A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rá ez nem igaz. Lenne, aki öszejönne vele, most legalább háromról tudok (gyûjti az ilyeneket). Nála ez olyan "megerõsítés" féle... Mégis azzal van, aki semmire se becsüli.

Amit te írtál, az másról szól. És olyan nincs, hogy valaki senkinek sem kellene. Tedd tönkre a másik önbecsülését, mondd meg neki, hogy senkinek nem kell rajtad kívül (de még neked se biztos). És hozd elõ újra meg újra... Az egész csak egy módszer, hogyan tarts meg olyan valakit, akirõl tudod hogy elveszítheted...

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

ha vele lehetséges volt, miért lett vége?
Mi van nyuszifül, mi történt? Kandurexbõl EX Kandúr lett? ...?

Sné Zsuzsa
na ezt nem hagyhatom ki..."ezelõtti voltabarátommal" <#vigyor5>

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Nem szelídítek meg senkit...csak most szimplán nem érdekelnek a férfiak. Nem kell barát, egyelõre nem.

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Hmm...tudtam én, hogy álomvilágban élek.

Na mind1...lehet leszbi leszek, a nõk érzékenyebbek talán <#idiota>

Amúgy nem értem miért ilyen elképzelhetetlen a dolog, az ezelõtti voltbarátommal ez lehetséges volt....gyertya, bor és a többi....de gondolom akkor õ is csaj? 😄

Canon 450 D

krisztike
hát erre azt mondaná a nagy mester : "B*sszál egyedül...! " <#idiota><#ravasz1><#eplus2><#nyes>

krisztike
és akkor jönnek a nõk ? 😄DD
vagy megszelodítesz más állatfajtát ? 😄DDDDDDDDDDd

Hanga
#

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

Sné Zsuzsa
Én nem elemzek férfiakat...kifejezetten most nem érdekelnek a férfiak, elegem van belõlük egyelõre.

Canon 450 D

Breki33
egy kérdõjel kimaradt
Breki33
Ez nem a barátnõ topic

Vagy a férfiakat azok elemzik akik nem ismerik?
Sné Zsuzsa
hmm...ez nõtõl függ...én imádok minél többet megtudni a másikról 😉 Nekem ez a jó, amit elmondtam

Canon 450 D

hehe, én meg általában ott csesztem el, hogy túl sokat adtam magamból 😄DD
most akkor melyik is a jó? 😊 <#nemtudom>
de megtanultam mostanában idiótán vigyorogni, és úgy tenni, mintha....
Sné Zsuzsa
Na jó...akkor mondok neked vmit. Az embereket általában átlátom mélységükig és rhadtul tud idegesíteni, ha nem nyillik meg a kedvesem elõttem. A volt barátom pl. sosem nyílt meg elõttem...egyszerûen nem tudtam benne megbízni, de csakis azért, mert egy rohadt nagy falat képzett ez a dolog...idõ után látta, hogy megbízhat bennem, így lassanként elkezdett nyilladozni, de még a felét sem láttam a belsejének...és amikor elõször elsírta magát akkor azt mondta, hogy biztos ez nagyon nagy gyengeség a részérõl....mondtam neki, hogy örülök, hogy végre érzem és látom a valódi énjének egy darabkáját, hisz ez csakis egy picinyke darabka....nem tudom....egyszerûen képtelen vagyok megbízni benne....és az a baj, hogy ez a fal idõvel nem csak "egy" fal, hanem átmehet Kinai Falba. Az ezelõtti voltom mindig mindent elmondott és rengetegszer megnyílt egy idõ után és éreztem, hogy bízhatok benne, mert rámbízza lelkét, szívét, szal nehogy azt hidd, hogy, ha megnyílnátok hanyatt dobnám magam, mert én nem arra várok, hogy fény derüljön az "igazságra", csak arra várok, hogy rájöjjön a másik megnyílhat....látom az összes komlexusát, látom az összes félelmét akár ellene is fordíthanám...de nem vagyok mocsok, nagyon ritkán mászok rá a másik komplexusára, nagyon ritkán erõsítem benne a szorongást, de ez már csak akkor lép érvénybe, ha másik végig szemét velem.

Canon 450 D

Arch
Ezzel én sem.

Arch
Legalábbit te azt hiszed, mert nekik is lehet (van) maszkjuk...

Arch
Ilyet nem fogsz találni soha... 😊
Ez az egy baj van vele, de ha találtál szólj, mert akkor minden nõ tudni fogja, h neki már végképp nincs esélye, mert megtaláltad a kivételt 😄
:-I

Ezzel nem is vitázom.

Sir Quno Jedi
Én több évtizedes barátságokat tartok fent, de õket is meglepi ha nyitsz feléjük egy bizonyos szintnél jobban. Igazán soha senkivel nem lehetsz õszinte, mert tudat alatt automatikusan szerepet játszol, ha csak esélye is van annak, hogy nem vagy TELJESEN és HÁBORÍTATLANUL egyedül. Ez tény, ez alól egy emberi lény perpé nem bújhat ki, max. nagyon dúrva drogokkal, de még azok mellett is ott pislákol egy apró darabka a fránya személyiségedbõl valahol. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én néha 1-2 embernek adok betekintést... Valahol szeretném, hogy állandó részei legyenek az életemnek, de ugyanakkor mégis ott a reális tudat: barátok jönnek-mennek... egy év, két és... és már alig emlékeznek, ki is vagyok én.

Sir Quno Jedi
Én már rég nem adom ki magam (azaz igyexem legalábbis). Mind1, hogy nõ, férfi, vagy közeli családtagról van szó... Felesleges megriasztani az 1xû halandókat az iszonyú belsõ mélységekkel, ehelyett kapnak egy komformizált maszkot és boldogok vele.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Egyetértek. A marcona férfi, az erõsebb nem archetipusába nem fér bele a valóság: a legtöbb férfinek akkor a lelke, mint egy iskolabusz, és olyan finom, mint a bécsi csipke.
Amikor ezzel szembesül a nõ, hanyatt homlok menekül. Lehetne elmélkedni, hogy miért...

Sir Quno Jedi
Egy ember (pláne egy férfi) nagyon elrettentõ tud lenni, ha "valóban" megnyílik. Sztem.

Sné Zsuzsa
Hmm...én nagyon szeretem, ha másik teljes mértékben kitárulkozik elõttem, mert akkor érzem igazán, hogy nincsenek picinyke titkai...imádom, ha egy fiú sír...persze, ha az nem megjátszott 😊

Hát....felõlem bmit ki lehet nyilatkoztatni 😊

Ja és a "túlzottan" fiúkhoz az ment volna, csak kifelejtettem, hogy utálom a túlzottan rámenõs/beszari fiúkat...imádok játszani, így nem szükséges a másiknak egybõl kinyilatkoztatnia, hogy "Hû apám, de bejössz....kõ kola?"...ugyanakkor azt sem szeretem amikor csak nézem az idióta mosolygást és pirulást.

Canon 450 D

Sir Quno Jedi
Te is fiam Blútusz ?!!

végigolvasva a hozzászólásokat a mostani témához, újra Jedi komával értek egyet. 😛
Nekem pl. a legtöbb barátom, haverom lány. 😊
Jah, és energiatakarékosság és kutyák (nekem egy gyagya Dalmata van) rulz 😄
Breki33
nekem még nem
Sir Quno Jedi
A útálod "túlzottan fiúkat" ?! 😄

Na amúgy bekaksiznál, ha 1x egy férfi VALÓBAN kimutatná neked az érzelmeit (márha vannak). Hidd el ijesztõ lehet az bizonyos helyzetekben !

Én pl. lusta vagyok (nevezzük energiatakarékosnak, mer jön az ombucman), de ez nem egyenlõ azzal, hogy nem viszem végig az elkézeléseimet az életemmel kapcsolatban, keményen tudok küzdeni, de megválogatom miért is ! Ne keverjük a dolgokat. Az embernek meg kell tennie, amit meg kell tennie, a többi már magánprogram/hobby.

A szerelmi részrõl nem nyilatkozom, nem arról volt szó (legalábbis én nem beszéltem róla). 😄

Sné Zsuzsa
Nem vagyok "né". Nincs férjem. Már egyszer mesélktem, hogy mibõl jött az Sné nick. Még csak 18 vagyok, isten õrizz, hogy legyen férjem 😛

Jedi> én nem igénylem a verést, a pofont csak annyit igénylek, hogy a párom ne szóljon bele abba, hogy mit csinálok max. figyelmeztessen, ha szerinte hülkyeséget csinálok, de ne gátoljon semmiben. Imádom a szabadságot, a cselekvés szabadságát és, ha vmit rosszul teszek úgyis én szívom meg és asszem mindenkinek szívnia kell, hogy tanuljon belõlük. Utálom a félénk és túlzottan fiúkat, ugyanakkor utálom az akaratos srácokat is. Egy férfi legyen határozott, de nem akaratos, megértõ, de egyben kicsit körömre pirító, ha valóban nagyon nagy bajt csinálok (de hálistennek nem igazán szoktam), a férfi legyen erõs, de nem abban, hogy nem mutatja ki az érzelmeit (az nagyon is jó, ha kimutatja, mert a nõ azért lett teremtve, hogy lelkileg támogassa párját és családját), abban legyen erõs, hogy végig viszi elképzeléseit az életével kapcsolatban. Pl, ha egy férfi lusta az kifejezetten utálatos, nem azt mondom, hogy ne üljön le sosem pihenni, vagy sziesztázni, de, ha dolog idõ van akkor álljon a sarkára és csinálja a dolgát (ugyanúgy a nõ is!). Aztán...huh....a férfi legyen illedelmes, engedje elõre a hölgyet, de a nõ ezt köszönje meg!! Legyen elõzékeny és néha-néha, amikor már minden kötél szakad a nõ idegrendszerében akkor egy pillanatra vegye át a nõ szerepét és nyugtassa meg kedvesét, míg az erõt gyûjt, mert a lelkitámogatás, a gondoskodás elsõsorban a nõ dolga, de ezt néha bizony viszonozni kell, mert a nõk is elzuhanhatnak az érzelmek síkos talaján 😊) Ja és a szerelmi rész (ez inkább házastársi rész volt)...a férfinak kell többször meglepnie a nõt, neki kell kreatívabbnak lennie, nem mondom a nõnek is annak kell lennie, én is rengetegszer kedveskedtem már a voltomnak....gyertyák, kellemes zene, csipke bugyi stb., de a férfinak is ugyanúgy meg kell lepnie a nõt és nem drága vacsorával, hanem otthoni kedveskedéssel...pl. beköti a nõ szemét egy kendõvel...leöltözteti, finoman elmasszírozza testén (végig kendõ a nõ szemén) az illóolajokat elõjátékként, majd szõlõszemeket tesz a szájába vagy bármi ilyen dolgot, majd megcsókolja (természetesen gyertya, kellemes zene alap) aztán finoman kényezteti...szal a nõnek gyengédségre vanm szüksége és mindezt viszonozhatja késõbbiekben a nõ egy forrõ, vad szeretkezéssel, ahol a férfi legféltettebb perverz, vagy nem perverz vágyait elégíti ki...szóval rossznak is tudni kell lenni az ágyban, de ugyanakkor gyengédnek, szerelmesnek....szóval ezeknek a dolgoknak oda-vissza mûködnie kell és nem csak egyirányúan, mert akkor a nõ úgy érzi, ha csak õ kedveskedik, hogy "egyedül evez a tavon". Szóval a megértés, a finomkodásnak oda-vissza érvényesnek kell lennie. Nagyon fontos, hogy megkrédezzük partnerünktõl mire vágyik, persze ki kell puhatolózni...nem ám odavágni, hogy:
-Heh...mi kell, hogy felizgújj???
😊)) Szóval ez sokáig tart, de másik meglepése az szuper dolog. Nem kell itt drága dolgokra gondolni, csak kreatívan kell viselkedni egy kapcsolatban. A nõ érzéki, a férfi vad, de ez így van rendjén és ezért néha nõnek férfivé kell vállnia, férfinak nõvé....de aki ezt visszautasítja az ne is várjon semmi jót a kapcsolattól, mert igaz, hogy szerelemben egymásért élünk, de, akkor ez valóban így legyen igaz...oda-vissza dolgnak kell lennie!

Canon 450 D

Sir Quno Jedi
Ezt miért nekem szívem ?! Hol írtam elnyomásról ?! Pont az ellenkezõjérõl pofázandottam vala... 😄

Hiába a tenyérenhordozás, a nõk többsége jobban szereti a pofont. Mivel azt nálam hiába keresik, így mirõl beszélünk-e vajh ?! 😄DD

krisztike
van kutyám, van 1 lányom ,van férjem ...na most mi lesz ?
arra nem gondoltál még ,hogy a nõk is igénylik azt ,hogy törödjenek velük ,de ne azon legyen vita ,hogy ki is hordja a nadrágot ,hanem inkább mind két félnek legyen stílusa és véleménye és egyik se akarja elnyomni a másikat ilyen szempontból ,hanem még ,ha van is vita veszekedés de közös nevezõre tudjanak jutni...ezt nevezik alkalmazkodásnak és ezt mind a két embernek megkell tanulnia ...bizti nehéz lesz ...vagy hagyják az egészet ...amikor ez történik mindig a másikat hibáztatják és nem gondolnak arra ,hogy esetlegesen bennük is van hiba...

Sir Quno Jedi
A nõk nem komálják a megbízható, nyugis, becsületes (pláne ragaszkodó) pasikat. Barátnak jók vagyunk nekik azt haller... Ezvan. DE részemrõl azt mondom megérdemlik, ÉN már senkit nem tudok sajnálni a saját hülyeségébõl fakadó nyomora miatt ! 😄

Én inkább kutyát tartok, AZ valóban kötõdik hozzám és NEM szereti/igényli a verést.

krisztike
én is erre gondoltam ...(?)

krisztike
arra nem gondoltál ,hogy a csaj valamiféle képpen függhet a párjától ? (tartozik neki vagy esetleg kiránthatja a csaj lába alól a talajt ,vagy a csaj fél ,hogy csalódás éri és csak rosszabb lesz minden ,mint elõtte ...gondolkozz el ezen ...!!! )

(volt 1 barátnõm és 2-szer is férjhez ment ,egyik se volt jó neki...és most 2 gyereket nevel egyedül-két apától-és albérletben és pont azokat isteníti ,akik alá akarnak tenni ,aki pedig segített neki még akkor is ,amikor nem bírt az ágyból felkelni és kaját fõzni ,mentõt hívni és kölcsönadni azt ba*sza át ...és úgy gondolja ,ha õ élete is tönkre ment menjen a másiké is !!!ezt 3-4-szer eljátszotta és már leszarom ...nem érdekel...ha meglátnám max. köszönnék neki... - ez 1 ilyen példa sok nõ ezt látja és fél lépni ... és a párja az arcába vágja állandóan,hogy "csúnya,nincs szilikonos melled ,öreg vagy és nem kellesz te senkinek" ...érted ? )

Breki33
néként elég furákat írsz P
Sné Zsuzsa
Nekem nem jön be, de sajnos sokszor én is tûrök, pedig hülyeség, mert, ha vki már úgy képes velem bánni ahogyan akkor nem szeret és, ha nem szeret akkor minek eröltetem rá az én szermemet??? Nem érdemli meg és kész, de sajnos sokszor az érzelmek rabként tartanak a másik mellett...na meg eléggé családcentrikus vagyok és szeretnék már egy olyan srácot találni, akivel tervezgethetem azt...hát de ez egy nagyon nehéz dolog.

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
N ez az amit nem szabad csinálni!! Sajnosén is olyan vagyok, hogy addig maradok egy kapcsolatban ameddig csak lehet, amíg érzek a másik iránt vmit, akármennyire utálom a jellemét, vagy bmit rajta mellette maradok...a megszokás és tulképpen a kénylem, de zt nagyon nem szabad csinálni...butaság.

Canon 450 D

Devil_Gy
és csak növekszik folyamatosan............

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

nagy az Isten állatkertje.....
Tényleg érdekes, nem? Van egy csaj, akivel régebben össze akartam jönni. Most jóbarátok vagyunk (bár nem kedvelem ezt a formát, mert volt belõle egy óriási csalódásom). Szóval azóta is a párjával van... Náluk is van minden. Meg nem veri, abból balhé lenne... De van b*dös kurva, a k*rva anyád, tudom hogy mással töltöd az éjszakáidat, etc... Tudom hogy nem jó neki, õ is tudja (õszinte hozzám), de szereti, tervezget, stb......

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

a saját fórumokban
Breki33
a fórumról sdenki se tudja hol van?
hogy tehetek ilyet? ilyen vagyok + nem vagyok szerelmes
Vida néni egy Istennõ
Devil_Gy
õk bizti tudják hogy mit miért.
de asszem ha minden nõ ilyen lesz elõbb utóbb akkor nem ártana nézni 1 "hogyan legyek bunkó és megalázó" tanfolyamot. 😛

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Breki33
veszett jó csajos topic hová lett van egy jelöltem

http://images.phun.org/phun/galleries/vida_guerra/phun.org_vida_62.jpg
Breki33
hát hogy tehetsz ilyet
és igen, sok nõnek bejön, ha úgy bánnak vele, mint a kutyával. ki érti ezt?????