18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
akos #16907 csórikám..... :) -
#16906 ezt miből gondolod ?
mármint azt ,hogy turisták és azt ,hogy csak ott vannak ...? :) -
Wolwerine #16905 Magyar vagyok, nem turista...
Csak nem történt valami? -
Lacika 79 #16904
mesélj -
#16903 Dominikan van egy-ket jo pasi... bar sztem mind turista ;p :D -
Lacika 79 #16902 nálam is. egyedül nem érhet semmi baj :D -
Axl Rose #16901 Nálam is...
Még -
akos #16900 minden ok. -
Lacika 79 #16899 hahó!
mi a helyzet veletek? -
Lacika 79 #16898 ez mi a picsának ide? máshor reklámozz! -
domtam #16897 Barátnő helyett nyálazzátok itt a képeket, videókat :-)
Vagy barátnő jelenlétte hiányában... :-)
-
#16896 A te történetedre nem tudok mit mondani, mert okosakat, lehetne, amiket ésszel gondol az ember, és amik elvben működnek, de tudom, milyen a helyzet belülről, érzelmileg... javasolni sem javaslok semmit, mert h mit "kéne" tenned, azt tudod te is jól. Kitartás... -
#16895 Na ez pl. sokszor nem megy nekem sem :((( -
#16894 A Tiédre válaszolok, de igazából ez is mkinek szól aki ilyesmi írt, h azért nemtom milyen nőkkel találkoztatok eddig, de sztem más bolygón éltek, mint én :D -
#16893 Ilyen nő azért nemsok van. ÉS sosem értettem - most az én oldalamról nézve a dolgokat, tehát pasikról beszélek - hogy egy filmszínészen vagy egy olyan pasin akit ott lentebb leírt vki, izmos, vicces, nem beképzelt, stbstb azokon mit lehet szeretni? Mer oké, h van, meg jól néz ki meg mittudomén, de h otthonra nem kéne az biztos. Egyrészt nincs mit szeretni rajta, másrészt annak is tuti h ezer hibája van. Akkor meg? -
#16892 Ez nem attól függ, h nőből van -e vki, hanem a felfogástól. -
akos #16891 Igaz, hogy sok kevésbé tehetős pasinak van csaja, de itt most ugye a 90-60-90, álomarcú, feszesseggű, hegyescsöcsű miss amerikákról beszélünk. Mert hát, aki ezen fizikai kritériumoknak nem felel meg az igazából nem is nőből van - illetve lehet, hogy az is nőből van, de még nem nyert bizonyítást, mert ilyenekkel nem érintkeznek, nem beszélnek... sőt általában láthatatlanok számukra. -
#16890 Hát nézzétek.. ha ilyenek a nők, akkor miért kellenek? :PPP
Azért ezen el lehet gondolkozni.
Meg azon is, h nem lehet, h csak Ti pasi nem találjátok az egyensúlyt egy kapcsolatban? Hm? :) Dehát persze nálatok pasiknál minden egyszerű... hát hogyne. Meg ne haljak a röhögéstől :)))
-
#16889 Hát ez nem nyert :DDD
Különben azért ha körülnézel sok szegény, vagy "viszonylag szegény" nőnek/pasinak is van párja... és nem mindre mondható ám el, h rondák, sőt... tehát akkor? :) -
#16888 Nem mondom, h ez általánosságban nem igaz... mert van benne vmi. De ha belegondolsz, h egy pasinak mi kell, kb erre jutsz, csak nem f*rokkal... ;P :) -
#16887 92 új üzenet... pf :)) -
akos #16886 Te tudod... mindenesetre ez a fajta végletesség nem visz messzire. Szerintem... -
ZsirosKwork #16885 Nekem sosem elég a lecke, elérem a céljaimat ha belehalok akkor is.
Szarügy mi? -
akos #16884 Ugy látszik, Valaki úgy gondolta, nem volt elég a lecke?
Talán jogosan? -
ZsirosKwork #16883 csak az a szar hogy már egyszer rájöttem.
1 éve, ugyanott, Vele.
-
akos #16882 "Aki nem hajlik az törik"
Hasonló helyzetben voltam már én is... épp ezért megértem, amit írsz és nem nevetlek ki.
De annak sem látom értelmét - a többiekkel ellentétben - hogy megmondjam a frankót. Majd rájössz te. Egyedül.
Nem könnyű... nem könnyű.
Ha csak a saját esete(i)mre visszaemlékszem: hát igen... a sorsnak van humorérzéke. -
ZsirosKwork #16881 nem kicsit lettem szentimentális, hanem nagyon :(
Sajnos Ő tényleg megváltoztatott, mint már írtam kicsit mindig is tartással voltam a nők felé, és tényleg leszartam az ilyen típusúakat. Egyszerűen vagy elkerültem őket, vagy ha észrevettem hogy játszani próbálnak velem jól kicsesztem velük.
De ezúttal már nem megy. A leginkább elkeserítő az az, hogy 1 év alatt sikerült végre összeszednem magam, és most újra visszaestem a legmélyebb pontra. Ide is csak azért posztolok, hogy jól lejárassam magam, persze ti nem ismertek igazából, ez a bizonyos ZsirosKenyer nem is én vagyok legbelül. Ha egy ismerősöm olvasgatná a fórumot le nem esne neki hogy én is írkálok ide. Történt már elég sok minden rossz az életemben pl csak idén 3 barátom halt meg autóbalesetben, ezenkívül nekem is volt részem egyben, amit éppencsak túléltünk, és persze jönnek a szokásos "mindenkivelelőfordul" típusú problémák, család, stb. De mindezek ellenére nem iszom a reggelihez páleszt, és nem is drogozom, pedig sajnos volt régen hozzá részem, de kibírom és inkább mindent saját magamban dolgozok fel. A kapcsolataimból is eddig büszkén távoztam, nem alázkodtam meg, csendben viseltem a sorsomat.
Barátaim, ismerőseim is csak most tudtak meg rólam egy csomó mindent, mivel sosem szerettem panaszkodni, pár emberen kívűl senkinek sem beszéltem a problémáimról.
Ezúttal viszont eltört a mécses, az ismerőseim eddig csak úgy ismertek mint az egyik leghatározottabb embert akivel valaha találkoztak. De már megváltozott minden. Ez a 2 éjszaka vele teljesen tönkretett, és ha ezeket a sorokat mástól olvasnám ugyanúgy kacagnék rajta szánalmasan, mint ti. Ezzel egyet is értek, miután rákattintok a Mehet gombra és visszaolvasom egyszerűen magamtól is megrémülök.
Szerintem nekem Ő nem csak egy szimpla szerelem, hanem az életem része.
Szándékosan nem használtam az "igazi" szót, mert ugye általában így hívjuk a nőt aki megfelel számodra bizonyos követelményeknek, melyeket remélhetőleg be is tart és be is fog tartani. Inkább úgy mondanám hogy Ő az én végzetem, a kakukktojás az életemben, aki jól tönkretesz.
Nem kívánom hogy bárkinek legyen is olyan lány az életében akit egyszerre gyűlöl és imád. (Persze szerintem sokan titkoljátok, és hasonlóan éreztek valaki iránt.)
-
akos #16880 Egy "pöttyet" mintha szentimentális lennél... tavaly nem voltál ennyire offline.
Ahogy olvasgattam a postjaid, eléggé el vagy tájolva. Szerintem.
Meg kell változnod? Ok. Bár gyökeresen úgysem fogsz tudni.
Másokat megváltoztatni? Folyamatokat megváltoztatni? Mire fel?? Ki vagy te, hogy másokon változtass?
(Mellesleg: amint egyenesbe jössz magaddal, megérted, hogy mindenki yol van úgy, ahogy van. Köszönik szépen, a változtatási szándékod nélkül is yol lesznek.)
uff. -
#16879 Nekem is úgy van a RIP, de megvan gyáriban is. -
Lacika 79 #16878 Nekem is az angol van, rátéve az első verziós magyar szinkron :)
Ha érdekel, privi.
fej vagy gyomor? :P -
#16877 tudom h konnyu mondani,de szerintem nem eri meg olyan lany utan kajtatni akinek a sziveben mas srac is helyet kapott,mert mindig ott lesz benned a ketseg,h melyikotoket szereti jobban,es a felelem,h egyszer majd elhagy a masik miatt.
en nemtudnek ugy lenni egy csókával h tudom h kozben mas lany irant is taplal erzelmeket,ha nem is olyan melyeket,mint irantam.mert konnyen fordulhat a kocka...
akkor inkabb menjen a masik utan enmeg keresek vk olyat aki csak az enyem!
utalok osztozkodni. -
#16876 Ő, kissé labilisak vagyunk érzelmileg netán ?! -
ZsirosKenyer #16875 tudom hogy hülye a lány, kicsit zavarodott, de akkor is mindennél jobban szeretem. -
ZsirosKenyer #16874 1 éve épp ezt próbáltam, és mire talán sikerült volna elfogadnom a dolgokat megint feltűnt és pillanatok alatt rombadőlt a 12 hónap alatt építgetett védőbástyám.
"tudni kell ÉREZNI is a NEM-et és elfogadni önmagunkban, megbékélni vele..."
Épp ezt magyarázom..Nekem ez sosem ment. Ha vmi nem jött össze más téren az életben akkor sem hagytam annyiban. Képes vagyok az életemet áldozni egy cél érdekében. Ésszel tökéletesen felfogom a dolgokat de a szívem mást mond, és engem az érzelmeim jobban tudnak befolyásolni mint bármi. Ettől függetlenül irigyellek titeket, meg haverjaimat is akik el tudják fogadni a dolgokat, és nem kell új életet kezdeniük minden nap mint nekem.
Sablonossá vált az életem: Minden áldott este meghalok, reggel pedig újjászületek. Az élet egy rohadt hullámvasút amiből nem lehet kiszállni.
-
#16873 Tudni kell NEM-et mondnai és ami még fontosabb, tudni kell ÉREZNI is a NEM-et és elfogadni önmagunkban, megbékélni vele... -
#16872 "Nem is tudtam hogy ilyen jó intuitív képességeim vannak, és ennyire bele tudok látni a fejébe."
Sztem azt sem tudtad, hogy minden szart elhiszel, amit egy nő csókolózás után mond neked :) Túlagyalod a történetet, hülye a lány és kész, keress jobbat! -
ZsirosKenyer #16871 utolsó jelentésem:
Tegnap megint összefutottunk "véletlenül", felmentünk hozzá összepakolni, mert ma elutazott 1-2 napra. Persze megitn a szokásos dolog, sok-sok csók, végülis mondtam neki hogy szerintem nem lehet 2 embert egyenrangúan (értsd mondjuk szerelemként) szeretni. Erre bólogatott, és nagy nehezen kiszedtem belőle hogy én fontosabb vagyok neki mint a másik srác. Nem is tudtam hogy ilyen jó intuitív képességeim vannak, és ennyire bele tudok látni a fejébe. Azt is mondtam neki hogy tudom hogy ő sem bízik bennem, fél tőlem. Ezt is elismerte(pont tegnap hozta szóba hogy a barátnői szerint nekem csak az kell hogy visszaadjam a másik srácnak a fájdalmat,magyarul le akarom fektetni).
Mindezen lelki szenvedés ellenére viszont büszke vagyok arra hogy erős tudtam maradni:kimondtam hogy felejtsük el egymást. Erre ő persze nagyon kikészült bőgött rendesen, de beletörődött.
Lassan kialakult a kép. Tulajdonképpen többet jelentek neki mint a másik srác, de fél tőlem, és épp ezért nem tudja otthagyni, mert egyrészt nem bírná ki egyedül, ha esetleg pofáraejteném, másrészt megfogalmazta a viszonyát ezzel a bizonyos "vetélytársammal "kapcs. Szóval úgy jellemezte a kapcsolatukat, mint a legjobb barátság és egy kicsit több. Pf.
Szummázva: Végre úgy néz ki elváltunk egy időre megint. Sajnos gyenge vagyok nagyon megint, sosem voltam még ennyire összetörve. Az elkövetkező jópár hét szenvedést megpróbálom egy másik lánnyal kompenzálni. Csak legyen aki szóbaáll vele ilyen állapotban.
Lényeg a lényeg, a tegnapi haverokkal töltött este után rájöttem vmire: Én az a típus vagyok aki nem tud elfogadni dolgokat, nem törődöm bele semmibe.
Úgy érzem meg kell változnom, és meg kell változtatnom másokat, folyamatokat. Belül tudom jól hogy mindennek így kell történnie, de mégis úgy érzem: nem hagyhatom annyiban a dolgokat.
Van még hasonló gondolkodású itt? -
#16870 megjött a kép. köszike : ) -
#16869 Nem vagyunk tekintettel senkire sem, legkevésbbé a szőkékre ?! Vagy most más a taktika ?!! -
#16868 ezt hívják fejlődésnek : )
(képet még nem kaptam)