18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#4859 wáháháháháhá :DDDD
thx az ötletet... sztem "véletlenül" össze fogunk futni :> -
#4858 ha hazajön, majd mutasd be neki az új barátnőd -
#4857 nem... tegnap elutazott, majd augusztusban jön... de én nem fogok itthon punnyadni !!! -
#4856 Átteszgász!
kidobtad? -
#4855 helyes, helyes -
#4854 tegnap túlságosan is élveztem -
#4853 hmm -
Lacika 79 #4852 Jujjj, szombat este én is összekötöttem a kellemest a hasznossal. Meghívtak szülinap-névnap ünneplésre. Elég komoly volt. A buli is és a felhozatal is. Mondjuk hajnal 5-kor már nem igazán tudtam, hogy mi a helyzet, de vasárnap, mikor felkeltünk, (hatalmas poén) megpróbáltuk összerakni a képeket, és arra a következtetésre jutottunk, hogy igencsak nagy buli volt. :-D -
Lacika 79 #4851 thx :-D -
Lacika 79 #4850 Ehh. NEkem sincs, sőt nem is akarok, de hajt a vérem néha. És legalább addig jól érzem magam. A többi meg nem számít most. Jah, én nem fogok újba, nem is keresgélek. Random módon választom ki az "életképes" példányokat a falkából, aztán hátha közös nevezőre tudunk jutni egy pár órácskára, vagy mittomén. :-D -
#4849 inkább egy darabig élvezd a férfiúi magány részegítő hatásait :)) -
#4848 -
#4847 csak most megint nemtom van ekedvem újba fogni... -
Lacika 79 #4846 -
Lacika 79 #4845 Mindenkinek a fantáziájára bízom a dolgot. Annyit elárulok, hogy szép, fenékig érő fekete haja van, gyönyörű popója, kellemes melle, és...... más jó dolog is van még. :-D
Jah, amúgy el tudod képzelni milyen az, mikor az éjszakai fürdés után felvesz magára egy falatka farmer rövidgatyát? Persze előtte levette a fürdőrucit, és csak úgy "simán" magára vette. Eeeeeeeehh! :-) -
#4844 nemérnemérnemér -
Lacika 79 #4843 Hali!
Maradjunk annyiban, hogy sikerült elég kellemesen eltölteni az estét. -
#4842 na akkor tudod... most írj a tiédről :)) -
#4841 kácc -
#4840 hát nem :)) -
#4839 oks akkor lezárhatjuk az Xaktát? P -
#4838 nanáááááááááááááá -
#4837 akkor franko! -
#4836 lényegében -
#4835 asszonnyal minde rendben ? -
#4834 -
#4833 hát mostmár nem érdekel különösebben...
"ahhhh, fresh meat !" -
#4832 no comment -
#4831 hmm... hát ma se lesz semmi találka... megint berongált msn-en... -
#4830 Csakis ami elsőnek eszedbe jut . Ne legyen mellébeszélés, meg "Kedvellek, de ..." ! Bevallotta, hogy mást szeret, akkor tök fölösleges hízelegni neki .
A nyílt kapcsolatot meg felejtsd el, értelmetlen, felesleges, és ritka a happy end . -
#4829 hát ja, ugy hogy aznap egész nap kriályul elvoltunk, még jelét sem láttam, hogy esetleg vmi problem van... de aza legszarabb hogy Ő ezután is folytatja... mindgyárt megyek én is, de mia fakkomat mondjak neki ? -
#4828 hi
És ezt pont MSN-en kell közölni ...
Tuti csak annyit mondtam volna, ha mást szeretsz, legyél vele boldog . -
#4827 nem, aki tetszik neki, azzal nemtud mit csinálni asszem... (barátnői infok) -
#4826 az a helyzet, hogy most is lemondta a programjait, hogy este elmenjünk valahova (bár reggel bevágtama durvit, mert dolgoznia kell) szóval nemtom mivan, télleg, én is csak lesek... de hát holnap visszamegy a balatonra szóval... -
#4825 19... én 18... -
#4824 Ha másba szerelmes, akkor logikus, hogy van vkije? Vagy nem? Lehet, hogy csak nekem magas. de ha másba szerelmes, akkor miért kavar Veled?
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de hány éves a lány? -
#4823 mivel nem vagyunk annyira régen együtt, enek ellenére nagyon kedvelem, sőt asszem 'már' szeretem is ! -
Zoleeca #4822 Hukk...
Másba szerelmes? Te mit érzel iránta? -
#4821 vágom... then left her ? -
Lacika 79 #4820 Vagy valami konkrét dologra vagy esetleg kíváncsi? :-D