18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Tuvok #4060
    Hát még a lányét a képen :))
  • Lacika 79
    Gondoltam, csak az érzékeny lelkemet picit felkavarta a kép. :-)
  • Breki33
    én speciel nem erre gondoltam
  • Grimbusz
    na ha nem is ilyet de hasonlót néztem ki én is valamivel szerényebbet :)
  • Tuvok #4056
    sry, nem hagyhattam ki
  • Lacika 79
    Ehh :-(
  • Tuvok #4054

:D
  • Grimbusz
    de igen!!!! nem tudtam képet beszúrni, és még mindíg nem tudok, pedig de szép LÓfarkaFalka van rajta :)))))
  • Breki33
    jó látom senkinek nem esett le P
  • Grimbusz
    lol :))))))))))) egen otta 2 pont, de ezt figyilem én is.
  • Tuvok #4050
    :))))
  • Punkerwork
    és olyankor jön Al Bundy: " megvakultam"
  • Punkerwork
    arc néha becsapós, tök kedves kis archoz láttam már akkora picsát amit winnetu lova is megirigyelhetne.
  • Breki33
    ha meglátok egy lófarkat én kész vagyok megsúgom P
  • Breki33
    hát igeeeeeeeeen

énis ezt szeretem
    sokkal jobban megfog mint egy csinibaba
  • Grimbusz
    Én spec. arcra utazom ez az első szempont ajak,szem,haj,ezek összessége adja meg az első érzést ami kavarogni fog bennem. Utána elölről
    ha ruhában van alak, passzosban mell :) és has ha kendözetlen a poci
    ha hátulról ruhában akkor is a popsi az első, de a döntő az az arc számomra.
  • Tuvok #4044
    Tom nem ez a kérdés, de fiún a ruhát . Nem kell félreérteni, nem nézek mást, puszta érdeklődés, hogy mások hogyan öltözködnek, sztem nem csak én vagyok így ezzel ... remélem értitek .

Lányt szemből fentről le, hátulról lentről fel .
    Őszinte leszek: a fenekét . ,)
  • Csacsi
    Én mindig a szemét nézem meg. Valahogy nekem az nagyon sok mindent elárul. Lehet, hogy tehetségem van hozzá, de valahogy majdnem minden ember szeméből tudok olvasni. A Kicsimben is a szeme, és a kisugárzása fogott meg. Nem nagyon szoktam így ismerkedni, mint ahogy Vele tettem, de ő megfogott, és ellenálhatatlan vágyat éreztem, hogy megismerjem. Azóta nagyon örülök, hogy így döntöttem. :)
  • Grimbusz
    Mit néztek meg először egy lányban/fiúban, miért azt?
  • Tuvok #4041
    Dettó, csak én nem is tartom magam valami derűs emberkének . :)
  • Grimbusz
    Érdekes nálam nem ilyen a helyzet de néha nekem is ezt mondják, pont ezért a kérdi, pedig alapjaiban egy derüs muksónak tartom magam, de ez valahogy az arcomon nekem sem jön le.

Néha tükörbe nézek és uhhhhhh ez is én vagyok???? gondolat fut át az agyamon
  • Bee
    bár lehet, hogy kínait látsz... |)
  • Tuvok #4038
    Igen, ez én vagyok .
    Ha valaki olyan néz rám, aki nem ismer, azt hiszi gyászolok, egyszerűen az arcberendezésem olyan gyárilag, mintha mérges vagy szomorú lennék, amikor mosolygok, akkor olyan, mint amikor más csak úgy "elvan" .
    Nem mutatom ki az érzéseim, nevetni nem szoktam, egyszerűen belül élem át a jót és a rosszat .
  • Grimbusz
    ahhh Akkor megnyugodtam én is, szoktam mosolyogni :)
  • Bee
    A szemén látod. Csak el ne vessz benne, mert akkor véged van :)
  • Grimbusz
    lol :)

mi van azzal aki nem tud mindíg vagy nem áll rá a mosolyra az arca? aki belül mosolyog?
  • Tuvok #4034
    Halálos !
    Ez fogott meg anno elsőnek is bnőmben, a fültől fülig mosolya, imádom, és megdöglök tőle . :)
  • Breki33
    azt hogyha rendben van a fogad nagyon sokat ér

amúgy bizonyították kisérletekkel, hogy ismeretlen tömegből is a mosolygoshoz megy oda a páciens
  • Grimbusz
    Bee: ok, lapozok

más
    hogy vélekedtek a mosoly erejéről?
  • Yoz
    Igen az tény hogy elképzelni sem lehet a mélységet, ahová kerülhet az ember...
  • Bee
    Kösz a tanácsot.
    Lehet, bár ez nekem a gödör aljának tűnik.
    Lapozzunk, majd lesz valahogy.
  • Grimbusz
    Pihenj gyűjts erőt és vedd körbe magad vidám barátokkal az segít!
    A nincs lejjebbről pedig: VAN mindíg van lejjebb!!!!! nem hiszed el de olyan mélyre lehet süppedni hogy az fektetett nyolcas...
  • Bee
    kiégés jobban illik
    tudom, csak nincs erőm felmászni; heverészek alul, innen nincs lejjebb
    nem menekülök. megragadtam.
  • Grimbusz
    Mintha kicsit megcsömörlöttél vona. Nem mondom hogy nem éreztem hasonlót, de akkor is az élet megy tova! nem vagy mindíg csak lennt felfelé is vezet lépcső. Amiről meg írtál hát ez van jobban kell figyelni, sokat nem tudsz tenni :) vagy menekülsz előle vagy elfogadod a vége akkor is az lesz hogy elfogadod.

Csacsi: köszi azon vagyok.
  • Csacsi
    Szép jó reggelt mindenkinek.

Grimbusz: Akinek nincs Kedvese, annak meg azt kívánom, hogy holnap már a Kedvese, leendő Kedvese mosolyogjon rá.

Rám ez vasárnapig várat, mert haza kellett jönnöm vidékről sok munka miatt, viszont Kedves csak vasárnap jön utánam.
  • Bee
    Pár éve majdnem apuka lettem. Nem lettem. Nős sem. Azt hiszem, ez kimeríti a 'sok' fogalmát.
  • Grimbusz
    szerintem nioncs olyan hogy sok.
  • Bee
    tapasztalatból nincs hiány. sok is.
  • soldier

• Grimbusz
    Na ná! hogy 1xer mellé pisilsz a Wc-nek (ha már pldálozunk) akkor soha többet nem mész WC-re????
    :) erösödj meg, tapsztalj és ezek csak leckék bár elég kemények akkor is csak erősítenek! kiatrtás. ezt járom én is.