18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Daráló #16948 -
Axl Rose #16947 pfff. -
Lacika 79 #16946 pff lol :DD -
Lacika 79 #16944 na én biztosan nem csinálnék ilyet :)
én a régimódi "hódítsd meg" stílus híve vagyok :D
bár ha nem hosszú távra tervezek, akkor bármi belefér :P -
#16943 na feldobom kicsit a topic-ot
Egy lelkes olvasónk, Dombovári Zoltán írta be nekünk ezt a remek csajozási módszert, melyet úgy döntöttünk, veled is megosztunk.
Lássuk hát Zoltán nekünk írt levelét:
"Van egy nagyon jól bevált csajozási módszerem, és gondoltam megosztom veletek:
Mindig jókat mosolyogtam rajta, amikor a srácok egy kocsiból kiszólva olyanokat kiáltoztak ismeretlen nõkhöz, hogy "Gyere, elviszlek egy körre", meg "Szállj be hozzánk bébi, kocsikázzunk kicsit"...
Elég nevetséges, és igazából még soha nem hallottam olyat, hogy ez valakinek bejött volna.
Aztán elgondolkoztam rajta, hogy lehetne ebbõl a helyzetbõl kihozni valami értelmeset, és végül eljutottam egy olyan módszerhez, amit már régóta használok a csajozáshoz, és nálam általában beválik.
Ez pedig a következõ:
Ha kocsival vagy, és meglátsz egy jó csajt a buszmegállóban, állj meg (de rendesen, parkolj le a megállóban, vagy mellette az útpadkára), szállj ki, és menj oda a nõhöz. (Véletlenül se a kocsiból kiabálj ki!).
Aztán mondj neki mosolyogva, a szemébe nézve valami ilyesmit:
- "Hello, a ...-es buszra vársz?" - Ez egy jó kérdés, mert egybõl tudja rá a választ, nem kell gondolkoznia rajta, és azon sem, hogy egyáltalán szóba álljon-e veled, hanem reflexbõl rávágja, hogy:
- "Igen, arra várok!"
Itt jön a csali, mégpedig a következõ remek történet formájában:
- "Hát, rossz hírem van, pár megállóval ezelõtt lerobbant, leszállították az utasokat is, meg minden."
Aztán várd meg a reakciót... Valamit biztos reagál rá, jó esetben valami olyasmit, hogy "A fenébe, el fogok késni", vagy "Ez jellemzõ a BKV-re", de persze lehet, hogy nem hisz neked, és kétkedve szól vissza, hogy "Igen? Hm, és azért jöttél ide, hogy ezt elmondd nekem?"
Mindenesetre a célodat már elérted, hiszen beszélgetni kezdett veled, ráadásul gondolkodhat valamin, miszerint nem jön a busz, mit tegyen most? És itt jössz szóba te, mint megoldás a problémájára! Vesd fel neki a következõt:
- "Tudod mit, úgyis erre megyek haza a busz vonalán, elviszlek egy darabon. Gyere..." - majd lépj a kocsihoz, és nyisd ki neki az ajtót.
A világért se kérdezd meg, hogy "Elvihetlek egy darabon?" vagy ilyesmi, mindenképpen felszólító módot használj! Egy ilyen kérdéssel csak azt érnéd el, hogy a nõ gondolkozni kezdene a válaszon, "Hogyan döntsek? - beszálljak, vagy ne?".
Ez pedig neked baromira nem jó, tehát maradj a felszólításnál, az ajtónyitásnál, és ne adj neki lehetõséget rá, hogy õ döntsön!
Te már döntöttél, elvisszed õt, neki csak be kell szállnia, és meg van oldva a problémája, nem kell várnia a buszra, hamarabb odaér, ahová akart.
Ha pedig már beszállt, és elindultatok, folytathatod a beszélgetést egy csomó témával. Merre megy, hova vigyed helyileg? Mi van ott, ahova megy, miért megy oda? Ha éppen hazafelé megy, hol volt eddig, honnan jön?
Biztos lehetsz benne, hogy nem fog szótlanul ücsörögni melletted, hanem õ is fel fog tenni kérdéseket, beszélget majd veled.
Segítségképp nem árt, ha már elõre elhelyezel valamit a jobb elsõ ülés elé, egy könyvet, amit nemrég olvastál, vagy bármit, amire rákérdezhet, hogy mi az, és tudsz rá valami jó sztorival válaszolni.
Nagyon fontos, hogy ne vezess úgy, mint az állatok, csak szépen, nyugodtan, normálisan! A nõk szeretik biztonságban érezni magukat a férfi mellett, szóval add meg neki, amit akar! Ha nekiállsz vele vagizni, hogy milyen vagányul vezetsz, azzal csak azt éred el, hogy félni kezd, pedig te azt szeretnéd, hogy jól érezze magát.
Szóval vezess óvatosan, és lassan (de persze azért ne olyan nagyon totoja módon :-)
...
Itt álljunk meg egy pillanatra, és gondolkozzunk el rajta kicsit, mi is történt eddig?
Mi lettünk a nõ számára a MEGOLDÁS a busz problémára, a "megmentõ herceg", valamint egy olyan férfi, akivel kellemesen elbeszélgetett, és biztonságban érezte magát mellette.
Egész jó, ahhoz képest, hogy csak pár perce ismer téged nem igaz?
Innentõl már csak rajtad múlik minden, ha szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor nyertél! Az út végén már beszélhetitek is meg a következõ találkozásotok idõpontját, és adhatjátok meg egymásnak a telefonszámotokat.
.................
Visszatérve a módszerhez, van még egy két apróság, amit megemlítenék vele kapcsolatban:
- Mindenképpen olyan buszmegállót válassz, amelyik busznak ismered az útvonalát, hogy tudjad, merre kell majd menjél.
- Nem árt, ha a buszmegállóban csak egy féle busz áll meg, hiszen akkor biztos lehetsz benne, hogy a csaj tényleg arra a buszra vár, amelyikrõl azt mondod neki, hogy lerobbant.
- A legjobb buszvonal talán valamelyik távolsági (sárga) buszé, mivel azok baromira ritkán járnak, tehát igazán nagy gáz, ha kimarad egy járat.
Nem beszélve arról, hogy míg kocsival 20 perc alatt pesten vagytok mondjuk Dunaharasztiból, távolsági busszal ez csaknem másfél óra! Egy nõ sem buszozik szivesen ennyit, vagy vár órákat egy megállóban, sokkal szívesebben száll be inkább melléd a kocsiba!
Sok sikert a csajozáshoz!
Dombovári Zoltán
-
#16942 Jó, akkor legközelebb rakok vesszőket a gyengébbek kedvéért... ;P :DDDD -
Lacika 79 #16941 na ezt a mondatot el kellett olvasnom párszor, hogy megértsem :P -
#16940 Nem :) azért tényleg mert mikor olvastam jutott eszembe, h télleg az van :D -
Lacika 79 #16939 valami paj van? -
#16938 BUÉK.. az.. télleg... -
#16937 BUÉK Mindenkinek :D -
#16936 viszont -
Axl Rose #16935 Boldog új évet mindenkinek, és főleg sok-sok örömöt 2006-ra. -
#16934 Kellemes ünnepeket és Boldog Új Évet ! -
Wolwerine #16933 Holnap nem lesz netem, szóval boldog új évet mindenkinek! -a női lelkek boncolgatása közben-
-
Wolwerine #16932 -- -
#16931 -.- -
#16930 Ott a pont... Ő már ismeri a hülye fogalmazásom. :))
(Hang: küldtem izéket, várom a viszonzást.. ;)))
Lacika: nemtod felkavarni :DD
Velem csak annyi van, h mióta hazajöttünk tök beteg vagyok. Sz'al ennyi. Ja és karácsonyt nemszeretem per pill... :/ hölye vásárlás, meg ötletek... jó ha azt van időm kitalálni én mit kérek :DD
-
Lacika 79 #16929 az mindegy, kavarjuk fel picit az állóvizet :) -
#16928 Szerintem arra gondolt, hogy a nyaralasrol nem tud mit meselni meg, nem pasit valtott :p -
Lacika 79 #16927 mesélj, érdekel a téma :P -
#16926 akkor megvan a régi IS? :) -
#16925 Ja, nem új pasim van... :D
Nem erről van szó. -
Lacika 79 #16924 ???? -
#16923 Nemtok mesélni... még túl friss minden. Csak összevissza kapkodni tudnék a dolgok között. -
#16922 nah, ma összevesztem az asszonyal...
vagyis nem összevesztünk csak megharagudtam...
és most úgy döntöttem nem beszélek vele egy ideig...
hülye gyerekes dolog de kíváncsi vagyok mennyi tartás van bennem (eddigi tapasztalatokra hagyatkozva nemsok). -
#16921 látom ,azt elhiszem ... -
Wolwerine #16920 Azzal sincs semmi baj... -
Wolwerine #16919 Volt ilyen. Mármint képletesen, soha nem nyúlnék hozzá... Kettőnk közül én vagyok a higgadtabb. -
#16918 Haladás ...legalább most már nem gumibottal kell nevelni /fogadni az asszonyt ... -
Wolwerine #16917 Na ja... Valamifajta kompromisszumon dolgozom... Meglátjuk mi lesz belőle. A stílus már finomodott. -
killer1983 #16916 EZ A FASZ MEG MIT REKLÁMOZ ITT BASSZA MEG !!!! :))))))
Csók a forumozóknak
TAPLÓ HA VISSZAENGEDNEK AKKOR MAJD VÁLASZOLJ :)))))
muhahahahah WWW.Xvideo.atw.hu -
akos #16915 Én yol vagyok köszönöm. Úgy néz ki, megtaláltam az oldalbordám... majd meglátjuk, hosszútávon mit alkotunk együtt. -
#16914 érdekesen... : ) -
#16913 de hüle vagy -
#16912 taposd, amíg bírod és jó asszony lesz ;) -
#16911 Ne add fel ...! :D Ez még nem kritikus eset ...:) -
Wolwerine #16910 Nem, de van pár jópofa pólóm. "Magyar vagyok, nem turista", etc. -na meg egy ilyen is- A kedvencem az "Only god can judge me - by Mark Morrison"
Barátnő terén hogy állsz/álltok? A legújabb projectemmel éppen öljük egymást. Mert neki az a jó, ha éreztetik vele hogy keveset ér, nem kell, stb. Persze érzi hogy nem így kellene működnie -ezért balhézik- de ha kedves vagyok vele, mindjárt megnyugszik és eltávolodunk... Egyre kevesebb fantáziát látok a dologban. -
akos #16909 Nofene, szoktál rendelni a jó öreg tomcattől? :)) -
Wolwerine #16908 Csak örültem, hogy Arch-al történt valami jó... Ilyen pólóm nekem is van...