18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • akos
    Az ember hajlamos rá, hogy elszálljon, ha nincs, ami időről időre visszaránt a földre. Nem vitatom, ellettél volna 60 éves korodig csalódások nélkül... de szép lassan akkor seggfej lett volna belőled (ugyan nem tudom, hogy így nem vagy-e az... csak viccel), hogy egy teremtett lélek nem tudott volna elviselni hozzú távon.
    Láttad a Játsz/ma c filmet? Érdemes... témába vág.
  • Yeltzin
    én ellettem volna nélküle még vagy 60 évig :D

azért lássuk be, ha egyszer belenyúlsz a csalánba még ok, ha kétszer, akkor legközelebb kesztyűt húzol.... (pedig nem mindegyik csíp)
  • Arch
    És tényleg. :)
  • akos
    Nem felejtettem el.
    Nyilvánvaló, mind csalódunk. Te is. Én is.
    De számomra ebből nem fakad az, amit alább leírtam.

Sőt. Csalódás kell az ember életében. Nagyon is szükséges.
  • Yeltzin
    elfelejted, hogy mind EMBEREK vagyunk...... és egy bizonyos kor után NINCS olyan, hogy nem csalódtál - ez pedig elég egyértelműen bizonyítja, hogy ez a fajunk problémája

kutyában pl. még nem csalódtam, jobban is bízom bennük mint bárkiben, aki tud beszélni (papagáj kivétel :)
  • akos
    Igazából sosem értettem, hogy lehet, hogy 1... vagy 2... vagy 3... vagy x csalódás, kellemetlen élmény hogy tud annyira kifordítan egy embert önmagából, hogy ne legyen képes új reményt, új esélyt adni. Új esélyt... önmagának.. más embereknek.
    Eleve az elfogadhatatlan számomra, hogy egy adott tapasztalatból, vagy tapasztalathalmazból kiindulva egy kalap alá vegyenek embereket. (Pláne engem. Ego rulZ.)
    Miért én szívjam a harcif.szt egy olyan dolog után, amiről én nem tehetek. Vagy miért más szívjon olyanért, amihez köze nem volt.
    Ha valaki csalódást okoz egy lánynak, az miért azzal jön nekem, hogy a "multkor is mekkorát csalódott és soha többet pasikkal..." stb. (meg a többi ostoba közhely.) Mi közöm nekem ehhez? Miért tőlem vonja meg a bizalmat, miután egy f.szkalap megsértette.
    Miért gondolod, hogy minden nő így+úgy... (ahogy alább írtad korábban)?
  • akos
    Hááááááát... azért ez így ebben a formában eléggé sarkított.
    Nem mondom, hogy nem igaz... de elég sarkos.
  • Yeltzin
    lehet, de nem vagyunk egyformák.... más a nők szerepe a világban és más a pasiké... ez sose változott és sose fog változni

egy pasi tud úgy félredugni, hogy közben rajong a feleségéért, egy nőnél ez már SOKKAL többet jelent
  • akos
    Pasikra is igaz ám... pepitában.
  • Yeltzin
    az a baj, hogy tök mindegy

ha minden nap kávéval ébreszted, és masszázzsal altatod, akkor is eljön a pillanat, amikor vonzóbb lesz számára a szomszédban lakó borostás, böfögős taxisofőr, aki minden nap más kurvát visz haza, és rendszeresen bebassza előtte a kaput.... a nők igénylik az odafigyelést, de ha szexről van szó, akkor egy a tuti: a geci palikra izgulnak

az érzéki, kedves fickó csak egy álom, és egyszer abból is felébred (legkésőbb akkor, ha unalmassá válik)
  • Dynamic
    Nem vagyok bolold férfitársaimat úgy zu sammen ledegradálni, szal nem törvényszerűséget állítottam fel, csak megemlítettem mint eshetőséget:)
  • akos
    Törvényszerű, hogy egy férjnek seggvakarónak és "mi a kaja, vettél sört" -nek kell lennie?
  • jazzy
    Az embernek mindig az hianyzik ami nincs. Ha valakinek bulizos parja van akkor egy kis nyugi, ha nyugis akkor egy kis buli. Embere valogatja, hogy ezt a problemat hogy oldja meg.
  • Dynamic
    "nekem egy kitartó, hosszú kapcsolat kell"
    Itt van a kutya elesve.Sajnos semmire nincs garancia.Akármilyen hévvel és szenvedéllyel indul egy kapcsolat, ugyanúgy benne van a pakliban hogy évek múlva a pár már csak rutinszerűen, sablonosan éli az életét.Aztán a nő egy idő után nem elégszik meg egy seggvakaró "mi a kaja, vettél sört" férjjel.
  • Yeltzin
    de vedd figyelembe, hogy nem fiatalkori, max 1-2 éves kapcsolatokról van szó

annyit mindenki kibír, a gondok később jönnek
  • akos
    Úúú ne is mondd... Roads a legnagyobb.
    Sosem felejtem el, jó 6-7 éve volt a mozikban Clooney és Jlo filmje a Mint a kámfor (Out of sight). Ebben van egy jelenet. Magas torony-hotel, panorámaüveges bár... ülnek egy kétszemélyes asztalnál... odakint esik a hó. Film elnémul, csak a zene szól... ujjaik alig érintkeznek, Clooney úgy ér a lány lábához, mintha egy istennő antik szobrát borítaná selyembe.
    Totálkár.
    Ha valakinek el kéne magyaráznom, mi az az erotika - megnézetném vele ezt a 2-3 percet.
    Mikor kijöttem a moziból, full kész voltam... az egész jelenet úgy beleégett az agyamba, mintha napalmmal öntötték volna oda.
    Férfinek nem is lenne szabad másként érintenie Nőt, csak ahogy abban a jelentben mutatják.
    Évekig nem tudtam, mi az a zene, ami a jelenet alatt ment... egyszercsak hozzámkerült a Portishead - Dummy c albuma. Amikor meghallottam a Roads-ot, aszittem, lesz*pom magam örömömben... 2-3 napig más nem is szólt itthon.
  • Dynamic
    Én tapasztalatból beszéltem.Te ki tudod fejteni a véleményed(ne adj isten érvelni) 2 szónál bővebben?
  • Johnny23
    sztetek a nagymellű lányok(akiket jobban megnéznek) kevésbé hűségesek??
  • Sné Zsuzsa
    Hmm...nem tom....nekem sosem kellett egy kapcsolatom alatt sem újabb kaland és asszem elég kalandot fog jelenteni számomra majd a kicsinyeim mindennapjai...nem vágyok újabb és újabb palira...nekem egy kitartó, hosszú kapcsolat kell. Hidd el nem miattam szokott véget érni egy kapcsolat sem.

ÁKOS>> I'm free. In my mind I have closed it from this day.
  • Sné Zsuzsa
    hupsz.. :DDD

Nekem a favoritom az erotikus hangulatú Undenied :)
    De ugyanakkor imádom a Moby - I like it c., szintén erotikus hangulatú számot :)
    Meg kell hagyni enyhén elvont, de számomra eszméletlenül igényes zene a Portishead muzsikája.
    [fő favorit a portistól a Roads]
  • Hanga
    micsoda baromság
  • akos
    Én meg csak elírtam... %(
  • Sné Zsuzsa
    :DDD Én is mindig PROtishead-et mondok... :DDDDDD (PORtishead)
  • Yeltzin
    Ámen, testvérem
  • Dynamic
    Pedig változik az ember.Bármiben.30 éves koráig bőven, de még azon túl is.Én sosem merném leszögezni, hogy mindig olyan leszek amilyen vagyok, hiszen elég visszatekintenem az elmúlt öt év eseményeire és észrevettem, hogy mekkora hülyeségeket gondoltam bizonyos dolgokról.A nők is mindig romantikáznak, azt hiszik a jelenlegi állapotuk,kapcsolatuk,életük szépsége állandó és sosem fog megváltozni.Pedig hányat ismerek akik x év után bemondták az unalmast és titokban új kalandokat kerestek(értsd:megcsalás).Mert hát ugye adott esetben gyerekkel,rendezett családi élettel stb. már nem olyan könnyű megpattani egy kapcsolatból, hogy bocs itt vége.
  • Yeltzin
    "Ha odafigyelsz a lényeges dolgokra, azért meg lehet tippelni, mire számíthatsz"

Sajnos nem lehet...

Nem fogom elmesélni a történetet, de én már sajnos tudom, hogy NINCS szabály, se törvény, se valószínűségi mutató, ha emberekről van szó. Egyszerűen bármikor bármi megtörténhet. Ennek meggátolására egy mód van, de ezt csak igen primitív, elmaradott társadalmakban alkalmazzák (arabok, afrikai törzsek, bizonyos ázsiai népek stb), ez a nő teljes és maradkétalan elnyomása, ketrecbe zárása. Ezzel meg én nem értek egyet, úgyhogy marad az elvárások és a kötöttségek minimalizálása, illetve a felkészülés BÁRMIRE. De sajnos ez is csak részleges megoldás, mert ha jönnek a kurva érzelmek, akkor nekünk bizony ANNYI!
  • Wolwerine
    Talán óvatlan kijelentés volt De szerintem is ad egyfajta biztonságérzetet, ha igazán megismered a másikat. Ha csak a felszínt figyeled,akkor valóban érhet meglepetés... Ha odafigyelsz a lényeges dolgokra, azért meg lehet tippelni, mire számíthatsz...

Persze ha szeretsz valakit, nem azért szereted amilyen, hanem annak ellenére, amilyen... Ezt azért mondom, mert úgy már jártam, hogy tudtam, komoly esély van egy gusztustalan lépésre a csaj részéről... de amikor meglépte... Hát, mintha fejbevertek volna...
  • Wolwerine
    Egy csók még nem jelent semmit. Volt már hogy attól jöttem rá, mégsem kell a másik...
  • Wolwerine
    Soha, de soha, de soha. Na jó, mégis...
  • Yeltzin
    meg azt se hogy mindig :D
  • akos
    Hehe... Protishead az yoak.
    Van pár kedvenc nekem is... Glory box, stb.
  • Arch
    Neked is:
    Sose mond, hogy soha.
  • Sné Zsuzsa
    :) Köcc drágaságom
  • Yeltzin
    na jó, de te nem indulhatsz ki magadból, te egy kivételes nő vagy :) ezt bármikor aláírom, és az hiteles is lesz, van összehasonlítási alapom bőven ;)
  • Sné Zsuzsa
    okk
  • Lacika 79
    priv meszidzs? :P
  • Sné Zsuzsa
    pfff....nagyon jó volt....kijött belőlem minden sz*r....csak most olyan fáradt vagyok....pffff...már nagyon rég nem voltam bulizni, aztán ez most kegyetlenül levette az energiámat
  • Lacika 79

jól sikerült a tegnap este?
    kapcsolatlezárós téma: ha átgondoljuk, elvileg mindenkinek így kéne csinálni.
  • Lacika 79
    :D huncut!
    amúgy jó dolog is az a csípőmozgás :P
  • Sné Zsuzsa
    ÖÖ....álmos vagyok, alig élek ..de egyet azért tudok. Nem minden nő ilyen....én is mindig változtatom a véleményemet, hisz állandóan változik az ember, de egy dolgban sosem fog megváltozni akárhány év is teljen el: az ember erkölcse. Nekem van egy világnézetem, ami kisebb-nagyobb kilengésben változik, de ami legbelül van bennem, az sosem változik meg. Pl. berögzött tulajdonságom, alapelképzelésem, hogy amig nem zárok le egy kapcsolatit addig nem kezdek bele egy másikba...legyen ez szimpla alkalmi-szexuális kapcsolat, vagy szerelmi...egyszerűen nem tudom megtenni a másikkal...egyszerűen nem fer...így képtelen vagyok félrelépésre...na jó, be kell vallani, egyszer már volt, hogy megcsókoltam a másikat, de utána észhez kaptam és nem engedtem meg többet magamnak....hiába voltam kicsit becsípve, ez egy belső dolog.