A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bdf
Nézd meg Pétert a VV-ból! Kis tökmag, mégis a nök ezrei olvadoznak érte!

A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.

zakika
a felesegem inkabb nem vesz fel magassarkut, csakhogy ne legyen magasabb mint en...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

bdf
Szerintem egyáltalán nem!
Viszont állítólag sok nö szereti, ha a férfi jóval magasabb nála.

A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.

Csacsi
Szerintetek nagyon nagy hátránnyal indulok egy lánynál, ha pont olyan magas vagyok mint Õ?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zakika
ertem, rosszul alnak a csillagok

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Arch
😊

Ment re dolog.

zakika
csak mondom, mit nem nem kellene csinalni, ha noi tarsasagba vagy, akit meg nem is ismersz....

azt elhiszem, hogy nem erdekel, hiszen az anonimitas szent

zakika
moziba nam voltam mar vagy masfel eve
ha jol emlexem akkor a skorpio kiraôyat neztuk (egy kis kiruccanas gyorbe)

zakika
fantom of the opera isz hir
inszajd jo majnd...

Arch
Jó meglátás 😊

Arch
Nemt'om, mert a Nagy Madách-ban menne, de ott júni-júli csak Operaház Fantomja van mûsoron 😞(
De a Kamarában vannak még jó darabok.

Fiatalok! Mit érdemes ma moziban megnézni?

zakika
helloo carlos

rosz volt a startod...
azzal nyitottal egy no elot, hogy le akarsz kapni egy koleginat
utana, meg hogy kozben van baratnod
es a vegen behizelegted magad, hogy ugy sem akarsz vele kavarni...

erre mondjak, hogy hatraszalto a rajtnal

zakika
az az Ad studio?
csak vicceltem

schoma
Nem! De most már tudom...
Mikor megyünk megnézni?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Arch
Te SOMA! Tudtad, hogy van Páratlan Páros2 is?

Arch
Hiba volt 😊))
De talán majd egyszer... ki tudja

Arch
Nincs Veled semmi bajom. Csak nem igazán értem mért szeretnéd ennyire látni azt a képet. Semmi különös nincs rajta 😊
Amit meg én nem értek, az az, hogy én Neked teljesen idegen vagyok. Te idegenekben szoktál csalódni? Én csak olyanokban csalódnék max, akiket ismerek. Vagy ha mondjuk megígérnek valamit és nem tartják be - ebben az egy esetben lehetne akár idegen is -, de én nem ígértem neked semmit!

Arch
Nem tudom, hogy jobb lenne-e, ha ismernénk egymást Carlos-sal 😊)))

Üdvözlést thx.!

schoma

Nem értem a kérdésed? Neked miért is kéne örülnöm?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Arch
Egy csomóan?!?!?!?
Soma azért, hogy megismerjen mikor találkozunk.
Úgyhogy talán a Zakikának küldöttet róhatod föl, de... mind1.
A csalódás meg... ne várj el senkitõl semmit, és nem fogsz csalódni 😊

schoma
Ne bánkódj! Õk még nem ismernek.

Egyébként most vettem észre, hogy beregisztráltad magad. Üdvözlünk köreinkben.

Arch
Miért csalódtál?? Jobb ez így Neked, hidd el 😊

Arch
Nemto'm. Úgy látszik semmennyire nem vagyok népszerû, mert nem akarnak itt velem még "kavarni" sem 😊))))

Arch
De azért a kollegínánál eszedbe jutott 😊))

"Ezek után meg persze, mert eszembe sem jutna Veled "kavarni"."
Na! Most magam alá zuhonok...

schoma
Milyen népszerû vagy Arch?

Arch
Ezek után??? Inkább nem. 😊 De én amúgy sem vagyok szép. Bár tangát hordok én is. 😊

Arch
Ha csak egyszer, akkor én nem adok tanácsot. Fõleg ha bnõd is van.

zakika
kerdezd meg tole
vegul is szobol ert az ember

Arch
Csak egyszer szeretnéd a ... vagy komolyabban gondolod?

Arch
"Igen? Nekem nem úgy tûnik!" ...

zakika
nem tudom most milyen a haja, hogy szokott lenni kifestve...
es igazad van, nem tipikus, a mail lanyok nem halgatnak meat loafot, mert az olyan osdi (ha egyaltalan tudjak mirol van szo)

schoma
Igen? Nekem nem úgy tûnik!

"tizenéves koromban én is szépen néztem ki...
😄DDDDDDDD
Mer az olyan rég volt!!! 😊))"

schoma
"Futás rulz!!"
Fõleg kutyák elõl.

schoma
De hogy miért nem?!

schoma
Szerintem meg nem tipikus magyar lány. Sajnos egyre jobban azt veszem észre, hogy ma egy tipikus magyar lány az általad zárójelben leírt jellemzõkkel bír: "plazacica akinek csak a didzi meg a ruci a fontos".

tizenéves koromban én is szépen néztem ki... De szerintem visszatekintve sokan hasonlóan gondolkodnak.

zakika
lattatok volna engem tizenegynehany eve 😊
onbizalmam a beke segge alatt volt, alig tudtam kinyogni egypar szot... persze fogalmazasokat jol irtam (kiveve a helyesiras)... tehat kissebsegi erzetre legjobb gyogyszer a kornyezetvaltozas

szerintem semmi baja nincs archnak, typikus magyar lany (nem plazacica akinek csak a didzi meg a ruci a fontos, hanem eljar szinhazba is...)

es meg sportol is, amit en mar el is felejtetem hogy kell, pedig volt idosuak, amikor lefutottam naponta egypar kilometert

schoma
Aha. Világos.
És tényleg, mi bajod magaddal? 😊)

zakika
mert a tablos kepek olyan mu kislanyosak...

a kedeseidre:
1. a suleim Szilicen laknak ami Agtelektol kb 20 km eszakra
2. a dizeraciomat a non profit szervek szamvitelerol irom...
3. konyveket irogatok szamviteli temakrol - az egyik az mar harom eve megvan, csak negyedevente aktualizaljuk a masik az mas kiadonal lessz kiadva es a koltsegvetes es a szamvitel kapcsolataval foglalkozik es a szamviteli zarassal
4. a falat azert kapartam, mert csempezzuk a mellekhelyiseget...

schoma

Mit értesz az alatt, hogy nem nõiesedtél?

zakika
nem tart vissza semmi, csak mostanaba nincs idom...
tegnap hazamentem es kapartam a falat kilencig... utana jottek a fiatal hazasok megnezni a videot... ma jon a csempezo...holnap befejezi (remelem)... penteken megyunk a szuleimhez (320 km)... szombaton disznovagas (jo dog meleg lessz)...vasarnap visza...hetfotol megint mokuskerek
ezen kivul mar vagy 4 honapja egy nyikkantast se irtam a dizertaciombol es meg mast is kellene irni (egy konyvet bocsi kettot), de nem erek ra...

majd ha bedigizem a videot, kuldok belole 😊

zakika
hamarebb csinalni kellene...

zakika
most akkor kuldjek magamrol egy felvetelt?

zakika
eskuvo eleg jo volt, azota nem talalkoztam a fiatal hazasokkal...

poharkoszonto egyszeru volt, egy kis nostalgia a dianaelotti idokbol... kulonben eleg volt kinyitni a szamat es mar rohogtek a paloc tajszolasomon es ha meg valami vicceset is montam, akkor plane 😊

probaltunk videozni is, csak 17 perc elment valahogy, pont a legerdekesebb, amikor diananak es forro tojast kellet atvezetni jozsi nadragszaran... (az en kometalasommal + a szurkolok is bekiabaltak)

schoma
Ernyõt én is sokat hoztam magammal... 😊)

zakika
utoljara negy eve voltam/ voltunk
akkor jott osze a haverom a baratnojevel - szombaton volt az eskuvo...

zakika
nem teszed kozze magadat mar mint kepileg
hogy ha legkozelebb budapesten jarok akkor megismerjelek...

schoma
Miért is borzadtam volna el?
OK.
Viszek: MAGAMAT. 😊

schoma
Láttam. 😊

schoma
Szia! Küldtem neked egy emilt! 😊

dikki*yysw
Hát én azért vinnék. Szülinap..

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::