18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Lacika 79 #16347 változni nem nagyon fog senki, max alkalmazkodni. az pedig többnyire csak akkor megy, ha valamit érzel is a másik iránt. legalábbis én úgy vagyok vele. -
#16346 miisaza WoW?
Énmeg azt hittem
-
Lacika 79 #16345 hétköznap? nagyon ritka alkalmakkor csak, ha valami ünneplésre kerül sor. de most csak rámszakadt 1 gép javítás, telepítés (maszek meló), meg picit WoW-oztam is, biztos ami biztos alapon :D -
#16344 Jah, bocs, most olvasom, hogy nem is tapasztalatlan mert anál/orál ami belefért, csak "azt" nem hagyta senkinek ! Atyaúristen ! Szal. a kis hülye szerint csakis az a szűz, akit még nem keffentettek meg vaginálisan... Hmmm... ÉS ezt jó pénzért odaadja egy pasinak ?! Ééérdekes...
[a bukszájában keresgél, megnézi a számláit, elég lesz-e] :DDD -
#16343 Vazz, fenének se kell egy 18 éves tapasztalatlan jányka, pláne, ha már most ilyen kiégetten gondolkozik. Majd valami 72 éves pasi "felkarolja"... -
#16342 másnaposság befigyel? -
Lacika 79 #16341 pfff :D
annyi a hiba a dologban, hogy 4-kor feküdtem le, szal még most is sötét van :D -
#16340 és még sötét volt kisbaba? PPPPP -
Lacika 79 #16339 ugye? :D
de a lényeg levehető azért? qrva kómás vagyok, aludhattam volna 11-ig, erre be kellett jönnöm helyettesíteni, így 7-kor ébresztő volt :P -
#16338 hááát ezt most jól megmondottad ...:) -
Lacika 79 #16337 és ha egy olyannal hoz össze a sors, hogy márpedig neked kell az a pasi? Ezt most szingli módban értem, nem szerelmes állapotban. (mekkora egy szar mondatot írtam) -
Lacika 79 #16336 azért fontos megemlíteni, hogy az adott szituációban szeretkezni, vagy egy oltárit "dugni/kefélni" szeretne a leányzó. Mert ugye nem mindegy a dolog. Ez nagyban befolyásolja szerintem, hogy milyen pasival is akar "összefeküdni". Persze ez csak személyes vélemény és tapasztalat. -
#16335 Hogy világos legyen Eszter írta
"Szüzességét kínálja egy lány a neten
Amit most neked leírok az egészen hajmeresztő! Az interneten véletlenül akadtam egy naplóra, amit egy olyan lány ír, aki el akarja veszíteni a szüzességét december 31-én, és ehhez keresi a megfelelő partnert.
Először nem hittem a szememnek, de ha jobban beleolvasol látni fogod, hogy a csaj komolyan gondolja és a jelek szerint tényleg el fogja veszteni a szüzességét...van rá jelentkező.
Kíváncsi vagyok neked mi a véleményed.
Katt ide: http://szerenke18.b13.hu/" -
#16334 Egy érdekes dolog
"Továbbra is tartom korábban tett ajánlatomat: vonzó, nőies, 18 éves szűz lány vagyok, aki anyagi ellenszolgáltatásért oda adja testi érintetlenségét az ajánlatot tevő férfinak. Vannak álmaim, vágyaim, amelyeket csak pénzen tudok megvalósítani, de anyagiak hiányában erre nem sok reményt látok.
Fiatal vagyok és nem akarok egész életemben gürcölni és nem akarok csak vágyakozni jó dolgokra, amíg fiatal vagyok, mert így, fiatalon akarom felhőtlenül élvezni az életet. És ebben mi a baj? Nem akarok szegény lenni, nem akarok 6-8 évet várni és akkor sem lesz rá garancia, hogy lesz jó állásom, magas beosztásom, elég pénzem, hogy ne kelljen állandóan azt számolgatnom, hogy busszal vagy kocsival közlekedjek a hónap utolsó hetében, hogy 25-től minden nap csak tészta van, meg három évente csak egy hétvégére mehetek el el nyaralni, akkor se külföldre, legfeljebb a Tisza-tóhoz, napolaj helyett Fenistil gellel a szúnyogok miatt.
Azt akarom, hogy legyen olyan férfi az életemben, akitől mindent megkapok és én mindent odaadok neki a pénzéért.
Szerintem az idős, gazdag férfiak mindegyike tudja, hogy miért van vele a 30-40 évvel fiatalabb barátnője. Aki ezt nem vallja be, az önmagát ámítja.
Én legalább tudom, hogy mit teszek és a leendő partnerem is tudja, hogy mi az ábra.
Egyébként szerintem rossz példa engem a pénzért kapható prostikkal azonosítani, mert én többet adok náluk. Azt adom, amiből minden nőnek csak egy van. Az érintetlenségem."
-
#16333 Ezek tipikus nemi jegyek, de nemhiszem, hogy a csaj 18 éves korában gyereket és családot szeretne.
Aztt elhiszem, hogy te nem. P -
#16332 Eszembe jut néhány dolog ilyenkor. Egyik alakuló kapcsolatom lehet, hogy nem valósul meg, és nem azért mert nem szeretjük egymást, hanem mert pár dologban nem értünk egyet. Én nekem mindíg mehetnékem van, menni menni felfedezni újítani tapasztalni, élni az életet. A lány meg szereti a gyerekeket, és a családot, ami nem hiszem, hogy nekem hamar lesz, mert az én mehetnékem miatt 1. ők szívnának (mármint a család) 2. én is szívnék, mivel nem tudok menni menni menni :D. Mondjuk a naivitás nála is probléma, hmmh, de nem jelentős, az élet majd megtanítja. Time will tell. Nem akarom korlátozni és ő se engem, a korlátozás az egyik legkapcsolatrombolóbb dolog szerintem. -
#16331 Leszel is még. Csak most nem vagy szerelmes. -
#16330 Van egy abszolut komoly értelmezése is... átvitt értelem, de attól még komoly. -
#16329 Tudod.. volt egy barátom. Mozgássérült volt és még jó beteg is mellé. És bolgod életet élt. Mert úgy akart élni. És ezt nem ragozom tovább, mert ha nem akarod megérteni, vagy nem akarod végiggondolni, úgysem fogod, én meg nem tudom jobban leírni.
Persze egy kivétel van. Ha a másik nem akarja. Nyilván rá lehet erőltetni dolgokat, de csak egy darabig. De ha figyelsz rá (mint volt már szó róla), akkor észre fogod venni, h mit is akar. -
#16328 Nem hiszem, h naivitás. Csalódtam épp eleget emberekben, a világban, sokmindenben és sokmindenkiben.
Akosnak igaza van. Attól h vki szemét volt veled, és attól h a következő is az volt, lehet h a harmadik nem lenne az, sőt! Csak már nem hagyod magadnak sem meg az esélyt, h igazán jó legyen... -
akos #16327 Alapvető hibák:
A nő úgy megy bele: "Majd csak megváltozik"... és mégse.
A pasi meg úgy: "Csak nehogy megváltozzon"... és mégis. -
#16326 Azért fenntartom a sose mond hogy sohát :P :DDD -
#16325 ja...csak ennek ki kellett jönnie ebből a naív agyamból :D ...de semmi baj...alszok egyet :P -
#16324 aludnod kéne má ;) -
#16323 egyetért -
#16322 komoly??? Ja....egy biztos...vannak ilyen és olyan típusú emberek...egy biztos, hogy nem szabad semmit sem erőltetni eyg kapcsolatban, ha látod, hogy a másik nem hozzád való...semmi értelme...és ezt már az elején lehet látni...szal hülyeség a "Jajj...hát....hátha megváltozik majd mellettem, ha látja, hogy másképp is lehet élni...hátha belátja, hogy jobb ez az élet, mint, amiben most él.."
Nem....ha a másiknak annyira van igénye, hogy egész nap csak játszon gépen, vagy egész nap csak dolgozzon akkor had tegye...a saját igénye szerint él mindenki...
Mindenki csakis annyit érdemel, amennyit belefektet az életébe...
-
#16321 nézd én nem okolom a nőket vagy a pasikat, nekem eddig az volt a bajom, hogy túl rendes voltam, de ennek vége...
egyszerűen nem hiszek már a mesékben, mert azokat is mind emberek találták ki... aki szeret hinni, az tegye, de jobb hamarabb túlesni a nehezén, én így vagyok vele
(egy hónapja, egy hete ugyanolyan mesehívő voltam, mint te)
-
#16320 maradjunk komolyak plz.... elég komoly a téma -
#16319 nem, de nyitott vagyok bárminemű oktatásra -
#16318 Lehet ám, hogy nagyon sok állat tud beszélni, csak Te nem érted... ;))) -
#16317 ezek szavak...
nagyon sok olyan tényező van az életben, amik meggátolják a cselekvést, és ezek a szép klisék ilyenkor nagyjából egy rakás semmit érnek...
-
#16316 harci*szt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[sírvaröhög] -
#16315 Voltál már nő? -
#16314 illetve: tippelni lehet...... -
#16313 Egyetértek Akossal. Sok pasira is igaz amit leírtál.
És nem kell hagyni, hogy unalmassá váljon... :) -
#16312 a naivitás veszélyes dolog... de elmúlik megfelelő számú rábaszás után, úgyhogy ne add fel -
#16311 EZ KURVÁRA IGAZ!!!!!!!! :D
Én alapból nem fekszem akárkivel, alapból nem lépek félre!! :D YEAHHH!!!
-
#16310 Pedig nem... -
#16309 Ja és:
De. Ha igazán figyelsz a másikra, akkor azért jó eséllyel lehet megtippelni a dolgokat. -
#16308 Ti szegény pasik... ti sosem csaltatok meg senkit, sosem bántotok senkit stbstbstb.
Nem tudom hányszor írtam már le (de látom minek), ezek nem attól függenek, hogy az illető nő vagy férfi, hanem attól, hogy milyen ember. Van aki tényleg nem csalná meg soha a másikat, de nem is a másik miatt szerintem, hanem a saját lelkiismerete miatt. Van aki, azt hiszi márpedigő soha (!) mert nem ilyen. Aztán egyszer csak mégis. És van, akit ez a kérdés nem zavar annyira, olykor-olykor megteszi, mert hát úgy szép az élet ha zajlik (neki így), és van aki azt sem tudja mi az a lelkiismeret és a másik legapróbb tisztelete.
Ezekből vannak ffiak és nők is. Minden típusból.