18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Lacika 79
    hátöööö. Jól éreztem magam. Igaz, már hajnal fél 3-kor itthon voltam, de addig kellemesen eltöltöttük az időt. Éjszakai fürdőzés nagyon tuti dolog, már elég régen volt benne részem. :-D
    Na meg mentünk kocsmázni, táncolni picit. Egy pár deci jéger (hogy írják?) & whisky elfogyott. Legalábbis az én részemről. :-)
    Szal jó party volt.
  • Lacika 79
    eheheheh. Ismerős a szitu. Én is jártam így. De tudod mire jöttem rá?
    Carpe Diem.
    Vágod?
  • PResident Evil
    hmm... elég hosszúkás a történet... nem olyan rég vagyunk együtt, de nagyon családias a hangulat nálunk... aza lényeg, hogy még ehéten történt egy velős beszélgetés Msn-en amiből kiderült, hogy mennyire jól érzi magát velem, meg minden tökéletes, nagyon boldog, csak csupán.... MÁSBA SZERELMES !!!
    nos ezen kijelentés után leborultam a székről, hevesen mellkasomhoz kapva, vérnyomásom leverte a lámpát, szóval pöppet ideges lettem... ehhez nem tudtam mit hozzászólni... 5-10 perc csend után nagy nehezen kiböktem... hogy akkor milegyen ? hát mondta hogy ezt Ő olyan nyílt kapcsolatnak gondolta, (dejó hogy velem is megosztotta, ugye?) és hát amig nincs más, jól elvagyunk egymásnak... khm... ezek után elég nyugodt lettem, érdekes nem idegeskedtem sokat, de akkor is érdekes a helyzet... azóta ismét összejárunk, csináljuk azt amit ezelőtt, de tuti van már kiszemeltje, ugyanis a balatonon dolgozik, ahol ügyebár az ismerkedés elég magasröptű, de nem az hogy féltékeny lenék, mert sztem csávózik; de én meg várom mint az állat, ideahaza, aztán kijelenti nics sok ideje mert megy vissza... amig itthon akkor sincs sok ideje... ezt megértem, nem gond, dolgoznij kell... de most akkor mitévő legyek ? hmm ? mert kedvelem, és hát ha csak "ugy" kellek neki akkor meg... hagyom az egészet...
  • Breki33
    inkább te mond el P
  • Lacika 79
    Ehh. Elmondod mi történt? :-(
  • Zoleeca
    Mi történt????
  • PResident Evil
    nah eddig volt barátnő nevű élőlényem...
  • SinClaiR
    Ejj, megint mennyi elfecsérelt munkahely.
    P
  • Tuvok #4811
    Majd az idő eldönti :)
  • Sir Quno Jedi
    Ez azért elég pongyola mekkfogalmazás ugye. Meg amúgy rám nem is illik.
  • Tuvok #4809
    A szpemmer az, aki úgy gyűjt 100 hozzászólást, hogy 1 helyre beír száz postot, és nem az, aki 100 helyre beír egyet-egyet :)
  • Sir Quno Jedi
    Na, de már te is közel vagy. Ha én szerinted szpemmer vagyok, akkor csak felismerek már egy másik szpemmert ! :DDD
  • Tuvok #4807
    Üzenetek száma: 15760 :P
  • Sir Quno Jedi
    Hú ???
  • Tuvok #4805
    Nem ? Nem . :)
    És ne huhogj kisbagoly :DD
  • Sir Quno Jedi
    Azé a hozzászólásszámodat nézve, szerintem te szpemmer vagy ?!! :DDD
  • Tuvok #4803
  • Sir Quno Jedi
    Eljön az a kor amikor már csak a szemed kívánja, úgyhogy igyekezni kell kihasználni a természet adományát amíg lehet...
  • Sir Quno Jedi
    És nem is egyedül...
  • Tuvok #4800
    Hát ja, nyúl életmódot űzők előnyben :))
  • Tuvok #4799
    LÁL :D

Vagy ők is elmentek úszni egyet :))
  • Sir Quno Jedi
    Otthon nem baj, ha a széltől is feláll, ez alap.
  • Sir Quno Jedi
    Lehet sehogy, 1xűen büszkék voltak rá ! :DDD
  • Tuvok #4796
    Hátő, talán már a strandon menne, itthon viszont még mindig nem, ami nem is baj :D
  • Tuvok #4795
    Mondjuk nemtom a többi fickó hogy oldotta meg ezt a problémát, igaz nem is figyeltem
  • Sir Quno Jedi
    Meg kell tanulni uralkodni magadon. Ez 14 éves korban persze még nehéz, de egy ifjú férfinek el KELL tudnia menni pár meztelen bombázó között úgy, hogy nem böki ki a szemüket (márha nem ez a cél) !
  • Tuvok #4793
    Hát én is a lányok miatt rohangáltam a vízbe :D
  • Tuvok #4792
  • Sir Quno Jedi
    Disznó ! Mi lányokkal nudiztunk term. és a kocsiban ők sem öltöztek fel term. DE sosem buktunk le ! Gyakorold vulkáni ! :DDD

Amúgy pl. a Lupa tóhoz munka mellett simán le lehetett ugrani, öltöny ledob, pancsi...
  • Tuvok #4790
    ÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálok nudizni !!!! Mármint ilyesféle strandon . Igaz ezer éve nem voltam, talán 13-14 éves koromban egy Tiszai pucérstrandon, de rohatt szar volt állandóan a vízbe szaladgálni a lebukás veszélye elöl :DDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Oroszlán hozzáállás !
  • Sir Quno Jedi
    Jó öreg nudizás...Fiatalabb koromban volt, hogy a Nyugatiig meztelenül mentünk fényes nappal a kocsiban senkin sem volt ruha, ablakok lehúzva, mindenkit így vittünk hazáig. HA megállít a rendőr, az lett volna csak hirig ! :DDD
  • Tuvok #4787
    Előre sajnállak ,)
  • Lacika 79
    Azért majd kibírom valahogy. :-D
  • Lacika 79
    Engem nem zavarnak, jut is marad is. Úgy is enyém az elsőbbség. :-)
  • Lacika 79
    + jön a másik csoport is, őket nem én tanítottam, de ott is jó az arány. :-)
  • Sir Quno Jedi
    ŐŐőő, rossz arány, próbáld redukálni (ilyen butus embert, ki kellett volna buktatni/szórni a srácokat még időben) !
  • Tuvok #4782
  • Tuvok #4781
    Így derék !
  • Lacika 79
    Jah, mondjuk az éjszakai fürdőzés kicsit felkeltette az érdeklődésemet. Mikor felvetettem, hogy csak nudiban megyek, nem igazán ellenkeztek. :-)
    Az igazsághoz még hozzátartozik, hogy 3 fiú van összesen a csoportban, és 7 lány. :-D