18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • SötétBarom
    "a kedvesem családja padlón + az enyém is )és a barátai elfordultak kedvesemtől. Miért fordultak el tőle? Mert ezek után is Lóránt telefonon kimagyarázta magát és tovább tartja fogva a Kedvesem lelkét. "

Ebből nekem ez jött le.
  • 89
    a szöveg nem szólt arról, hogy félredobta volna őt a nő
  • SötétBarom
    Te egy idiota vagy meg minden, de ez így ebben a formában tökéletesen igaz.
  • tomcsa4
    Ja igen. Lóránt féle emberek pszichopaták. Mindenkinél okosabbnak hiszik magukat.
  • tomcsa4
    Ez igen. Fasza történet. Kedvesed iránti bizalmad hogy hogy nem tört meg? Nem említetted. Biztos jó ötlet ennyire naív, ostoba nővel együtt élned?
  • salsoul
    Miért nem a pénz és kéjsóvár feleségedet/barátnődet ütnéd, aki szemmel láthatóan mindent félredob amint kicsit több pénz és kéj van láthatáron?
  • 89
    tényleg kurvajó...ha ezt bejátszaná velem és kiderülne ütném rendesen
  • salsoul
    Szerintem jó az, amit ez az ember csinál.
    Próbára teszi a kapcsolatokat.

Az erőseket csak még erősebbé teszi.
    Az gyengéket, semmilyeneket pedig felbontja.

• uzsox
    27. Kedves Fórumozók!
    Nem tudom mennyire ide való vagy sem ,de azért írom ezt a „történetet” ,hogy mások esetleg okuljanak belőle vagy megelőzzék a bajt.
    Nos, kb. Dec. legelején a munkahelyén megtalálta a Kedvesemet egy emberke aki szépen felépített tervel hazugságsorozatot indított ellene. Előadta ,hogy ő egy menő nemzetközi koreográfus . Meghívta A Kedvesemet ,hogy kísérje el egy díszelőadásra . Kap híres divattervező ruháit ,ékszereket stb. Ajánlott továbbá egy szuper munkalehetőséget a cégénél. Ezenfelül Szilveszteri utat Kubába (útlevelét el is kérte érvényesítésre). Persze folyamatosan bombázta szerelmes üzenetekkel és egy Budai villalakást is felajánlott közben. Lóránt a megtévesztés érdekében más számról elváltoztatott hangon mint önmaga barátja beszélt kedvesemmel. Az igazság az ,hogy Kedvesem Naiv lelkű, befolyásolható. Ezt ügyesen felmérte Lóránt.
    Jött volna a bemutató ideje és a Kubai útra való készülés . Mi történt ? Lóránt eljátszotta ,hogy anyukája balesetet szenvedett és meghalt. Ő persze összetört és sajnos mindezeket el kell halasztani. Kedvesem annyira sajnálta,hogy még pénzt is adott neki ,plusz fuvarozta (mert ugye összetört a kocsi és a kártyája hibás stb) Természetesen mindig Kedvesem hívta mert pont akkor általában nem volt jó a mobilja. ( kocsija mindig messze parkolt)
    Persze volt még sok egyéb történés mígnem már Lóránt kicsit eltaktikázta magát és a Kedvesem barátainak gyanús lett a dolog és kicsit nyomozni kezdtek. Persze semmilyen balesett nem volt sem haláleset se semmi. Ami a legjobb Lóránt regisztrált munkanélküli ( 0 pénzel ).Régebben pszichiátriai kezelés alatt állt és már ezt a csalást megcsinálta máskor is. Ez az egy igaz, volt intézetben. De ez nem magyarázat arra miért hazudik valaki akár a saját édesanyja halálával is ( természetesen él) és tesz tönkre családokat ( a kedvesem családja padlón + az enyém is )és a barátai elfordultak kedvesemtől. Miért fordultak el tőle? Mert ezek után is Lóránt telefonon kimagyarázta magát és tovább tartja fogva a Kedvesem lelkét. Mint egy szektatag úgy viselkedik Kedvesem! Saját bevallása szerint megzavarodott és mindenki hülye mert nem értjük meg Őket! Talán mai napon kezd kicsit már visszatérni a valós életbe. De ezt körülötte hosszú távon mindenki megsínylette.
    Tehát ez az ember Óriási károkat tud okozni egy emberen keresztül sok embernek elsősorban lelkileg ,de anyagilag is. Egy igazi rafinált hazug csaló!!!!
    A nagy nyomás miatt talán most tovább áll talán Komárom felé , ezért jó lenne ha valahogy az emberek tudomást szereznének Lórántról és vigyáznának ,mert amit művelt még az ellenségeimnek se kívánnám.
    (LEÍRÁS AZ EMBERKÉRŐL ) Átlagos testalkatú ,szemüveges, 170-180cm és 34 éves ,Nyíregyháza környéki pszicho..... . Kis Lóránt. Semmi extra kinézet nincs rajta.
    Talán ez a kis nyilvánosság segít más embereknek elkerülni ezt szörnyű helyzetet.
    Nagyon szépen köszönöm a figyelmet és mindenkinek szép,nyugodt és gazdag évet kívánok.
    Üdv: uzsox
  • salsoul
    Szerinted tapasztalat kell ahhoz, hogy az ember használja a józan eszét és józan belátását? És ahhoz, hogy elkezdjen érteni a szóból?
  • Steve Q
    Majd mindjárt elnézést kérek, amiért nem áll akkora tapasztalat a hátam mögött, mint magácskának... -.-
  • salsoul
    Csak Steve barátunk még nem jött le a falvédőről, sőt előszeretettel mászik fel rá. És még csak jelét sem mutatja annak, hogy valaha is le fog jönni... Tiszta szívás az ő osztályrésze.
  • Anaid
    Mesél a jelenlegiről és legyetek barátok? De édes (tipikus női rafináltság: nem rossz a "tartalék", de érzelem mögötte nem sok)!!! Nő létemre mondom tojd le. Ezt a biciklit már nem érdemes hajtani...De te tudod. Csak vélemény.

Ja a kommentedről: Hát igen, milyen szép is lenne szemtől szemben öszintén megbeszélnék, hogy mi bajuk egymással, sok bonyodalom elkerülhető lenne. Asszem.
  • SötétBarom
    Rájt.
  • Dick Riddick
    Olyan ez mint leszokni a dohányzásról. Ha már tapaszokban és napiadag-csökkentésben gondolkodsz, megette a fene az egészet.
  • Steve Q
    Talán igen. Reménykedem benne legalábbis. De még most is erővel kell rávennem magam, hogy ne akarjak hozzászólni vagy ránézni valamelyik közösségioldalas profiljára. Nem hiszem, hogy látni akarom, ha bármi változás történik ott... bár az egyik profiljában még mindig ott vannak a régi közös képeink... vagy ennyire feledékeny volt, vagy direkt engem akart csesztetni vele -.-
  • Steve Q
    Alexander Bundy ajánlásával, hm?
  • Abruzzi
    Egyszerűnek szerintem sajna nem egyszerű....de ez van. Szar érzés de idővel úgyis túl lesz rajta, aztán lesz még jobb is. Tapasztalat..
  • tigeroo
    irány a nudibár
  • Dick Riddick
    Ez egy szimpla eldöntendő kérdés. Akarsz-e még valamit tőle vagy nem. Mert ha nem, akkor a feladat egyszerű. Ne foglalkozz vele.
  • Abruzzi
    Úgysem tudod leszarni. Az meg faszság hogy gyors szerezz valakit és vágj vissza neki te is hogy tudja milyen. Hagyjad. Nem muszéj beszélgetni vele, nem kell figyelni rá, úgyis eleget fogsz rá gondolni. Próbálj minél kevesebb időt úgy tölteni, hogy csak legyél...ha te is egyetemista/fősulis vagy, ez nem lesz nehéz :D

Aztán idővel találsz valakit te is. És hidd el, utána már te is teljes nyugodtsággal fogsz beszélgetni vele ha ő akar (mámrint az exxel), mert semmi gyomorforgató érzés vagy akármi nem kap el, mivel mást fogsz szeretni. Elfelejteni valaki, újat találni, ezen mindenki átesik.
  • Sir Quno Jedi
    Vagy szerzel gyorsba egy kurvát/barátnőt és ecseteled a réginek, hogy azzal miyen jó az ágyban és miket lehet vele csinálni, amit a régivel nem. De persze lehettek barátok, mert te is ooolyan szívesen elmesélsz neki minden szaftos részletet az új kapcsolatodról még frissiben. Biztos jól fog esni az exnek, már csak ezért is megéri... :D
  • salsoul
    Hülyeség ellen nincs orvosság.

Kezdj el felnőni, megérni, komoly, következetes, felelős lenni.
    A szeszélyes hisztis hülye picsát meg számold fel magadban.
  • Steve Q
    Most hogy mondod, aktuális lenne egy témacím átírás - vagy egy új téma létrehozás. :)

De szerintem az még jobb lenne, ha férfiak és nők egymással beszélhetnék ki/meg (mondjuk itt), hogy mit nem értenek a másik nemben.
  • Steve Q
    Az meglehet, de még mindig jobb, mint az, amit valamelyik nap műveltem: ráírtam msn-en exemre, és azt vártam, hogy megint előadja a dühöngő picsát. Ami azt illeti, még az is jobb lett volna, de nem: bocsánatot kért a viselkedéséért, és aztán folyt tovább a duma. De hiába figyelmeztettem finoman, elkezdte sorolni, milyen az új béreltfarka; és aztán elkezdte, hogy jó lenne, ha a legjobb barátja lennék, mert nálam jobban senki sem ismeri, meg a barátaiban sem bízik annyira... gondoltam magamban, "Gratulálok, Ms. Őszinteség -.-". Hát, ettől aztán verhettem a fejem a falba, hogy mekkora marha voltam, hogy ráírtam. Semmit nem értem el vele, csak hülyét csináltam magamból - megint. Ezt mondjuk meg is érdemeltem.

Ezek után mi lehet jobb módszer annál, hogy többet egy szót se beszélek vele, és igyekszem megfeledkezni róla, amennyira csak lehet? Az nem megoldás, ha elkezdek jópofizni vele; az már önkínzás. De ha annyira okos vagy, meg kiolvastad a fél Széchenyit, akkor mondj valami "jobb" módszert.
  • SötétBarom
    Te lennél az az alternatív művész, aki azért nem szarik a küszöbre, mert "úgysem értené senki".

-.-
  • salsoul
    . . .
  • Anaid
    Hát ha tud az ember apró dolgoknak is örülni, akkor alapvetően az élet maga.
  • salsoul
    Egyrészt ismét kiindulópontnál vagyunk amitől az előbb annyira elszörnyülködtél.

Másrészt mi a kincs az életben?
  • Anaid
    Valahogy mindenkinél így van: nem kérjük ajéndékba kapjuk az életünket, ahogy a halált sem kérjük majd kapjuk. Van amiről nem dönthetünk. Mi a baj ezzel? Sztem alapvetően kincs az élet, csak iker-okor befedi a sár.
  • salsoul
    Nálunk is hasonló a válasz a családban.

Itt vagyok. Milyen indíttatásból? Hogy kielégítsem szüleim vágyait. Remek.
    Továbbá pedig elképzelés nincs arról, miért hoztak világra. Remek.
  • Anaid
    Fene tudja mért, mindig azt tartottam "normálisnak", hogy pár, gyerekek, munka, némi szórakozás így kerek a világ. Bár mostanában a pár nem annyira hiányzik:D
  • Anaid
    Sosem gondoltam azt, hogy nem lesz, lesznek.
  • Anaid
    Nem látszódott a képernyőn, mielőtt írtam, sőt utána sem egy ideig míg ki nem léptem legalábbis...
    Mit felelnék? Mert szerettem volna, hogy gyerekeim legyenek.
  • salsoul
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1047062102&no=18281]#18281[/URL]
  • Anaid
    Mért nem beszélünk inkább rólad, vagy rólam?
  • salsoul
    Neked miért, milyen indítóokból vannak gyerekeid?

Ha gyerekeid kérdeznék ezt meg tőled magukra vonatkoztatva, mit felelnél nekik?
  • salsoul
    Nincs itt következtetés.
    Tudattalanul ugyan de nyíltan saját maga mondja ki.

Mikor férje (nagyapám) maghalt rögtön az első kardinális probléma:
    Nincs több utazás, senki sem vezet többet, senki sem cipeli a bőröndöt...
  • Anaid
    Ilyen következtetéseket!!!!
    Hagyjuk.
    Barátnő nevű élőlény a téma.(talán megengedetten barát nevű élőlény is.) :D
  • salsoul
    A tények nem mindig szépek.

Olyan sebekről van szó, melyek a kezdetek kezdetére nyúlnak vissza, mikor még sem, fia, sem férje, sem szerelme... nem volt.

És szerelmét, férjét, fiát, unokáit, kapcsolatait mind önnön sebei nyalogatására indítványozta úgymond.

S ebben a játékban aki nyerni akar - mint ő is - az veszít - mint ő is.