18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Zoleeca #4140 Hopsz...az új lány épp az egyik legjobb haverom barátnője(8 éve ismerjük egymást). Jó mi? De már megbeszéltem a sráccal...nem zavarja (lehet hogy akkor barát?), mert a kapcsolatuk nem működött (2 hónap szenvedés). Nekem meg előtte is tetszett a leányzó...szal király :) -
#4139 #4136-ra -
#4138 Hozzáteszem minden barátom lány . :P -
#4137 Sokmindenkiről azt hittem, hogy a barátom, de azt hiszem akkor tudtam meg mi is a barát, amikor bnőmmel úgymond "barátként" kezeltük egymást . Belül nem volt semmi komoly, csak egy bizonyos kötelék, úgy érzed 100%-ig begbízhatsz benne, kölcsönös az őszinteség, számíthatsz rá bírmikor, és mindig kiálltok egymás oldalán .
Haverom van jópár, de barátom csak 1-2 . -
Zoleeca #4136 Egyik haverom szerint úgy tudod meg hogy hány barátod van, hogy szólsz mindenkinek hogy alapozzátok a házat és menni kellene betont keverni meg ilyesmi. Hányan mennének? És te hány embernek mennél el segíteni?
Ebből következik hogy nem lehet lány barátod, mert ugye nem sok lány menne el alapozni :))
Persze ez csak vicc, de jó :)) -
#4135 Kérdésem:
Mit jelent nektek a barát szól, ki az IGAZi barát szerintetek? -
#4134 Nem mondom azt hogy nem fontos a vélemény egy havertól, de más mint egy hozzám közel álló baráttól. -
#4133 kérdire azthi.em válasz a 4132 is, bár akkor még nem olvastam az üzid. -
#4132 Nem kell félni a barátok nem hagynak el, csak az aki nem volt a barid. Nekem is voltak nő ügyek és barát ügyek amik összefolytak és én voltam a suttyó a háttérbe mint később kiderült, és a barátom kiállt mellettem nem alaptalanul, ssssss később bocsánatot is kért az illető kavaró hölgy akit barátnak tartottam (és még most is az:]) és magyarázatot adott a dologra, mert közöltem vele hogy ilyen barira nincs szükségem és ha más is egyetért vele, akkor rá sem, mert stb. és most is jó barik vagyunk mert barátok tudnak megbocsájtani :) A többi nem számít -
Zoleeca #4131 Igen lehet. De talán néha kevertem a haver és barát szót. Barátból van egy pár. Ők velem értenek egyet. Most a haverokra gondolok (ami megérthető mert a csaj régebben ismeri pl az egyik). -
Lacika 79 #4130 Hát bizony, így van ez. De ezért szeretjük őket, nem? -
#4129 igaza van!!!!!!! de a barát az barát marad a többi meg mehet pá, bár ez én gondolom szubjekt.an -
Zoleeca #4128 Igen ebben lehet valami. Lehet hogy erre készül. Furcsa mód most elgondolkoztam, mert mostanában olyan barátaimmal is beszélgetett akikkel amíg együtt jártunk soha. Miért? És miért hozta fel a hogy én nem foglalkozok vele? Az egyik legjobb haverom, még azt is mondta, hogy régebben neki nem volt szimpatikus, de most tök normális volt, meg jól eldumáltak. Na mondom király. Még a végén mindenki jóban lesz vele. Még az is aki nem is ismerte. -
Zoleeca #4127 "dilemmáznál rajta sokat ez van és kész, de te dilemmázol ez csak jelent valamit nem?"
Ja de mégis dilemmáztam :) igazad van. Azon, hogy most miért mindenki engem tart szemétnek, amikor az ő tanácsaik alapján cselekedtem. Azok alapján amiket akkor adtak nekem amikor ők is ugyanazt gondolták a csajról mint amit most rólam. Mert végülis most fordult a kocka mert én csinálom azt amit a csaj csinált velem korábban. Csak az ővé volt előbb alaptalanul. De lehet hogy csak nekem akart jót (olyan rendesek ezek a csajok). De azt hittem hogy örülni fog neki, hogy már nem érdekel a dolog. Erre minden megfordul, a haverok egy része is (persze ők nem 180 fokot, csak kb 90-et). -
#4126 De szükség lesz . Azokkal tisztázd le elsősorban, akikben a kettőtök kapcsolata valamilyen érzéseket kiválthat, ugyanis egy sértődött lány bárkiben mély nyomokat hagyhat, és még a legjobb haverodnak is bemeséli, hogy Te vagy a főgonosz . -
#4125 Gumiban nem lehet offolni . :)))) -
Zoleeca #4124 "Az exeknek sms, nőnapi jókívánság, szülinap s más nyalánkság nem kell. feljtsd el"
Neki többet nem is fogok, az biztos. Igen büszkeség is. Egyébként nem dilemmázok semmin. Akkor este még másodszor beszéltem volna vele, úgy ahogy te mondtad, semleges hangnemben, de nem ért rá. Innen kezdve annyi. Nem én akartam. Csak kíváncsi voltam mások véleményére. Köszönöm! Segített, így már kezdek hinni benne, hogy én normálisan próbáltam viselkedni. Már csak a közös haveri kört kellene meggyőzni, bár erre nem hiszem hogy szükség lesz. Velem úgyis többet vannak, meg szerintem fontosabb is vagyok nekik. -
#4123 Az én barátnőm szereti, ha mellével "beszélgetek" :))) -
#4122 Ez azért van, mert megpróbálok mindig csak hhoz és olyat hozzá szólni, ami érdekel, és nem off. Sima beszélgetésekbe nem mindig megyek bele, mert sem időm, sem kedvem nincs hozzá. Szóval ezért ez a kevés hozzászólásszám. Ja meg azért is, mert általában én olvasok, és amit meg akarok kérdezni, az általában már ki van beszélve, és nem teszek fel felesleges kérdéseket.
Nagyjából ennyi. -
#4121 Egy beszélgetés lezárásnak nem lenne rossz + utoljára szerintem (persze cak akkor ha szükségét érzed, ha neked igy is jó akkor OK. bár akkor a csaj fog félévenként a nyakadra járni, vagy a barátaidat telebeszélni, ami neked nem lesz jó az biztos), tisztázós dumálás, semleges hangnemben, semleges érzelemmel.
Ja és egy jótanács: Az exeknek sms, nőnapi jókívánság, szülinap s más nyalánkság nem kell. feljtsd el. -
#4120 hi
Szerintem jól tetted amit tettél, elég nehéz ezt végignyomni és neked sikerült! garatula. Egyébként ha nem érdekelne a hölgy nem dilemmáznál rajta sokat ez van és kész, de te dilemmázol ez csak jelent valamit nem?
Tedd fel magadnak a kérdést miért kérdezel véleményt? hogy azt a választ halld amit szertnél és cselekvésre késztessen, mert az esetek több%ban megerősítésre vágyik az ember "biztos jól cselekedtem".
Zoleeca szerintem jól csináltad és ne foglalkozz a csajjal hacsak nem érzed kissé mazoista alkatnak magad, vagy nem vágysz újjabb csalódásra. -
#4119 Hmm™, úgytűnik eddig a szivedre hallgattál, ideje teret adni az észnek, a férfiúi büszkeségnek is . -
#4118 ohhhhhhh tééééényleeg. máskor jobban figyilek. ok. -
Zoleeca #4117 Sziasztok!
Találkoztam az exemmel, persze nem én akartam, csak véletlenül pont abban a kocsmában volt ahol én, és odaült mellém. A lényeg hogy ezt megelőzte egy fél éves szenvedés részemről a szakítás(ő szakított) után, ugyanis szerintem iszonyatosan bunkó volt velem. Próbáltam vele "barátkozni" ami kb annyi volt, hogy írtam neki Karácsonykor meg újévkor sms-t. De persze nem válaszolt. Minden barátom meg haverom azt tanácsolta, hogy ne foglalkozzak vele, még akkor is ha nagyon nehéz. Próbáltam ehhez tartani is magam. De amikor már ott tartottunk, hogy nem is köszöntünk egymásnak(szándékosan nem vettük észre a másikat) úgy döntöttem hogy ez így nem jó(ekkor már volt barátnőm) és írtam neki, hogy szerintem beszélnünk kellene. Persze em válaszolt. Jólvan gondoltam én. Kerültük egymást látványosan. Aztán egyszercsak jön egy sms (kb 3 hét múlva) hogy ő szeretne beszélni velem, mert vannak nézeteltérések és nincs értelme ellenségeskedésnek. Na mondom, akkor majom leszek és ugrok az első szóra. Beszélgettünk, kibékültünk, megnyugodtam, minden happy. Aztán ugyanúgy nem akart észrevenni az utcán/suliban. De annyira nem zavart (biztos jobb nekem így). Eltelt egy hónap, na mondom nőnap akkor sms minden exemnek köztük neki is. Mindenki válaszolt, meg Boldog Névnapot ilyesmi. Csak ő nem. Ekkor döntöttem úgy hogy engem nem érdekel, többet nem írok neki és ugyanazt fogom csinálni amit ő (nem köszöntem neki, levegőnek néztem). Szépen el is felejtettem, közben meg a haverok veregették a vállam, és feltünk egy másik lány is, akivel nagyon jól megértjük egymást és remélhetőleg lesz is belőle valami.
A probléma(vagyis nem az, csak nem értem a nőket):
Az elmult hetekben a haverok azt mondják, hogy az ex beszélni akar velem, menjek keressem meg. Mondom nekik hogy nem, mert nem érdekel, meg bunkó volt velem, és semmi értelme nem lenne. De mondják nekem, hogy rosszul esett neki, hogy nem veszem észre, meg mi lenne ha kibékülnénk és barátok lennénk (bahh...). Mondom hogy nem nemérdekel. Erre szinte mindenki aki annak idején tanácsokkal látott el engem tart szemétnek, hogy miért nem akarok kibékülni vele. Mondom nekik, hogy nem nemérdekel hagyjatok. Közben alakulgat az új lány.
Ekkor jött az esemény. Azt hittem nincs fennt és fennt volt. Köszöntem neki (javulok) és jó messze leültünk. Pár perc múlva leül mellém és néz. Kérdezem mi az? Na innen kezdve jön a nagy veszekedés. Fejéhez vágok mindent (szerintem jogosan), ő meg csak happog és kifogásokat keres. Kicsit bunkó is voltam vele, de nem akartam jópofizni (egyszer már próbáltam). Aztán mivel láttuk hogy ennek nincs értelme témát váltunk(suli) elmondja hogy milyen szar most, meg stb. Elkezd sírni és szó nélkül elmegy...
Ehhez szóljatok hozzá. És mindezt fél év "lesz@rás" után. Most megint én leszek a szemét. Aztán még próbáltam beszélni vele, de csak annyit értem el, hogy "mindjárt".
Furcsa, de szerintem érdekes, akkor is ha nem érdekel, de megbántani nem akartam (csak egy kicsit). A legjobb hogy uncsitesómmal is ugyanez esett meg. Ő is beszélt az exével, erre az elkezdett sírni. -
#4116 Ha már nagyságnál tartunk, úgy reggel 7 óra körül zsemle, parizer, és egyéb dolgok bevásárlásakor a boltban összefutottam egy igen kedves hölgyeménnyel, akire mindössze 1 másodpercet tudtam nézni, ugyanis a szemem világa csődöt mondott, de nagyjábló 150-100-150-es méretekre tippeltem akkor . Miután szédelegve hazabotorkáltam, fél órás szemborogatás után már inkább megtoldanám eme adatokat egy jó tizessel . :D -
#4115 amúgy jó reggelt a lustáknak P -
#4114 nana
jogdíj? -
#4113 amikor két női mellel beszélgetsz olyan, olyan, olyan olyan olyan...... más ez az érzés Arch
De ugye megbocsi? -
#4112 -
#4111 Najódeazértnaa... -
#4110 És szerintem az enyémeknél tuti nagyobbak :D -
#4109 he he :))) szia
pedig milyen jó is az, lol -
#4108 A nagyság relatív . :) -
#4107 Ja igen. Jó reggelt :) -
#4106 De utálom mikor valaki a melleimmel beszélget... pedig nincsenek is nagyok :/ -
#4105 Ahhoz képest nem sokat írtál ... :)
Amúgy üdvözlégy a Bnő és Barát nevű élőlényeknek ! -
#4104 Közben rájöttem a tegnapi dumálás kapcsán, nyár itt van (no nem ez volt a nagy felismerés :))) és már nem az arcokat nézem elsőnek, hanem a tájat hehe ami körülveszi az arcot...dimbek dombok völgyek... de utána csak az arcra tévdek -
#4103 mér :=> már -
#4102 Hát ha nem is siklik el, de csak nem én fogom véleményezni a képet :) meghagyom a nőknek. A nők meg mér csak ilyenek elsiklanak mindíg valami felett ;)
Csacsi: akkor én még zöldfülünek számítok :( a kb 2 hetemmel, de ettől független jól érzem itt magam
(és ez a dicséret nektek szól ígazából) -
Lacika 79 #4101 Már miért ne érdekelne a véleményed? Együtt koptatjuk már az sg fórum padjait egy ideje, szal érdekel a véleményed. :-)
Még akkor is, ha az a konvektorok lelki világával kapcsolatos.
Amúgy gondoltam, hogy felettem elsiklik majd úgyis mindenki. :-)
Jah, ez amúgy barátnőmék albérlete volt a nyóckerben. :-)