A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne gyaníts összeesküvést - mert nincs. Viszont büszke lehetsz magadra - lelkes kis rajongótábort állítottál itt magad köré. Ha az egész nem is, de a fél világ már körülötted forog. Fürdesz a népszerûségben... 😉
Sajnos kezd a dolog a kabaré felé hajlani. Szerintem inkább NEKTEK kéne kezet fogni - ha már ilyen nagy az egyetértés -, hátha komolyabban is összebarátkoztok.
Martin ha tényléeg ezt tetted amit személy szerint nem hiszek akkor elég gyáva ...
Nem én kevertelek bele a dologba, ne felejtsd el. Nem hizsem, hogy rászolgálnék a "kislány" jelzõre.
Azért mert nem mutattam meg neki a teszt eredményét? Meg a kórházi zárójelentést? Akkor én már nem is mondok igazat? NEm érdemli meg, hogy lássa! Tudjátok mit reagált, amikor megírtam neki, hogy elvetéltem? SEMMIT!!! Még azt sem mondta, hogy sajnálom...
Martin a "gyors váltást" is félreértette.
"Hosszabb KOMOLY kapcsolat után rettenetesen nagyon nehéz párt találni, mer hihetetlen sok dolog ívódik bele az emberbe. Akinek ez mégis könnyen sikerül ott erõs gondok vannak a megélt tartalommal; és ezért tartható erõsen a fiatalember és a kedves új barátnõje szar alaknak... hogy õk ezt nem érzik -meg hát azt se mi az a tisztesség ."
Ezt Tomsolo írta. Úgy látszik Õ megértette. Látod MArtin, ezért írtam, hogy kezet foghatsz a volt kedvesemmel...
A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.
Kaptam jót is, rosszat is.
Martin nagyon okosan írja a véleményét és sérelmezi, ha vki félreérti... Ha Martin visszaolvasta volna az általam leírtakat, talán nem lett volna ilyen nyers...
Soha nem írtam, hogy csak a párom tehet a dologról, sõt leginkább magamat hibáztattam, magamban kerestem a hibát. Õszintén leírtam, hogy a telefonba nézegetés nem volt szép dolog tõlem, de ha akkor nem teszem meg, ma is úgy élek, hogy a párom vmilyen szinten azért õrzi az emlékemet... tehát hazugságban.
A kisbabám létezésérõl én is csak két hete tudok/tudtam. Miért nem mondtam meg neki? Mert nem akartam, hogy a baba miatt maradjon velem...
Õszintén megírtam, hogy odamentem cirkuszt csinálni a lakásra. A cirkusz szóban azt hiszem minden benne van. Bizony, földhöz vágtam egy csomó mindent, és mondtam azt is, hogy nem tudok így élni, hogy az az ember, akit a világon mindenkinél jobban szeretek, ennyire semmibe vesz, ennyire nem jelent neki semmit az együtt eltöltött idõszak.
Martin nagyon felvilágosult, de nem õ az ex. A szavaiból viszont kitûnik, hogy privátozott vele.
Az õrületbe kergettem néhány nap alatt??? Na ne röhögtessük már egymást! Amíg én egyedül voltam/vagyok, döntést kellett hoznom egy abortuszról, aztán elvetéltem (ezt persze MArtin nem értheti, mert nem nõ), õ vígan pezsgõzött P.M-mel, ráadásul azt a pezsgõt itták, ami a kedvencem, és mindig azt vettük, ha vmit ünnepeltünk.
Jó lenne, ha nem Martinon keresztül üzengetnél!
Az egyikben sajnos a másikban szerencsére :-)"
OK Breki33, biztos benéztem - bocsánat!
Ezzel egyetértek, fõleg ha megse érdemli...
Viszont ugye ha nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek.....
Írta, hogy egyedül van ergo nem volt kinek elmondania.
Énis mentem már agyára ismerõseimnek ilyesmivel.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Bejön ide valaki, elsírja a bánatát, és nyilván szeretné, ha reagálnánk rá. Mit tehetünk erre mi? FELTÉTELEZHETJÜK, hogy igazat mond, vagy FELTÉTELEZHETJÜK, hogy nem. Az idejáró emberek ezt meg is tették, néhányan az egyiket, néhányan a másikat, elõbbieket nyugodtan lehet naívnak cimkézni, utóbbiakat pesszimistának, bár õk nyilván tapasztaltabbnak mondanák magukat.
Az egésszel csak azt akartam mondani, hogy felesleges kutakodni, a sztori mélyére hatolni, boncolgatni, hogy ki mit csinált, vagy mit csinált rosszul, egyikünk sem volt jelen az eseteknél...
Manóka beszámolója nyilván szubjektív, de ha történetesen idetévedne az ex, akkor az õ beszámolója se lenne objektívebb.
Szóval, nekem eszembe se jutna azon gondolkodni, hogy Manóka története igaz-e, vagy sem, ezt megfelelõ információk híján úgysem fogom tudni megítélni, találgatni meg nem akarok. Viszont ha megkér, hogy segítsek - és nyilván ezért jön ide - akkor segítek, amennyire tõlem telik.
ami persze lehet, hogy szégyen
és nem látok ellenséget benned
csak ha lány lennék ilyen pasi biztos nem kéne :-)
Amúgy amiket rólam gondolsz azokban tévedsz :-)
Az egyikben sajnos a másikban szerencsére :-)
a GameStar címlapról miért került le az 576 logo? ha tényleg 576-os vagy, ezt tudod... sõt akkor azt is tudod, hogy miért váltották le a CoWboy-t a szerkesztõségbõl! na! erre válaszolj! 😊
Pedig én vagyok. Moderálom a Supergamezt, törlöm a törölnivaló hozzászólásokat, minden topikba benézek; ide is, érdekesnek találtam a sztorit, ezért hozzászóltam. Úgy gondolom, semmi elítélni való dolgot nem írtam - miért ne vállalnám?
Cseppet ugyan furcsállom, hogy az elsõ emberben, aki a topik közönségébõl nem a szokásos, erõsen szereotip "veled vagyunk édes kicsi lány, dögöljön meg a gaz stici" reakcióval áll elõ, "ellenséget" látsz - de ez sem gáz, miért szívnám mellre...
Feltételezem - nem bántani akarlak!!!!!! -, hogy te még elég fiatal lehetsz, vagy kapcsolataid számát tekintve nincs még túl sok tapasztalatod.
2, nem mondtam, hogy nem tudnék veled egyet érteni
3, vagy én vagyok ma érzékeny vagy te.. 😊
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
ennyi.
Azért raktam be újra, mert most tette fel Manoka a kérdést, hogy mi lehet a gyors váltás oka....
Martinnak szerintem sok dologban igaza van, és nem biztos, hogy személyes támadásként kéne értékelni a leírtakat.
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"