18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Lacika 79 #16667 de ugye tudod, hogy tarja a mondás: "ha elrontod hátulról, kezdheted előlről"
persze igyexek férfiasan helytállni, de ugye bármikor közbejöhet valami :DD
Amúgy meg unatkozom, szar ez a hétfő. -
#16666 Te mindig hátulról jössz ! Szebb dolog az egyenesség ! Jó katona fejjel támad ÉS szemből ! -
#16665 nem ez volt az első, csak mindig óvatosan közelítem meg a dolgokat :D főleg ha ezek olyan dolgok, amikből néha egyéb, ronda dolgok másznak ki :D -
#16664 Nem azon nevettem. Hanem, h neki mi az első ami eszébe jut :DDDD
Vagy mindenre gondol... de akkor is :)) -
Wolwerine #16663 Igazad van, ezt kellene. Őszintén szólva minden egyéb ellenére még mindig van benne valami, ami annak idején megfogott. Talán ezért nem tudok igazán kötődni azóta sem... De nem agyalok, az valóban felesleges (by Yeltzin), csak tárgyilagosan látom az egészet.
Meglátogatom (végül is elég szépen kérte). A barátja is ott lesz, szóval kaland az élet -
#16662 tedd, ami jólesik... ha elkezdesz agyalni, abba úgyis belebux :) -
akos #16661 Én leginkább semmit. Nemfoglalkoznék vele továbbra is. -
Wolwerine #16660 Lassan nyitok egy blogot... Két napja egymással szemben ültünk életem nagy szerelmével, és lelkiztünk. Ha valakit érdekel, a januári bejegyzések között talál némi siránkozást... Nem keveset... Ja. Soha nem jöttünk össze, részéről ilyesmiről nem is volt szó, csak kihasznált.
Szóval ültünk, élete nagy problémájáról faggattam (különben akkora marhaság, nehezen értem meg, miért foglalkoztatja ennyire). Na de hogy elmondta (azzal indított hogy valószínű felállok és otthagyom; hát majdnem), rájöttem hogy jóval több mindenben vágott át, mint hittem... Szóval most nagyon akarja hogy jóbarátok legyünk. Ez azért feltűnt. Olyasmiket tudok róla (és mond el magáról), hogy épeszű ember sikítva futna előle (mármint mint nőtől, vagy egyáltalán embertől)... Azt mondta, teljesen megváltozott. Hogy én döntök, mit akarok tőle (AZ különben szóba se került), barátságot vagy akár "le se sz*rhatom a fejét". Mert rájött, mennyire szemét volt velem. Ez a része picit anakronizmus, ugyanis mindenkinél többet tudok róla, mindenkinél jobban bízik bennem, de fél attól is hogy ugyanazt kapja, amit velem csinált. Hmm... Ő is ismer.
És közben tudom, hogy nem ő változott, hanem én. Nem olyan vagyok, mint rég (lás fent). Azért viselkedik másképp... Pl. régen, ha hívtam valahová, nem jött (jobbára nem is magyarázta meg, vagy hazudott). Most ő rongál ilyesmivel. Tegnap is felhívott és feldobott két időpontot hogy összefussunk(nem értem rá), tegnapelőtt és ma is szólt hogy leugorhatnék hozzá (meg persze a barátjához, mert ilyet is tart...) bulizni, valami falunapra. Hát igen. Érdekes lenne a barátja arcát nézegetni .
Nem tudom. Megkérdezte, hogy "miért foglalkozol még velem, hisz nem érek semmit". Ti mit tennétek? -
Wolwerine #16659 Miért, olyat a csajok is szoktak. Vagy nem? -
#16658 :DDDDDDDDDD -
#16657 -
Lacika 79 #16656 a fenébe, erre nem gondoltam :DD
próbáltam pozitív irányból megközelíteni a dolgot (meg a leányzó hátsóját) :P -
#16655 lehet h épp egy galambot ereszt el :D
csak óvatosan! :D -
Lacika 79 #16654 kíváncsi lennék, hátul történik-e vele valami :P
[beállna mögé nagyon szívesen] -
#16653 neki mibaja? :D -
#16652 -
Lacika 79 #16651 -
Wolwerine #16650 Shake... Szépen, lassan végig lehet csöpögtetni, utána
-
#16649 Hogy nem tévedek és nem önfélrevezetek ! -
#16648 Hanem? -
#16647 Mert jómagam gondolhatok többet, vagy mást egy nőről magamtól, ha akarok. Ha nem a nők vezetnek félre, attól magamat még férevezethetem, nem ?! :DDD De még csak nem is erről van szó... -
#16646 Az nem csak egy logo... az a belsőm kivetítve... ;D -
#16645 átlátunk a logód pokoli lángjain, fogd már fel :D -
#16644 Mér? -
#16643 off topic -
#16642 Mer nekem az vagy. Jogomban állik ! -
#16641 nem vágom :) -
#16640 Mér? -
-
#16638 ja -
#16637 szent? ^^
-
#16636 Jajneeeeeee... ha nem eszek rosszul leszek, de már nemsok étvágyam van... :PPPPPPP :/ -
#16635 amire én gondoltam kakó alatt, azt te nem hörpölgeted (remélem) -
Lacika 79 #16634 oké -
#16633 Ja, durva ha már a köldökéből kell kihörpölni, hogy ne vessze kárba, vagy ne adj Isten annál lejjebről... -
#16632 pedig lehetnek balesetek :DDDDDDDDDDDDDDD -
#16631 Nem. -
#16630 MIÉRT ?! Nem jó AZ előtt, után, vagy közben nyuszis kakaót hörpölni kicsiszentem ?! :DDD -
Lacika 79 #16629 utólag kapcsoltam, sry :P -
Lacika 79 #16628 kifejted?