18 volt. Aztán sírás lett a vége.. Kicsit szarul éreztem magam, de legalább nem etettem szegényt mindenféle szerelmes monológokkal -.- Aztán jött a "Neked csak ennyit jelentett az egész?!" duma.. Na erre nem bírják elviselni az igen választ.
-
#18153 Az ő korukban az ember akár 17 másodperc alatt is abszolút megbízik valakiben és 3 alatt lesz "szerelmes". :D Majd kinövik, de ez teljesen természetes. Még gyerekek. -
Torry #18152 Hát ne haragudj, de 1 hónap szerintem nagyon kevés arra, hogy valakibe beleszeress. Ahhoz ismerned kell és 1 hónap iszonyatosan kevés ehhez. A másik meg: bizalom szintén 1 hónap alatt? Ez azért elég durva...
Persze, hogyha már régebbről ismeritek egymást nemszóltam. -
#18151 hát izé,én 18 vagyok barátnőm pénteken lesz 16.de nállunk semmi ilyesmivel nemvolt gond,szépen lassan alakultak ki a dolgok,simogatás petting,sex.nem erőltettem rá semmit,mindketten akartuk ugyanannyira,több mint 1 hónap után szeretkeztünk először,mikor már teljesen kialakult a bizalom mindkettőnk részéről,és szerelmesek voltunk már.én még mondtam is neki ha úgyérzi nincs kész,akkor semmi baj. és szerintem ezzel így nincs baj,ja és nem ribanc,se hülye.csak úgy érezte már kész van rá.velem volt neki az első,és aztmondta tökéletes volt,nemvolt benne hiba.:) nemfájt neki.és semmi probléma nemvolt^^ azóta is boldogok vagyunk együtt,és normálisan működik az egész kapcsolatunk,a sexuális élet is rendben van teljessen^^
hozzátennémvolt már 20 évesbarátnőm is,na hát arról inkább nembeszélnék,tudjátok,azért a 15-16 éves lányok közt is találsz elég érettet.nem pláza picsákra gondolok itt.végülis szerintem nemgáz ha így fucker66 helyzetét nézzük.:|
4hónaposak leszünk 3 nap múlva,nekem működik vele egy normáliskapcsolat,hiába fiatalabb mint én:)
meghát,én tényleg nem használok ki nők,nekem nem cska arra kell,én vigyázok rá mindig.Fucker-nek meg jótanács, a kapcsolatban mindenről tudni kell beszélni,beszélgessvele erről is.nemlesz itt gond,csak beszélgessetek:o -
Fucker66 #18150 köszi srácok:) -
#18149 1 hónap után egy 15 éves lánytól még cici/popsi simin kívül semmi extrát ne akarjál...főleg ha még szűz.
Ha ő úgy érzi hogy benne lenne a dologban, akkor úgyis kezdeményezni fog. A legfontosabb, hogy ne sürgesd, teljesen bízd rá a dolgot.
Amúgy van mindkettőtöknek szája, és lehet az ilyenről beszélni.
Zármondatokként:
1. Ha neked mindenképp a sex a lényeg, akkor most vess véget a kapcsolatnak.
2. Feltételezem, hogy szeret téged, és nem hiszem, hogy hülye lenne, ezért tudja, hogy te szeretnél már "témázgatni vele". Ezért nem is kell sokat várni arra, hogy ő késznek érezze magát rá...pedig elég kevés csajszi van ténylegesen készen az első aktusra.
Szal ha a jövőhéten odaáll eléd, és azt akarja, hogy feküdj le vele minnél hamarabb, akkor NE tedd. Mindennek megvan a menete. Szépen fokozatosan. Mivel 17 éves vagy, így ezen a téren szerintem nem vagy tájékozatlan. (de ha mégis: simogatás->petting->sex)
3. Ha elkezditek a dolgokat, akkor csak azt szabad amit Ő szeretne. SEMMIT nem szabad erőltetned. Mindenképpen nagyon kedvesnek, érzékinek és FIGYELMESNEK kell lenned. [mind az előjátékoknál (ha nem szeretné, akkor NE eröltesd), mind a tényleges témánál)]
most így ennyi
-
Axl Rose #18148 Egyetértek, ha meg még van egy csöpp esze is, akkor 15 évesen nem fekszik le senkivel... -
msstz #18147 Ha nem ribanc vagy buta akkor nem adja oda magát egy hónap után szerintem. -
Fucker66 #18146 sziasztok, én 17éves vagyok a barátnöm 15 ö még szüz, elején ugy tudtam hogy nem na mind1 benéztem, még nem volt semmi komolyabb köztünk, ö nem annyira bújós természetű szoval nincs nagyon adott helyzet ienre, és szeretném kérni a segitségeteket hogy hogyan kérdezzek rá nála hogy van e már kedve hozzá ugy hogy ne sértödjön meg, amugy 1 honapja vagyunk együtt, köszi -
megalodon #18145 -j -
megalodon #18144 jév elején szakítotam a b.nömmel. Detto ugyanez volt mint neked! nem is szívesen jöt karácsonyozni stb nagyszüleimhez
igaz nem emiatt szakitottunk csak reagáltam amit irtál,hogy nem egyedi eset. :) -
#18143 Nem szeretem az elvárásokat. -
Axl Rose #18142 Én is jelentkeznék :P -
kretyás #18140 S:DA:Ddf:DASADS:AS nekem tetszett :D
nekem most nincs, de rajta vagyok az ügyön je :| -
#18139 Namost a nőket nem lehet birtokolni (de még mennyire nem). -
Jacky #18138 Már sokszor elmondták, hogy mit akarnak a nők/barátnők. Figyelmet, törődést. Ennyi meg egy bambi. -
Torry #18137 Az milyen kérdés már:D:D -
#18136 mer szeretem:o -
kretyás #18135 és mévan -
#18134 nekem -
kretyás #18133 ok
kinek van most nője? :| -
Axl Rose #18132 Jó kérdés.
Amint valaki feldob egy témát, vagy azt h mi a helyzet bnő fronton -
Jacky #18131 Mikor? -
Axl Rose #18130 Talán :-) -
#18129 Talán lesz még itt értelmes beszélgetés is :-) -
#18128 Egyéni Szoc Problem -
Jacky #18127 Te, ez egész csinos! -
#18126 Neked még csak olyan volt, ami nem beszél vissza és latexbú van-e?!!
-
#18125 -
#18124 A topikot kicsit átnevezném:
A barátnő nevű tárgy.... -
#18123 tiszteletkor -
#18122 Igen kapja, de nem kell hagyni, hogy beleszóljanak a fiatal pár dolgaiba!
Sőt! Tilos beleszólni, kivétel, ha valami nagyon nagy durvaságról van szó!
Nem kis semmiségek miatt ócsárolni a másik párját a háta mögött, stb..... -
#18121 Az ember a párjával kapja az egész francos rokonságot is ám... :F -
#18120 Képzeld az én volt anyósom és a volt párom is azt hiszi, hogy minden úgy van jól, ahogy ő azt elképzeli. És az exem sajnos hallgatott rá!
Csináld úgy tovább a dolgaidat, ahogy eddig, koncentrálj a párodra és semmiképp ne hagyd magad befolyásolni, mert tönkretehetik az életedet.
Sok boldogságot! -
#18119 Elég nehéz dolog ez mert ha lemegyünk szüleimhez párban akkor mindenki nagyon kedves és aranyos. Ha csak egyedül megyek le akkor azonnal megy a kedvesem fúrása ami engem nagyon dühít. Útálom a képmutatást és különösen idegesít ha a saját családomban látom ezt. Párom nem is szívesen megy le. Inkább egyedül szoktam leutazni. Egyszerűen szeretném ha már elfelejtenék, hogy én vagyok anya kicsi fia. Párom édesanyja teljesen más. Ő nem szól bele a dolgainkba hagy minket békében élni és nem akar ránkerőltetni semmit. Ezzel szemben édesanyám teljesen meg van győződve róla, hogy minden úgy van jól ahogy azt ő elképzeli és mindenki más hülye.
-
#18118 Látod, nekem a te hozzáállásod a kapcsolatodhoz nagyon bejön. Nem hagyod magad befolyásolni bármilyen akadályt is állítanak eléd, elétek.
Csak így tudtok normális és békés életet élni a társaddal, ha elszakadtok, ha nem is végleg, de valamilyen szinten függetleníteni tudjátok magatokat az ilyen szülőktől!
Le a kalappal! -
#18117 Jaj ne is emlegessétek az anyukákat.
Mostanság én vagyok a feketebárány mert olyan barátnőm van akit nem tud anyám irányítani és van saját véleménye a páromnak. Ez anyámnak nagyon szúrja a szemét és persze a nővéremnek is. Na meg nem költözök haza anyu szoknyája mellé és most nővérem lakik közelebb akit mindig elővesz anyám ha baja van. Ezért is én vagyok a hibás és mindig piszkálnak, hogy 200km-ről miért nem ugrok haza egy szerda délután csak mert olyan finomat főzött anyu és autópályán semmiség az az út.
Komédia az egész.
Nővérem negyven évesen most nagy harcok árán tudta eladni a lakását melyen anyunk haszonélvezete van, de már kijelentette, hogy a következő lakására is ráteteti.
Az én lakásomon is rajta van ezért nem tudom eladni és nem tudok egy jobbat venni Budapesten. Én viszont csakis tartom magam, hogy nem tetem rá a következő lakásomra anyu haszonélvezetét és így akár lassan 30 éves koromra független lehetek. :)
A lakásomat nővérem most megvette volna, de csak úgy hogy nem kapom meg a pénzt csak ha veszek új lakást és arra is lesz haszonélvezete. A 9 millióból csak 5-öt kapnék meg. Szóval most inkább veszek saját erőből nagy hitelre egy lakást majd fél év múlva úgy ahogy én akarom anyám meg csináljon azt a lakásommal amit akarok ott lenn vidéken.