18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Guest
    #4897: Hmmm, kislányosnak nem kislányos (már úgy értve, hogy nem kislánynak néz ki), nagy lökhárítói sincsenek. Könnyebb átugrani, mint megkerülni... Hmmm, hát biztos sokak fogyhatna picit, bár így olyan bájosan lekerekített idomai vannak, sazl legalább nem állnak ki a csontjai...
  • Tuvok #4898
    Akkor miért olyan, mintha a hugoddal járnál ??
  • G_ArchAngel #4897
    nem, mert nagyon arányos volt a csaj a méretéhez, szép pofival így senkinek nem volt feltűnő - ez igazából akkor gáz, ha vagy nagyon kislányos (mert akkor néha magyarázkodni kell:D) vagy ha nagyok a lökhárítói...
    (arról nem is beszélek - de gondolom ez az eset nem olyan - ha nehezebb megkerülni, mint átugrani...)
  • Guest
    Nem, mert?
  • Tuvok #4895
    Miért, hasonlít rá ??!6
  • Guest
    Na pont ez az, olyan, mintha a húgommal járnék...
  • Tuvok #4893
    Ugyan már, kisaranyos :))
  • Guest
    #4890 Na ez így már érdekesebb, mert a 190 nálam is stimmel. Tényleg nem zavaró?
  • Guest
    Háááát, látni már én is láttam, és... hmm, hogy is mondjam... "kissé" fura volt...

Eléggé érdekes látvány lenne, amint szegény valahol a hónaljam magasságában cirkál...
  • G_ArchAngel #4890
    ne zavarjon, nekem is volt az 190 mellé 152 mély barátnőm...:)
  • Tuvok #4889
    3 év különbség az olyan vén trottyoknak, mint Te már nem látszik meg .
    Láttam már durvábbat is magasságkülönbségben, pláne ha a fickó magasabb, az egyáltalán nem gond .
  • Guest
    Öööö, a kérdés "megelőző" jellegű...

Hogy kicsit konkretizáljuk: 3 évvel idősebb nálam, ha minden igaz (ez még tulajdonképpen annyira nem is zavarna), viszont még a vállamig se ér, szerintem elég hülyén festenénk...
  • Tuvok #4887
    Talán ami nálam már gáz, az az 50 centi és ugyanennyi év (félreértés ne essék, nálunk nem ennyire durva a helyzet), természetesen pedofília kizárva . :)
    Ha vkik szeretik egymást, ki a fenét érdekel a kor meg a magasságkülönbség ??!5
  • Tuvok #4886
    Hihihúú
    Egyáltalán nem gáz, fiatalabb és alacsonyabb vagyok páromnál .
  • Guest
    Szerintetek mi az a kor- és magasságkülönbség, ami még nem gáz?

(Én vagyok a magasabb, a lány az idősebb)
  • Breki33
    oks gratula

amugy a 33 nem kell,
    csak elfelejtettem a sima Breki jelszavát. P
    Pedig aztán akkor lenne csillagom
    na mindegy

Szval az az igazság, hogy a férfinemzedéknek ennyit sikerült kiderítenie a nőkről. :-)

Nehéz volt mert bármilyen nővel beszélsz mint tagadja, de így van.
    Nem a hófehér inges pincér kell nekik P

Csak így tovább a húr rezeghet, csak ne szakadjon
  • LSL
    Hehe Breki33 ez bejött! 1 hétig lógva hagytam a csajt. Most hétfőn találkoztunk és meghívott a másnapi házibulijába. Ott volt egy hosszú sétánk, amikor is jól kibeszéltük magunkat. mondtam, hogy elfogadtam a döntését és tovább léptem(részben igaz). még több duma, majd kézenfogva mentünk vissza a buliba. Reggelig eltárgyaltunk, de nem részesítettem kitüntetett figyelemben. Fél 9re értem haza. De már küldte is az SMS-t, a következő taliról, és hogy épségben hazaértem-e...
  • Tuvok #4882
    Soha, mint mindig !
  • Lacika 79
    Na! Behalt a topic? Mindenkivel minden oké? :-)
  • Lacika 79
    Jól esik ezt hallani. :-)
  • Lacika 79
    az exemmel
  • Sir Quno Jedi
    Nincs mit, kezdesz tapasztalt lenni, már abszolút mértékben is !
  • Breki33
    azzal vagy amazzal?
  • Lacika 79
    thx
  • Lacika 79
    :-D
    Az adott helyzetben jó. Mert ugye aki nem szereti a szexet, az vagy hülye, vagy beteg. De valahogy mégis olyan furi a szitu. De mint mondtam, egy bizonyos nővel jó lenne.
  • ghost cb
    Ezt ugye nem kell vallomásnak venni, hogy "nem érzem jól magam egy nővel sem" kicsit félreérthető ugyanis...
  • Sir Quno Jedi
    Ezabeszéd !
  • Lacika 79
    Jah, azé' a hülyeségem miatt nem kell hajba kapni. :-)
  • Lacika 79
    :-)
    Na akkor szépen sorban.
    Nagyon komoly=jól néz ki
    nézéssel bajt csinálni=nemtom, legyen a Te megfogalmazásod, vagyis csibészes. Én nem tudom, mivel nem látom, elmagyarázni pedig nem nagyon tudják.
    Nem akarok megváltozni, és úgy tűnik, nem is tudok. De ha jobban belegondolok, ez nem is baj, mert már nem jönnek be ezek az egyéjszakás dolgok. Amúgy picit jól érzem magam ettől, mert így legalább tudom, hogy nem szalasztottam el semmit, ugyanis úgysem éreztem volna jól magam, akárhány nénit is kapok el. :-D

"Érzik a vérszagot" Ez nagyon jó! :-D
    De irigykedni nem kell, a helyzet nem annyira jó, mint leírva. :-)
    Ha valamit még kihagytam, majd írok. De a lényeg a lényegben, hogy nem érzem jól magam egy nővel sem. Egyel jól érezném magam, de hát ugye abból nem biztos, hogy lesz valami.
  • Sir Quno Jedi
    előbb írj, aztán olvass
  • Breki33
    előbb olvass aztán írj
  • Sir Quno Jedi
    Ismerem, és ??? :DDD
  • Breki33
    ismered az előzményeket?

megváltozni meg másnek lenni különben sem ugyanaz
    sztem ő érti
  • Sir Quno Jedi
    Minek megváltozni ?! Fogadja el magát annak ami, a többi jön magától ! AZ elől úgysem futhat el...
  • Breki33
    lennének kérdéseim

miaz hogy nagyon komoly?
    úgy érted jól néz ki?

a nézéseddel bajt csinálsz mit jelent konkrétan?
    csibészes? P

igazából csak azért kérdeztem mert anno ilyenekről beszéltünk, hogy megváltozol
    persze a te dolgod, és ki lenne elég erős P
    dumálni meg könnyű
  • Sir Quno Jedi
    Érzik a "vérszagot" geszi !!! :DDD Mostan irígykedek ! :DDD
  • Lacika 79
    Qrvára nem. Az az igazság, hogy utána egyből megbántam, mert..... mert nem is élveztem valójában a dolgot. Csak pillanatnyilag jó volt, de utána rettentő rossz.
    Pedig a leányzó valami nagyon komoly, szal bennem van a hiba szerintem.
    Csak nem akartam róla beszélni, de ha már így rákérdeztél, leírom. Úgy érzem, visszavonulok egy időre, és nem foglalkozok ilyesmivel. DMax beszélgetek, de még azt is csak óvatosan, mert állítólag már a nézésemmel is "bajt" csinálok. Ezt én nem értem, de biztos így van. Na mindegy.
  • Breki33
    de tényleg ilyet akarsz?
  • Lacika 79
  • Breki33
    egyéjszakás csaj P