18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Breki33
    te vagy a mostani? P
  • mozesapo
    Jah, valahonnan nagyon ismerős story.
  • Lacika 79
    köszi szépen, srácok :)
  • Devil_Gy
    Boldog névnapot :D
  • Breki33
    Boldog névnapot

• Lacika 79
    Nagyon szépen köszönöm!
  • Lacika 79
    hát, hosszú két nap volt :)
  • krisztike
    BOLDOG NÉVNAPOT !!!!!!!!!!!
  • Devil_Gy
  • krisztike
    ez jóóó :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • krisztike
    mert 1 olyan éjszaka után sztem mindenki fáradt lenne - 1 óra alvás után is :DDD
  • Breki33
  • Lacika 79
    miért nem csodálod? :)
  • krisztike
    már megint ?
    hát nem csodálom ...
    egyébként hali ...
  • krisztike
  • Lacika 79
    meg persze hali mindenkinek. picit fáradt vagyok, nem aludtam csak 1 órát
  • Lacika 79
    hm, érdekes történet, valahonnan ismerős a szitu
    jah, tegnap este megint összeficcentünk picit
  • Devil_Gy
    A csávó meg elötte 3 héttel érkezett :S
    Szal nem kelett sok!
  • Devil_Gy
    Igazad van de nem vak voltam hanem hülye mert vakon bíztam!!!
  • petyka2
    Hát igen,ha megbizik az ember akkor b*****k át a legjobban...
  • krisztike
    Csak TE voltál vak és nem vetted észre ,hogy már régebb óta megvolt ez a pasi ,ha már eljegyzés és költözés ...
  • Devil_Gy
    Persze hogy fel lehet sőt.... Csak azt nem értetem hogy neki ez sokkal fontosabb volt báminél ahhoz képest meg simán eldobta mint 1 koszos rongyot!

Van mint pótolnom :D:D ;)
  • Devil_Gy
    Igen ezzel 1etértek, de most már nincs jelentősége! Ő is rájött hogy hülyeség volt. Csak sértené a büszkeségét hogy elmondja mindezt.
  • krisztike
    de azt az eljegyzést is fel lehet bontani ... :D

(csaj enyhén érzelmi nyomorék ... veled szemben ... :D )

de te csak pörögj ...
  • Breki33
    Azt hiszem nem mindenki értette a hangsúlyt.

Szánalmas aki 7 év után nem képes személyesen elmondani hanem a barátnőjével üzenget.

Komolyan mondom sajnálom az új pasiját
  • Devil_Gy
    LEhet, mert volt már rá példa! De ebben az esetben én voltam aki azt mondta nem lesz még1*. És ehhez tartom is magam. Kőkeményen.
  • Devil_Gy
    Megijedt a kötöttségtől????? Azóta beköltözött az új pasijával és jövőhónapra tervezik az eljegyzést! Házasságról meg még szó se volt! Viszont abban igazad van: azt hittem ismerem :S
  • krisztike
  • Wolwerine
    Lehet, hogy csak megijedt a kötöttségtől... Volt már ilyen. A házasság olyan végleges... Mondjuk 7.5 év után? . Nagyon sok idő egy ember mellett. Azt hiszed, hogy igazán ismered.
  • petyka2
    Még 1-2 hónap,és ott visitani,hogy igy-meg ugy fogadd vissza...
  • Devil_Gy
    Még fiatal vagyok :D De tele voltam tervekkel, célokkal, úgy éreztem sinen vagyok. És most ott tartok mint 7 éve. :S Nincsenek tervek, célok. Na persze mindez átmeneti ideiglenes stádium. Na de gondolj bele mit ér mindez (terc, cél) ha 1 pillanat alatt porrá zúzhatják őket? Tudom semmi se biztos csak a halál de könyörgöm mi értelme van akkor az egésznek??? (amúgy örök optimista vagyok(kicsit ugyan hitevesztett) csak érdekel a vélemény)
  • Devil_Gy
    Igen mindenki ezt mondta (mindkét esetben mind az anyagi mind az érzelmi dolgokról). Abszolute nem tartalak hüjének! Iszonyatosan dühös voltam, elöszőr rá aztán magamra. Ez a düh segített hogy átvészeljem a nehezebb időszakokat meg persze a barátaim :D Nem sjnálom magam. Azóta pörgök mint a búgócsiga :D Úgy vagyok vele hogy nem véletlen történt ami történt. Ennek így kelett lennie. Nem a miért-től félt hanem saját magától! Szemtől szembe nem tudta volna elmondani (breki is jól mondta) nem lett volna hozzá bátorsága.
  • krisztike
    Nézd ,úgy látom ,hogy TE még fiatal vagy ... habár 7,5 évet nehéz kiheverni de az idő csodákra képes bizonyos téren .
    Nem mondom most azt ,hogy menj el 1 kupiba és d**j 1 nagyot mert az bizti nem megoldáás és az sem ,hogy minden este bú felejtés képpen hülyére vagy halálra piálod magad de addj esélyt magadnak arra ,hogy elfelejtsd .(Foglald le magad pl. menj el a haverokkal bulizni ,mozi ,sport stb. és igyekezz ne sajnálni magad mert a túlzott önsajnálat depresszióhoz vezethet ... )
    Tudom ,könnyű mondani de sztem itt mindenki ehhez hasonlót fog javasolni .
    Egyébként jobb ,hogy most derült ki ,mint akkor ,amikor már saját lakás és esküvő is megvolt ... mert az anyagilag is terhelőbb lett volna és akkor már érzelmileg is totál csődnek érezted volna magad .
    Brekinek pedig igaza van nem mert a szemedbe nézni mert félt attól a kérdéstől ,amit valószínűleg kérdeztél volna Tőle ...ez pedig a "Miért ?" lett volna .

(lehet ,hogy hülyének tartasz most az miatt ,amit írtam ...)

• BEAST #15434
  • Breki33
    nem volt képes a szemedbe mondani
  • ZsirosKenyer
    holy shit.
  • Devil_Gy
    Hogy nálam mi van? :S Hát 1 kicsit érdekes a story. Pont 2 hónapja történt 1 hétfői napon, kaptam 1 telefont a menyasszonyomtól (6 hónapja voltunk jegyesek és 2 hónapon belűl költöztünk volna saját kecóba) hogy baj van! Kérdeztem mi a baj mire mondta "megváltoztak az érzéseim". Még dumáltunk 40 percet aztán vége lett. 7,5 év 40 perc alatt semmivéfoszlott. Másnap megüzente a barátnőjével hogy van neki valakije. Gondolhatod :S Azóta nem is taliztunk és nem is beszéltünk. Tömören ennyi. - na igen inkább most ördögfióka mint jóember :D:D
  • Devil_Gy
    :P PRóbálom felvenni a ritmust :D
  • krisztike
    Tényleg nálad mi van ... ?
    Együtt vagy külön-külön vagy ill. vagytok ?
    Valamit írjál jó ember ill. te ördögfióka ... :DDD
  • krisztike
    Látom te még nem értél be (időben)...hozzánk képest ... :D
    de siess a cél előtted is ott van ...
    (vagy megszoksz vagy megszöksz innen ... közülünk) :DDD