A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is trében vagyok a barátnõmmel, és gondolom most õ is elmond engem sokfélének, de számomra ez a topik nem arról szól, hogy ne érezzek együtt azzal, aki beír ide.
Nem láttam eddig példát arra, hogy mindkét érintett írt volna egy magánéleti válságról. Miért ne adhatnánk annak az 1-nek teljes mértékben igazat, aki idevés valamit?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
hasonlít a kedvenc színésznõdre?! csak nem Amanda Peet-re? 😄
én ha megtudnám, hogy apa lettem (ha jó, ha nem), elfogadnám és támogatnám a gyermekem anyát... de így, nemtudom, hogy én mit tennék a helyedben, így tanácsot sem tudok adni... 😞
szerintem mond meg a barátodnak, és errõl kettõtöknek kell dönteni, bármilyen nehéz is...

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Egyébként nem értelek titeket. Hallottuk a történet egyik verzióját, a hölgyét. Ti rögtön vért követeltek, verekedni akartok, köcsögöztök, férgeztek. (Mindenki csak azt vegye magára, amit õ írt...)
Azért én meghallgatnám a srácot is...

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
De mostmár legalább egyértelmûen kiderült milyen embert szerettél.
Tudom, hogy könnyû kívûlrõl mondani, de képzeld el ha újra hozzás jönne tudnál neki újra hinni?
Sztem örülj neki, hogy ez a féreg eltûnt az életedbõl.
Ezernél több aranyos pasi vár még rád, hidd el.
A gyereket énse vetetném el, de könnyû innen dumálni.
Szegény nemtehet róla, hogy ilyen az apja.
Csak egyet ne tegyél, ne a gyerekkel akard megfogni.
Egyrészt mert ilyen szemetet nem szabad, a másik meg úgyis cserbenhagyna.
Továbbra is fentartom, hogyha kell valaki aki meghallgat nyugodtan írj privátot, amit tudok segítek.
De ezzel sztem a többiek ís így vannak
Bocsi, ha sok hülyeséget írtam kicsit felfort a békavizem
Azt hiszem egy darabig nem nézek be ebbe a topikba.
Túlságosan hasonló a szitu Manókához. Rossz emlékek....
Szasztok
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem tudom, hogy ez az ember ilyenkor hova teszi a lelkét, ha van neki?
Vagy mit reagálna, ha megtudná, hogy apa?
A Családodat szídja? Milyen alapon? Ki a féreg? Nem õ?
Evil : ne aggódj, te csak nézed, és akkor nem lesz gondod, de az elégtétel meglesz.. 😊
Nincs lehetoseged egy par napra-hetre lekoltozni szuleidhez?Sokat szamitan szerintem, hogy melletted lennenek minden percben, foleg amikor ilyen butasagokat akarsz csinalni.Hat megeri az a GECI hogy megold magad?Magasrol tenni kell a fejere.Kar volt odamenni mert ezzel megint csak egy mely sebet ejtett benned, bar talan egy picit sikerult megutalnod ot a bunkosaga miatt.
A babahoz sajnos nemtudok hozzaszolni, manapsag nagy feleloseg es egy gyereket vallalni, meg akkor is ha van az embernek parja.En (bar fiu vagyok) nem dobnam el a baba eletet, o aztan semmirol nem tehet, csakhat ottvannak azok a bizonyos korulmenyek.
Fene megint nem tudtam semmi ertelmeset mondani, csak probalok segiteni, fel a fejjel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Engem is elégg megrázott ez a dolog, bár Én teljesen kívülálló vagyok, mégis nagyon rossz ilyet olvasni, és az emberben feltör a vágy, hogy mindent megtegyen egy ismeretlennek, hogy enyhítse a fájdalmát.
egyébként igazából, most 1 ilyen tetoválásra gyûjtök. 500e forint lesz... 😞
de a legjobb az egészben, hogy az asszonyka nem ellenzi! 😊
tud fõzni
tud szeretni
tud csinos lenni...
hülye ez a fickó :-)
sztem meg fogja bánni
persze csak ha l....ja