A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem tudom mi van Veled. Biztos most jött Rád a tavasz
😊 :*
lehet a tegnapi bor, lehet a fenytores... egy idotores
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
kiveve amikor nem
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.
tehat mar felejtek, a csajozos figurat mar reg el is felejtettem...
(Lábjegyzet: Vannak nõk, akiknek helybõl olyan életfilozófiájuk van, hogy nem futnak pasik után... 😊)
es ami elkeztek jarni, sokat voltak egyut, de az is 4 evig tartot es ez alatt eleg jol kiismertek egymast
az oveken
es tanukent (nem tudom hogy van ez, de valahogy mindig mind a negyen kialtunk egymas mellett, persze neha voltak osszeutkozesek, de akkor a tobbiek probaltak bekiteni a haragtarto feleket)
Az, amit leírtál, csak egy _lehetséges_ út a párkapcsolathoz. De csak az út eleje! És innentõl már nem az elsõ akárhány mp-es döntésrõl beszélünk.
Ez az egész, helyzet, hogy Te "támadod" a barátod pedig megvédi, kialakított, nem természetes helyzet. Tehát megint nem az elsõ akárhány mp-es döntéstõl függ. Nem hagysz a nõnek választást, mert elõbb elásod magad 😊)))
És attól, hogy többet találkoznak, még mindig nem biztos, hogy lesz is köztük valami a barátságon kívül.
Mindegy majd az idõ megoldja. Az a lényeg, hogy nem vagyok belé szerelmes, csak vonzónak találom. Szóval szenvedni nem szenvedek, csak furdal a kiváncsiság, és el tudnék vele képzelni egy kapcsolatot.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
kulonben volt egy trukkonk a haveromma (jo zsaru - rissz zsaru)
eb cikiztem a csaj, o meg vedte - tehat hoza uldoztem...
utana mat o mondta, hogy hagyjam abba, de en nem hagytam (egy meg amit fozott)
Lehet vki mondjuk... aranyos. Elsõre. Abból még akármi is lehet. Lehet, hogy nem pont az ideálod, de vhogy mégiscsak be tud hálózni. Ezt az elsõ pillanatban nem tudhatod.
Persze abban igazad van, hogy vannak elsõre teljesen antipatikus emberek, és abból aztán tuti, hogy semmi nem lesz.
(#372) Lehet 😊))))

Egy nö meglát Téged életében elöször, és tudat alatt 3 másodperc alatt eldönti, hogy A: bejössz neki, vagy B: nem jössz be neki! Ha B, akkor ok, ha A, akkor aranyból lehet a kisujjad, akkor sem kellesz neki!
Ez azé talán inkább mégse így van 😊)))))
Figyi! Fontos a külsõ. Aki azt mondja, hogy nem, az sztem(!) hazudik. De nem a legfontosabb. Az meg aztán pláne nem az, hogy milyen magas vagy. Akkor már inkább az, hogy mennyire tetszik a leányzónak a pofid 😊
Nekem magas barátaim voltak, de engem hagyjunk, mert elég zûrös életem volt (mondom ezt mintha már 100 éves lennék, pedig neeeeeeeeem iiiiiiiis
)
"...mert modell alkatnak nem mondanám magamat."
Én is talán vékonynak mondható vagyok, de párom sem egy modell alkat... 😊
Tudok ám még ilyen közhelyeket!
De ez tényleg így van!

Egyébként önbizalmam általában van, de most egy kicsit visszaestem, mert nagyon csinos a lány, mondhatni tisztára bombázó, és ennek ellenére nem az a tipikus plaza cica, pedig úgy néz ki.
Nagyon aranyos, inteligens, szóval talán meg tudom nyerni a modorommal és a belsõ tulajdonságaimmal, mert modell alkatnak nem mondanám magamat.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.