18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Csacsi
    Regisztráció időpontja: 2002. 10. 10.

Ekkor regisztráltam, előtte meg már 1 éve olvasgattam.
  • Grimbusz
    Csacsi mióta nyomod itt a forumon?
  • Csacsi
    Bocsi, hogy nem tége dkommentállak a képen, de Én fiú vagyok, gondolom az én véleményem nem nagyon érdekel.

Inkább megjegyezném, hogy azt a konvektort ami a képen van, azt az a cég gyártja, és forgalmazza ahol épp dolgozom.

Tudom nem ilyen kommentre vágytál, de hát szakmai ártalom :)
  • Grimbusz
    sziasztok ma is egyébként :]
  • Grimbusz
    Utána meg a -nagyon fájt, bocsi nem akartam ekkorát.
    -Vérzik még? -Nem, de borogathatnád. -Gyere itt egy kávézó, pihenj egy kicsit.
    -Áhh nem mennem kell a munka...
    -Ahha akkor legalább ad meg a számod hogy a hogyléted felől érdeklődhessek... -Ahhha :)
    /+ gondolkodás hehe/
  • Grimbusz
    Hááááááááát ez szokás kérdése, én is ezt csináltam régen, azóta kicsit vérmesebb lettem, és gyúrtam a nézésre ;)
    A felismerés hogy úhhhh észrevettek egyből rejtözködés ingereit indítja be a testben és elkapod, vagy lesütöd a szemed :))) főleg ha az illető érdekelt is akkor pláne.
    Bár manapság nem figyelem az ilyen eseteket de annó sokat figyeltem az emberek reakcióit, tök érdekes dolgokat lehet megfigyelni...
  • Breki33
    van egy ilyen dal

"neked a divat mondja meg, hogy kivagy....."
  • Lacika 79
    Milyen cipők jönnek be neked? :-)
    Jah, feltoltam egy képemet a fórumozók közzé, lehet szörnyülködni, lányok. :-)
  • glillu
    én egy pasin először a cipőjét nézem meg. de mondjuk mindenkin először azt nézem meg. aztán az arc, ruha.
  • Bee
    :))
  • Arch
    Na jó, de most mondjam Rád, hogy falkavezér vagy? Amúgy először azt akartam írni, hogy elfogad, mint domináns hímet... :)))
  • Bee
    ...egyedet, falkavezírt.
  • Arch
    Hát lehet. :)
    Egy ismerősöm mesélte, akire olykor rájön a dili és mindenképp hegyekbe akar menni, jellemzően télen, hidegbe, hóban, stb :) , hogy egyszer... azt hiszem talán erdélyben volt, és ott "összefutott" egy farkassal valamikor szürkületkor. És csak állt és nézte. Meg a farkas is csak állt és nézte. :) Aztán a farkas kis idő után elment. Izgi lehetett :))
  • Tuvok #4087
    Igen, ha meg nem fogad el, akkor nekedugrik .
  • Arch
    Hallottál arról, hogy pl. a kutyáknál, ha a farkasszemet nézel vele, és ő az, aki aztán nem bírja, és elfordítja a tekintetét, akkor elfogad, mint domináns... valamit? :)
  • Bee
    [VÁLLAT VON] :)
  • Bee
    Testbeszéd.
    'Támadásnak' veszi a bámult illető, ezért jön zavarba a bámuló - mint az állatvilág: soha nem szabad vadállat szemébe nézned, mert így akkor is megtámad, ha különben nem bántana.
  • Arch
    Nincs.
  • Bee
    Hm. Tolmácsot please! :)
  • Bee
    :)
  • Arch
    Nem bámul valaki. Csak mondjuk egy nő végignéz, és mikor ránézel, rögtön elkapja a tekintetét. Egyszerűen csak, mintha zavarná, ha valaki szemébe kéne nézni. Ilyenek. Ha bámulnak azt én sem szeretem.
  • Bee
    szem-arc-mell-fenék-láb-fenék-mell-arc-majd elhajolok a pofon elől... :)
  • Tuvok #4078
    Engem rohattmód idegesít, ha valaki bámul, ha látom, hogy néz, rögtön elfordulok . Nemtom miért ...
  • Arch
    Szerintem elég érthetően írtad le, úgyhogy mindenki érti. :)

Más: mondjátok meg nekem, miért van az, hogy ha az utcán, vagy akárhol valaki szemébe nézel, aki eddig téged nézett, akkor az illető az esetek 98%ában rögtök elkapja a tekintetét? Vagy amikor csak úgy összenéztek valakivel. ???
  • Tuvok #4076
    Akkor Te értetted hogy értem . :)
  • Arch
    Én (természetesen pasiról van szó) a szemét és a kezét nézem meg először. Aztán úgy az egészet. Hogy milyen összbenyomást kelt. (Öltözködés, kisugárzás stb.)
  • Arch
  • Arch
    :))))))
  • Arch
    Én is megnézek más nőket, hogy hogy öltöznek...
  • Arch
    :)
  • Arch
    Attól függ miből :(
  • Arch
    Jajmár, nem elkeseredni!!

(majdnem írtam vmit, de mégsem. Ill. igen, ezt, de ez... na értitek :))
  • Grimbusz
    látod megy ez, garatula
  • Lacika 79
    Szívből gratulálok!
  • Tuvok #4066
  • Csacsi
    Most kaptam egy sms-t kedvestől. Hogyha végzek a munkával csörögjek rá, mert visszajött Ő is pestre, mert nem akart nélkülem lenni, és pénteken megint mehetünk vissza együtt.

Ahhoz képest, hogy hogy indult ez az egész ügy a volt pasijával, meg még én is azthittem, hogy közben visszament hozzá, ahhoz képest most már olyan boldog vagyok mint talán még soha.
  • Grimbusz
    csak nektek :) megláttam és leközlöm ide is ha nem bánjátok:

Imádom engem

Imádom engem,
    Imádom én.
    Hiába kérem,
    Legyek enyém.
    Évek óta vágyakozva rólam álmodok,
    Nélkülem már élni sem tudok.

Megtennék értem
    Mindent talán,
    Egy dolgot várnék