18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Lacika 79 #16827 bazze, el kell menni hímringyónak, vagy mittomén. :) -
oaken #16826 Manapság már minden pótolható, még azis, de ahhoz is pénz kell mint ahogy mindenhez! -
oaken #16825 Egy lottó ötös jó lenne, de azért csóró sem vagyok!Ezen felül meg van minden! -
Lacika 79 #16824 a "nálatok"-ot a többi kanra értettem, akik itt vannak :D
jah, pótolható, mint ahogy a nő is :P -
#16823 már nincs olyan h nálunk
nálam amúgy a pénz, de szerencsére akármilyen nehéz is, még mindig ez a legkönnyebben pótolható elem :) -
Lacika 79 #16822 és igaz a dolog. nálatok melyik hibázik? :D -
Lacika 79 #16821 hm, én csak fordított szitukra emléxem :)
persze hagytam, hogy a cipőmre térdeljen, ne kenje már össze a ruháját :DD -
#16820 hogy Radnóti mestert idézzem: "Tarkólövés. - Így végzed hát te is"..... ezt egyikünk sem tudja elkerülni :) -
oaken #16819 Ezzel maximálisan egyett tudok érteni, de a pénz a legfontosabb a legtöbbjüknek! -
oaken #16818 Egyszer egy nőtől kaptam egy tanácsot, akkor pont a mostani barátnőmmel jöttem össze!Hogy ne foglalkozzak semmivel élvezzem amíg lehet, ne legyek féltékeny, érzelmileg próbáljak ne kötődni hozzá, hogy ne legyen pofára esés!Na ez 4 hónapig be is jött, de aztán mégis csak szerelmes lettem! -
#16817 tegnap egy nem hülye, 34 éves nőtől hallottam egy lehetséges "megfejtést"....
1. Mi kell a nőnek??? Őszintén!
"Pénz, kényeztetés és egy nagy kemény fasz"
2. De mitől lesz a nő boldog?? (kérdem én naívan....)
"Semmitől. Nem lesz boldog, mert mindig mástól - a férfitől - várja a boldogságot ahelyett, hogy magában találná meg."
Asszem ezek nem hülyeségek, legalábbis innen nézve sokkal tisztább a kép. Vélemény?? -
oaken #16816 A nő egyik nap képes azt mondani, hogy szeret te vagy a mindene, a másik nap meg simán kidob, mert elmúlt a szerelme!A nők már csak ilyenek! -
#16815 "térdelni", "discoban", "nő előtt"... hmmm rossz ómen... -
oaken #16814 Ez igaz! -
oaken #16813 Ez tényleg nagyon xar helyzet, próbálj ne foglalkozni vele, gondolj rá csak barát ként! Tudom, hogy ez nehéz én is voltam hasonló helyzetben, de az idő mindent megold! Nekem azt mondta, ha letérdelek előtte discoban akkor engem választ, ezt nem tettem meg, egy nőnek sem tenném azért, hogy engem válasszon! A mostani barátnőm előtt letérdeltem, de csak azért, mert megkértem a kezét és már a menyasszonyom! A nőket ki ismerni nem könnyű, minden nő más az a baj vagy inkább jó! -
#16812 Az egész jó ! -
#16811 így van.... persze van sablon, ami többé-kevésbé működik, de ha komoly helyzetben dönteniük kell, nincs az a férfi, aki bármit 50%-nál nagyobb eséllyel meg tudja jósolni -
#16810 Ja, csak egy dolog tudható eme veszélyes fajról, mégpedig, hogy semmi konkrét sem tudható róla ! -
#16809 "Szörnyen kiszámíthatóak számomra a nők"
Eddig a mondantik olvastam, aztán mosolyogva kimentem kávézni :))) Tudod "az igazi tudás, a nem-tudás tudásával kezdődik".... Amíg azt hiszed, sokat tudsz, jó esélyed van egy öngyilkossággal végződő pofáraesésre. -
#16808 Te se direkt csináld, csak azért mert nem tudsz dönteni... :D -
ZsirosKenyer #16807
hát kösz mindenkinek a tanácsokat, csak hogy nem ilyen egyszerű a dolog. ez nekem több volt mint egy sima kapcsolat, és azt hiszem szerelmes lettem megint.
Igazából mindig azt hiszem hogy tanácsokat várok tőletek, de mindig rá kell döbbennem hogy tökéletesen értek a nőkhöz. Ismerem a sémáikat, és h hogyan kell bánni velük adott szituációban. Valahogy nekem mindig is ment a csajozás, és a sok szűzribanc sosem tudott megszivatni mint a többi szánalmas kant. Egyből levettem ha vki csak kihasznál mindekit, és megelőzve én használtam ki gyorsan őt. Most mindez nagyon elég egónak hangozhat, de erre a képességemre büszke voltam mindig is. Szörnyen kiszámíthatóak számomra a nők.
És éppen ezért fáj annyira, hogy Ő mégis kifog rajtam. Nem arról van szó hogy nem tudom kiismerni. Én tökéletesen ismerem, minden lépését előre látom, de egyszerűen elgyengülök, és nem bírom ki, a világ legszánalmasabb férfijává válok egy idő után ha vele vagyok. Tudom mindig mit kéne tennem hogy még jobban ragaszkodjon hozzám, gondolok itt most a jól bevált taktikákra, de hiába minden.
Amikor bármi bizonytalan van, egyből felhívom, pedig nem kéne, én tudom, de nem bírom, imádom, hiányzik, szenvedek. Tehát mindig csak abban erősítem hogy mennyire imádom, ahelyett hogy a kemény férfit mutatnám, aki leszarja mivan. Tisztában vagyok mindezzel, de nem tudok másképp cselekedni.
Segítene rajtam egy másik csaj, de most éppen senkivel sem állok úgy hogy vmi lehetne sajnos. Az elmúlt 1 év alatt sok csaj volt az életemben, de minddel vége lett, mivel mindegyikben Őt kerestem. Most meg itt vagyok egyedül, Ő meg vígasztalódik a másik sráccal. Jól besz*ptam.
Szívesen mennék ismerkedni, de tudjátok jól hogy ilyen lelkiállapotban biokémiai okokból kifolyólag nem túl vonzó egy pasi, és csak lepattintana vmi B- kategóriás csaj, na az kéne még a lelkemnek. Pedig nincs más választásom, rányomulok valakire, egyedül nem megy.
Most is nem láttam már szombat óta Őt, mert a hétköznapjai rohadtul be vannak táblázva reggeltől estig, és még a másik sráccal sem tud talizni, aki ugye elvileg a barátja. Szóval marad a hétvége, de az ehetit már buktam, mert pénteken is elutazik, csak szombaton lesz itthon, viszont a barátja beleegyezése nélkül nem akar találkozni, ugyanis fél hogy elveszíti. Nem bír egyedül lenni a csaj, és fél hogy most a 2 szék közé esik, tőlem alapban fél, mert tudja jól hogy nehezen bízom benne, erről már beszéltünk is, szóval már csak ezért sem mer belevágni abba hogy a barátjának ellentmondva velem talizzon.
És erre mit tudok mondani? hát hurrá! Iszonyatosan hiányzik és most újabb 1 teljes hetet kell várnom ahhoz hogy egyáltalán láthassam pár órára.
Legszívesebben hagynám a francba, de tényleg nem megy.
Gyenge lettem, életemben először.
Akik egyébként arról beszélnek hogy alázzam meg az én kedvesemet, részben igazuk van, de jelzem hogy Ő tényleg nem direkt csinálja! Szeretne dönteni, mert így ő is szenved, de nem tud.
Én viszont utálom , nagyon utálom!
-
Wolwerine #16806 Nem olyan ritka. Szerintem mindenki erre vágyik... Ha ezt érzed (és viszonozzák), meg kell becsülni amíg tart... -
Wolwerine #16805 Sose abba leszel szerelmes, aki megérdemli. Már csak így van ez...
Ő nem fog változni, hát változz meg te. A többiek is ilyesmiről írtak (főleg a roboté tetszett)... Mindent meg lehet ám fordítani. Jöjjetek össze, utána szembesítsd saját magával. Csald meg, tarts mellette másikat, ismerje meg milyen érzés a másik oldalon. Utána vagy helyrejöttök, vagy kiábrándulsz... Hogy közben elvész az egész kapcsolat lényege? Az már elveszett, amikor a csaj két pasast kezdett el tartani... -
#16804 Szerintem igazad van.Valahogy nálam is ez volt,van.Az is tök jó csak ha foghatod a kezét és beszélgethetsz vele de ez az érzés is elmúlik egyszer (sajnos) -
#16803 most h jól belegondolok én is csak az 1iket szerettem igazán. de a másik meg nagyon aranyos volt. a szex meg mindkettővel jó volt, de máshogy... akit szerettem igazán, az lett az én igazi barátnőm. : ) de sztem a szex nem a legfontosabb dolog a kapcsolatban. tudom , h a fiúk közt ez elég ritka, és h sokan nem értenek velem egyet ebben, de én így gondolom. az igazival akkor is ugyan olyan jól érzed magad, ha csak sétálsz vele az utcán, v ilyesmi. -
#16802 nem, az első után már nem érdekelt, kivel mikor
érdekes, de így van, azóta más, nem görcsölök rajta... -
#16801 De ha nagyon nagyon jó vele kialakul a függőség nem? :))))
Csak mégegyszer aztán vége de nem akar végetérni a dolog !Azért a Nők szerelmesek lesznek nem vetted észre? -
#16800 pontosan! -
#16799 Csak a szex? -
#16798 nem, komolyan nem érdekelt, mint partner! -
#16797 Űdv Bika!
Van ilyen Én is éreztem így!Szar ügy de akkor Te szereted egy picit nemcsak puniirigy vagy!!! -
KILROY #16796 szkenneljétek be a barátnőtöket -
#16795 nem maradt ki semmi, tökéletes mondat :) -
#16794 Ebből a mondatból úgy érzem kimaradt egy rész, de mindegy :P :)))
Én nem mondok rá semmit... -
#16793 Telibb poharat :PPP :D -
#16792 Gratulálok a feltaláláshoz... :D
Ilyen tapasztalatom még nem volt. Ez a kivétel lehet, ami erősíti a nemtommilyen szabályt :P :)) -
#16791 ja és az egyáltalán nem zavar, ha van párja, de ha egy alkalmi kapcsolatba keveredik, az megőrjít és szabályosan fáj.... na erre mit lépnek az okosok? :) -
#16790 mindketten tudjuk, hogy teli pohár nincs, senki sem tökéletes.... -
#16789 van ám olyan is (én találtam fel) :) hogy "szexuális szerelem"
amikor rohadtul kívánsz valakit, még szabályosan féltékeny is vagy rá, de kizártnak tartod, hogy akár 2 napra egy házban élj vele.... szal bonyolult ez -
#16788 Most erre mit mondjak? Keressen egy teli poharat... :))