A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit te írtál, az másról szól. És olyan nincs, hogy valaki senkinek sem kellene. Tedd tönkre a másik önbecsülését, mondd meg neki, hogy senkinek nem kell rajtad kívül (de még neked se biztos). És hozd elõ újra meg újra... Az egész csak egy módszer, hogyan tarts meg olyan valakit, akirõl tudod hogy elveszítheted...
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Canon 450 D
Na mind1...lehet leszbi leszek, a nõk érzékenyebbek talán <#idiota>#idiota>
Amúgy nem értem miért ilyen elképzelhetetlen a dolog, az ezelõtti voltbarátommal ez lehetséges volt....gyertya, bor és a többi....de gondolom akkor õ is csaj? 😄
Canon 450 D
Canon 450 D
Canon 450 D
most akkor melyik is a jó? 😊 <#nemtudom>#nemtudom>
de megtanultam mostanában idiótán vigyorogni, és úgy tenni, mintha....
Canon 450 D
Ez az egy baj van vele, de ha találtál szólj, mert akkor minden nõ tudni fogja, h neki már végképp nincs esélye, mert megtaláltad a kivételt 😄
:-I
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amikor ezzel szembesül a nõ, hanyatt homlok menekül. Lehetne elmélkedni, hogy miért...
Hát....felõlem bmit ki lehet nyilatkoztatni 😊
Ja és a "túlzottan" fiúkhoz az ment volna, csak kifelejtettem, hogy utálom a túlzottan rámenõs/beszari fiúkat...imádok játszani, így nem szükséges a másiknak egybõl kinyilatkoztatnia, hogy "Hû apám, de bejössz....kõ kola?"...ugyanakkor azt sem szeretem amikor csak nézem az idióta mosolygást és pirulást.
Canon 450 D
Nekem pl. a legtöbb barátom, haverom lány. 😊
Jah, és energiatakarékosság és kutyák (nekem egy gyagya Dalmata van) rulz 😄
Na amúgy bekaksiznál, ha 1x egy férfi VALÓBAN kimutatná neked az érzelmeit (márha vannak). Hidd el ijesztõ lehet az bizonyos helyzetekben !
Én pl. lusta vagyok (nevezzük energiatakarékosnak, mer jön az ombucman), de ez nem egyenlõ azzal, hogy nem viszem végig az elkézeléseimet az életemmel kapcsolatban, keményen tudok küzdeni, de megválogatom miért is ! Ne keverjük a dolgokat. Az embernek meg kell tennie, amit meg kell tennie, a többi már magánprogram/hobby.
A szerelmi részrõl nem nyilatkozom, nem arról volt szó (legalábbis én nem beszéltem róla). 😄
Jedi> én nem igénylem a verést, a pofont csak annyit igénylek, hogy a párom ne szóljon bele abba, hogy mit csinálok max. figyelmeztessen, ha szerinte hülkyeséget csinálok, de ne gátoljon semmiben. Imádom a szabadságot, a cselekvés szabadságát és, ha vmit rosszul teszek úgyis én szívom meg és asszem mindenkinek szívnia kell, hogy tanuljon belõlük. Utálom a félénk és túlzottan fiúkat, ugyanakkor utálom az akaratos srácokat is. Egy férfi legyen határozott, de nem akaratos, megértõ, de egyben kicsit körömre pirító, ha valóban nagyon nagy bajt csinálok (de hálistennek nem igazán szoktam), a férfi legyen erõs, de nem abban, hogy nem mutatja ki az érzelmeit (az nagyon is jó, ha kimutatja, mert a nõ azért lett teremtve, hogy lelkileg támogassa párját és családját), abban legyen erõs, hogy végig viszi elképzeléseit az életével kapcsolatban. Pl, ha egy férfi lusta az kifejezetten utálatos, nem azt mondom, hogy ne üljön le sosem pihenni, vagy sziesztázni, de, ha dolog idõ van akkor álljon a sarkára és csinálja a dolgát (ugyanúgy a nõ is!). Aztán...huh....a férfi legyen illedelmes, engedje elõre a hölgyet, de a nõ ezt köszönje meg!! Legyen elõzékeny és néha-néha, amikor már minden kötél szakad a nõ idegrendszerében akkor egy pillanatra vegye át a nõ szerepét és nyugtassa meg kedvesét, míg az erõt gyûjt, mert a lelkitámogatás, a gondoskodás elsõsorban a nõ dolga, de ezt néha bizony viszonozni kell, mert a nõk is elzuhanhatnak az érzelmek síkos talaján 😊) Ja és a szerelmi rész (ez inkább házastársi rész volt)...a férfinak kell többször meglepnie a nõt, neki kell kreatívabbnak lennie, nem mondom a nõnek is annak kell lennie, én is rengetegszer kedveskedtem már a voltomnak....gyertyák, kellemes zene, csipke bugyi stb., de a férfinak is ugyanúgy meg kell lepnie a nõt és nem drága vacsorával, hanem otthoni kedveskedéssel...pl. beköti a nõ szemét egy kendõvel...leöltözteti, finoman elmasszírozza testén (végig kendõ a nõ szemén) az illóolajokat elõjátékként, majd szõlõszemeket tesz a szájába vagy bármi ilyen dolgot, majd megcsókolja (természetesen gyertya, kellemes zene alap) aztán finoman kényezteti...szal a nõnek gyengédségre vanm szüksége és mindezt viszonozhatja késõbbiekben a nõ egy forrõ, vad szeretkezéssel, ahol a férfi legféltettebb perverz, vagy nem perverz vágyait elégíti ki...szóval rossznak is tudni kell lenni az ágyban, de ugyanakkor gyengédnek, szerelmesnek....szóval ezeknek a dolgoknak oda-vissza mûködnie kell és nem csak egyirányúan, mert akkor a nõ úgy érzi, ha csak õ kedveskedik, hogy "egyedül evez a tavon". Szóval a megértés, a finomkodásnak oda-vissza érvényesnek kell lennie. Nagyon fontos, hogy megkrédezzük partnerünktõl mire vágyik, persze ki kell puhatolózni...nem ám odavágni, hogy:
-Heh...mi kell, hogy felizgújj???
😊)) Szóval ez sokáig tart, de másik meglepése az szuper dolog. Nem kell itt drága dolgokra gondolni, csak kreatívan kell viselkedni egy kapcsolatban. A nõ érzéki, a férfi vad, de ez így van rendjén és ezért néha nõnek férfivé kell vállnia, férfinak nõvé....de aki ezt visszautasítja az ne is várjon semmi jót a kapcsolattól, mert igaz, hogy szerelemben egymásért élünk, de, akkor ez valóban így legyen igaz...oda-vissza dolgnak kell lennie!
Canon 450 D
Hiába a tenyérenhordozás, a nõk többsége jobban szereti a pofont. Mivel azt nálam hiába keresik, így mirõl beszélünk-e vajh ?! 😄DD
arra nem gondoltál még ,hogy a nõk is igénylik azt ,hogy törödjenek velük ,de ne azon legyen vita ,hogy ki is hordja a nadrágot ,hanem inkább mind két félnek legyen stílusa és véleménye és egyik se akarja elnyomni a másikat ilyen szempontból ,hanem még ,ha van is vita veszekedés de közös nevezõre tudjanak jutni...ezt nevezik alkalmazkodásnak és ezt mind a két embernek megkell tanulnia ...bizti nehéz lesz ...vagy hagyják az egészet ...amikor ez történik mindig a másikat hibáztatják és nem gondolnak arra ,hogy esetlegesen bennük is van hiba...
Én inkább kutyát tartok, AZ valóban kötõdik hozzám és NEM szereti/igényli a verést.
(volt 1 barátnõm és 2-szer is férjhez ment ,egyik se volt jó neki...és most 2 gyereket nevel egyedül-két apától-és albérletben és pont azokat isteníti ,akik alá akarnak tenni ,aki pedig segített neki még akkor is ,amikor nem bírt az ágyból felkelni és kaját fõzni ,mentõt hívni és kölcsönadni azt ba*sza át ...és úgy gondolja ,ha õ élete is tönkre ment menjen a másiké is !!!ezt 3-4-szer eljátszotta és már leszarom ...nem érdekel...ha meglátnám max. köszönnék neki... - ez 1 ilyen példa sok nõ ezt látja és fél lépni ... és a párja az arcába vágja állandóan,hogy "csúnya,nincs szilikonos melled ,öreg vagy és nem kellesz te senkinek" ...érted ? )
Canon 450 D
Canon 450 D
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
de asszem ha minden nõ ilyen lesz elõbb utóbb akkor nem ártana nézni 1 "hogyan legyek bunkó és megalázó" tanfolyamot. 😛
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
http://images.phun.org/phun/galleries/vida_guerra/phun.org_vida_62.jpg