A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Addig könnyû nem "hazudni", míg nincs vesztenivalód. Fiatal vagy és továbbállsz, de eljön az idõ, mikor ragaszkodni fogsz a "családodhoz & életedhez" és az nagyon megváltoztatja a prioritásokat. Vagy nem, de akkor meg magadra maradsz, lájkmí !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nem látok át semmit és segédfogalmam sincs a kapcsolatokról, az tuti ! Erre jön rá az ember idõvel... sztem. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sné Zsuzsa
Jó...csak rohadtul nem reklámszöveg. Nekem nem kell festenem magam, hogy elfogadtassam magam valakivel...és fõleg neked nem.

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Szerencsére, te mint "vén róka" tudod milyen egy igazi kapcsolat, átlátsz mindent szemeiddel, bölcsességed határtalan.

Canon 450 D

Sir Quno Jedi
Senki sem mondta, hogy a nõk, vagy te "geci" volnál. Legalábbis az értelmesebbje nem mondja. Csak mások vagytok. Más direktívákat programozott belétek az anyatermészet, ennyi.

Sir Quno Jedi
Érdekes lehet. Másfél év után, egy év szünet, majd nyolc hónap felmelegítés. Dehát még fiatalok vagytok...

Sné Zsuzsa
Na ez már a te dolgod, hogy minek tekinted a "reklámszövegemet"....bocs, de sajnos tényleg ez az igazság...sajnos nem vagyok geci, hiába szeretnétek minden nõt lehúzni.

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Ne fikázd a kapcsolatom, mert nem élsz benne, csak egy darabkáját látod, amit láttani akartam veled..nem tudod milyen.

Amúgy néha tényleg dedó 😄DDDDDDDD

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Nya...azért gondolom nem egy 3 éves kapcsolatban...

(3 éve ismerem, de 8 hónapja járunk...már jártunk egyszer másfél évig, aztán egy év szünet volt, most megint)

És nem mondtam neki semmit...sem azt, hogy menjen el, sem azt, hogy maradjon.

Canon 450 D

Sir Quno Jedi
Jó a reklámszöveg, de valszeg. élõben sántít a kivitelezése. 😄DD

Sir Quno Jedi
Ezzel nálam beszívnád... Ha nekem azt mondod mennyek el, akkor elmegyek és sosem látsz többet. Ha kétségbe vonod amit mondok, szintúgy.

Breki33
Atyaisten

Dedo 2

Azt hittem ilyen csak a Balázs sóban van PP
Sné Zsuzsa
Amúgy figyeljétek meg....ha nem erõszakoskodsz egy dologggal kapcsolatban akkor a másik elbizonytalanodik 😊

Nya ezt most arra értem ponytyosan, hogy, ha összeveszel a másikkal, nem erõlteted a kibékülést és eleve nem úgy válsz el a másiktól, hogy veszekedtetek volna, akkor elbozonytalanodik a döntésében.

Na még egyszer...én nem értem mit akarok mondani 😄D
Saját tapasztalatot mondok.
A barátommal összevesztem vagy 2 hete egy apróságon. Generálódott a probléma, majdnem civakodás lett belõle, de egy hangos szó nem volt végül is. A barát nem jött elém (vonat) holott megigérte (ha nem tudja betartani az igéretet akkor ne igérjen inkább semmit), majd kiderült, elméletileg elnézte az idõpontot (szerintem meg sem nézte). Ezen összekapva, gyerekes módon utasítottam adja vissza a könyveimet. Másnap visszaadta...és mikor rákérdeztem, mi a magyarázat kaptam egy egyszerû választ:
-Nincs. És nem is kell.
Még aznap elmentem hozzá és mindent elhoztam tõle, ami az enyém (még a szõnyeget is 😄). Mindez egy szerdai napon volt. Szombaton írtam neki, válaszolt, majd megint írtam, nem válaszolt. Elmentem nélküle bulizni, kiderült õ is. Következõ héten kedden írt, de nem válaszoltam (még nekem kellett volna bocsánatot kérnem a fogalmazásom miatt). Majd pénteken írt, amire válaszoltam, de nem hízelgõen, nem szemetül, csak korrekten.

Úgy érezte nekem kell megalázkodnom, majd észrevette, hogy komolyan gondolom, így elbizanytalonodott döntése helyességében, így õ keresett. Nem erõszakoskodtam, hogy ismerje be hiábzott...hagytam a saját gondolataival.

Senkire nem kell ráerõltetni, hogy viselkedjen normálisan...idõ után saját szarába esik bele 😊

Canon 450 D

<#puszis><#taps>
Sné Zsuzsa
Na jó.....akkor mondom...ÉN KIVÉTEL VAGYOK EZEK SZERINT.

Nos...mivel alaptétel nálam az igényesség, ezért igényes vayok egy kapcsolatban úgy általában...igényes vagyok magammal szemben...ergo:
Nem hazudok, mert nekem abban semmi kaland sincs, ha vki gerinctelen. Én mindig mindent megbeszélek a barátommal, hogy hova megyek. Többször is félreléphettem volna már és csak egy hajszál választott el a dologtól, de inkább megbeszéltem a másikkal, hogy ne haragudjon, de gerinctelen dolognak tartom, ha vki megcsalja a párát. Valószínüleg, ha nem szeretném a párom akkor sem tudnám megtenni, mert a lelkinyugalmam sokkalta fontosabb, mint egy d*gás. Igen...sokszor az embert semmi más nem érdekli, csak a lelkinyugalma...nem is a barátja...hanem, hogy ne legyen lelkiismeret furdalása.
Még azt is megbeszélem a másikkal, ha együttlét során nem jutok a csúcsra és nem bunkóságból...elsõsorban, mint mondtam: NEM HAZUDOK, másrészt a kedves sem élvezi úgy az együttlétet, ha látja, hogy az egészet csak végignyögtem és eljátszottam az egészet, harmadrészt én is jobban járok, ha a másik tudja mire vágyok.

Szal az én felfogásom egyszerû: ami a szívemen, az a számon, de sosem bunkón.

Canon 450 D

Yeltzin
de nem csak a saját kapcsolataimról van szó, mindenhol, mindenkor nyitva a szemem, és eddig mindig ez lett a végkövetkeztetés

ha találsz egy-egy ÕSZINTE nõt néha, õk is elismerik, hogy ez így van (csak amíg lehet, tagadják)

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Yeltzin
megvolt az is, nem tévedsz

de elõtte is ugyanezt gondoltam, csak volt pár év, amíg elringattam magam a naivitás puha fellegein 😉

Téged mostanság valami nagy csalódás/keserû élmény érhetett e téren.
Yol tévedek?

Yeltzin
kis kiegészítés, magyarázat....

Ok, ha a nõ szerelmes, nem lép félre, legyen ez alaptétel, higgyünk benne, ok. De azt is tegyük mellé, hogy "az asszony ingatag" és ez a fiatal korral hatványozódik. Mit is jelent ez? Azt, hogy a nõket a hangulat irányítja, és lehet akármilyen szerelmes Kedd este, ha Szerda reggel egy rossz álom után kicsit másképpen ébred, és mondjuk nem épp a szerelem az elsõ dolog, ami eszébe jut. Ilyenkor sebezhetõ, és nincs mi megmentse, ha valaki lecsap rá. Ugyanez van, ha épp összeveszett a szerelmével, vagy ha az épp kicsit túlzásba vitte magát stb stb stb...

Egy a lényeg: amit a nõ mond/gondol/érez, az kb. 5 percig igaz, utána nem árt újra nekifutni a dolognak, mert egy nõ agyában folyamatos a tornádó... Ezek csak tapasztalatok, nem várom el senkitõl, hogy bólogasson, de NEKEM eddig 100% beigazolódtak.

Yeltzin
hidd azt 😉

(láthatsz te még pókot falon, legalább meglepetés lesz)

A-aaaa... ha a csaj szerelmes, akkor se kép, se hang.

Yeltzin
"ha egy csaj szerelmes, a pasija lehet akármilyen bunkó, te pedig lehozhatod neki a csillagokat, akkor se fogod érdekelni"

Durván alábecsülöd az ösztönök erejét...

Sir Quno Jedi
Senki sem lesz szerelmes hosszabb idõre, ez bájolódzsi ! Amikor pedig már csak szeretetbõl/megszokásból/érdekbõl (ez utóbbi nagyon erõs) van veled, akkor máshol keresi a boldogságot, te jó vagy hazai igavonó baromnak. Ez természetes folyamat, nincsen benne semmi rossz.

Kicsit ömlesztett, de van benne igazság... Különben kíváncsi vagyok a módszerekre<#smile>...

Az egyetlen hiba a leírásodban az, hogy ha egy csaj szerelmes, a pasija lehet akármilyen bunkó, te pedig lehozhatod neki a csillagokat, akkor se fogod érdekelni. Akkor bizony hiába jön bárki... Ergo: hogyan tegyél szerelmessé egy csajt? Ez az egyetlen módszer... Mert az kevés hogy összejöttök, meg is kell tartani (különben jön az 1.-2.-3. verzió) Tipp?<#smile><#smile><#smile>

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

ez eddig is nyílvánvaló volt békakoma 😛
Yeltzin
na azé átfutottam, okosabb nem lettem tõle

Yeltzin
juj de hosszú, majd valaki emelje ki a lényeget plz 😊

Breki33
Na a témához visszatérve

"A nõkrõl!!!

Ezt a cikket akinek nem inge nem veszi magára!DE az nem sok van!

Mit tesznek õk és mit teszünk mi ellenük!Ez mindig is 1 fontos kérdés lesz,most én ezt
megírom nektek,tapasztalataim alapján.
A legtöbb nõ mindig aztmondja hogy a férfiak egy nõfaló agyatlan,farkuk után menõ barmok!
Akkor most nézzük a nõket elemezzük is csak ki 1 kicsit õket:
-mindig jáccák a kis aranyost és mosolyognak ha tetszik nekik 1 i
-nyafognak mindenért
-nekik kell hogy igazuk legyen(már az eröszakosabb nõknél általában)
-ha nem figyelsz akkor is kémkednek utánad
-elolvassák a telefonodban az üzeneteidet,megnézik a képeket
-halál féltékenyek.DE HA ÕK TESZNEK BÁRMIEN FÉLRELÉPÉST,VAGY JÁCCANAK AZ NEMSZÁMÍT??!!
Nos erröl fogok nektek beszélni hogy hogyan használnak ki minket a nõk a háttérben!

Ugye bíztos mindenkivel megesett már az a sztori hogy felhívja a barátnõjét mert
találkozni szeretne vele,és a nõci lerázta valamien indokkal.
pl:-fáradt vagyok kicsim ma nem jó
-tanulnom kell nagyon sokat majd holnap
-1 barátnõmmel találkozom és moziba megyek vele
-ma csajos bulit tartunk este a barátnõimmel
-csak ma este van nyitva a szoli,oda megyek(na ez csak vicc volt😊
Na szóval kb ezek de még sorolhatnám.
És akkor most mesélek ezekrõl a nõkrõl akik ezeket állitották hogy mit is csinálnak
valójában az éjszakába,de akár nappal is belehazudnak a képedbe oat hogy azt else hinnéd!
Ugye a naív csávok meg persze a szerelmesek ezt simán be is kapják!
És ekkor már szabad a csaj estéje miután végre lerázta a pasiját ahogy õk fogalmaznak.
(az õk alatt mindig a NÕKET értem)
Ekkor belevetik magukat az éjszakába!Elmennek valami kis szórakozó helyre.

A lényeg hogy soha nem mennek oan helyre ahol bárki felismerhetné a te társaságodból!
Szóval miután lementek a barátnõivel 1 kicsit iszogatnak,becsiccsentenek,
aztán akcióznak!!
Hogy mit értek akciózás alatt!!
Sokmindent!
Értem ezalatt hogy bepasiznak az tutti!!!A jobbik eset amikor becsajoznak😊
Persze ennek is vannak szintjei.
Az elsõ szint: a kicsit szendébb lányok szintje akik jolérzik magukat és jön
1 csávoka aki ledumálja a lábáról,és már olvad töle a csaj!(ezt én is bármikor megteszem
1 nõvel,nem nehéz csak legyen egy kis fellépésed és jó dumád,semmi több nem kell)
Ezeket a nõket lehet könyebben elveszitení hidd el,nem azt aki eggybõl ágyba megy valakivel.
Ugye a csajszi találkozik a pasassal legközelebb is mivel oan jot beszéltek.

Te meg ienkor kapod a hazugságot,meg a savat pár hétig aztán kidob hogy neki elég volt
mert már nem érzi oan jól magát veled,vagy azthazudja hogy nincs ideje erre a kapcsolatra
de nincs az a nõ aki megmondja neket hogy talált 1 másik pasit!!
Ha nem jön össze neki az új pasi pár hét múlva már kopogtat is az ajtódon hogy
ugyan már igyatok meg egy sört,kávét stb.. a régi idõk emlékére.
Ekko elsírja neked hogy õ nem ugy gondolta meg mégis szeret meg mittudomén miket hazudnak
még!Aztán persze a kis naív csávó ha szereti akkor visszaveszi!
Ez a legrosszabb szint szerintem!
akkor most jöjjön a következõ!
A második szint: ez már megcsalás szempontjából huzosabb mert a nõ már jól becsipett
az emlitett banzaion és rámászik a i,sõt általában a nõk kényszerítík ki hogy
mássz rá!!Táncolgatnak egy kicsit néha fogdos de nem viszi tulzásba!
Egy két csók talán elcsattan aztán reggel gyorsan otthaggya a csávót se szó se beszéd!
Ezek az ugynevezett szûz picsák!már mindenki hallott rólúk szerintem!
Jólérezte magát este aztán kész másnap meg már ujból téged csókolgat.A gusztustalanok!!
És az a legszörnyübb hogy ezeket még ha szakítotok is eccer akkor sem fogja elmondani
neked.Tehát soha nemtudod meg,hacsak a nagyon ritka korrekt nõ eset fent nem áll.
(ami iszonyat ritka)
Persze hozzá kell tennem hogy mi férfiak sem vagyunk jobbak,de ez most nem rólunk szól
mivel minket eleget égetnek a nõk hogy megyünk a dákónk után.Erre majd még kitérek
hogy ez sem igaz,a legtöbbünknél!
Itt az ideje hogy beszéljek azokról akik a leggusztustalanabbak mind között!
A hármas szint:nah ezek a csajok azok akikkel vigyázni kell mert ezek az ugynevezekk
farokéhes nõk!
Ezek ugyszint sosem egy barátoddal kezdenek vagy ismerössel(bár vannak olyanok akik
ezt a verziót sem vetik meg)hanem elmennek szórakozni de ezeket fellehet ismerni a
bulikban egyébként.Mert ezek a nõk az elsõ pillanatban ha megtetszel neki már ugy fog
rádnézni hogy te azt már tudod hogy ezt a nõt reggel vagy már az este folyamán
hazaviszed!Hát igen õk azok akik szexéhesek és akár van barátjuk akár nincs dugnak
mindenkivel!Ezek a nõk közül nagyon sokat ismerek,volt szerencsém jópárat tesztelni.
Ezt aztán hívhatod hogy hol van merre jár ugyse tudod meg soha!
Általában az otthon voltam és nagyon fáradt voltam kifogást ismerik,de a cselesebbek
valami extrémmel jönnek ami biztos hogy nem lehet de te ezért dölsz be neki.
Most beszélek akkor egy kicsit arról is hogy a nõcik mit gondolnak rólunk!
Elöször is általában ezt ugye tudjuk hogy egy nõ megbocsájtobb mint egy pasi,
ezért nem árulják el a nõk soha a sok kis félrelépésüket.
Mi a ik meg eggyböl kibasszuk a csajt,mi a t keres más bránert cimszó alapján.
De ennek igy kell lennie.Na igen szóval a csávók ha elmennek buliba mindig
elmondják a nõjüknek.(legalább is én soha nem tagadtam és ezt 90%-ban más is elmondja)
Ha a nõd szeret akkor kaj féltékeny lesz hogy miért nem vagy vele mért a spanokkal mész
bulizni.De te meg végre kikapcsolodhatsz egy kicsit.Találkozol a haverokkal,dumáltok
és ugye mindenki teszi a nagy szájhõst hogy ma iszonyat csajozunk címeén mentek bulizni.
De aki szereti a nõjét csak a haverok kedvéért mondja ki ezt a mondatot,mert a büdõs
életbe nem fog ránézni még egy másik nõre sem,sõt még lehet hogy titokban üzenetet ir éppen
a klotyon.Jó lehet hogy megnézi a nõket,a felhozatalt de eszébe nemjut,mint a nõknek
hogy bármiféle kapcsolatot létesitsen egy másik egyeddel.Ha egy csávónak nincs nõje
naná hogy fut utánuk!Szóval összességében felhoztam mindent amit tapasztaltam és amit
eddig nemláttam hogy bárki is közzé tett volna!
A modern nõk ma ienek,és felsorolhatnék egy csomó nevet hogy kikkel vigyázzatok,
de nem teszem.Nézzetek magatok elé és figyeljetek a jelekre melyek azt mutatják
hogy a nõd nembíztos hogy olyan szende mint te hitted!

Aki beleesett már ebbe a hibába vagy az épp mostani nõje csinál ieneket,vagy csak tanácsot
szeretne akkor szivesen állok rendelkezésére bármikor!
Mi férfiak tartsunk össze!
Ui:ha megcsal a nõd és te megtudod hogy kivolt akkor ne a pasit verd meg!Mert a
Nõ tette a csávó még lehet hogy azt se tudta hogy pasija van.erre is tudok pár
példát hogy ienkor mit csinálj ugy hogy a nõ sirva fogja visszakönyörögni magát neked!

Nah legyetek jók,lesz még folytatás mert ugye a nõkkel vigyázni kell minden téren."
NINCS MIT FIAM! AZTÁN AZ IMÁT NE FELEDD!
Hehe

Olvasom.
Np.

Az égiek nagyon megkedvelték az arcomat. Szalagavatóra olyan táncpartnert kaptam hogy csak úgy néztem (pedig én még táncolni sem akartam, rögtön megváltozott az álláspontom ahogy megláttam a csajt)
Ha Isten olvassa a fórumot akkor köszi<#vigyor3>

Helyzet? Rég írtál magadról...

Hosszú az út hazafelé...

A lepényhal meg elõször, de a remény hal meg utóljára!

Sir Quno Jedi
Én nem jegyzetelek és szarok a szép tájakra (apatikus) !4 😄DD

Hanga
igyigaz😊)

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

Yeltzin
hát ezt mondom én is 😊

arról már letettem, hogy valaha elérem, de az út szép tájakon át vezet, úgyhogy nézelõdök és jegyzetelek 😄

Sir Quno Jedi
De a remény utoljára hal meg és a küzdelem a horizont felé tesz egész emberré ! Nem a cél a fontos, hanem az út, mely hozzá vezet ! Így tehát nyugodtan vergõdhetünk mindig az elérhetetlen után, egészségetekre !

nem is az a lényeg. az túl egyszerû lenne, úgy meg már nem is érdekelne a dolog
<#puszis> keblemre drága!
vagy inkább én a tiédre <#ravasz1>
Yeltzin
ez olyan, mint a horizont felé gyalogolni..... nem leszel közelebb 😄

Sir Quno Jedi
Jobb ha õk szívják magukba a... Ja ez nem az a tápig, sry !

fogalmazzunk úgy, hogy szívom magamba az információkat a gyengébbik nemmel kapcsolatban 😛
Sir Quno Jedi
Vazeg ! Kezdesz szimpi lenni (?) !!! Kõ kóla ?! 😄

Yeltzin
ezért elnöki dícséretben részesítelek <#nezze>

<#worship>
Sné Zsuzsa
Hát asszem nincs kapcsolatra recept. Amelyik csaj féltékeny típus az olyan is lesz, nem tudod megváltoztatni, amlyik csak riherongy és a kedves barátját megcsalja bunkó seggel azon nem lehet segíteni, mert akármilyen lennél, úgyis megtenné.

Nincs recpt. Próbálkozni kell. Ennyi...ja és nem szabad görcsösen ragaszkodni senkihez...én is görcsösen szoktam ragaszkodni másokhoz, holott felesleges...nem akarom ezentúl megváltoztatni a másikat, szerintem jobbá tenni az életét...felesleges...mindenki saját életének kovácsa...mi csak javasolhatunk...és minél akaratosabban "javasolunk" annál rosszabb.
Hagyni kell az árral sodródni, semmihez nem szabad ragaszkodni...légy olyan, amilyen legbelül vagy, senki miatt ne változz...senki nem érdemli meg. Határozottnak kell lenni...ja és, amíg nem érzi úgy az ember, hogy na...most õ az igazi addig szarni kell a kapcsolatra, nem kell ragaszkodni...majd kiforrja magát a dolog....az életben egy bizonyos korban (20-30) az a legfontosabb, hogy minél több tapasztalatra tegyünk szert. Lehetõségekhez viszonyítva, de mindenen át kell esni...akár rosszon, akár jón. Szal mindent bele Lacika, mindent bele mindenki!! 😊 Én úgy vélem (csalódások után), hogy semmi szükségem sincs több csalódásra...vagy van barátom, vagy nincs...semmi sem kötelezõ...lehet, hogy hiányzik a társ, de inkább magány, mint megaláztatás és, ha mégis van egy társ, aki sok mindenben eltér akkor hajrá a szellõs kapcsolat.

Canon 450 D

Yeltzin
te még strigulázol? 😄

én feladtam a meccset, már csak élményfocizok 😄

Sir Quno Jedi
Csak genyáztam. Jól csinálod, na ! 😄