18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Arch
    Kikérem magamnak...
  • Yeltzin
    nem csak itt, drága :) OTT is :)
  • Arch
    Itt mindenki de okos...
  • Sné Zsuzsa
    itt vki vagy Miki?
  • Arch
    Itt mki deokos... :)
  • Sné Zsuzsa
    Köcce drága! :)
  • Yeltzin
    Annak is a kezdete. Kellemes, élményekkel teli utat kívánok!! :)
  • Sné Zsuzsa
    Nem hiába vagyok 18 éves. A változások kora.
  • Sné Zsuzsa
    Ja és még annyit akartam monbdani, hogy én is így vagyok a kedvesemmel, semmi sem kötelező se neki, se nekem. Így a legjobb.

• Yeltzin
    jóvan kiscsaj, de láttam én má falon pókot ;))
  • Sné Zsuzsa
    Nem lépek mellé, nem teszek semmi rosszat, semmi jót, csak figyelek. Figyelem a világot és van, amin átesek, de tudatosan figyelem a világot,. nbem csak a maszlagot veszem észre! :)
  • Sné Zsuzsa
    Na ez a lényeg!! Én is vmi ilyesmit próbáltam lefesteni!! Nem kell változni senki miatt, nem kell színészkedni! :)
  • Yeltzin
    hát akkor bocs, az elsőből nem ez jött le

a falakon a lényeg, ha az van, minden van :)
  • Faki
    Kezdem érteni mire akarsz kilyukadni, de ez nem rózsaszín köd, nincs semmi magasrepkedés. Barinőm is megélt pár pofáraesést, én is. Ösztönös és tudatos falakat felhúztuk mind a ketten.
    Tisztában vagyok mit veszíthetek/nyerhetek, de bárhogy is alakul, úgy akarok majd visszagondolni, hogy egy boldog szakaszom volt, nem pedig valami jól sikerült színészi alakításom. Na és ebben szerintem nincs semmi álmodozás, ha qrvára össze is veszek vele, akkor se fogom sajnálni a rá "vesztegetett" időt.

Ja én nem félistennőt látok benne, mível a stílusom se olyan romatikus, még virágot se kapott tőlem. Napuff, mekkora gyökér vagyok, de egyszerűen nem erölködtem soha, nem kell sohasem kicsónakázni a szóbából a nyál miatt. Szeretlek szó sem jutott el oda, hogy olyan "szép az idő" mondanivalója legyen.
    Ilyen vagyok, így kellettem neki, ezért mondom hogy se így se úgy nem színészkedtem soha egy csajért sem, mert nem érnek annyit az emberek.
  • Yeltzin
    akkor jó, csak ha mellé lépnél, legyen vki, aki visszarángat
  • Sné Zsuzsa
    Szivecském...én azon vagyok! ;)
  • Yeltzin
    ez mekkora kulcsmondat
  • Sné Zsuzsa
    IGAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Először a legszemetebb olodaladat mutasd mindenki felé...ha akkor is kellesz, akkor ott már van vmi ziccer!! :DDD
  • Yeltzin
    pacsi, pajti... csak maradj is a jó úton ;)
  • Sné Zsuzsa
    Ponytyosan!!!

Ésszel és nem érzelemmel!! Ill. azzal is, de nem csak azzal!!! Én okos nő vagyok és nem egy kihasználhatós, naív kiccsaj :DD
  • Yeltzin
    nem puffog, helyesel (ha van egy kis esze) :D
  • Sné Zsuzsa
    Hmm....nos...én eddig magamat adtam, álarc nélkül és rohadtul meguntam, hogy mindig kihasználtak :/

Most is magamat adom, kimutatom, hogy szeretem a másikat, de nem esek senkitől sem hanyatt...ennyi

Majd, ha egyszer szép, okos és 30 fölött leszek, akkor majd teljesen kinyillok és nagyon önmagam leszek, de addig nem nyáladzzok senkiért. Ha kellek kellek, ha nem nem.
  • Yeltzin
    nem műboldogság az, ha egy kis ész is van az életedben, nem csak érzelmek

mindig arra gondolj, hogy HA ELÉRTED A CÉLT, már nincs tovább.... ebből következik, hogy soha ne lépd át a vonalat, ha még "futni" szeretnél

aki nem érti, annak szívesen lefordítom magyarra (a beteljesedés a kapcsolat végét jelenti)
  • Faki
    Ha azért menne tönkre a dolog, mert neki más irány kell, én nem állok az útjába, de azt is kőbe vésheted, hogy a büdös életbe nem fogok műboldogsában élni, ilyen szinten.
    Persze nem ringatom magam álomvilágba, csak egy valamit tudok, akárhogy is csinálod, sohasem tudod tökéletesen csinálni a dolgaid. Hát akkor úgy csinálom ahogy nekem tetszik és ennyi.
  • Arch
    Pf...
    :DD
  • Arch
  • Yeltzin
    gáz, azt hittem, 16-18

akkor ez van, majd benő nekik is :)
  • Yeltzin
    lassan kezdj el nagyon óvatos lenni, mert akár kőbe vésem neked, hogy ennek nem lesz jó vége

ha túl jó minden, a csajod meg fogja unni, és megy a kérdőjelek után más irányba
  • Arch
    25-26
  • Lacika 79
    de még ez sem biztos :D
  • Faki
    -adni
  • Faki
    "Ha igazán jó kapcsolatot akarsz SOSE mutasd ki, hogy mennyire szereted a másikat!!!!!!!"
    Azé ilyen hogyismondjam kijelentésekkel óvatosan. Azért mert te ilyen barátra vágysz, akinek sosem kell kimutatnod hogy szereted, attól ez még nem aranyigazság. Nem is kéne kiemelni pirossal a "SOSE" szót.
    Nekem meg az vált be, hogy fiú létemre elég őszintén szeretem a barinőm és semmi baj nincs, sőt iszonyatosan boldog vagyok és önmagam tudom adni 100%osan adni 2 éve.

Szerintem mindenki csinálja ahogy neki jó, álarcal ember még nem volt boldog, vagy legalábbis annyira sohasem lesz mint nélküle.

• Yeltzin
    semmi sem biztos, ha nőkről van szó, ez igaz :)
  • Lacika 79
    nembiztosa' :P
    bár most teljesen szabadúszó lévén nem fenyeget ilyesmi.
  • Yeltzin
    annak akkor másképp se kellenél
  • Lacika 79
    hm, én is ezt csinálom
    csak így pont azoknak/annak nem kellek, akinek kéne :D
  • Yeltzin
    újra köreinkben Zsuzsa bölcs énje? :D
  • Sné Zsuzsa
    Ja és még egy rohadt nagy dolog...egy tapasztalat, amit nem olyan régóta, de betartok bmi áron:

FELVÁLLALOM SAJÁT GONDOLATAIMAT, ASSZERINT CSELEKSZEM!!!

Hidd el drága, nagyon megéri. Ha megbántanak morcizz, ha nincs jó kedved örjöngj! Senkire ne légy tekintettel!!! Nekem egy-két ember számít az életemben, akikkel mindig jó vagyok...asszem 1 ember van ilyen...a testvérem, de őt annyira szeretem, eddig még egyszer nem csalódtam benne, de akiben egyszer is csalódnál, ne tiszteld!!!

Most paraszt leszek, de ez nálam bevált:
    Minél gecibb vagy annál jobban szeretnek!!!

NE LÉGY TEKINTETTEL SENKIRE!!!! JÁRD A MAGAD ÚTJÁT!!!
    (persze amig nincs családod...)
  • Sné Zsuzsa
    Nya...érthető

Valóban így van, hogy az elérhetetlen az ékesebb, finomabb falat :) ugyanakkor az okos nő mérlegelni tudja, hogy többet ér e neki a vadászat által elejtett zsákmány, vagy inkább a biztos, nyugalmat jelentő kedves az értékesebb....vagy lesz*rja a csaj az ilyen hülyeségeket és titkokat gyárt :D

Nya.....ha meg akarsz szerezni egy nőt, először is ismerd meg...nem érdemli meg ám mindenki, hogy te pazarold rá az időd!!! Mindenkit ki kell érdemelni, nem szabad semmit sem elsietni, bolondítsd magadba a csajt azzal, hogy kedves vagy vele, de visszafogott....ki ő, hogy te kinyald a fenekét??? Csak azért, mert szép attól csak egy ember, egy csaj a sok közül!! Ha igazán jó kapcsolatot akarsz SOSE mutasd ki, hogy mennyire szereted a másikat!!!!!!!
  • Yeltzin
    hány éves emberekről van szó?