18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Yeltzin
    arra én is benevezek, de ezt a beszélgetést helyezzük át a filmes topigba, mert bejön egy szőke, és rögtön elveszti a fonalat
  • Sir Quno Jedi
    Másik alap: Összeomlás !
  • Sir Quno Jedi
    Mosolyogj te barom ! :D
  • Sir Quno Jedi
    Néme megvan eredetiben DVD-n angolul, de inkább ripben nézem, alányomott, szar minőségű, de eredeti szinkronnal, mert kivételesen fenomenális a magyra szinkron ! Új értelmet adtak a filmnek ! :DDD
  • Lacika 79
    Utolsó cserkész? 1.-2. kedvenc filmem. még nem bírtam eldönteni, hanyadig helyen is áll :)
  • Sir Quno Jedi
    Meg shoppingol, meg szépítkezik (az még elnézhető egy bizonyos szintig term., ha miattunk is tenné, de nem), meg cukiba jár, meg trécsel, meg Megaszar 3-at néz, meg masszíroztatja magát, meg bent él a fürdőszobában fél napokat, meg táncolni akar, érdeklik a partyk, nem tud megülni a popsiján, beleavatkozik mindenki életébe és imád pletyózni... ?????????! :D

Ezekután, ha "mi" a tökünket vakargatjuk a kanapén ülve kisgatyában, miközben az Utolsó cserkészt megy, mindehhez hideg italt szörcsölgetve, máris mi vagyunk az antipartner élő mintaképe...
  • Lacika 79
    kicsit próbálom fényezni magunkat, psszt :D
  • Yeltzin
    "Ő meg egész este a barátnőivel vihog?"

Lol, azért ez is elég hímsovinisztára sikeredett, de teccik! :DDDDDDDDDD
  • Lacika 79
    nem értek a lovakhoz, biztos igazad van :P
  • Lacika 79
    Cia! :)

amúgy igazat adok Yeltzinnek teljes mértékben. Én nem mehetek el a haverokkal iszogatni, dartsozni, bowlingozni egyet? Ő meg egész este a barátnőivel vihog?
  • Yeltzin
    de az is érdekes, hogy te ezt nyelésnek fogod fel, pedig nem arról van szó, hogy részeg kurvákkal jár haza... csak szeret vmit, amit te nem, de itt a gond a nőkkel, ezt nem képesek tolerálni
  • krisztike
    te tiszta hülye vagy (bocsi )... itt a forma 1 a mánia -aférjemnél - és nyelek ,sőt ,ha melózik még fel is vaszem neki ... pedig én úúútálom ...
  • Sir Quno Jedi
    Azt a jószándék hajcsa ! Sztem.
  • Yeltzin
    nem bejön, hanem etalon

nála már csak gyengébbek vannak :)
  • Lacika 79
    én nem keresek jól (tanári fizu), de kompenzálom egyéb maszek melókkal a dolgot, hogy az általam felállított mércének megfeleljek, végzettségem relative magas.
    mijaza vas? "azt értem én hogy gőzgép, de mi hajcsa?" :D
  • Sir Quno Jedi
    Én meg még jól is keresek és magas a végzettségem és tudom miért úszik a hajó a vízen, pedig vasból van !!!!
  • bens
    hiába...ebben a horoszkópban lehet vmi igazság... : DD
  • rorr
    Neked is bejön a NŐ?
    Hasonló az izlésünk!!!!
  • bens
    jaja... : DD
  • Sati84
    Azért írtam, hogy nem volt közvetlen a válasz ;-)
  • Yeltzin
    azért ennyire hülye nem vagyok ;)

én egész másról beszéltem, pl. ha Monica Bellucci itt lakna velem szemben és minden nap csak megjönni meg elmenni látnám, beteg lennék a szerelemtől, és ez nem szimpátia ;)
  • Sati84
    "De hogy lehet szeretni valakit, akit még nem ismersz?" - Kérdeztem én a #16752-ben. Erre te ezt válaszoltad a #16756-ban

"Kurva könnyen, ez nem ismeretek függvénye. Nem azért szerelmes az ember, mert a másik lehajtja a WC deszkát vagy nem csámcsog evés közben. Ez kisugárzás kérdése, úgy is szerelembe eshetsz, hogy még a másik hangját sem hallottad, csak egyszer vetett rád egy pillantást. Nyilván itt még nincs kötődés, meg ilyesmi, de az álmatlan éjszakákhoz már bőven elég."

Bocsánat, hogy ilyen régi postot hozok fel, csak közben megszaladtak itt a dolgok, ahogy látom, és erre mindenképp reagálni szeretnék. Tehát: szerintem az is egy alapvető gond manapság, hogy sokan keverik a szimpátiát a szeretettel, néha egyenesen a szerelemmel.

Az az eset, amit te említesz, az szimpátia. Adott egy ember, akiről nem tudunk semmit, csak egyszer-kétszer láttuk, láttuk egypár reakcióját, egypár mozdulatát, de nem beszélgettünk még el vele, nem hallottuk a hangját, stb. Ha érdeklődünk ez iránt az ember iránt, az szimpátia. Nem szeretet, és pláne nem szerelem.

Ha ezt valaki szeretetnek (vagy neadjisten szerelemnek) értékeli, akkor szépen elkezdi felépíteni magában azt az embert. Azaz nem az embert, hanem az ember képét építi fel. Tehát kialakít róla egy ideális képet (mert hiszen "szereti" (akár egyik, akár másik értelemben)), ami teljesen tökéletes és a valóságtól igen-igen távol áll. Amikor aztán arra kerül a sor, hogy valamiképp sikerül közelebbi kapcsolatba kerülni a személlyel, akkor kiderül, hogy a felépített képben elég sok dolog nem stimmel. De mivel az illető azt hiszi, hogy szereti azt az embert, próbálja összeegyeztetni a valóságot azzal, amit ő kitalált. Ez aztán rengeteg rettenetes dologhoz tud vezetni, attól kezdve, hogy az illető lesz lelkibeteg, egészen odáig, hogy mindketten.

Azt, hogy ennyi alapján felmerüljön a szeretet gondolata, én nem érzem indokoltnak. Ha úgy állunk hozzá a dologhoz, hogy az illető szimpatikus (magunk se tudjuk, miért), akkor még nem szeretjük. A szeretet szerintem bizonyos szinten egyenlő a megismeréssel. Ha odamegyünk ahhoz a másik emberhez és kezdeményezzük, hogy megismerjen minket, akkor még nem rendelkezünk a másikról képpel, mert eleve azért megyünk oda, hogy a valóságot tudjuk meg. És ha ezt a valóságot szeretjük, akkor az embert is szeretni kezdjük. Elkezdjük meglátni a másikat, de EHHEZ ENERGIABEFEKTETÉS KELL, ami nagyon fontos. Ez az, ami a mai társadalom kb. 90%-ából teljes egészében hiányzik, ahogy már említettem korábbi hozzászólásaimban is. Számukra egyszerűbb beérni a másikról kialakított képpel és dobálózni azzal, hogy szeretik a másikat, mikor még nem is ismerik. Egészségükre, én inkább keresem a maradék 10%-ot, aki nem így gondolja.

Ja, közben elmentem már sok irányba, úgyhogy ez nem volt igazán közvetlen reakció a hsz-ben leírtakra, csak szerettem volna hozzáfűzni még ezeket a gondolatokat a topichoz.
  • Wolwerine
    Mennyivel egyszerűbb lenne nem komolyan venni az egészet és pattintani a csajt, ha gondok vannak... Kicsit én is hasonló problémában szenvedek ("bizonytalan csaj").

"Szeretne dönteni, mert így ő is szenved, de nem tud." Valahol változtatni kellene. Vagy te változz meg (ahogy páran írták és mint látom érted miről van szó), vagy a helyzeten kell változtatni. Mert szerintem ez az egész hármas felállás valahogy "bebetonozódott". A csajszi nem bír dönteni és csapong kettőtök között. Kívülről nézve szerintem mindegy hogy melyikőtök barátnője, a másik elég kitartó és ostromolni fogja. Szóval hiába szerzed meg, mindig is ott lesz a háttérben a másik...

Szóval változtassunk a helyzeten. Felejtsd el őt (ez a legtisztább, de nem fog menni...), így te lépsz ki a hármas felállásból. Vagy... próbáld meg éreztetni a csajjal, hogy igenis bízol benne, hogy kap egy újabb esélyt (de közben maradj kemény férfi), éreztesd hogy veled sokkal jobb... és közben próbáld meg leépíteni a másik srácot. Persze kés, villa, olló, ellenfél megveretése, legyilkolása kizárt (ennyit egy csaj se ér).

A csajjal nem nagyon tudod kirúgatni a srácot (bár lennének tippjeim), hát fordíts a dolgon és vele rúgasd ki a lányt. Vajon mennyire bízik benne? Főleg ha megtudja hogy veled találkozgat, téged (is) szeret, netán őt is megcsalta veled... Hiszen egyszer már megcsalta a régi párját (igaz vele), de ez a tüske biztos hogy benne maradt. Ha ügyesen taktikázol, szépen lassan elmérgesedik a viszony közöttük, te pedig (akivel tényleg sokkal jobb) a végére ott maradsz a csajjal egyedül...

Nem túl korrekt megoldás, az igaz. De szerelemben-háborúban...
  • Yeltzin
    az a vicc, hogy előbb-utóbb az a pasi is hosszú szarvakkal ülne otthon, miközben asszonykája egy mocsok tapló buta paraszt farkán "boldogulna" éppen :)
  • Lacika 79
    az szép egy mutatvány lenne :D
  • bens
    : DD

3-4ünkből már össze lehetne rakni egy ideális férfit ; )
  • Lacika 79
    én meg szép vagyok, meg izmos is. de szerencsére beképzelt nem :D
  • bens
    na én meg tudok gitározni + szörfözni is. mégis hagytak már el : DD

ez csak 2 példa volt.
  • Yeltzin
    én tudok!! és ismerek vkit aki jó szörfös!! :D
  • Sir Quno Jedi
    Én tudok gitározni ! . . . Ja, tévedtem, mégsem...
  • Yeltzin
    ja én se nézek meccset haverokkal :D
  • Lacika 79
    hm, én ezen kritériumok közül nem soknak felelek meg :P
  • oaken
    A 16-18 éves csajok általában ilyenek, de azért az idősebbek már leszálnak a földre!
  • bens
    na akkor megmondom milyenek a nők.

legyél szép, izmos, de ne legyél beképzelt. legyél komoly, határozott, de ugyanakkor jókedélyű és vicces. a napi 10 óra munka mellett ne hagyd, h ő mosson rád. legyen sok pénzed, de ne mond meg, h ő mire költse el. nem nagy ügy, csupán superman-nek + gondolatolvasónak kell lenned, h jó legyél nála... ja és az 1 jó dolog, ha ő bulizik, pletykázik a barátnőivel, de te nem ülhetsz le focimeccset nézni a haverokkal, mert az tök értelmetlen.
    ésha mindez megvan, akkor is lehet, h megcsal, v elhagy mert unja h még gitározni és szörfözni se tudsz.

ilyenek a barátnők... ; )
  • Lacika 79
    szvsz ezt nem lehet csak így kijelenteni. nekem volt olyan, hogy nem voltam szimpi egy csajnak, utána meg nem tudtam levakarni magamról :P
  • oaken
    Nagyon egyszerű a válasz, nem voltál az esete!Azért sok csajnak a külső is nagy fontos meg néhánynak a belső is!
  • Lacika 79
    valami biztos nem volt kóser.
    "mindig mástól - a férfitől - várja a boldogságot"
    lehet, hogy itt volt a probléma? tudja a fene, nőknél semmi sem biztos :P
  • bens
    nekem már volt olyan, h nem hiányzott semmi és mégsem tudtam felszedni a csajt. erre mi a magyarázat?
  • Sir Quno Jedi
    Sosem lehet elég pénzed. Mert ha sok a pénzed az igényeid is vele nőnek és AZOKAT anőket te már nem fogod lenyűgözni a gagyor Rolex-eddel, meg a görögországi apartmanoddal... senem...
  • Yeltzin
    EZT persze minden ide betévedő nő nagy ívben tagadni fogja, előre látom, jó buli lesz :)