18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#16707 Annyiban, h a srác mondja nekem, h féltékeny, és nem szereti együtt látni őket, mindig morcos, mikor látja a nőnemű bnőt, akár egyedül van akár az új palival, ilyesmi. De nem mondta meg a nőnemű barátnak. (Bár van egy sejtésem, h azért Ő észrevette már, de lehet h nem, nemtom.) -
#16706 figyi, itt vmi nem stimmel, valaki hazudik valakinek
ez a "féltékenység" miben nyilvánul meg?? -
#16705 Nekem mondta, nem a bnőjének vagy a nőnemű barátnak. -
Wolwerine #16704 -
Wolwerine #16703 "A pasi állítása szerint" Kinek mondta? Ilyet nem vallhatsz be a barátnődnek...
-
#16702 ezt a kamut csak a nőktől nyúlta sztem, ti szoktatok ezzel terelni, ha bejön egy pali, és gyanakszik a pasitok :)
"áááá ugyanmár, hogy néz má ki, ne viccelj, hozzá se érnék..." közben meg esténként megy rá a maszti :) -
#16701 Mki úgy írja, mintha rólam lenne szó :DDD
De eddig mindig írtam, ha rólam volt szó, és most nem. :) Na mindegy.
Wolwerine:
A pasi állítása szerint, ha szabad lenne, meg a nőnemű barát is, akkor sem jönne össze vele... Szóval... tehát... ??????????????? ^^ -
Wolwerine #16700 Valami változott. Vagy a srác (Z) érzései változtak meg a csaj irányába, tehát már másként gondol rá (Yettzin írt ilyet); vagy pedig eredetileg is másként gondolt rá, a csajszi egyfajta "tartalék" arra az esetre ha vége lenne a kapcsolatuknak a barátnőjével, a mostani pasija a régihez képest pedig "túl jó, róla nehezebb leválasztani" ergo vetélytársat lát benne... Ebben a két esetben valami módon értékesebbé kell tenned magad, mint a másik csaj, erre pont jó amit Zsuzsa írt.
A harmadik lehetőség, ha (Z) korábban tényleg nagyon jó barátja volt a csajszinak, aki lehet hogy az új pasi miatt elhanyagolja. Lehet hogy csak ennyi, de nem árt résen lenni... -
Wolwerine #16699 Teljesen igazad van, de egy apróság...
"szal Arch....hagyd, hogy a nőd azt csinbáljon, amit akar, ha visszafogod bmiben csak jobban ártasz, ugyanakkor hülíyének se engedd magadat nézetni. Legyen meg az egyensúly."
Arch is nő, szóval szerintem nem barátnőt tart... -
Phat Smoker #16698 anyád szerint kétszinű, apád szerint sokszinű :) -
#16697 és mivel a kutya is oda szarik, ahol már van, nem kell aggódnod az új jelentkezők miatt sem..... -
#16696 érdekesség: ha egyszerre 2, v több barátnőd van, akkor anyád szerint kétszínű, apád szerint sokoldalú vagy. -
#16695 én tudom, te kérdezted :)
mellesleg nem ilyen egyszerű a képlet -
#16694 akkor úgy kell tenni, mintha le se szrnád, és akkor dögleni fog utánad... : D -
#16693 az az értékes és vonzó, ami kevésbé elérhető
kicsit visszalapozol, elolvashatod a teljes történetet :D -
#16692 miért van az, h a csajok olyan csávókra buknak, akik le se sz.rják őket.
ellenben, akik szrertik őket azokat meg ők sz.rják le.
hú. remélem érthető = ) -
joowd #16691 Hali mindenkinek
-
#16690 hát figyi... most kezdett el neki bejönni a nő
van ilyen -
akos #16689 A pasi viselkedését illetően semmi konkrét elképzelésem nincs.
Ez alapján a két sor alapján aligha lehetne reális, akármit is gondolnék.
Tippelgetni meg lehet a világ végezetéig... -
akos #16688 Ehe. Kezdem megérteni a nőket?!
AJJJAAJJJJ!!!
-
#16687 És az előzőre miért nem volt az, én igazából ezt a pontot nem értem a dologban... -
#16686 Így van sztem is. ...asszem... :D
Nade ez mérvan, vagy mit lehetne vele csinálni, h ne legyen ilyen? -
akos #16685 Nem ugyanaz.
Arch úgy érti (szerintem), hogy Z egyfajta önzésből féltékeny az új pasira. Vélhetően mert vannak bizonyos érzelmei a barátnéja iránt (aki nem a párja).
Zsu meg arról írt, hogy Z a saját párja védelmében féltékeny az új pasira. -
#16684 ugyanazt írjátok, csak Zsu női verzióban adta elő -
#16683 Nem.
Adott egy pasi (legyen Z.) Van bnője régen, szereti meg minden. És van egy nőnemű bnője is régen. Ennek a nőnemű barátnőnek volt régen egy pasija, arra nem volt féltékeny Z., de most a nőnemú barátnak új palija van, és ezért(!) féltékeny Z.
Vsz rosszul fogalmaztam elsőre, vagy lehet h mostis :) -
#16682 Próbálom értelmezni a mondatot:
Pl. én féltékeny vagyok a párom haverjának a nőjére? A volt nőjére nem voltam féltékeny, de a mostanira igen? Jól értelmeztem?
Ha igen akkor a véleményem: valószínüleg a mostani csaj jelzéseket ad a párom felé, amit az előző nem tett....és lehet, hogy azt akarom elhitetni magammal, hogy ez nem így van, de a belső énemet nagyon zavarják ezek a jelek....főleg, ha a párom reagál is ezekre a jelekre. Nos..én csak akkor lennék féltékeny, ha látnám ezeket a jeleket. Már volt erre példa a kapcsolatomban. Azt csináltam, hogy direkt eljátszottam az abszolút naív kislányt, teremtettem olyan helyzeteket, hogy a csajjal kettesben maradhasson a párom, nem mutattam ki semmit, így teljesen nyugodtan csinálhatott bmit a párom....hisz érezte, hogy oda kell figyelnie bármire is. Hát tett is jeleket a nő felé és amikor tetten értem nem akkor rögtön egyből, hanem mikor ketten maradtunk elmagyaráztam a barátomnak, hogy, ha megcsalna, akkor valészeg hagynám a kapcsolatunkat, persze nem azért, mert nagyon-nagyon odavagyok érte, hanem szimplán nem fekszek olyan pasival, akinek már száz lyukban volt a f*rka, ha nem tetszik már hagyhatjuk a kapcsolatot és ehhez tartsa magát, mert mindenről tudok, de semmiért nem szólok....nem vagyok az anyja, hogy megmondjam mit szabad és mit nem. Egy kapcsolatot sosem szabad komolyan venni, sosem szabad kimutatni mennyire kell számodra a másik, egyszerűen kihasználja mindkét nem....szal csak lazán és, ha látja a másik, hogy nem döglesz meg érte, akkor nem is kezel úgy, mint a kutyáját....ja és nem hiszek végképp a szerelemben....olyan nincs...csak egyoldalú létezik....kell egy társ az életben, de senki nem érdemli meg, hogy miatta bmit is feladj....és ez minden kapcsolatban így van....akár szülői, akár baráti, akár tényleg szerelmi.....az életben önzőnek kell lenni és nem bosszúból, nem sértettségből....egyszerűen ilyenek az emberek...ha látják, hogy nagyon odavagy értük akkor eldobnak, ha leszarod őket meg futank utánad....és ezt azóta tudom mióta kicsit változtam....majd, ha eljön az igazi azért majd küzdök, de egy 18 éves lánynak asszem senki ne mondja meg, hogy jobbra, vagy balra, mert, ha nem tapasztalok hülyén megyek férjhez és később válik belőlem kurva. Nincs mély kapcsolat 30 alatt. Élje ki mindenki magát, járja mindenki saját útját, tomboljon mindenki...egyfajta érettség kell egy komoly kapcsolathoz, ami tapasztalatok nélkül nem létezik...szal Arch....hagyd, hogy a nőd azt csinbáljon, amit akar, ha visszafogod bmiben csak jobban ártasz, ugyanakkor hülíyének se engedd magadat nézetni. Legyen meg az egyensúly. -
Lacika 79 #16681 Cia! :)
Gondolom, éppen rólad van szó. Esetleg az új fickó (a barátnő pasija) jobban néz ki mint a régi, vagy belsőleg jobb, másabb? Vagy csak új, és azért? Hmmm....
Hirtelen nem tudok másra gondolni. -
#16680 Szerintetek ha vkinek van bnője, és szereti is, de mégis féltékeny egy másik nő (nőnemű jóbartája) pasijára, akkor az mérvan? Mert volt a nőnek eddig is barátja, arra nem volt féltékeny csak a mostanira az... ^^
[nemérti] -
Lacika 79 #16679 műszakcsere :) -
#16678 mondtam, nyugtával dícsérem :D -
#16677 Ja, rosszak azok dögivel ! -
Wolwerine #16676 Több pozitív hozzáállást! Az embert mindig érik meglepetések... -
#16675 kb. mint ez a mai nap :) -
Wolwerine #16674 Én mehetnék valahova este (tök jó szokott lenni), de hát aki éjszakás... Szóval ez a hétfő xar... -
Lacika 79 #16673 saz milyen vót? -
#16672 én majd nyugtával dicsérem, eddig ugyanolyan, mint a Vasárnap :) -
Lacika 79 #16671 yo wanna :P -
#16670 Pedik igény vanik rá ! -
Lacika 79 #16669 nem akartam általánosítani :P -
#16668 EZ a hétfő szar ?!!! Szerintem MINDEGYIK !!!