A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali!

jól fogalmaztál, bejött. de a kezdeti "jó lesz az" érzés kezd elmúlni. elvagyunk, de nem vagyok szerelmes. szombaton össze is vesztünk, mert nem teccett neki, hogy ha elmegyünk egy szórakozóhelyre, nem vele foglalkozok, hanm bulizok. na mindegy.
Devil_Gy
Lehet hogy én vok nagyon proli és nem vok képes ezt felfogni, de asszem nem is akarom.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Devil_Gy
Nagyon érdekes a story de sajnos azt kell mondjam hogy nem egyedi eset. Rengeteg sõt még annál is több nõ van akinek nem jó ha normálisan bánnak vele. értem ezen azt hogy nagyon sok embert ismerek akik nagyon jó kapcsolatban éltek és valami jelentéktelen dolog miatt véget ért. Azóta persze mindkettõjüknek lett párja de a lényeg a nõ. Mert õ most nagyon boldog. Boldogabb mint az elõzõ párjával. Kérdeztem én 1* az ismerõsét hogy mit tett a fickó hogy ilyen very happy a csajszi. Erre mondja nekem hogy ne akarjam tudni. Folyamatosan megalázza és mások elött sincs tekintettel erre, néha még 2-3 pofon is elcsattan sõt volt már hogy kirakta otthonról csak mert 2 percet késett :S de a nõ "boldog". Na ezt magyarázza el nekem valaki. :S

Hogy bedobjak valami témát, mostanában sokat dumálok csajokkal (mármint csak úgy, tét nélkül...). Hát, a nõi lélek érdekes aspektusait ismeri meg az ember... <#smile>

Pl. ismerõs csaj. Jól néz ki (picit húsos, sokan értékelnék) Érdekes stílusa van, de hogy ennyire, azt nem hittem volna. Igyekszem eredeti idézetekkel operálni... Leültünk dumálni egyet és negyedórán belül megtudtam hogy... van egy srác, akivel csak dugnak. Nem túl romantikus a dolog, mert amikor megismerkedtek, a csávó elmondta hogy már tart egy lányt ilyen célokra, és közölte hogy vele is benne lenne. Õt megfogta valami és belement. Azóta valóban csak annyiból áll a kapcsolatuk, hogy idõnként összefutnak és... Titeket nem untatlak, de nekem amúgy részletesen el is mesélte (elég perverz a dolog). Egyébként ha mindegyiknek jó, ezzel a felállással elvileg semmi bajom <#smile><#smile><#smile>

Viszont a lényeg. Nem máson agyalt, hogy vajon a srác érez-e valamit. Tényleg ilyen magas ívben lesz*rja a fejét, vagy csak taktikázik. Mert ha taktikázik, akkor szerinte nagyon jól csinálja. Persze jót vigyorogtam és megmondtam neki, hogy tényleg... Ha valaki itt taktikázik és fut a másik után, az te vagy... És kéretlenül bár, de megmondtam neki, õ is csinálja ugyanezt, majd meglátjuk mi lesz…<#smile>

Persze a srác nem értette a dolgot... És ahogy lenni szokott, elkezdett õ futni utána. Próbált kedveskedni (a saját stílusában), sokkal gyakrabban kereste. Õ meg persze kezdett észheztérni. Nem olyan érdekes a dolog, ha tudod hogy odavannak érted… És vége is lett.

Mondjuk ezen jót röhögtem (pedig szegény úgy fogalmazott, hogy épphogy túlélte az esetet). Ugyanis felhívta a srác azzal, hogy gyere fel, vettem neked ajándékot. Elõször még nem akarta elfogadni, utána eszébe jutott hogy „na te szemét, amíg együtt voltunk, nem vettél ajándékot, akkor ide vele”. Szóval felment hozzá és kapott egy hatalmas, rózsaszínû mûf*szt (nem szivatás volt, a srác egyszerûen kedveskedni akart a régi stílusában <#smile>

Most akkor az õ véleménye az egészrõl: "nem hittem volna, hogy ez kell a nõknek. Fõleg magamról nem hittem volna. Hogy gyötrõdjön, agyaljon, hogy bizonytalan legyen, ne tudja mi van. Hogy megalázzák (idézet: gyere csöcsös, dugjunk). Ennyit egyetlen srác sem ér."

Egyébként javíthatatlan, mert most is hasonló után fut...

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Mostanában hanyagoltam a topicot... Szóval kivel, mi van? Bár olvastam, Lacikának bejött az új barátnõje...

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Breki33
nem az imageshack nem mûködik jól
LSL
Nem lehetne hanyagolni ezt az imageShackot? sosem mûködik jól

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Breki33

képzelem
LSL
Hátööö zajlik...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Breki33
Arch
Ahogy egy barátom mondaná:
Az a jó ha zajlik az élet... 😊

Arch
Ez tök jól mûködik nálam is!!
elméletben... 😄DDDD

:-I

Arch
Ez addig fog így menni, míg jön valaki, akibe ha akarod, ha nem szerelmes leszel. De fel a fejjel, ilyen az élet, kibaxás 😄D

LSL
Nah ez összejött... Elkezdtem kavarni egy csajjal, akivel úgytünt nem jöhet össze. De amekkora ökör (és részeg) voltam írtam egy másik csajnak sms-t elég félreérthetetlent. Ahogy szokott ki is derült. Nagy morci beszélgetés sok hallgatással. Jah és közben még hivatalos szakítás nem is volt egy harmadik csajjal...

<#worship><#eljen> Respect!
Mást nem tudok erre mondani 😊
Sir Quno Jedi
Fejlõdõképes vagyol. Nekem már alig-alig vannak érzelmeim, pedig amúgy egy idealista fajankó vagyok, de ugyanakkor uralkodom is magamon veszettül. 5.5 a cukrom, pedig 12.5 volt, sima sztresszelutasítás mesterfok ! Haljon meg más !4 😄

Annyit szívatott/szívat az élet, hogy ha magamra veszem egy kicsit is, elsodornak a hullámok. Semmi erõs érzelem, tartózkodni kell a heves kitörésektõl, ámbár néha mégis job egy-egy gyors kitörés, mint egy hosszadalmas elhalás. Be kell osztani ésszel !

- szeretni kell, nem lángolni
- tisztelni kell, nem ajnározni
- ragaszkodni kell, nem féltékenykedni
- törõdni kell, nem követelni

És végül, semmit sem KELL !!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Khm! Na szóval: úgy tûnik van barátnéni. szeret, meg aranyos, meg nagyon jó hozzám, stb. jól érzem magam vele nagyon, csak valahogy nemtok szerelmes lenni. az a furi, hogy nem is akarok. jól érzem magam így, nem szükséges, hogy hülye túlreagálások, érzelmi viharok befolyásolják a gondolkozásomat. lassan kezdem megérteni Jedi barátom - néha talán hûvösnek tûnõ, vagy mittomén - álláspontját egy-két dologgal kapcsolatban 😊
továbbá rájöttem, hogy nem áll meg az élet, ha vége van egy kapcsolatnak. úgyis jön másik idõvel, szal mostmár nem fogok kétségbe esni, ha nem úgy alakulnak a dolgok, mint ahogy (talán) kéne. Sok kellemetlenségtõl megvédi az embert, ha erre rájön sztem.
kíváncsian várom a véleményeket 😊
Sir Quno Jedi
Valóban, majd a család, ami amúgy is belerokkan a halálodba, mind lelkileg, mind anyagilag, még verje is magát adósságokba, hogy megváltsa a sírhelyed ?!! Okos gondolat... Tudod egy temetés egy vagyon így is !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Evil
Termeszetes, de engem valahogy feszelyezne, hogy mar megvan a vegso franciaagy, inkabb rendezzek majd a hozzatartozok.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Sir Quno Jedi
Nincs mit sajnálni, ez az élet rendje. Lassan mind elmúlunk ez természetes és néha megnyugtató is. Nekem is van egy tuti helyem a családi sírban (van még két urnának és egy kopinak hely, asszem elég is lesz). A szeretteid örökké veled lesznek, mígcsak élsz...

ööö, ezt most úgy kell érteni, ahogy azt gondolom? <#fejvakaras>

pfff 😄
Devil_Gy
Jóvanna 😄 mindent én se tudhatok 😛

Sir Quno Jedi
Én most tapasztalom.

Arch

Sir Quno Jedi
ami nincsen is nemis...

nem, ha ismered JEdi humorát 😄
Devil_Gy
öööö, kicsit lehúzó ez nem?

Sir Quno Jedi
Ugyan-ugyan. Ha már csak egyedül vagy életben a családodból, minden simán megy, gördülékenyen...

Sir Quno Jedi
a már az olyan ami a még után esik...

Arch
És mi az hogy már?!^^

Arch
Nem 😄DDDDDDDDDDDDDD
Szerintem nem is létezik olyan hogy oké a családban. <#help>

Sir Quno Jedi
Már jobban ! Snálad minden oké "családban" ?!

Na igen, idõvel ez is bekövetkezik. Azért vigyázok, hogy egy pici szabadidõm legyen nekem is.
krisztike
csak ,ha én nem pihenek kibukok ...

és igen, itt lép képbe az "egy kis ez-az" 😊
ez tény. ezért dolgozok 3 helyen + egy kis ez-az
Hát igen.... aki dolgozik, nincs ideje pénzt keresni.
Szokta volt mondani, egy itteni cimbora.

hát 1 jobb fizetésbõl se lehet sokat félrerakni..majdnem mind elmegy a rezsire..meg ugye öltözködni is kell..jól néznénk ki ha a gyerekek mesztelenül rohangálnának..ha már gyereknél tartunk. a mai gyerekek drágák!sok elektronikai kütyü kell nekik,de még a kicsik is drágák..kiváncsiságból benéztem 1 játékboltba..elis képedtem h van olyan lego ami több 10 ezer ft...

krisztike
de én arra céloztam ,hogy a mai fizetésekbõl nem lehet annyit félrerakni sõt nem is lehet félrerakni (mert az albérlet elviszi és enni is kell ) ,hogy lakást tudjak venni belõle ...
én is csak addig nyújtozkodom ,amíg a takaróm ér

thx!
nem szokott 😊
Ilyen ez a lóvé. mondjuk én nem nagyon foglalkozok vele. csak addig nyújtózkodok.... 😛
Persze álmodozni szoktam én is.
vagy .tiff(any)

krisztike
de rossz májú vagy !

sok sikert!!csak nehogy a barátnõd neve jpg-re végzõdjön 😄D

krisztike
<#integet2> szeva ,Cimbi ! 😊
hát akkor mindent bele ... !
Nálam ill. nálunk nincs probléma csak anyagilag... hááát megkellenne nyerni a lottó 5-öst vagy min. a 4-est vagy 6-os lottóból a 6-ost .
Csak lakás miatt ...annyit nem lehet melózni ,hogy félretudjak tenni annyit ,hogy lakást tudjak belõle venni (pedig 6 napot melózok és 1 napot azért a családdal kell lenni )...

'napot mindenkinek. úgy látszik, senkinek sincs gondja, vagy esetleg öröme, amit mexeretne osztani velünk. Mindenkitõl csak egy beköszönésre futja 😊
Nálam talán vannak fejlemények új leányzó ügyében, de csak 10.-e után tudok érdemi infóval szolgálni, ugyanis akkor jön haza Németországból, aztán majd utána kiderül, hogy tényleg olyan jó lesz-e, mint amilyennek most gondolom 😛
Arch
Szia! <#integet2>

Hogysmint?

Devil_Gy
szépestét a hölgynek 😄

krisztike
sziasztok fiatalok !