18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#4939 Én nem is akartam, hogy elmenj !
De ha már így történt, hát biztos mókás lehetett . :))
Gondolom pirult arccal mutogattatok a sajtra, hogy "fromázs, fromázs", bár sztem az ottaniak tudták mit éreznek
Hát a repülőzést nem kell mondanod, egyszer Svájcból hazafelé valahol Austria fölött belementünk egy kellemes ki viharba, szóval sejtem milyen érzés lehetett . -
#4938 szia
képeket az utazás topicba
szerencsére nekünk már elfogytak a büdös sajtjaink -
#4937 Hello :) -
#4936 Ciao bambina ! -
#4935 :))) Te vagy az első, aki így örül nekem mióta hazaértem. :))
Képzelheted a többit... na mindegy. :)
Jó volt nagyon, csak esett meg fújt a szél állandóan. Az utolsó nap nem, amikor jöttünk el. :/ Jellemző.
Párizs szép város nagyon. És elég kevés rá a 4-5 nap, mert így rohanni kellett, és még így is egy halom mindent kihagytunk. Meg valahogy... nem is tudom. Amikor ott ültem az Eiffel alatt, holt fáradtan, büdös sajtokkal a hátamon, amit fél nap cipeltem, mert nem volt időnk hazamenni, letenni a cuccot - így a fél várost megnézték velünk, és az Eiffelre is feljöttek - valahogy nem éreztem át, hogy de jó nekem. :) Viszont mki furcsán nézett ránk, hogy mi az a bűz ami körülleng minket :))))) Eiffel liftjében volt helyünk... :D
Haza felé majdnem lekéstük a gépet. Elcsórtuk véletlen egy taxis táskáját. Szintén bűzölögtünk - vagyis személy szerint én, mert nálam voltak a sajtok - szóval jó volt. Hazafelé a leszállásnál túl gyorsan jöttünk, én meg halálra ettem meg ittam magam a gépen unalmamban, úgyhogy nem sok hiányzott, hogy kihánnyak mindent, amikor a pilóta - mint aki nem tudja eldönteni mit akar - fékezéképp fel-le-fel-le elkezdett játszani a géppel... De a kanyarba kigyosítás az eszméletlen jó volt. Ilyet még nem éreztem!!
Itthon aztán... na mindegy. Ez már nem igazán az úthoz tartozik. :) Szóval jó volt. Irány mki Párizsba! :) -
#4934 Sziaaaa !!!
Hogy vagy ? Mesélj ! Mán ! -
#4933 Hello -
#4932 Kicsi lányok azok jók. Nemegyet ismerek aki 3ad akkora súlyú és a mellkasomig sem ér, mégis nagyon faja lányok ! Nincs abban semmi rossz, ha dupla/tripla méretarányban vagy egy nővel... SŐT ! -
#4931 kérd el a telefonszámát
mond neki eddig milyen jól elbeszélgettetek szeretnéd hallani még -
#4930 lol -
#4929 Tépj Számot:) -
#4928 :) -
#4927 GO GUEST GO !!! -
#4926 GO -
#4925 Get MSN online pls . -
#4924 Pedig tényleg nem lehet, azt meg, hogy mikor végez, ő sem fogja tudni pontosan megmondani... -
#4923 De nemá, hogy lehetetlen legyen ! Nem, olyan nincs, csak egy alkalmas pillanatot kell elkapnod, és ha ott van előtted, habozni tilos . Ne elsőre, de hamar kérdezed meg mikor végez, tudod miért . -
#4922 #4920: Na ez egészen eddig talán még nagyjából működött is volna. De most, a beosztásból adódóan a megbeszélésnek csak az első fele vonatkozik rá, amikor annak vége, akkor a fél bandával egyetemben feláll, és kimegy (HA lejön, mert nekik nem kötelező), és rögtön jön is a 2. rész. Azután napközben én csak aránylag körülményesen tudnék kimenni. Bár ezt még talán meg lehetne oldani, de igazából nincs jelentősége, mert hozzá meg napközben nem lehet bemenni. Se azt nem lehet pontosan tudni, hogy ő, se azt, hogy én mikor végzek, ergo kész, négyszemközti beszélgetés kizárva. Arról nem is szólva, hogy 4 hóap után kicsit fura lenne, hogy miért pont most jut az eszembe... -
Csak kinyomozon melyik utcában is lax, megyek és megverlek ! -
#4920 Ez faszság, most azonnal felejtsd el, különben kitaposom belőled !!!!!!!!!!!!!!!!!44444444555
Egy reggeli megbeszélés után odamész valamiért, természetesen szigorúan munka témában, pl. nem hallottad mit mondtak neked, esetleg ő emlékszik-e, vagy a.carmey, a körülményeket Te ismered, gondolkozz rajta . Aztán elkíséred valameddig, beszélgettek, még mindig munka, de már személyesebben, pl. mit dolgozik, meddig, fárasztó-e, stb . Eldumáltok, hívd el magaddal a büfébe (ilyesmi csak van a közelben), vegyél kiflit vagy anyámkinja, és kérdezd meg kér-e vmit, egy üdítőt . Tuti nemet mond, legyél rámenős, fogadja csak el, ha jót dumáltatok előtte, elfogadja .
Ha eddig megvagy, szólj ! -
#4919 AZAZAZAZAZAZAZ -
#4918 Mi és? A beszélgetéshez meg alkalom kéne. Az meg nem lesz.
Az egészben amúgy az a vicces, hogy tulajdonképpen 4 hónapot dolgoztam vele egy helyen, anélkül, hogy 2 mondatnál többet beszéltem volna vele. (Mielőtt jönne a kérdés, hogy miért: azért, mert antiszociális, hülye, és lúzer vagyok. ) -
#4917 Igen . És ? -
#4916 Esély? Ahhoz minimum beszélni kéne vele... -
#4915 Akkor van még esély ! -
#4914 Vagy a fogyokurát. -
#4913 De, munkatárs. Csakhogy nekem a hó végén lejár a gyakorlatom, és máshová megyek, ő viszont jövő héttől szabadágon van, és a szabadságok miatt ezen a héten is másik szervezeti egységben dolgozik, talán a reggeli megbeszéléseken fogom látni, aztán annyi... -
#4912 Hmm
Tehát nem munkatárs, hanem a másik oldalról volt ? :) Akkor nézd meg az aktáját, és keresd fel . :D
Ha meg munkatárs, akkor tuti látod még, járj utána hol nyomhatja a szolit ! -
#4911 Majdnem, csak inkább zöld ruha... :)
Amúgy a probléma elméleti jellegű, mivel valószínűleg soha többé nem látom, viszont tulajdonképpen 2 szót sem beszéltem vele, így meg kissé zsenánt lenne elhívi valahova, vagy akrmi. Csak az utóbbi 1-2 hétben ultraszar hangulatom van, és nem tudom, hogy mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás... -
#4910 Csak a fehér köpeny, mi ? :)))
Na mind1, ha bejön, az legyen a ledkevesebb ! -
#4909 Ja, nagyjából igen. Hozzáteszem, szorosabb vagy testhezálló öltözékben nem láttam, így pontosan nehéz felbecsülni... -
#4908 Arányos ?
Mert az alacsonyság sokszor nehezen összehozható a teltséggel . -
#4907 Hmmm, erre most mit mondjak? Nem mértem le a derékbőségét... -
#4906 Mégis, mennyire molett ? -
#4905 ? -
#4904 Hmmmmmmmmmmmmmmm -
#4903 Hát, ez relatív, nála molettebb lányt sose lássál... :) -
#4902 Most magadat akarod megnyugtatni.
Molett.
Azt kell eldöntened bejön-e neked, megjelennél-e vele az utcán, ha igen, igen, akkor sztem ez a korkülönbség (ebben a korban :D) nem akadály. -
#4901 #4898: Mert adott esetben kívülről úgy nézhet ki. (Nem arról van szó, hogy engem emlékeztet rá.) -
#4900 "Talán ami nálam már gáz..."
Elöször ugy értettem hogy nálad = a te esetedben.
Már értem!