18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#3980 De mondjuk egy étterem vagy cukrászda wc-je is tud izgi lenni ;) (mondjuk azért ott jó, ha viszonylag tiszták a dolgok, különben brrr...) -
#3979 Éjjel is ? Bár a hang ... hmm . :) -
#3978 Hát... nálunk a hátsó udvarra kb minden szomszéd belát, szóval... izé :)) -
#3977 Haladóknak :DDDDD ezt a dumát :)) -
#3976 Kényelmetlen... pedig a pontiac nagy, de akkor is :))) Viszont erdőben jóóóó ;D (feltéve, hogy nem esik és meleg van :)) -
Bee #3975 Zuhanyzó, szerszámoskamra, lépcsőház (bár ez csak haladóknak, stb.stb.stb... :D -
#3974 Így van!! -
#3973 Meg nyáron a hátsó udvar :D -
Bee #3972 Lesson 2: az autó használati tárgy. Sokoldalúan használható. -
#3971 Ők is voltak fiatalok, csak megértik ... -
Bee #3970 [FEJET CSÓVÁL]
Be creative! Vidéken vagytok, nem? Nyomás "sétálni"!!!! -
#3969 Még :DDDDDDD -
#3968 :D -
#3967 Najó nem....végülis éjjel nem zavarnak minket....de hogy csak éjjel lehet :DD -
#3966 Erre csak annyit tudok mondani, hogy Kedvesem drága szüleinek egy -
#3965 Jaja! Az stbstbstb :) -
#3964 Áháhááááá, szal itt mindenki ilyen álszent !!! A fene a dógotokat !! -
Bee #3963 Miért? Nem rossz az... :D -
#3962 De rosszak vagytok :DD
Bár én inkább nem mondok semmit.... :DD -
#3961 Mérbocs? :) -
#3960 Őőő... aha. :))) -
Bocs -
Bee #3958 Ezt még azé' lehetne fokozni... Pl: Szent Péter mondta, hogy nyomás vissza az ágyra, ne álljátok el a kaput a felvételizők elől, és kicsit csendesebben legyetek, mert a főnök nem hallja tőletek a gyónásokat... -
#3957 NAGYON jó volt. Így jó -
Bee #3956 Részleteket!!! -
Bee #3955 -
#3954 Az a baj, hogy ez elég hullámzó. Most jól érzem magam nagyon. Mondjuk a tegnap este... szóval jó volt ;)))) -
Bee #3953 -
Bee #3952 Sajnos nem. :( -
Bee #3951 :)
Gratula! Megnyugodtál? -
#3950 Köszviszont ! -
#3949 Viszont :) -
#3948 Megtörpént... Mondtam neki, hogy nem vagyok biztos benne, hogy hogy is szeret engem. Mert azt tudom, hogy szeret, csak azt nem, hogy szerelmes-e... Azt mondta szerelemmel szeret. Ennek a dolognak volt előzménye, ami hosszú lenne és igen Breki, azért vannak dolgok, amiket ide nem írok be :) -
#3947 Na sziasztok. Egyelőre nagyon jól indul a hét. Mindenkinek kellemes napot, és sok boldog percet kívánok a Kedvese mellett. -
Lacika 79 #3946 Én nem bánkódok, meg semmi ilyesmi. Csak még úgy néz ki, van remény helyrehozni a dolgokat. És azon vagyok, hogy ez sikerüljön is. Ha meg nem, akkor keresgetek másfelé. -
#3945 Lacus:
:( az gebasss, persze van esély erre is, de szerintem csak akkor van ilyen ha már nincs szükségetek egymásra. Eddig tartott az életetek kerezteződése, a tapasztalatok átadása a másiknak.
Sajnálatos a dolog akkor, ha te még úgy érezted kaphatsz abból a barátságból v. szerelemből, nekem is ilyen volt az utcsó szerelmem, de már szerencsére vége van a bánkódásnak régen... Remélem neked is. -
Lacika 79 #3944 Jó neked. Én egyszerre csalódtam mindkettőben. -
#3943 hi mindenki :)
Csacsi:
Ezek szerint sikerűlt :) örülök sok sikert továbbra is.
Csupa barátos és barátnés forumozó :)
Arch:
Nekem is a legfontosabb a társ! semmi és senki nem előzhette meg (amíg volt;)) az életemben, és ez valszínű így is fog maradni. Bár már évek óta vannak igazán jó barátaim és míg barátnőben csalatkoztam, addig barátban még soha... -
Lacika 79 #3942 Hm. Soxor én is olyan vagyok, mint a barátod. Nem mindíg tudom kimutatni, amit érzek. -
#3941 csak nekünk