A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nekem is eszembe jutott - elnézést martin 😊
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Remélem nem martin papa az P
Amúgy ha a srác olvassa és meri írja le a saját véleményét.
Aztán meghívjuk Katalint.
teljesen egyetértek vele
nem lennék a barátnõd
igaz szerencsére nemis lehetek :-)
de legálabb nem személyeskedünk egymással... 😊
Õ talán gondolkodik ezen?
Az új barátnõ gondolkodik ezen?
Szerintem teljesen normális dolog ha mindkettõtt elkívánja a jó büdös francba... majd megpróbálja minnél elõbb közömbössé tenni számára a dolgot (szándékosan nem a FELEJTENI szót használtam).
Az olyan vigasztalások meg, hogy " holnap összefutsz életed párjával és vele fogod leélni az életed" nyugodtan kukázhatók, mert az ÉLET nem így müködik. Hosszabb KOMOLY kapcsolat után rettenetesen nagyon nehéz párt találni, mer hihetetlen sok dolog ívódik bele az emberbe. Akinek ez mégis könnyen sikerül ott erõs gondok vannak a megélt tartalommal; és ezért tartható erõsen a fiatalember és a kedves új barátnõje szar alaknak... hogy õk ezt nem érzik -meg hát azt se mi az a tisztesség .
Manóka, csak az a lényeg, hogy a sava-borsán túl vagy (elvetéltél a babával, nem élsz együtt az ex-eddel), így ennél már csak jobb lesz. Erre kell mindig gondolni!
Mondod, most, hogy nem tudod elképzelni az életed nélküle, aztán holnap találkozol 1 olyan sráccal aki PUFF, úgy elvarázsol, mint még senki! És vele boldogan leéled az életed! Csak pozítívan kell gondolkodni, és akkor kevesebb negatív dolog fog érni, ha meg nem, akkor meg nem fogod fel olyan rosszul. Így minden szempontból csak jó dolog a pozitív gondolkodás.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
"Nekem ez egy kicsit gyors váltás volt." - Nincs "lassú váltás", ezt kell megértened.
Van gyors, fájó, de határozott szakítás. Ez a legjobb, de legritkább. (Azt, hogy ez miért jó, csak hónapok múlva érti meg az ember...)
De ott van ezen kívül a "szokásos" út is: idõhúzás, huzavona, kibékülés-összeveszés 15x, szépen lassan megutálás, kurvaanyázás, ide-oda mecsgalás.
Ezért csak egy pár mondat:
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy a valóság az általad tálalt "megcsalt a szemét, pedig én korrekt voltam" veziótól merõben különbözõ, sokkal komplexebb. Arra is pénzt mernék betenni, hogy nem mondtál el minden olyan fontos eseményt, ami döntõen befolyásolhat minket, topiktársaidat történeted megítélésében. Pont annyit mondtál csak el, ami téged az abszolút makulátlanul tiszta, sértett fél szerepébe helyez, és ezáltal feléd dönti a képzeletbeli mérleg serpenyõjét. (Ez a "kicsit hisztis vagyok" beismerés tudod mi - nesze semmi, fogd meg jól...)
Nekem már a "telefonban túkálás" is gyanús volt, de az "i"-re a pontot a "megjelenés a lakáson és ott komoly hisztériázás" ténye tette fel. Nem lepõdnék meg, ha kiderülne, eseleg SOKKAL komolyabb hisztit is rendezhettél, talán csúnyán fenyegetõztél is; mi is szokott ilyenkor "klasszikus esetekben" történni: nyomozgatások, telefonálgatások, öngyilkossággal dobálózás, az új lány gyalázása (ami megjegyzem, a lehetõ legrosszabb húzás).
Összességében úgy érzem, pár nap alatt kvázi az õrületbe kergethetted a srácot. Ezzel a lehetõ legrosszabb dolgot cselekedted! Azt sem értem, a terhességed tényét miért nem közölted vele? Ha már a kellemetlen események beindulása elõtt tudtad, hogy terhes vagy, miért nem osztottad meg vele az örömöt? Nem kellett volna ezt idõben megbeszélni? Szerinted így, ebben a formában mennyire hihetõ (a srác fejével gondolkodva) a terhesség?? Mert én nem hinnék neked, ne is haragudj. A pozitív tesztet/orvosi leletet megmutattad neki? A vetélésed utáni kórházi leletet eljuttattad hozzá?
Mindezt miért? Mert - újra mondom, csak ÚGY ÉRZEM - képtelen vagy/voltál elfogadni, hogy ez a kapcsolat nem sikerült, nem jött össze, lefõtt a kávé, besz@rt, kihûlt - vége.
Most minden baj forrását az új lányban látod, minden haragod rá akarod zúdítani. Ez nem okos dolog. Senkire sincs ráírva ugyanis, hogy van valakije. Õ nem akart neked rosszat. Õ csak az új szerelmet/kapcsolatot látta ex-barátodban.
Szerintem az lenne a legokosabb, ha megpróbálnád inkább hagyni a dolgot, valahogy túllépni rajta, mert a történet már így is elég ronda, és innen már csak csúnyább események, komolyabb sérülések történhetnek.
Mégegyszer: õszintén elnézésedet kérem, ha esetleg túl személyes voltam, de úgy éreztem, ha már külön megszólítottál, ennyi belefért.
(Megjegyzés: ne keress önigazolást ismeretlen fórumozók véleményében. Hiú ábránd, csalóka kép!)
Persze lehetne neked akár egy hónapig is papolni, hogy: "se baj, ne törõdj vele," stb. stb. de úgyse fogsz senkire hallagtni csak a szívedre.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Õszintén teszem fel a kérdést mindenkinek aki ide ír, és kérlek benneteket, õszintén válaszoljatok: normális dolog ez? Én vagyok túl maradi, régimódi? Martin gondolatai teljesen elbizonytalanítottak... Lehet, hogy én csinálok bolhából elefántot?
Ez volt 3 éve. 1,5 hónapja felhívott és elmondta, hogy mennyire bolond volt és nagyon sajnálja (akár újra is kezdhetnénk) stb. stb. Figyeltem magam beszélgetés közben, de már nem váltott ki belõlem semmit. Viszont van valaki más aki nagyon is érdekel...
Konkluzió: elfog múlni, ne fuss utána, találni fogsz nála egy jóval érdemesebbet.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csak attól félek, hogy én is olyan lelketlen leszek, mint az a lány, akivel most van a párom, vagy olyan szívtelen leszek, mint amilyen õ volt velem... A kisbabám elvesztése megölt bennem vmit.
És sajnos nem tudtam meggyûlölni a volt páromat, nagyon szeretem õt, és ha kopogtat az ajtómon, bármikor beengedem... Nagyon fáj, hogy pont õ rúgott belém ilyen nagyot. Nem tudom nélküle elképzelni az életemet. Egyelõre nem. Nagyon nehéz ezt így feldolgoznom. De Igyekszem.
A többire. Sajnálom, de látom, azért valamennyire rendbeszedted magadat, és rájöttél arra, hogy ez az ember nem érdemel meg téged. Sõt ez az ember, senkit nem érdemel meg.
Hidd el, hogy találsz majd egy olyat, aki ugyanúgy fog szeretni, és tisztelni, mint ahogy Te tudsz szeretni.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Kedves Martin, kezet foghatsz a volt élettársammal. Még hérfõn délelõtt elmondtam neki, hogy állapotos vagyok. Nem hitte el, azt mondta nevetséges vagyok. A következõ reakciója az volt, hogy kifizeti a mûtét felét... Mondtam, hogy nem kell a pénze...
Rá kb. 10 percre felhívott az édesanyja is, hogy biztosan nem szedtem be a fogamzásgátlót, és direkt estem teherbe... Tehát azzal gyanúsítottak, hogy nem mondok igazat.
Most õszintén. Szórakozik ilyennel egy normális nõ? Mert én annak tartom magam.
Másrészt, mint írtam, 6 hetes terhes voltam. Akkor estem teherbe, amikor még szó sem volt szakításról. Ráadásul 6 hete volt is mit ünnepelnünk. Nem írom le, hogy mit, mert ugye semmi konkrétum... De ezt már õ is elfelejtette.
És nem csak a negatívumait írtam le, mert ha jól emléxem (nincs kedvem visszaolvasni), azt is leírtam, hogy bocsánatot kért tõlem.
Azt is mondtam, hogy a gyomrom nem a szakítást nem veszi be, hanem az elintézési módot és azt, hogy ilyen hamar váltott egy másik nõre. Akire sajnos nem tudok jobbat mondani, mint azt, hogy egy ribanc. Van neve is, de nem tartom többre. Kíváncsi vagyok, hogy veszi be az õ gyomra ezt az egész helyzetet. VAsárnap este teljesen nyugodtam vigyorgott bele a képembe. Könnyû dolog betenni a fenekét a jóba, amiért õ egy kisujjnyit nem tett. (hozzáteszem a leányzó egy házinénis-bácsis albérletben lakik/lakott, valószínûleg nem kapott az alkalmon, hogy ennek a psainak saját lakása van...) De biztosan én vagyok túl rosszindulatú.
A másik felet is meghallgathatnátok, ha venné a bátorságot és írna, ugyanis rutinos sg- fórumozó, és tudja, hogy én leírok ide mindent.
És valósznûleg én is csak a saját oldalamat látom. Elismerem, hogy vannak hibáim, hogy hisztis vagyok(de melyik nõ nem az), de amit tudtam, megtettem érte. Rendeztem a ruháit, mindig volt otthon meleg kaja, majdnem minden nap újat fõztem, tisztaság és rendszeretõ vagyok, rendetlenségben sem kellett lennie soha.
Nem értem, ha problémája volt, miért nem mondta el? Inkább leült a számítógép elé armyzni... Ha rákérdeztem mi a baj, azt mondta, hogy semmi... Tudjátok néma gyereknek az anyja sem érti a szavát.
aztán a csajommal le is élném az életem, és csinálnék 3 gyereket! 😊
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Arról meg nem tudok nyilatkozni, hogy más nem tartja be azt, amit javasoltak neki. Én sem tettem azt 100%-ig.
#1462 utolsó mondata ismét.
Talán alátámasztja ezt az a tény, hogy a hölgy annak ellenére odament a kéróra botrányt csinálni, hogy pár nappal elõtte szinte mindenki azt tanácsolta neki, próbálja meg teljesen kirekeszteni az urat az életébõl.
Errõl egyébként mit gondolsz?
Mindenképpen olvass figyelmesebben! Mert azáltal, hogy én a másik verziót is szívesen meghallgatnám, semmilyen szinten sem kételkedtem a történet igazságtartalmában. De. Gondolom ha a srác is elmondhatná az indokait, esetleg megmagyarázhatná a döntését, tisztábban is lehetne látni a történetet.
A "hazugság" lehetõségét Breki33 topiktárs pendítette meg a #1444-ben - nem én...
Én nem udvarlásból szoltam hozzá, (még) van barátnõm. 😄
Én nem ajánlottam magam semmilyen fizikai megtorló akció kivitelezéséhez, sõt, ha személyesen hozzám fordulna akárki az ismeretségi körömbõl, akkor sem mennék bele ilyen dologba, hiszen mindenki csak maga oldhatja meg a problémáit, és nem értek egyet azzal, hogy ez ilyen módon lenne lehetséges.
Viszont azt tapasztaltam saját bõrömön, hogy az itteni fórumozó, számomra is ismeretlen emberek 1-2 bíztató, kedves szava nagyon kedvezõen tud hatni a lelkiállapotra. Emiatt tettem szóvá gondolatomat a Te hozzászólásoddal kapcsolatban, emiatt vettem érzékenyen.
Nem gondolkodunk egyformán. Ennyi.
Csupán arra próbáltam/szerettem volna rámutatni, hogy ez így eléggé egyoldalú helyzet.
+ azért bátorkodtam ezt felvetni, megemlíteni - egyébként Isten lássa a lelkem, nem tettem volna -, mert számomra igen elgondolkodtató, hogy ha egy (bármilyen) internetes fórumon megjelenik egy "hölgy nick", azonnal akad legalább egy tucat harsány udvarló, jelentkezõ, lelki társ, barát, akik teljes mellszélességgel érzik át a hölgy problémáit (ha éppen az van neki); jelzem, a személyes kontaktus teljes hiányában...
A felhozott példádnak nagyon örülök! Kíváncsi lennék hogyan reagálnál, ha ex-kedvesed valahogyan megjelenne itt és tálalná a sztoritokat, amire a T. fórumozók mondhatni habzó szájjal, vért követelve reagálnának...