A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A férfiszintû gyerekszülést meg a technika úgyis megoldja és ezzel sem fognak már a nõk vagdalózni sokáig<#crazya>#crazya>
Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
lehet vissza kéne olvasnom pár oldalt? 😊
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Ha minden igaz megyek haza a azüleimhez csak ott nincs net... 😞 - a férjem a szívére vette a dolgokat... na jó picit megértem ... 😊))
Ám nekem sikerült <#taps>#taps>
Képzeld el , vaginával vert meg az isten - vagy lehet ,hogy mégsem volt az verés ? 😄DD
Lehet az a csaj vette el az önbecsülésem. De ez a mostani bnõm teljesen más szerencsére.
War. War never changes.
De ezt már fejtegettem neked, amikor az elõzõ csajoddal kapcsolatban is hisztiztél itt egy sort...
War. War never changes.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Csak bizsu ... <#nyes>#nyes><#taps>#taps><#gun>#gun>
Úgy látszik ,hogy a mosogatólébe keveredett 1 kis agyvelõ is ... 😄
Sajna ,havi bajom volt és dugni nem sikerült és szopni nem tudtam mert rohadtul meg voltam fázva ...<#zavart2>#zavart2><#taps>#taps><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#idiota>#idiota>
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
na szóval ez az az egyik...<#smile>#smile>