18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • SötétBarom
    Szarás nem függ össze az értelmes utód nemzésével/nevelésével. Ha egy gyereknek nincs apja, nincs kiről példát vegyen, nem kap atyai pofont -> kis gyökér lesz. Mivel egy kis pondró fasz, nem tud szaporodni, így elpusztul a génállományod, ami evolúciós szempontból nem tesz jót neked.

Amúgy nem ökörség amit írsz. Tényleg.
  • tomcsa4
    Hmm ha fenntartásokkal kezeled, amit írtál (mivel írtad, hogy jelenleg ez a véleményed), akkor okés. De nehogy valaki bemagolja azt a linkelt mondatot, mert eltévedhet.

A férfi életében a nő nagyon fontos szerepet játszik. De ez vissza is igaz. Hisz ha csak a szükséges dolgokra hazsnálnánk őket (csúnya kifejezés, mivel a Nő is ember, nem tárgy), akkor a szexen túl nem jutnánk sokra. A férfi életében fontos a nő, mivel vágyik egy másik szemléletre is, továbbá akivel meg tudja osztani az örömeit és a bánatát. A férfi természetesen igazi nőre vágyik, míg a nő pedig igazi férfira. Jól leírtad a férfi "definícióját" (legyen független, ne vakítsa el az önös érdek). Ne feledd, hog a barátok határoznak meg téged. Viszont a jó párkapcsoalt alapja a barátság. Én ebben hiszek. Ha valaki túl tud jutni a barát és pasi, illetve a barát és csaj problematikán, akkor egy új világ nyílik meg számára. Hogy a párod egyben a barátod is. Természetesen vannak más barátok is és amíg nem vagy házas, nincs saját családod, addig nem is kell nélkülözni a barátokat. De ha már van saját családod, akkor érezd magad otthon benne. Na ez az, ami keveseknek sikerül.

De vannak gondok. Látom a HSZ-eiden ,hogy Te is foglalkozol evvel, gondokodsz stb. Rendben is van.

Ma nagyon sok gond van a párkapcsolatokkal, pontosabban már a kezdésnél is. Ha túl magabiztos vagy, avval elijesztesz másokat. Ez elsőre nem tűnik nagy bajnak, de lehet egy olyat is elijesztesz, aki meg tud változni, önbizalmat tud meríteni a párkapcsolatból és majd tud beletenni. Akkor a másik gond az önzőség, illetve az igen alacsony érzelmi intelligencia, továbbá az öngyűlölet.

Meg lehet nézni, mire jutnak azok az emberek, akik csak saját maguknak élnek. Ki vannak égve, de nem a nagy szexuális hajtástól, meg a kaparástól. A reménytelenségben égtek ki. Menekülnek. Ez elsőre hülyeségnek hangzik, de így van. Nem hiába van az, hogy a legstabilabb emberek mind 40 év felettiek.

Mondok egy példát: van ez a korai szüzesség téma. Mikor arról van zsó, hogy a tizenévesek divatól szexelnek, rögtön jönnek az okos (és értelemszerűen tizenévesektől való) HSZ.ek, hogy hát ők is elvesztették, de a nagy és hatlamas szerelmükkel. Természetesen az aktus után fél évvel már másba szerelmesek, de az lényegtelen.

Párkapcsoaltban az emberek nem tudják, mit szeretnének. Tanulni kell, nincs mese. Senki nem úgy született, hogy mindent tud.

És a legnagyobb probléma az, hogy ma nem tudnak ismerkedni az emberek. Sokan felületesek, elég unalmasak is, ráadásul tüelmetlenek is. De keresni kell egy olyat, aki nem unalmas. Meg jönnek evvel a "csak a belső számít" dologgal. Na ez egy faszság, ha engem kérdeztek. 50-50% külső és belső. Ráadásul a probléma onnan is ered, hogy valakit beleképzelünk a másikba. Aztán meg szidjuk, ha nem olyan, ahogy elképzeltük. pl:*
    Mai házasságok 60%-a válással végződik, ami történetesen a szexuális élet hiánya miatt is van. Kérdezem én, aki nem tetszik neked vagy csak említésre méltő, avval hogy tudsz szeretkezni? A belső tulajdonságaira ráhúzod a szomszéd nagycsöcsű lányát?

* A példa pedig egyik ismerősöm beszélgetése. Megírtam neki azt, hogy sokan azt is elvielik, ha százszor megcsalják, megalázzák. Erre írta az ismerősöm, hogy azért, mert szereti. Erre kontráztam: biztos hogy őt szereti vagy inkább azt, akit beleképzelt a másikba? Erre nem kaptam választ.

És a kis példa után hagy térjek vissza az első bekezdésben lévő "meg tudja osztani örömeit és bánatát" mondatra. Ma ez ritka. Gyengék az emberek, nem tudják felvállalni az érzéseiket. Másik előtt nem nyílnak meg, megpróbálják irányítani a másikat. Tipikus példa, amikor nem megy a szexuális együttlét a férfinak. Erre nem hogy átgondolná, miért nem megy (lehet nagyon stresszes napja volt, vagy egyszerűen még nem áll készen), hanem előkapja a "pofa be asszony" modort, mivel ő a férfi. Persze nem férfi, hanem egy kis senkiházi, de ezt nem tudja.
  • salsoul
    Elfogadom az észrevételt.
    Nekem sem tetszik, nem erre az eredményre akartam jutni, de erre jutottam.
    És ameddig másra nem jutok fenntartom.

Egyébként kifejthetnéd azt is, hogy konkrétan miért baromság, miért nincs így, és szerinted hogyan van valójában. De konkrétan!
  • tomcsa4
    "Azt is beláttam, hogy a párkapcsolatnak, nőnek kritikus értelemmel nézve gyakorlatilag nulla haszna van a férfi életében. Nemi ösztönén túl semmi más nem motiválja az említettekre, és nemi ösztönének kielégítésén túl semmi másról nincs szó. Így a dolgot jobb úgy letudni, mint az evést: mértékletesen, egészségesen, odafigyelve. S csak annyit enni amennyit nagyon muszáj. "

Ez viszont már hatalmas baromság. Elég szegényes gondolkodást sejtet ez a mondatod. Jó dolgokat tudsz írni, de ha elszáll az agyad. Pedig a mondandóidban tök jó dolgok vannak. De nem mind az. Amit idéztem, az az én szememben szar, semmitérő mondat.
  • salsoul
    Igen. Igen, engem sokan utálnak, de nem okoz problémát.

Az első részhez:
    Hérodotosz azt javasolja - s én ebben vele maximálisan egyetértek -, hogy nővel, szerelemmel, családdal csak azután kezdjen el foglalkozni a férfi miután már a világban stabilan áll, sokat tanult, van megélhetése, társadalmi megbecsülése, hitele meg ilyenek. Számszerűsítve 30 éves kor után. Különben szétforgácsolja, ezáltal kinyírja magát.

A középső részhez:
    ehhez nincs mit hozzá fűznöm
    saját életed eredményein láthatod majd úgyis, hogy jól csinálod-e, vagy sem

Az utolsó részhez:
    A napokban végeztem egy kisebb summázást az eddigi kutatásaim, vizsgálódásaim egy részéről, és a következőkre jutottam:
    - Amit a nemi ösztön akar, azt valójában nem én akarom, hanem az ösztön, és alattomban úgy álcázza, csomagolja a dolgot, mintha én akarnám. És nagyon ért a dolgához.
    - Beláttam, hogy minden, amiért nőt szerettem volna magam mellé, az saját lelki hiányosságaimnak enyhítésére és elfedésére szolgált volna. Nem volt kellemes belátás, de így van valójában. A hiányosságokat pedig a férfi - magamból kiindulva - saját maga meg tudja oldani, ha nem nyápic.
    - Azt is beláttam, hogy a párkapcsolatnak, nőnek kritikus értelemmel nézve gyakorlatilag nulla haszna van a férfi életében. Nemi ösztönén túl semmi más nem motiválja az említettekre, és nemi ösztönének kielégítésén túl semmi másról nincs szó. Így a dolgot jobb úgy letudni, mint az evést: mértékletesen, egészségesen, odafigyelve. S csak annyit enni amennyit nagyon muszáj.
    - Mindezekből következően: nagy fegyelemmel és önuralommal - hogy az ember a dolgok rabjává ne váljék - a nőkkel csak annyit érintkezni amennyit nagyon muszáj, s erre a legjobb a bordélyház, a hetérák. Ahogy a szarást nincs értelme az ember életének középpontjává megtenni, úgy nőt sincs semmi értelme.

Arisztipposz ki a téma szakértője kijelentette, hogy az ő belső egyensúlya lehetővé teszi számára, hogy félelem nélkül haladjon át a gazdagság, a hatalom, és az érosz tengerén. Amikor azzal vádolták, hogy Laiszhoz, a hetérához jár így védekezett: "Ő ez enyém, de én nem vagyok az övé." Vagy: "Nem az a szégyen ha elmész hozzá, hanem ha nem tudsz tőle eljönni".

Mikor kutatásaimba, vizsgálódásimba kezdtem nem erre az eredménye akartam jutni, hanem arra, hogy milyen jó és felemelő egy párkapcsolat, szerelem, de nem az, és arra, hogy az lenne sehol semmi jelet nem látni.

Olyan az egész, ahogy a mézbe repülnek a mohó éhes bogarak: beleragadnak, vergődnek egyet benne, aztán kimúlnak.

Persze nem biztos, hogy így van ez, de jelenleg nagyon úgy néz ki: így van.
  • Molnibalage
    Ahol sala megjelenik ott mindennek vége. Az sg főfilozófusa clioval együtt...
  • tomcsa4
    Szerintem a felesleges szúrkálódás helyett gondolkozz azon, amit neked írt. Pláne úgy, hogy (HSZ-edből ítélve) majdnem maradéktalanul egyetértettél vele.
  • Sir Quno Jedi
    Sajnálom, kétféle ember van, aki még megbízik a nőkben és aki már ismeri őket... :D
  • Steve Q
    Már értem, miért utálnak téged itt egy jó páran.

"Lásd, fontosabb volt a tanulás, fontosabb volt a 320( )km távolság, fontosabbak voltak az anyagi...
    Szóval igen erős kifejezés az, hogy mindennél fontosabb, meg a "zsupsz" is igen erős kifejezés."

Fontos tanulni, igen, ezért is tanultam olyan sokat az elmúlt időkben. Igen, fontos volt a távolság meg az anyagiak, mert ezeket kellett legyőznöm, hogy elérhessek egy még fontosabb célt: őt és a boldogságot, mit általa reméltem.
    És igen, tudom, hogy ez hiba volt; ha magamtól nem remélek semmit, mástól hogy számíthatnék bármi többre?

"Problémád forrás(a), hogy a szerelemben elvesz(t)etted önmagad, szétolvadtál, elgyöngültél, megsápadtál, merengővé váltál, érzékeid eltompultak, nem láttál, nem hallottál, semmi sem érdekelt szíved választottján kívül, beszüntetted a gondolkodást, intelligenciád mélypontra süllyedt, elbuktál saját magaddal szemben is…"

Igen, valóban nem egészen olyan voltam közben, mint előtte - vagy most utána. Voltak olyanok, akiktől elfordultam. De annyit meg tudtam tartani magamból, hogy állapotomtól telhető legjobban odafigyeltem azokra, akik rajta kívül is fontosak voltak: a barátokra és a családomra, akik mindig mögöttem álltak, mégha nem is mindig viselkedtem úgy, ahogy megérdemelték. Hogy elbuktam volna saját magammal szemben? Részben lehet. De az utóbbi időben, még a szakítás előtt megtapasztaltam azt, amit már rég elveszettnek hittem, pedig a kapcsolatban gyakoroltam őérte: azt, hogy tudok küzdeni. Nem volt könnyű; amíg vele voltam, sosem éreztem igazán szükségét, mert mindig adott valamit magából. De nemrég rájöttem, hogyha nem küzdök saját magamért, hiába szeretem őt, nem lesz belőlem soha semmi. Rossz érzés, hogy így lett vége, de ennek a fényében azt hiszem, ez elkerülhetetlen volt; nem voltam igazi férfi. De tudok tanulni a saját hibámból. Ezentúl is foglalkozni akarok a barátaimmal és a szeretteimmel; de ezúttal saját magammal is akarok. Tudom, mi az, amit csinálni szeretnék, és hogy mellette még számos dolgot szeretnék elérni.

Nem tudom, mit sikerül elérnem az életben, de egy biztos: küzdeni fogok a céljaimért. És nemcsak azért, hogy másnak jobb és kényelmesebb legyen.

Amint látod, néhány apróságot belejavítottam és kiemeltem abban, amit írtál. Jobban odafigyelhetnél a helyesírásodra; a Mehet gomb előtt alaposabban is végignézhetnéd, mit írtál. :)

"ha meg tudja fékezni nemi ösztönét vagy a puszta testi higiénia körére szorítja"

Már bocs, de ezt te se gondolhatod komolyan :D.
    A nemi ösztönt el lehet folytani, de nem örökre. Biológiai lények is vagyunk, nemcsak szellemiek. Vannak szükségletek, amiket ki kell elégíteni, ha nem is egyfolytában vagy rendszeresen. A nemi vágyat előbb-utóbb ki kell elégíteni, de legalább némileg lehet kontrollálni, hogy hol és mikor és persze kivel (mivel). :)
    Ebben már csak azért sem hiszek, mert még túl fiatal vagyok az ilyen tételekhez. :)
  • salsoul
    nem ösztönét >>> nemi ösztönét
  • salsoul
    A legjobban az a férfi jár, amelyik a szerelemnél erősebb szenvedélyre talál, ha becsvágya másfelé tereli, ha meg tudja fékezni nem ösztönét vagy a puszta testi higiénia körére szorítja. Mi több, bizonyos tekintetben handicap-től szabadul meg, mint nem egy szellemi vagy történelmi nagyság példája mutatja, sőt nem is kell óriásokig mennünk. Ezekben a férfiakban a gondolat vagy a tett aktivitása, esetleg szenvedélye nagyobb a szerelemvágynál. A férfi kifejtheti legmagasabb képességeit és teljes értékű férfipályát futhat meg, ha nem is válik apává.

(A nő képességeit szer fölött hiányosan tudja csak kifejteni anyaság és szerelem nélkül, rajtuk kívül; pszichikai és fizikai szervezetét szinte teljes mértékben abszorbeálja az anyaméh, foglalkoztatni, kielégíteni kell, különben ideg- és lelkiélete elferdül, de legalábbis csonkává válik az élete. Hogy szervezete az anyaság roppant feladatát elláthassa, szükséges, hogy mindennél erősebb legyen benne az anyaösztön és ennek eszköze, a nemiség. Az anyaméh parancsai szerint alakul ki egész belső és külső világa a gyermek, férfi, szülő, család, rokon, születés, esküvő, házasság, halál, válások, szerelmi viszonyok, otthon, pozíció, vagyon, táplálék, ruha, ékszer: a test, az anyag szorosan simuló gyűrűi körül. Az anyaméh parancsára anyaösztöne hatalmasabb kell, hogy legyen a férfi apaösztönénél, nemi bűvölete hatásosabb és érzékletesebb a férfi vonzóerejénél. Nem a férfi és a nő akaratából, előnyre, haszonra, győzelemre, gyönyörre törekvéséből következik, hogy a nő az erősebb nem s a férfi a gyöngébb, hanem a természet akaratából, a faj törvényéből: ez diktálja a nő győzelmét a férfi fölött.)
  • salsoul
    Úgy tud a világon mindennél fontosabb "zsupsz" tönkremenni, hogy sosem volt a világon mindennél fontosabb. Gondolj csak bele!

Lásd, fontosabb volt a tanulás, fontosabb volt a 320km távolság, fontosabbak voltak az anyagi...
    Szóval igen erős kifejezés az, hogy mindennél fontosabb, meg a "zsupsz" is igen erős kifejezés.

Problémád forrás, hogy a szerelemben elveszetted önmagad, szétolvadtál, elgyöngültél, megsápadtál, merengővé váltál, érzékeid eltompultak, nem láttál, nem hallottál, semmi sem érdekelt szíved választottján kívül, beszüntetted a gondolkodást, intelligenciád mélypontra süllyedt, elbuktál saját magaddal szemben is…

Megoldás: oda kell figyelni. Bizony.
    És nem könnyezni, rinyálni...
  • Steve Q
    Elmondta, mit akar: új, mindent elsöprő szerelmet. Még úgy is, hogy a szerelem nem tart örökké. Nekem fontosabb volt küzdeni azért, amink volt, mint új izgalmakba bonyolódni.
  • tigeroo
    nálam is ez volt...hihetetlen igy visszagondolni hogy mennyit görcsöltem emiatt. aztán átestem a holtponton. furcsa dolog ez a szerelem

fel a fejjel, ezt kívánom (így újévre)
  • Steve Q
    Most már ott tartok, hogy abszolúte nem érdekel, mi van vele. Ő csodálkozott azon, miért nem árulom el neki, van-e csajom. Merthogy ő bízik bennem... az meg se fordult ezek szerint a fejében, hogy én bízok-e benne azután, hogy egy hónapig titkolózott előttem. Hát, úgy látszik, a legnagyobb szerelmek hazugságokra, a legnagyobb barátságok pedig őszinteségre alapulnak. Ezek után legalább kétszer, ha nem háromszor, is meg kell gondolni, mennyire bízik meg az ember egy lányban/nőben. Legalább már szerelmes nem vagyok. Fájt, mintha szívműtétet végeztek volna rajtam érzéstelenítés nélkül - de sikerült. Megint nem érzek semmit.
  • tigeroo
    ne hagyd magad, ne alázkodj meg! már tényleg semmi köze nincs hozzád!

"tegnap rámírt msn-en, mert azt hitte, van másik csajom"
    ha elhagy, de talonban akar tartani, az a leggecibb dolog! csak ezért nem szar telibe! meghagyna ZS tervnek...

ennél már csak az a szarabb mikor kijelenti a nő hogy soha semmi nem lesz köztetek a jövőben..de még mindíg jobb a szarkavarásnál! könyebb felejteni! a világ nem áll meg emiatt! mert te a helyzetedben gondolom még reménykedsz picit hogy esetleg mégis visszaszerzed...sajna egy kapcsolathoz 2 ember kell, és ez 2 emberen is múlik!

jó ami jó, és fáj az ami fáj, ez ilyen egyszerű... ha azt akarná amit te akkor nem tartanátok itt
  • Steve Q
    Hát, ez tegnapig nehéz lett volna, de tegnap rámírt msn-en, mert azt hitte, van másik csajom. Kérdeztem, neki mi köze hozzá, aztán ment egymás oltása rendesen.... a végén teljesen felhúzva lépett le. Kicsit bűntudatom van, de éreztem, ha nem vágok vissza neki, én pusztulok bele ebbe az egészbe.... Hogy tud valami, ami a világon mindennél fontosabb volt, zsupsz tönkremenni? Úgy látszik, egyeseknek túl nagy elvárás az, hogy ő is mindent megtegyen azért, aki mindent megtesz őérte.
  • Steve Q
    Ez így van. Én mindent megteszek azért, aki kiáll mellettem, nemcsak én érte... de melléfogtam...
  • Dick Riddick
    Annyira azért nem lehet szörnyű a helyzet. :)
  • Anaid
    Én tisztelem a pasikat azért igyekszem magamtól megkímélni őket No women, no cray...
  • Dick Riddick
    Ámen.
  • salsoul
    S így igáz le a nő egyszer s mindenkorra végérvényesen...
  • Anaid
    Biztosan:)
  • Dick Riddick
    Valószínűleg. :)
  • Anaid
    Hát, mivel nőből vagyok aszem teljesen máshogy látom a dolgot.
    Alapkódolás, asszem.
  • Dick Riddick
    Én alapvetően egyetértek vele. Szerintem az nem mindegy hogyan megy szét két ember. Ha közös megegyezéssel én jobbra, ő balra /ami ritka mint a pink holló/, akkor egy after-sex simán belefér. Azt hiszem csak akkor nem mennék bele, ha tudnám hogy szarul fog neki esni amikor éjszaka felöltözök és balra el.
    De ha így vagy úgy ő cseszett ki velem, akkor már szinte kötelező is. Nyugodtan meg lehet húzni, felszabadultan, kötöttségek nélkül, semmi lelkizés. Egy férfinak olyan ez mint a béke szigete. Ha ne adj isten később még enné is a fene utánam, akkor teljes a siker.
    Csak egyvalamire kell vigyáznom /annyira azért nem nehéz/, hogy mindig hagyjam ott. A töltött káposzta kiolvasztva és felmelegítve a legjobb, de ez a kapcsolatokra már nem igaz.
  • Anaid
    :D
  • SötétBarom
    Muteromra pl mindig számíthatok :D
  • Anaid
    Savanyú a szőlő (igazi kapcsolat jó lenne, csak nem jött össze)? Vagy vizet prédikálsz és bort iszol, vagy te is csak puszta hús vagy?
    Ne már, egy pasinak is jól jöhet, ha van aki mellette áll, ha baj van, nem csak odafekszik:D.
  • SötétBarom
  • Sir Quno Jedi
    Nah, ha még keres, lehet mág belőle szex is. Felmelegítve semmi sem jó, de ha már nem jelent neked semmit, megdöngetni utána már meg lehet, csak rutinból is. Egy nő csak addig tud rajtad uralkodni, míg remélsz tőle valamit. Ha már egyáltalán nem izgat, akkor békésen megrakhatod bármikor vigyorogva és hazamész elégedetten. Ha már eljátszották a bizalmadat, akkor már csak a puszta hús marad, az meg mindig jó buli.
  • Anaid
    Nemtom másnál beválik-e, de nálam bejött a következő módszer: valahányszor eszembe jutott a "régi szerelem" következetesen felsoroltam eseményeket magamban, amik nem pozitívak voltak számomra, amik rosszul estek, fájtak...stb. gyorsabban ment a felejtés.
    Önhipnózis:D:D
  • Steve Q
    Na, itt vagyok.
    Így utólag eléggé elkeseredettnek tűnik a stílusom. De voltak, akik szerencsére még ilyenkor sem hagytak el. Szóval már összeszedettebben tudok gondolni a dologra.

Távkapcsolat volt a miénk. 320 km-es távolság volt köztünk, de kitartottunk egymás mellett. A kezdet maga volt a tökély. Sajnos anyagi okok meg a suli miatt csak ritkán találkozhattunk. Volt olyan, hogy 4 hónapig kellett várnunk a következő alkalomra. Sok feszültséget szült ez köztünk, egyre gyakoribbak lettek az összekapások. De mikor találkoztunk, minden más volt; szép, jó, majdnem ideális. Most pár napja meg vége lett, ahogy írtam is.

Hát, én is kezdem úgy hinni, hogy neki tényleg nem fájt. Sírni sírt, de tudom róla, hogy ha más sír a szeme láttára, ő is elkezd. És jah, szex is volt...

Nemrég még mindent éreztem iránta, most viszont alig valamit. Tegnap felhívott, miközben haverok közt voltam. Érdekelte, mi van velem (msn-ezni akart), én meg mondtam, hogy elvagyok. Egy sértődöttnek hangzó "oké" és elköszönés után letettem. Hogy minek keres, ha egyszer nem kellek neki...

Ami a szabadságot illeti, még meg kell szoknom.
  • Random work
    Pontosan erről van szó!
  • bcrics
    woow,legalább megdöngetted.
  • bcrics
    woow,azt meg hogy főztétek ki?
  • Sir Quno Jedi
    Nocsak, eszerint volt búcsúszex (avagy szánalomszex)?! :D Jó az. Nő meg van épp elég, még tán túl sok is...

Szabad vagy, élvezd ki a lehetőséget!

Amúgy el ne hidd, neki BIZTOS nem fájt, különben nem lépne le. 1xűen csak nem akart a lelkedbe gázolni még jobban (kellesz még valamire, jó egy tartalék hősszerelmes, aki szükség esetén meghalhat érte,a nők szeretnek sok kapaszkodót hagyni maguk körül), avagy magának is hazudik. Ha szeret és fájna ha elhagyna, akkor nem hagyna el. Tiszta sor. Minden más hazugság szvsz. Háúz doki jól látja ezeket. :D

Nem szabad úgy felfogni, hogy TE kaptál egy utolsó napot tőle! Nagy szart! Ő kapott egy utolsó napot tőled, hogy érezze mit veszít el a kis butus! :D Szard le!
  • Steve Q
    vagyis tegnap.... elnézést, túl furán telik az idő most...
  • Steve Q
    Nekem ezen az istenverte napon lett vége a nagy szerelemnek...... és semmit sem tehettem ellene....... csak egy utolsó napot kaptam Tőle, hogy teljes szívvel szerethessem őt..... és ma el kellett engednünk egymást..... neki is fájt, de mégis.... vége..... az igaz szerelemért sem éri meg küzdeni.... nem él örökké.... ennyi.... soha semmi nem lesz már ugyanolyan, mint ezelőtt....
  • Random work
    Én január végén vagy február közepén költözök el. Külön jobb lesz már nem beszélünk egymással 2 hónapja kb.

A tanulság: mindig az első gondolat a legjobb, ami pedig az, hogy a kapcsolat felmelegítve nem jó. Ami egyszer nem működött azt kár újrakezdeni.

Nos azért az elmúlt 2 hónap elég vicces ha azt nézzük, hogy volt egy születésnap+karácsony kombó.