A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Nem mondom Eszter küldte nekem

emilben jött, gondoltam ideillik.

Öszinténszólva én elhiszem és kiakaszt.
Breki33
nem a nemi jegyek nem az utazás P

most tényleg el kell mesélnem? :-)
Breki33
számitásteknikát tanítottam

és ígyse bírtam velük
egyszer kezdtem 16 éves csajjal megis bántam

illetve õ kezdett velem
Dr4gonlord
Mármint az én véleményemre? Elolvastam, ehh, majd komponálok egy véleményt, de elõtte befejezem az Info tételt 😄.

Dr4gonlord
Nem is 18 éves korában, csak elõre is gondolkodni kell 😄. Én biztos nem, nincsenek gondjaim, de egy gyerek hatalmas felelõsség. nemi jegyek? Másmint az utazás? Azért, errefelé a legtöbb fiú 2 dolgot néz: 1. Pénz, 2. Hány csajt tud megfektetni adott idõn belül, azthiszem én vagyok a kevés kivételek közül 1, aki hoszzútávú kapcsolatot akar, bár ezzel valószínûleg egy életre szóló elfoglaltságot találtam magamnak 😄.

Yeltzin
kinézetben is, de megértem, ha nem akarod nyilvánosan elárulni magad 😄

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Yeltzin
ó dehogy tudsz.... max azt hiszed 😊 EGÉSZ MÁS JÖN LE A TEKINTETEDBÕL 😛PPP

Sné Zsuzsa
hát lustálkodni aaaaazt szeretek! 😄

Canon 450 D

nekem meg kiskutya szemeim vannak, azt modják a jááányok, de nem az elhagyatottság és a szomorúság miatt, inkább talán a huncutság 😄
az enerdzsibedobás az nálam állandó, kivéve akkor mikor lustálkodni akarok (Energiatakarékos üzemmód By Jedi) 😛
Sné Zsuzsa
jujj...nagyon tudok ám úgy nézni 😉

Elhagyatottan és szomorúan... 😄 Aztán mindig felülemelkedek az önsajnálatomon és a szokásos enerdzsibedobásommal vágok neki az új dolgoknak 😄 😉

Canon 450 D

Yeltzint csak ebbõl a pár hsz-ából ismerem, de senki sem egyforma, szal én biztos nem vagyok olyan, mint Õ 😄D
bár #16321 elsõ mondatát akár én is mondhattam volna 😄
jajjjj, õzike szemek? <#puszi><#puszis><#finom><#ravasz1><#szeret>
Sné Zsuzsa
vazze 😛PPP

Hidd el nem bánnád meg te sem, ha az óráidon hol õzike, hol bagoly szemekkel lesném minden szavad...😄DDDDDD

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Izlésem??? Jellemben YELTZIN!!! :pppp Kinézetben...hmmm...az mind1 😄

Canon 450 D

a fenébe, miért nem tanítalak? 😄 a 26 pont stimmelne, bár nem tudom, hogy milyen az ízlésed 😛
Dynamic
Fake.Majd x hónap múlva röhögve fogja írni valami bélagéza, hogy csak kísérletezett meg blablabla.De ha igaz...5000-et adok érte<#idiota>
Breki33
atyaisten

dejó hogy már nem tanítok PPPPPPPPPPP
Sné Zsuzsa
van egy pasi akit mindenáron be akarok szerezni magamnak csak az a gáéz, hogy a tanárom 😛PP Mondjuk lehet max. 26 éves..szal pont jó...25 alatt nem jó.. 😛PP

Canon 450 D

Yeltzin
áhhh, azért ez sem teljesen igaz... én teljesen megváltoztam a kapcsolatom elsõ 4-5 évében

nagyon más ember voltam elõtte

Breki33
johogynem közben
😄D
World of Warcraft
Azt nem mondtam, hogy elõtte nem volt semmi ilyesmi 😛
változni nem nagyon fog senki, max alkalmazkodni. az pedig többnyire csak akkor megy, ha valamit érzel is a másik iránt. legalábbis én úgy vagyok vele.
Breki33
miisaza WoW?

Énmeg azt hittem

hétköznap? nagyon ritka alkalmakkor csak, ha valami ünneplésre kerül sor. de most csak rámszakadt 1 gép javítás, telepítés (maszek meló), meg picit WoW-oztam is, biztos ami biztos alapon 😄
Sir Quno Jedi
Jah, bocs, most olvasom, hogy nem is tapasztalatlan mert anál/orál ami belefért, csak "azt" nem hagyta senkinek ! Atyaúristen ! Szal. a kis hülye szerint csakis az a szûz, akit még nem keffentettek meg vaginálisan... Hmmm... ÉS ezt jó pénzért odaadja egy pasinak ?! Ééérdekes...

😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Vazz, fenének se kell egy 18 éves tapasztalatlan jányka, pláne, ha már most ilyen kiégetten gondolkozik. Majd valami 72 éves pasi "felkarolja"...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Breki33
másnaposság befigyel?
pfff 😄
annyi a hiba a dologban, hogy 4-kor feküdtem le, szal még most is sötét van 😄
Breki33
és még sötét volt kisbaba? PPPPP
ugye? 😄
de a lényeg levehetõ azért? qrva kómás vagyok, aludhattam volna 11-ig, erre be kellett jönnöm helyettesíteni, így 7-kor ébresztõ volt 😛
krisztike
hááát ezt most jól megmondottad ...😊

és ha egy olyannal hoz össze a sors, hogy márpedig neked kell az a pasi? Ezt most szingli módban értem, nem szerelmes állapotban. (mekkora egy szar mondatot írtam)
azért fontos megemlíteni, hogy az adott szituációban szeretkezni, vagy egy oltárit "dugni/kefélni" szeretne a leányzó. Mert ugye nem mindegy a dolog. Ez nagyban befolyásolja szerintem, hogy milyen pasival is akar "összefeküdni". Persze ez csak személyes vélemény és tapasztalat.
Breki33
Hogy világos legyen Eszter írta

"Szüzességét kínálja egy lány a neten

Amit most neked leírok az egészen hajmeresztõ! Az interneten véletlenül akadtam egy naplóra, amit egy olyan lány ír, aki el akarja veszíteni a szüzességét december 31-én, és ehhez keresi a megfelelõ partnert.

Elõször nem hittem a szememnek, de ha jobban beleolvasol látni fogod, hogy a csaj komolyan gondolja és a jelek szerint tényleg el fogja veszteni a szüzességét...van rá jelentkező.

Kíváncsi vagyok neked mi a véleményed.
Katt ide: http://szerenke18.b13.hu/"
Breki33
Egy érdekes dolog

"Továbbra is tartom korábban tett ajánlatomat: vonzó, nõies, 18 éves szûz lány vagyok, aki anyagi ellenszolgáltatásért oda adja testi érintetlenségét az ajánlatot tevõ férfinak. Vannak álmaim, vágyaim, amelyeket csak pénzen tudok megvalósítani, de anyagiak hiányában erre nem sok reményt látok.

Fiatal vagyok és nem akarok egész életemben gürcölni és nem akarok csak vágyakozni jó dolgokra, amíg fiatal vagyok, mert így, fiatalon akarom felhõtlenül élvezni az életet. És ebben mi a baj? Nem akarok szegény lenni, nem akarok 6-8 évet várni és akkor sem lesz rá garancia, hogy lesz jó állásom, magas beosztásom, elég pénzem, hogy ne kelljen állandóan azt számolgatnom, hogy busszal vagy kocsival közlekedjek a hónap utolsó hetében, hogy 25-tõl minden nap csak tészta van, meg három évente csak egy hétvégére mehetek el el nyaralni, akkor se külföldre, legfeljebb a Tisza-tóhoz, napolaj helyett Fenistil gellel a szúnyogok miatt.

Azt akarom, hogy legyen olyan férfi az életemben, akitõl mindent megkapok és én mindent odaadok neki a pénzéért.

Szerintem az idõs, gazdag férfiak mindegyike tudja, hogy miért van vele a 30-40 évvel fiatalabb barátnõje. Aki ezt nem vallja be, az önmagát ámítja.

Én legalább tudom, hogy mit teszek és a leendõ partnerem is tudja, hogy mi az ábra.

Egyébként szerintem rossz példa engem a pénzért kapható prostikkal azonosítani, mert én többet adok náluk. Azt adom, amibõl minden nõnek csak egy van. Az érintetlenségem."

Breki33
Ezek tipikus nemi jegyek, de nemhiszem, hogy a csaj 18 éves korában gyereket és családot szeretne.

Aztt elhiszem, hogy te nem. P
Dr4gonlord
Eszembe jut néhány dolog ilyenkor. Egyik alakuló kapcsolatom lehet, hogy nem valósul meg, és nem azért mert nem szeretjük egymást, hanem mert pár dologban nem értünk egyet. Én nekem mindíg mehetnékem van, menni menni felfedezni újítani tapasztalni, élni az életet. A lány meg szereti a gyerekeket, és a családot, ami nem hiszem, hogy nekem hamar lesz, mert az én mehetnékem miatt 1. õk szívnának (mármint a család) 2. én is szívnék, mivel nem tudok menni menni menni 😄. Mondjuk a naivitás nála is probléma, hmmh, de nem jelentõs, az élet majd megtanítja. Time will tell. Nem akarom korlátozni és õ se engem, a korlátozás az egyik legkapcsolatrombolóbb dolog szerintem.

Arch
Leszel is még. Csak most nem vagy szerelmes.

Arch
Van egy abszolut komoly értelmezése is... átvitt értelem, de attól még komoly.

Arch
Tudod.. volt egy barátom. Mozgássérült volt és még jó beteg is mellé. És bolgod életet élt. Mert úgy akart élni. És ezt nem ragozom tovább, mert ha nem akarod megérteni, vagy nem akarod végiggondolni, úgysem fogod, én meg nem tudom jobban leírni.
Persze egy kivétel van. Ha a másik nem akarja. Nyilván rá lehet erõltetni dolgokat, de csak egy darabig. De ha figyelsz rá (mint volt már szó róla), akkor észre fogod venni, h mit is akar.

Arch
Nem hiszem, h naivitás. Csalódtam épp eleget emberekben, a világban, sokmindenben és sokmindenkiben.
Akosnak igaza van. Attól h vki szemét volt veled, és attól h a következõ is az volt, lehet h a harmadik nem lenne az, sõt! Csak már nem hagyod magadnak sem meg az esélyt, h igazán jó legyen...

Alapvetõ hibák:
A nõ úgy megy bele: "Majd csak megváltozik"... és mégse.
A pasi meg úgy: "Csak nehogy megváltozzon"... és mégis.

Arch
Azért fenntartom a sose mond hogy sohát 😛 😄DD

Sné Zsuzsa
ja...csak ennek ki kellett jönnie ebbõl a naív agyamból 😄 ...de semmi baj...alszok egyet 😛

Canon 450 D

Yeltzin
aludnod kéne má 😉

Sné Zsuzsa
<#eljen>egyetért

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
komoly??? Ja....egy biztos...vannak ilyen és olyan típusú emberek...egy biztos, hogy nem szabad semmit sem erõltetni eyg kapcsolatban, ha látod, hogy a másik nem hozzád való...semmi értelme...és ezt már az elején lehet látni...szal hülyeség a "Jajj...hát....hátha megváltozik majd mellettem, ha látja, hogy másképp is lehet élni...hátha belátja, hogy jobb ez az élet, mint, amiben most él.."

Nem....ha a másiknak annyira van igénye, hogy egész nap csak játszon gépen, vagy egész nap csak dolgozzon akkor had tegye...a saját igénye szerint él mindenki...

Mindenki csakis annyit érdemel, amennyit belefektet az életébe...

Canon 450 D

Yeltzin
nézd én nem okolom a nõket vagy a pasikat, nekem eddig az volt a bajom, hogy túl rendes voltam, de ennek vége...

egyszerûen nem hiszek már a mesékben, mert azokat is mind emberek találták ki... aki szeret hinni, az tegye, de jobb hamarabb túlesni a nehezén, én így vagyok vele

(egy hónapja, egy hete ugyanolyan mesehívõ voltam, mint te)

Yeltzin
maradjunk komolyak plz.... elég komoly a téma

Yeltzin
nem, de nyitott vagyok bárminemû oktatásra

Arch
Lehet ám, hogy nagyon sok állat tud beszélni, csak Te nem érted... 😉))