A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schoma
Majd az idõ eldönti...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Arch
Jól átgondoltad Te ezt? Nekem kicsit elhamarkodottnak tûnik...
De ne legyen igazam.

schoma
És hogy fogadta a régi barátosnéd a szakítás tényét?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Csacsi
Korrekt voltam a "másik" barátnõmnek, hogy vége, tehát tulajdonképpen csak 1 nap volt a között, hogy megcsókoltam ezt a lányt, és a régivel szakítottam. Tehát megpróbáltam minnél elõbb lezárni a másikat, mert az már nem volt az igazi...

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zakika
hat ez az...
jo meglatas

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

schoma
Szvsz megy a "levesbe"...

Arch
Csacsi én nem tudom, hogy örüljek-e... persze, ha most Neked jó, meg szerelmes vagy, meg a csaj is beléd, meg minden, az hurrá, de... másik (eddigi) bnõddel mi lesz?

zakika
azt nem mond, hogy verbalis antikoncepciot hasznalt...
vagyis lebeszeltrola

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Csacsi
Végül sikerült befûznöm, és nálam töltötte az éjszakát, azt mondta, hogy gonosz vagyok, amiért elcsábítottam.. 😊)

Szaftos részletek nincsenek, mert csak beszélgettünk, de akkor is nagyon boldog vagyok. Kezdek szerelmes lenni, pedig nem kéne.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

bdf
Ne hagyd Magad elbizonytalanítani! Ö most a "Nehogy már olyan könnyen megkapjon engem"-szindrómát játsza, ami teljesen természetes! Ha úgy érzed, bejössz neki, csak hajts rá! De okosan! 😊

A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.

Csacsi
Remélem meg a csajt dönti el... 😊))

zakika
altalaba az ido a nagy ellenseg...

el donti
vagyis donti es borul...

Csacsi
Igen kedd van, de most igazából nem tudom, hogy mi van, mert most azzal vágja ki magát a délutáni találka alól, hogy tanulnia kell, holott itt benn melóhelyen meg rendesen flörtöl, és úgy látom rjta, hogy akar valamit. Szóval nem tudom, hogy most mi van.... 😊

Majd az idõ eldönti...

zakika
te kis mazlista
kedd van´, de gondolom a hatfo is szolt valamirol...

Ez a topic is hova feljõdött.Ahhoz képest ami még az elején volt..
Arch
Kétértelmû megjegyzés arra való, hogy félreértsd! 😊)
De ha tudja, hogy van bnõd és mégis elment veled akárhova, akkor azért van esélyed!!

bdf
A kétértelmü megjegyzés szerintem a titok nyitja. Így tudsz neki mondani akármit! 😊

bdf
Sirály!

Csacsi
Nah sziasztok. Ma sikerült együt ebédeltem vele, és kedden munka után találkozunk. Mondhatni elhívtam "randira" és igent mondott.

Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire lehet komolyan veni a kétértelmû megjegyzéseket?

Aztán majd szorítsatok... 😊)

Jó hétvégét mindenkinek.

Arch
Az igazat! 😊))

schoma
Mikor? Kinek?

vazzz!Most mit mondjak neki?!?!?!?!?
bdf
Juj

Arch
Küldhetsz mailt is 😊))))))))))))))))))

bdf
Most ismerkedjünk itt ország-világ szeme elött?

Arch
"Tippek, trükkök a barátnõ lelkivilágához..."
Én is egy barátnõ vagyok, és az én lelkivilágomhoz hozzá tartozik a kíváncsiság.
Tehát témánál vagyunk.

Arch
(#224)
"Egy bank bazi épületében kallódok mint pénzügyes 😊"

😊
Milyen egyetem? Milyen szak? Hanyadév?

bdf
Asszociálgatunk? Asszociálgatunk?

bdf
Hát te?

bdf
Hogy térünk el a témától, figyeled? 😊 Egy szegény egyetemista vagyok.

Arch
Értem. És Te amúgy mivel foglalkozol?

bdf
Neeeem! csak van egy pár igazi szakmunkás ismerösöm.

Arch
Hm. Tapasztalat?

bdf
Már ne is haragudj, de egy igazi csempézö józanon nem tud csempét rakni!

bdf
Ugye milyen frankó topic ez? Én is csak most kapcsol(ód)tam!

Arch
Képzelem hogy lesznek felrakva a csempék

bdf
Juj! <-- aztán körülötted is így forgott a világ!

Arch
Ezt nem értem...
Mit csinálsz Te szerdáig??

zakika
bort nem ittam mar egypar eve, de tegnap gondoltam besegitek a csempezonek...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

bdf
Addig jó, míg nem bírod a piát!

bdf
Ne eröltess semmit! Ha akar töled valamit, akkor azt úgyis (lehetséges, hogy furfangos módon, de) "jelzi". Magadat add, ne akarj másnak látszani, mint ami vagy, és tuti, hogy menni fog!

zakika
vagyis szerdan

mondom hogy sokat ittam, teljes ket kisfroccot

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zakika
szerdaj jovok, addig ne menjetek sehova

zakika
de ha mar masfele kacsingat, ez a legjobb

Arch
Minden kapcsolatban vannak mélypontok... Ne szakítsatok, amíg nem vagytok biztosak benne, hogy ez a legjobb.

Csacsi
Igen, csak a másik lányt nem akarom mindenéle indok nélkül "lerázni". Illetve nem is biztos, hogy nem szeretem, egyszerûen csak a változatosságra vágyom....

zakika
a lanyok tobsege elegge tartozkodo ilyenkor (kiveve ha az az eletcelja hogy megszabaditson a baratnodtol)

en biztos nem mondanam el neki, de addig nem kezdenek vele, ami szabad nem vagyok...

Csacsi
Szaftos részletek még nincsenek. Sokat beszélgetünk, próbáljuk megismerni a másikat. Nekem talán annyi hátrányom van, hogy tudja, hogy van barátnõm, viszont azt nem tudja, hogy már eléggé kihült az a kapcsolat, de ha ezt így elmondanám neki, akkor meg azt hihetné, hogy csak azért mondom, hogy megszerezzem, vagy nem?

Arch
Ja. Aha.

zakika
ez egy idezet volt
balasz feco uj albumarol