A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship>
Arch
Minden nõ szereti, ha körülrajongják! 😊)))
De ez pasikra is igaz ám. Mert mki egójának jót tesz az ilyesmi 😊

Arch
Visszaolvassak, vagy nem volt semmi érdekes? 😊

Gémkapcs
Szótát újra:

nbyerek = nyerek

Sajna már fáradt vagyok. 😊

Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem a kutyámat.

Gémkapcs
Semmit nem veszthetek, sõt, nbyerek is rajta, újabb tapasztalatokat.

Devil_Gy
Ugyvan 😄 Amibe nem halsz bele az erõsít! Jó hozáálás 😛

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Gémkapcs
Szótár:

sugall = sugallni 😊

Gémkapcs
Ezzel nem azt akarom sugall, hogy a ti véleményetek már nem is számít, nehogy félreértsétek.
De azok véleménye is sokat számít, akik közvetlenül ismerik a lányt, mert õk látják is a dolgokat.
Én, mi a látjuk a reakciókat és halljuk a hangnemét, ami szerintem nagyon sokat számít.
De még egyszer mondom, ezzel nem azt akarom hangsúlyozni, hogy nem érdekel a véleményetek, mert ahogy elnéztem ti olyan 20-30 év körül vagytok, és tapasztaltabbak az ilyen dolgokban.
De talán ez is a "baj", hogy már nem 17 évesként kezelitek az ilyen dolgokat.
Én itt már nem fogok megállni, akármekkora is lesz a pofáraesés, már ha lesz, de ezt is számításba kell venni.

Gémkapcs
Hi!
Nem akarok senkit sem megsérteni, de most már bármit is mondtok, nem fogom annyban hagyni.
Egyébként beszéltem vele és azt állítja, hogy ez az 1. hosszútávú kapcsolata és ezért ilyen nehéz elszakadnia.

Na mind1, holnap megint találkozunk.

Breki33
kérdés melyikkel
Egyetértek. Ez halott ügy... De a szöveg az jó! Majd gyere vissza, ha eldöntötted hogy engem akarsz... De nem sok esély van rá. Valószínû marad a barátjával.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Devil_Gy
Ember válogatja! 😄

blokkolnád? 😄
SinClaiR
Én akkoriban csak arra mentem hogy meglegyen, semmi mással nem foglalkoztam, ha összejött jó volt, ha nem.. hát afranc. Nem azt mondom hogy olyan túl sok lett volna. Egyáltalán nem, csak komolyabban nem érdekelt senki, vagy ha mégis, hát azt én nem érdekeltem 😊. ezért irtam anno azt, más téméban, amit irtam.. persze ezt most ugysem fogja érteni senki 😊
Najó... hogy nem mindegy, ki mikor éri meg az elsõ nagy csalódást...😊 Ezt akkor magamra értettem 😊
De mondom.. Ha már versenyezni kell valakirt, akkor azt már rég megette a kutyatrutyi. Van még 3498975319 más nõstény akikkel még akármi is lehet. Nem hinném hogy 1 el sokat veszit. (magamból kiindulva)

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SRobert
jaaaaaa 😊))

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Devil_Gy
inkognitó :d

Devil_Gy
Azért nem biztos hogy rögtön ribinek kell mondani mert úgy viselkedik mint 1 kamasz lány (mert az)! Biztos sokunkal történt már hasonló eset és akkor sem gondoltad róla hogy ribi lenne, hanem azzal voltál elfoglalva hogy hogy tudd kiütni a másikat a nyeregbõl! Ugye azért mi már könyebben beszélünk errõl mert már kinõttük ezt a korszakot (máraki 😄😄). Más szemszögbõl látjuk mint õ vagy õk.

SRobert
izé, ez itt off...
Neked minden nap más logod van? 😊

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

SinClaiR
Szerintem ha menne, akkor gyere össze vele, blokkold gumival, aztán dombd ki a kukába a csajt, majd rájön hogy is megy ez😊
Ilyen riba másra nemjó😊
Persze én nem ezt tennémn, egyszerüen hagynám a francba ezek után, de te nagyon rá lehetsz állva, hát megteheted ezt is akár😊
Más kérdés hogy nem leszel képes rá.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

CattiBrie
még nem olvastam végig (gondolom írtad), de eljön az is 😊)

[/spam]&#8482;

Breki33
énis ezt mondám :-)
Breki33
+a pínz
Devil_Gy
Bocs ha megsértettem valakit.

Devil_Gy
Szerintem it arról van szó hogy tetszik neki hogy többen is "ugrálnak" körülötte, és az õ kegyeit keresik.

Devil_Gy
Csak képletesen értettem azt hogy öreg vagyok!
Nézõpont kérdése, de a mostani lányok sokkal kezelhetetlenebben mint azok akikkel én voltam egy korosztályba 6-8 évvel ezelött. Sokkal lazábban (önfejûen, meggondolatlanúl) cselekednek, és már szinte csak a külcsíny érdekli õket.

CattiBrie
és mi lesz, ha a barátodnak majd egyszer csak nem lesz barátnõje???

akkor újra 50-50% attól függõen, h a leányzóak éppen milyen kedve van???

ez milyen már??

[/spam]&#8482;

Breki33
<#wave><#pias>
Breki33
MIért lennél ezt a témát Evil inditotta aki sztem korodbeli.

Lehet kellene egy Tippek, trükkök a barátnõ lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához 18 év alatt topic P

Amúgy nemrég volt egy vitám az RTL_es Berlin, Berlin topicban egy úriemberrel aki lekurvázta a fõszereplõ csajt mert lefeküdt az unokabáttyával akivel egymásba szerettek aztán mikor az a gyereke miatt visszament a feleségéhez akkor az új barátjával.

Na ha ez kurvaság akkor a mostani 18 éves lányok fele az sztem...
Devil_Gy
Öreg vagyok én már ehhez <#beka2><#nemtudom>

<#eljen>
Breki33
lehet deha egy csaj nekem ilyet mondana engem addig érdekelne

és hogy azért essen ki a haverom mert barátnõje van
és ha egy hónap múlva nem lesz?

Akkor új választásokat írnak ki?

nonszensz
Devil_Gy
1 dolgot vegyünk figyelembe szerintem a lány pont abban a helyzetben van hogy foggalma sincs hogy mit csinál. Ezért mondtam neki hogy nyugodjon meg ne hajtsa a szekeret ha nincs kereke. És azt se felejtsük el hogy nem abban a korosztályban vannak mint itt a töbség.

Breki33
hát ha nekem csaj azt mondaná hogy 50-50 % mondanám neki hogy menjen erõsítse az ellenzéket.

Bki ez nem politika és kicsit mergalázó.

Megváltozott a véleményem a csajról.
Breki33
csak vicceltem

én itt sosem beszélek komolyan PP
Gémkapcs
Ok, még talán kicsit tudom húzni.
De tuti, hogy köztük már nem lesz semmi.

Majd holnap teszek ezügyben. <#ravasz1>
Csak vicc volt. 😊

Devil_Gy
De láma vagyok 😄 Peace helyett piece-t írok 😛😛 már késõ van 😄
Joccakát all!

Devil_Gy
Jah és mégvalami! De persze ez is csak vélemény, tapasztalat: az ilyen korú lányok szeretik ha körûlzsongják õket. Erre a legjobb példát te hoztad fel: "Azt mondta 50-50% mindkettõnknek" Szeretik az ilyesmit elsütni. Az egyekbe emeli a büszkeségüket. (sorry ha valakit megbántottam ezzel de szerintem ez minden hasonló korú lány legalább 1* elsüti az ilyet). Szal érdemes erre is odafigyelni! Nem lelombozni meg elkedvteleníteni akarlak, csak szerintem ezeket jó ha szemelött tarod. Piece 😄

Devil_Gy
Én azt mondom neked így elsõre hogy ne nagyon éld bele magad! Nem jó, szép dolog más kontójára cselekedni bármit is még akkor se ha ilyen dolgokat mûvel vele! Segíteni oltalmazni stb lehet de akkor se önzésbõl tedd hogy minden a tiéd legyen. Persze mindenki a saját malmára hajtja a vizet de azt lehet úgy is hogy ne más igya meg a levét. Ha összejött megint a gyerekkel akkor (szerintem) ne próbálkozz a csajszinál. Legalábbis inkább legyél te a nevetõ 3-ik. Várd ki hogy mi lesz a vége. Legyél türelmes de semmiféleképpen se naív! És ne hagyd magad befojásolni!

Gémkapcs
És úgy tapasztaltam, hogy itt nagyon sok a kedves, jószívû, segítõkész ember, ezért gondoltam úgy, hogy hozzátok fordulok segítségül és lám, jól gondoltam. 😊

Gémkapcs
Le kell hogy törjelek, évek óta ismerem a fórumot, és napi látogatója vagyok, csak nagyon keveset szólok hozzá, szinte semmit.
Csak persze másik reg-el, de azt már nagyon régóta nem használom. 😊
Csak olvasgatni szoktam.

Gémkapcs
Na, ez megint szép terjedelmes lett. 😊

Gémkapcs
Hi all!
Új fejlemények! 😊
Ma találkoztam a csajjal, illetve nem csak én, mert rajtunk kívül még voltak páran.
Pontosabban:
A barátom, aki elmondta ezeket a dolgokat; egy másik barátom; a lány; a lány barátja (megint összejöttek) és én...
...na meg vmi lúzer csávó aki a lány barátjának a haverja (nem szoktam másra ilyet mondani, de õ tényleg az volt). 😄
Na de semmi pánik, mert pár óra múlva, amikor elszivárgott mindenki és csak 3-an maradtunk, a barátom (az aki elmondta a dolgokat) a lány és én, akkor elbeszélgettünk vele ezekrõl a dogokról jo sokáig, de a lényeg az annyi, hogy annak ellenére, hogy megint összejöttek, már nem nagyon bírja mellette.
Persze elmondtuk azt is, hogy én mindenrõl tudok, amin nem is lepõdött meg, mert gondolta, hogy a barátom el fogja nekem mondani. 😊
Persze azt nem montuk el neki, hogy én tudom, mi a véleménye rólam.

Eddig tudtátok követni? Mert lehet, kicsit hülyén fogalmaztam. 😊))

És így a hosszas elbeszélgetés után (és közben) láttuk, hogy egyet ért velünk,
mármint abban, hogy a barátja nem éppen a (enyhén fogalmazva) legõszintébb ember a világon. Sõt, nagyon gerinctelen dolgokat mûvelt.
Mondta, hogy a fiú nem rég nagyon erõsen megszorította a lány kezét, mert azt hitte, hogy megcsalja.
Abból hitte azt, hogy a barátom SMS-ezgetett vele, és a fiú alattomos módon, ahogy a lány pár másodpercre elfordult, elvette a telefonját a háta mügül és eltudott olvasni belõlük valamennyit.
Az SMS-sek tartalmát én sem tudom, de a fiú nagyon kiakadt.
De ez még akkor sem mentség, én még az életben sohasem emeltem kezet lányra, soha, bármit is tett.

Valamit a múltkor elfelejtettem nektek említeni...
Méghozzá azt, hogy nem csak én jövök be neki, hanem a barátom is, akinek elmondott mindent és most a lány kettõnk közül nem tud választani.
A barátomnak régebben már elmondta a szándékait.
Azt mondta 50-50% mindkettõnknek.
Na de szerencsémre a barátom pár napja már felszedett vkit és nagyon szereti õt, ezért miatta nem kell aggódnom.
És ezt ma-holnap meg is fogja mondani a lánynak.
És akkor egyedül maradtam...
Az egyedüli esélyes. 😊))

Na de hagyjuk a múltat, adjuk át a helyet a jövõnek.

Holnap felhívom, vagy SMS-t küldök a lánynak, hogy beszélni szeretnék vele és találkozzunk valahol.

Öszintén szólva, "kicsit" izgulok emiatt...

Breki33
brrrr milyen költõi kép
Devil_Gy
Rendben! Ahogy érzed! De azért légy észnél! 😛

Gémkapcs
Én sem hiszek senkinek 100%-ra.
Az a bizonyos illetõ meg erõsen ajánlotta, hogy vágjak bele.
Mármint nem a lányba, hanem annak csábításába. 😄

Devil_Gy
Elég sokan vagyunk csak összehozzuk valahogy 😛

CattiBrie
<#puszi>

[/spam]&#8482;

Devil_Gy
Nem hézagpótlásra utaltam hanem mikor valakivel történik valami rossz vagy olyan amitõl elmegy az életkedve és van melette valaki akio melett nem érzi magát elveszettnek akkor abban a pillanatban mélyebb érzések törhetnek ki belõle mint egyébkétn! De mint mondottam nem törvényszerû. Csak 1 vélemény volt.
Catti mellé kell hogy álljak mindkét esetben!
DE leszögezem ismét hogy ezek CSAK vélemények tapasztalatok. Mindenki azt szûr le belõle amit akar!

Breki33
azt hittem egy újregcsaj P
Breki33
Azért nagy hírünk lehet hogyha valaki azért jön ide regelni, hogy itt tanácsot kérjen :-)