18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Lacika 79 #4819 hátöööö. Jól éreztem magam. Igaz, már hajnal fél 3-kor itthon voltam, de addig kellemesen eltöltöttük az időt. Éjszakai fürdőzés nagyon tuti dolog, már elég régen volt benne részem. :-D
Na meg mentünk kocsmázni, táncolni picit. Egy pár deci jéger (hogy írják?) & whisky elfogyott. Legalábbis az én részemről. :-)
Szal jó party volt. -
Lacika 79 #4818 eheheheh. Ismerős a szitu. Én is jártam így. De tudod mire jöttem rá?
Carpe Diem.
Vágod? -
#4817 hmm... elég hosszúkás a történet... nem olyan rég vagyunk együtt, de nagyon családias a hangulat nálunk... aza lényeg, hogy még ehéten történt egy velős beszélgetés Msn-en amiből kiderült, hogy mennyire jól érzi magát velem, meg minden tökéletes, nagyon boldog, csak csupán.... MÁSBA SZERELMES !!!
nos ezen kijelentés után leborultam a székről, hevesen mellkasomhoz kapva, vérnyomásom leverte a lámpát, szóval pöppet ideges lettem... ehhez nem tudtam mit hozzászólni... 5-10 perc csend után nagy nehezen kiböktem... hogy akkor milegyen ? hát mondta hogy ezt Ő olyan nyílt kapcsolatnak gondolta, (dejó hogy velem is megosztotta, ugye?) és hát amig nincs más, jól elvagyunk egymásnak... khm... ezek után elég nyugodt lettem, érdekes nem idegeskedtem sokat, de akkor is érdekes a helyzet... azóta ismét összejárunk, csináljuk azt amit ezelőtt, de tuti van már kiszemeltje, ugyanis a balatonon dolgozik, ahol ügyebár az ismerkedés elég magasröptű, de nem az hogy féltékeny lenék, mert sztem csávózik; de én meg várom mint az állat, ideahaza, aztán kijelenti nics sok ideje mert megy vissza... amig itthon akkor sincs sok ideje... ezt megértem, nem gond, dolgoznij kell... de most akkor mitévő legyek ? hmm ? mert kedvelem, és hát ha csak "ugy" kellek neki akkor meg... hagyom az egészet... -
#4816 inkább te mond el P -
Lacika 79 #4815 Ehh. Elmondod mi történt? :-( -
Zoleeca #4814 Mi történt???? -
#4813 nah eddig volt barátnő nevű élőlényem... -
#4812 Ejj, megint mennyi elfecsérelt munkahely.
P -
#4811 Majd az idő eldönti :) -
#4810 Ez azért elég pongyola mekkfogalmazás ugye. Meg amúgy rám nem is illik. -
#4809 A szpemmer az, aki úgy gyűjt 100 hozzászólást, hogy 1 helyre beír száz postot, és nem az, aki 100 helyre beír egyet-egyet :) -
#4808 Na, de már te is közel vagy. Ha én szerinted szpemmer vagyok, akkor csak felismerek már egy másik szpemmert ! :DDD -
#4807 Üzenetek száma: 15760 :P -
#4806 Hú ??? -
#4805 Nem ? Nem . :)
És ne huhogj kisbagoly :DD -
#4804 Azé a hozzászólásszámodat nézve, szerintem te szpemmer vagy ?!! :DDD -
#4803 -
#4802 Eljön az a kor amikor már csak a szemed kívánja, úgyhogy igyekezni kell kihasználni a természet adományát amíg lehet... -
#4801 És nem is egyedül... -
#4800 Hát ja, nyúl életmódot űzők előnyben :)) -
#4799 LÁL :D
Vagy ők is elmentek úszni egyet :)) -
#4798 Otthon nem baj, ha a széltől is feláll, ez alap. -
#4797 Lehet sehogy, 1xűen büszkék voltak rá ! :DDD -
#4796 Hátő, talán már a strandon menne, itthon viszont még mindig nem, ami nem is baj :D -
#4795 Mondjuk nemtom a többi fickó hogy oldotta meg ezt a problémát, igaz nem is figyeltem -
#4794 Meg kell tanulni uralkodni magadon. Ez 14 éves korban persze még nehéz, de egy ifjú férfinek el KELL tudnia menni pár meztelen bombázó között úgy, hogy nem böki ki a szemüket (márha nem ez a cél) ! -
#4793 Hát én is a lányok miatt rohangáltam a vízbe :D -
#4792 -
#4791 Disznó ! Mi lányokkal nudiztunk term. és a kocsiban ők sem öltöztek fel term. DE sosem buktunk le ! Gyakorold vulkáni ! :DDD
Amúgy pl. a Lupa tóhoz munka mellett simán le lehetett ugrani, öltöny ledob, pancsi... -
#4790 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálok nudizni !!!! Mármint ilyesféle strandon . Igaz ezer éve nem voltam, talán 13-14 éves koromban egy Tiszai pucérstrandon, de rohatt szar volt állandóan a vízbe szaladgálni a lebukás veszélye elöl :DDDDD -
#4789 Oroszlán hozzáállás ! -
#4788 Jó öreg nudizás...Fiatalabb koromban volt, hogy a Nyugatiig meztelenül mentünk fényes nappal a kocsiban senkin sem volt ruha, ablakok lehúzva, mindenkit így vittünk hazáig. HA megállít a rendőr, az lett volna csak hirig ! :DDD -
#4787 Előre sajnállak ,) -
Lacika 79 #4786 Azért majd kibírom valahogy. :-D -
Lacika 79 #4785 Engem nem zavarnak, jut is marad is. Úgy is enyém az elsőbbség. :-) -
Lacika 79 #4784 + jön a másik csoport is, őket nem én tanítottam, de ott is jó az arány. :-) -
#4783 ŐŐőő, rossz arány, próbáld redukálni (ilyen butus embert, ki kellett volna buktatni/szórni a srácokat még időben) ! -
#4782 #4772 -
#4781 Így derék ! -
Lacika 79 #4780 Jah, mondjuk az éjszakai fürdőzés kicsit felkeltette az érdeklődésemet. Mikor felvetettem, hogy csak nudiban megyek, nem igazán ellenkeztek. :-)
Az igazsághoz még hozzátartozik, hogy 3 fiú van összesen a csoportban, és 7 lány. :-D