18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Arch
    Grat Neked is!
  • Breki33
    De térjünk vissza a témához.

A nők viselkedését csak Fuzzy logikával lehet modellezni. P
  • Breki33
    már semmit P

hétvégén megkaptam a 2. felsőfokúm

Talán majd ha egy harmadikat szeretnék, de az a pillanat még nem jött el.
  • Zoleeca
    Jaaa :) Ez még mestint 1. De biztos lesz olyan is, bár azok már nem kötelezőek, csak választhatóak. De szerintem majd csinálom, mert tetszik :) Te mit tanulsz?

Ja hogy ne legyen nagyon OFF: Hááát...ezek a nők!
  • Breki33
    ahammmmmmmmmm

igyekeztem alap dolgokat mondani P
    na mindegy majd legalább ismerős lesz ha jön
  • Zoleeca
    Jaja, de lehet hogy azt még nem tanultuk (van 4 félév mestintből). Szóval ez Állapottér,Backtrack, Szélességi/mélységi/optimális, A, A*, monoton A, 2személyes(minimax, alfa-béta), probléma redukció, AO.

Tömören :)
  • Zoleeca
    Na már köszönni sem tudok szépen. Elnézést hölgyem, szóval Köszönöm szépen! :)

Ja az előző alja Brekinek ment!
  • Breki33
    nemaztirtad, hogy mesterséges intelligenciából vizsgázol?
  • Zoleeca
    Kszönöm! Ezek a nők! A tanárnő annyira szivatott mint az állat, a végére már abban sem voltam biztos hogy egy gyenge kettest ad nekem. ÁÁÁ megint túljárt egy az eszemen :) Bár most örülök neki :P

"kérdeztem, hogy Fuzzy?
    vagy csak alap fák stb."

ööö...ezt most nemértem. Szóval? (tudom láma vagyok)
  • Breki33
    alap na
  • Breki33
    kérdeztem, hogy Fuzzy?

vagy csak elap fák stb.
  • Arch
    Ügyes vagy! :) Gratu!
  • Zoleeca
    Nem bolondok, csak nehéz gondolkozni a fejükkel! :) 4 es lett a vizsgám bibí :))
  • Grimbusz
    NemÉrtemRészre:
    Az első idézet a te üzidből csak "" jelek lemaradtak. ok.
  • Grimbusz
    Én evvel nem értek egyet,mármint az ellenkező nem a legjobb barát efektussal. Nekem is a legjobb barátaim ff, és nőben is van barátom, de az mégsem sikerült olyanra, szorosra, kötetlenre stb. mint a ff barátságom.
    Akivel meg lehetett volna mélyebb az vagy belémszeretett vagy én belé a barátság helyett lett belőle haverság, dumálás, de semmi összejárás.
  • Arch
    Ha nem akar semmit, akkor ne csinálja. Nem kényszer. Csak jó :)))
  • Csacsi
    Ha meg nem akarja akkor is csinálhatná, nem?
  • Arch
    Az mindig jó és mindenhol. Még vízben is :)))

#4160-at nem értem...
  • Csacsi
    Tuvok: A gumi valahogy nem az én Stílusom, így az kilőve.

Érdekes módon sokan azt mondják, hogy ellenkező neműek a legjobb barátai. Nekem három barátom van, akiket annak tartok, és mind a három fiú.
  • Grimbusz
    Egyébként sem jó uszkálni evés után, megfekszi a gyomrot
    Azután a sex jó :)))))))
  • Grimbusz
    És nem szeretem a csippppendélfijjjúkat

miiiiiiiiiiiiii? de a pasid, ö ö ö akarom mondani a barátod volt a Te kiszolgálód, az azért már valami nem?
  • Arch
    Nálam ilyenkor nem válik be a szellemi táplálék. :) És nem szeretem a csippppendélfijjjúkat :/ Az idilli állapot most a Balcsi közepe lenne a hajón sütkérezni és fincsit enni és úszni utána és aztán a hajóban... értitek... ;))
  • Grimbusz
    na jó csak néha vagyok irigykedőőőő, de most nem, jó.

A kaja nem izlett?
  • Arch
    Biztos. :)
  • Arch
    Nem felbosszantani éhes engem, mert akkor harapok!! :))
  • Arch
    Ez mondjuk igaz. Csak sok-sok év múlva tudod meg, kik (voltak) az igazi barátaid.
  • Arch
    Nekem meg mind fiú. :) Az a kettő mind :)) Bár... most alakulóban van egy lány barát is. :)
  • Arch
    ??? Alapozni még nem voltam, de falat kiverni, festeni, parkettázni pl. már igen... :) /megin nem vagyok nő.. :/ :)) /
  • Grimbusz
    Amit akarrrrrrrrrrrr??????? biztos ez? hehe
  • Grimbusz
    Arch kész a kaja odakinnt.....jó étvágyat
  • Arch
    A barát és az idegenek az más... :) A Barátom azt csinál a melleimmel amit akar
  • Arch
    A nők bolodnok, hát hiába mondom nektek? :))
  • Arch
    :DDD Hááátt... na jó :) Mer ilyen rendes vagyok ;))
  • Breki33
    Fuzzy? P
  • Grimbusz
    neked is 1 kalappal, szurok.
  • Zoleeca
    Na majd lassan lépek mert 12-20tól vizsgázok(mestint - hátha megértem hogy gondolkoznak a nők:) De utána ha lesz időm visszajövök, és elmesélek nektek egy ISZONYATOS NAGY KAVARÁST ami velem esett meg, és az én kezemben volt a fakanál, miközben legalább 5-6 ismerősöm(köztük barát,haver is) ott rotyogott a sz*-ban. De jól oldottam meg :)
  • Grimbusz
    Szerintem a barátság:

Nem az számí hogy hány barátod van, hanem az hogy ki tekint rád barátként hányan mondják azt hogy te a barátom vagy.
    Amikor egy barát olyat vét amit nem várnál töle, vagy nagyon rosszúl esik valami és megbocsájtasz neki, mert számít neked.
    Nem gondolkodsz hogy adj neki bármitis csak adod mert tudod kell és szimplán kész.
    Mikor hiányzik
    Mikor nem érdekel hogy számíthatsz rá, és mikor számítasz rá és nem tud jönn, mindegy miért nem, na akkor is a barátod marad azt te is barátként kezeled. Vicaverza ugyan ez, akkor te is a barátja avyg.
  • Zoleeca
    Igen más egy haver véleménye, de nekem akkor is fontos (jajj az én igazságérzetem... :) Meg mostanában elég szoros kapcsolat füz ezekez a haverokhoz (zenekar) szóval semmilyen szempontból nem lenne jó ha probléma lenne belőle. Bár szerintem kezdenek megérteni, még na nem is értenek velem egyet.
  • Grimbusz
    akkor is ez tetszett még ha nem is jöhetnek nők betonozni
  • Zoleeca
    Hmm... :)
    Nekem is volt pár olyan lány akire azt mondtam, hogy barátok, de megszakadt a kapcsolat. Szóval majd 70 évesen megtudom mondani ki volt a barátom :)