A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha esetleg egy fél év múlva elõáll úgyanez a helyzet, hogy valamire reagálásként egy szám refrénjét "kéne" beírnom, akkor lehet (vagy valószínû? 😊), hogy akkor sem ezt fogom tenni, mert nem vagyok "kokemeny steinmaniac".
Így értettem.
kulonben se jaccunk...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
meghalgattad a szamot?
"I know that I´m gonna be like this forever
I never gonna be what I shold
and you think, that I´ll be bad for just a little while
but I know, that I´ll be bad for good"
ezalat csak annyit ertettem, amir goose is mondot, hogy csak egy kicsit legyunk rosszak, de lenyegebe csak a jok latnak minket rosszank
tudtad, hogy ez a dal meat loafnak volt irva, csak 1980 - 81 kornyeken elment a hangja a sok piatol es jim steinman felenekelte
Lehet hogy elõáll neked egy olyannal, hogy 3asban, vagy akármi, aztán nézhetsz!
Mi nõk már nagyon sokmindenre képesek vagyunk! Nem is hinnétek!

But I know that I'll be bad for good
I know that I'll be bad for good
I know that I'll be bad for good"
Erre gondoltál? Vagy erre:
Then instead of being bad for just a little while
I'm gonna make you bad for good
I know that you'll be bad for good
You'll be bad for good
? 😊
Azért én nem akarok Kökemény steinmaniás lenni
"de ha erdekel akkor megoldhatjuk"
Mit? 😊
ugy latszik meg gyakorolni kell veled, hogy kokemeny steinmaniac legy...
elkulden nem tudom a szamot, mert 10 perc, de ha erdekel akkor megoldhatjuk
ha ismerned (meat loaf fanoknak kotelezo darab), akkor tudnad a refrent...
ha valtozatossagra vagysz, talalj ki uj figurakat😊 (gondolom arch is egyetert velem)
megis csak dolgozoszoba, meg ha fotel is van ott...
Ezt nem értem. Mi nem praktikus?
hancur sem rossz, de a DVDt csak szamitogep nezhetem, azert ez nem praktikus
Az is elõforul, hogy otthon nézünk vmit, csak az sokszor hancúrozásba fullad
Persze csak ha éppen nincsenek mások is 😊
"moziba csak pozsonyba bagyyorbe mehetunk, ami joval dragabba teszi a mulatsagot..."
Közelebb nincs mozi??

moziba csak pozsonyba bagyyorbe mehetunk, ami joval dragabba teszi a mulatsagot...
Én - azt hiszem - még 60-70 évesen is - ha megérem - fogok moziba járni

lassan mar en se fogok
nagyon hazassag szaga van...
És ma nagy szigorlata van, úgyhogy tanulnia kellett volna sztem -> mondtam is neki, hogy nekem mind1, ha nem megyünk, nem baj. De mondta, hogy megyünk, mert ha lemondja, akkor Kiscsaládja megöli. Úgyhogy mentünk.
ha tudok, akkor vasarnap elmegyek edda koncertre. reg nem volt nalunk semmi (max betty love meg evi a big brahnerbol jarnak didzibe mutogatni magukat)
...es a baratod is talalt rad idot?
Mi újság? Háááát... meleg van 😊
De ha páromra célzol: megvagyunk, thx.
Voltunk tegnap a Nemzetiben. Megnéztük a Revans c. táncos... izét 😊
Nem mondanám rá tiszta szívvel, hogy jó, de azt sem, hogy rossz. Bár... miután (a szünetben megtudtam, hogy ez az egész a Ludas Matyi feldolgozása, már kicsit érthetõbb lett a dolog 😊) De azért a 2. felvonásból kiderül 😊
Ama et fac quod vis
olvas utana
A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.
Mi az, hogy nem merted megtenni az utolsó lépést? Sose legyél valakivel, ha már nem szereted. Becsapod!
Megbeszéltétek, hogy valami nem jó, vagy Õ eddig semmit sem tudott.
"Most, hogy megismertem egy másik lányt, megtettem azt a lépést, amire nem voltam képes eddig."
Mért nem voltál rá KÉPES? Ezt komolyan nem értem.
"A lényeg az, hogy lezártam egy olyan kapcsolatot, ami számomra már csak megszokást jelentett."
Egy idõ után minden kapcsolatban ott lesz a megszokás...
..."mert kicsit vonz is a függetlenség."
😊
Na akkor most pláne nem értem miért nem szakítottál eddig a bnõddel...
Arch: Az igazság az, hogy Én már majd 1 hónapja nem szeretem a barátnõmet, csak úgy voltam Vele, de nem mertem megtenni az utolsó lépést. Most, hogy megismertem egy másik lányt, megtettem azt a lépést, amire nem voltam képes eddig. Nem biztos, hogy ezzel az új lánnyal, minden jól fog mûködni, nem is ez a lényeg. A lényeg az, hogy lezártam egy olyan kapcsolatot, ami számomra már csak megszokást jelentett. Hogy közben lehet, hogy lesz egy másik, az már csak egy plussz jó dolog. Ha az nem jön össze, akkor sem esek kétségbe, mert kicsit vonz is a függetlenség.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.