18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#4100 Regisztráció időpontja: 2002. 10. 10.
Ekkor regisztráltam, előtte meg már 1 éve olvasgattam. -
#4099 Csacsi mióta nyomod itt a forumon? -
#4098 Bocsi, hogy nem tége dkommentállak a képen, de Én fiú vagyok, gondolom az én véleményem nem nagyon érdekel.
Inkább megjegyezném, hogy azt a konvektort ami a képen van, azt az a cég gyártja, és forgalmazza ahol épp dolgozom.
Tudom nem ilyen kommentre vágytál, de hát szakmai ártalom :) -
#4097 sziasztok ma is egyébként :] -
#4096 Utána meg a -nagyon fájt, bocsi nem akartam ekkorát.
-Vérzik még? -Nem, de borogathatnád. -Gyere itt egy kávézó, pihenj egy kicsit.
-Áhh nem mennem kell a munka...
-Ahha akkor legalább ad meg a számod hogy a hogyléted felől érdeklődhessek... -Ahhha :)
/+ gondolkodás hehe/ -
#4095 Hááááááááát ez szokás kérdése, én is ezt csináltam régen, azóta kicsit vérmesebb lettem, és gyúrtam a nézésre ;)
A felismerés hogy úhhhh észrevettek egyből rejtözködés ingereit indítja be a testben és elkapod, vagy lesütöd a szemed :))) főleg ha az illető érdekelt is akkor pláne.
Bár manapság nem figyelem az ilyen eseteket de annó sokat figyeltem az emberek reakcióit, tök érdekes dolgokat lehet megfigyelni... -
#4094 van egy ilyen dal
"neked a divat mondja meg, hogy kivagy....." -
Lacika 79 #4093 Milyen cipők jönnek be neked? :-)
Jah, feltoltam egy képemet a fórumozók közzé, lehet szörnyülködni, lányok. :-) -
#4092 én egy pasin először a cipőjét nézem meg. de mondjuk mindenkin először azt nézem meg. aztán az arc, ruha. -
Bee #4091 :)) -
#4090 Na jó, de most mondjam Rád, hogy falkavezér vagy? Amúgy először azt akartam írni, hogy elfogad, mint domináns hímet... :))) -
Bee #4089 ...egyedet, falkavezírt. -
#4088 Hát lehet. :)
Egy ismerősöm mesélte, akire olykor rájön a dili és mindenképp hegyekbe akar menni, jellemzően télen, hidegbe, hóban, stb :) , hogy egyszer... azt hiszem talán erdélyben volt, és ott "összefutott" egy farkassal valamikor szürkületkor. És csak állt és nézte. Meg a farkas is csak állt és nézte. :) Aztán a farkas kis idő után elment. Izgi lehetett :)) -
#4087 Igen, ha meg nem fogad el, akkor nekedugrik . -
#4086 Hallottál arról, hogy pl. a kutyáknál, ha a farkasszemet nézel vele, és ő az, aki aztán nem bírja, és elfordítja a tekintetét, akkor elfogad, mint domináns... valamit? :) -
Bee #4085 [VÁLLAT VON] :) -
Bee #4084 Testbeszéd.
'Támadásnak' veszi a bámult illető, ezért jön zavarba a bámuló - mint az állatvilág: soha nem szabad vadállat szemébe nézned, mert így akkor is megtámad, ha különben nem bántana. -
#4083 Nincs. -
Bee #4082 Hm. Tolmácsot please! :) -
Bee #4081 :) -
#4080 Nem bámul valaki. Csak mondjuk egy nő végignéz, és mikor ránézel, rögtön elkapja a tekintetét. Egyszerűen csak, mintha zavarná, ha valaki szemébe kéne nézni. Ilyenek. Ha bámulnak azt én sem szeretem. -
Bee #4079 szem-arc-mell-fenék-láb-fenék-mell-arc-majd elhajolok a pofon elől... :) -
#4078 Engem rohattmód idegesít, ha valaki bámul, ha látom, hogy néz, rögtön elfordulok . Nemtom miért ... -
#4077 Szerintem elég érthetően írtad le, úgyhogy mindenki érti. :)
Más: mondjátok meg nekem, miért van az, hogy ha az utcán, vagy akárhol valaki szemébe nézel, aki eddig téged nézett, akkor az illető az esetek 98%ában rögtök elkapja a tekintetét? Vagy amikor csak úgy összenéztek valakivel. ??? -
#4076 Akkor Te értetted hogy értem . :) -
#4075 Én (természetesen pasiról van szó) a szemét és a kezét nézem meg először. Aztán úgy az egészet. Hogy milyen összbenyomást kelt. (Öltözködés, kisugárzás stb.) -
#4074 -
#4073 :)))))) -
#4072 Én is megnézek más nőket, hogy hogy öltöznek... -
#4071 :) -
#4070 Attól függ miből :( -
#4069 Jajmár, nem elkeseredni!!
(majdnem írtam vmit, de mégsem. Ill. igen, ezt, de ez... na értitek :)) -
#4068 látod megy ez, garatula -
Lacika 79 #4067 Szívből gratulálok! -
#4066 -
#4065 Most kaptam egy sms-t kedvestől. Hogyha végzek a munkával csörögjek rá, mert visszajött Ő is pestre, mert nem akart nélkülem lenni, és pénteken megint mehetünk vissza együtt.
Ahhoz képest, hogy hogy indult ez az egész ügy a volt pasijával, meg még én is azthittem, hogy közben visszament hozzá, ahhoz képest most már olyan boldog vagyok mint talán még soha. -
#4064 csak nektek :) megláttam és leközlöm ide is ha nem bánjátok:
Imádom engem
Imádom engem,
Imádom én.
Hiába kérem,
Legyek enyém.
Évek óta vágyakozva rólam álmodok,
Nélkülem már élni sem tudok.
Megtennék értem
Mindent talán,
Egy dolgot várnék
Tőlem csupán: