A barátnõ nevû élõlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devil_Gy
És ott jobb a helyzet?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Arch
Van ugyan ilyen barátban is!! :P :)

Devil_Gy
Bizony változnak de olyan lassan és átmenttel hogy szinte észrevehetetlen. A mély szeretet hasonlít a szerelemhez de nem olyan tüzes nem olyan "mély". Ha még tudod milyen volt mikor szerelmes voltál akkor össze tudod hasonlítani a mostani érzéseiddel és talán el tudod dönteni hogy már csak megszokás vagy mély szeretet ami összetart benneteket. Vagy valami ilyesmi.

SRobert
Kötözködj csak nyugodtan. ;)
És az a topik a barátnõkrõl szól. :P

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Arch
Úgy értem, honnan tudod, hogy ez a mély szeretet stb, ami a szerelem elmúlása után jön, vagy már csak a megszokás... ?

Arch
Dehát az érzelmek is változnak! Mondtad Te is :)

Arch
Hogyan romlott el. Had tanuljunk :)
De természetesen nem kényszer, csak imádok kötözködni meg ilyenek. :)

SRobert
hát ez van...

hm. <#shakehead>
Devil_Gy
Ez nagyon jó kérdés. Nem tudom! Nehéz külömbséget tenni. Megvan a kötõdés de mégsem ugyanolyan mint amikor még az érzelmekrõl szólt a dolog.

SRobert
Családi állapot változás s-bõl tlen-né... :)
Mit mesélhetnék? :)

Arch
Honnan lehet tudni, hogy már csak megszokás a dolog?

Arch
Szétmenõs állapotok?
Na mesélj! :))

<#eplus2> én inkább <#ravasz1>
Devil_Gy
Én se ne aggódjál <#boxer><#mf3>

nem téma, nem felejtem el az illetõnek :)
Devil_Gy
Pfff nincs más a vigálon amit jobban gyûlõlnék annál mint amikor közbenjárással tesznek tönkre 1 kapcsolatot! A legundorítóbb dolognak tartom.

nálunk szeretetté alakult, csak egy-két emberke közbenjárásának köszönhetõen került bele egy kis bizonytalanság meg ez-az és finish :)
de járt már így más is. Jó lesz majd eccer minden :)
SRobert
:)))

egy Finlandia mellett? :D
Devil_Gy
Sokáig össze tud tartani kapcsolatot! Egészen addíg amíg valamelyik félnél nem jön valami, valaki aki kizökkenti. Nem jó dolog a megszokás és ha már csak ez tart össze 1 kapcsolatot akkor annak a stabilitása is közeledik a 0 felé!

SRobert
Szia...
Éppen szétmenõs állapotok vannak errefelé. :)

A megszokás meg látszatra még összetartja az embereket, csak éppen olyan, mint a szigetelõszalaggal összeragasztott pohár.

Arch
Mér?

Szia:)

Arch
Néha megvan nálunk is. Néha meg nem...

Szia Devil_Gy! :)

Szerintetek a megszokás összetart egy kapcsolatot?

SRobert
Megtehetném, h mesélek errõl, de nem teszem. :)))

Devil_Gy
Sajnos ez így van. Egy idõ után az érzelmek átalakúlnak. Hol szeretetté hol megszokássá.

után-elõtt. hááát, nemtom.
Nálunk megvolt egy darabig. Te hogy érzed? <#fejvakaras><#nemtudom>
Devil_Gy
Hmm...

Arch
"van 2 olyan hölgy ismerõsöm, akivel szerelem nélkül is el tudnék lenni"
Meddig?

<#integet2>
Arch
Na jó, de 3 év után már viszonylag stabil valaminek kéne lennie, nem? Most már meg kéne legyen az arany közép? Vagy még nem gáz, ha nincs?

Devil_Gy
Reggelt hölgyeim, uraim!<#wave>

sztem egy ideig. utána úgyis változik az ember, és az érzelmek is alakulnak valamerre. legalábbis eddigi kapcsolataimra ez volt a jellemzõ :)
ez a qrva szerelem amúgy nem mindíg jó. nekem pl. van 2 olyan hölgy ismerõsöm, akivel szerelem nélkül is el tudnék lenni. arany közép úttal, meg mindennel együtt :P
Arch
Ok, csak én lassan írok biztos! :))

Breki33
dehogy

pontosan ezt írtam

ha nemis látszik P
Arch
Azt egyenlõre inkább csak keresem. Kérdés, hogy van-e szerelemben arany-közép út... ?

Arch
"Keresni kell az olyan embereket, akikkel érdemes törõdni..."
Egy másik kérdés, hogy aki talált végre egy jó társat, az idõvel miért keresi az újakat? Rengeteg ilyen van sajnos.

A tanácskérést pedig nem tartom hülyeségnek.
Persze mki a saját véleményét mondja el, de olykor van egy-egy gondolat, amin érdemes elgondolkodni, mert esetleg neked még nem jutott eszedbe. Nem feltétlen egy helyzet megoldására gondolok, hanem arra, hogy mit érdemes végiggondolni, mielõtt bármit is lépsz.
Zagyva tudom... dehát ilyen hajnalban... :))))

Breki33
ilyen alapon az egész fórum felesleges lenne

sztem pont érdemes tanácsot kérni aztán van aki megfogadja van aki nem

de sokat lehet ezekbõl tanulni
Devil_Gy
Arany középút? :P

Devil_Gy
Ha tanácsot nem is de tapasztalatot mindenféleképpen megoszthat az ember ha átélt már ilyesmit! Abból meg kiszûrhetõk az apróbb esetenként nagyobb bakik is.

mondhatni igen :P
Gémkapcs
És ezt az igényemet továbbra is fenntartom. :)

Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem a kutyámat.

Gémkapcs
Pont ezt akartam érzékeltetni, annak reményében kértem tanácsot, hogy vki(k) talán tudnak jó ötleteket adni.

Sati84
Ilyen helyzetekre szerintem nem igazán érdemes tanácsot kérni. Azt úgysem tudják kívülállók megítélni, hogy az adott ember hogy fog reagálni valamire. Ahhoz benne kell lenni a szituációban, hogy azt tudhassuk - éppen ezért értelmetlen tanácsot kérni, hiszen csak olyan ember tud adni, aki átéli az adott helyzetet, olyan meg csak egy van... :-)

Persze tudom, hogy a fórumnak ez a funkciója inkább a "nem nyomja a szívemet tovább, ha valakinek elmondom" funkciót látja el, ami egyébként egy jó dolog. Csak nem szabad túl komolyan venni azt, hogy "na ezt most így csinálom, mert azt mondták a fórumon" - persze azt sem hiszem, hogy bárki is így gondolja... :-)

Többször említettétek itt a topicban azt a szomorú trendet, hogy alig-alig találni értelmes embereket, akikre érdemes lenne odafigyelni. Ezt én is észrevettem életem 20 (lassan 21) eltelt éve alatt... Régebben kerestem rá a választ, hogy ez miért van, manapság már nem érdekel. Keresni kell az olyan embereket, akikkel érdemes törõdni...

Kicsit talán kuszán hangozhatott ez a szónoklat most, de nem baj, fél 2 elmúlt, úgyhogy remélem, elmegy. És még az is lehet, hogy értelme is volt egy kevés :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Elõtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Arch
Nincs semmi különös. Éldegélek... mindig lehetne jobb és rosszabb, úgyhogy... majd lesz még máshogy is. :)

Elég jól kitértem? :DD

Cia Arch bébi.
mizu van veled? ha gondolod egy priv meszidzsben írhatnál pár sort, hogy mirõl is van szó mostanság :)<#integet2><#puszis>
Gémkapcs
pontosabban az utolsó 2 mondatra értve.

Gémkapcs
A számból vetted ki szót. :)
(az utolsó mondatra értve)

Arch
Hello! <#integet2>

Arch
Figy. 17 évesen is mind mások voltunk és talán máshogy kezeltük (vagy kezeltük volna) ezeket a dolgokat. Itt mki leírja mit gondol, mit tapasztalt, vagy Õ maga mit csinálna - persze látatlanban. Mert csak annyit tudnunk, amennyit itt leírsz és nem ismerünk se téged, se a lányt, se a barátját stb. Úgyhogy olvasd el a tanácsokat, a történetekbõl tanulj meg minden, de úgy csinálj mindent, ahogy szerinted NEKED a legjobb lenne.

Úgyis mki a saját hibáiból tanul... általában ;))