A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Martin576
Dühös vagy? Földhöz is fogsz vágni valamit? Hmmmmmmmm 😊

Ne gyaníts összeesküvést - mert nincs. Viszont büszke lehetsz magadra - lelkes kis rajongótábort állítottál itt magad köré. Ha az egész nem is, de a fél világ már körülötted forog. Fürdesz a népszerûségben... 😉

Sajnos kezd a dolog a kabaré felé hajlani. Szerintem inkább NEKTEK kéne kezet fogni - ha már ilyen nagy az egyetértés -, hátha komolyabban is összebarátkoztok.

Sajnos a martin által feltett kérdésekbõl pontosan ez látszik... nagyon dühös vagyok.

Breki33
itt nem oldalakról van szó

Martin ha tényléeg ezt tetted amit személy szerint nem hiszek akkor elég gyáva ...

Martin576
Kislány, nagylány, tök egál - mondom, bocs, hogy beleszóltam, bocs, hogy nem a te oldaladon állok, tényleg nem ér ez többet.

tomsolo
... és tényleg!!! 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Martin576
Nem is tudtam, hogy ennyire jóban vagyunk...

Nem kell nekem semmit sem ígérgetned. Úgy látszik, azt már nem viseled el, ha kontrázik vki a véleményedre...
Nem én kevertelek bele a dologba, ne felejtsd el. Nem hizsem, hogy rászolgálnék a "kislány" jelzõre.

Az a rossz,hogy pont engem gyanúsítanak hazudozással. Amikor ez az egyik emberi (rossz) tulajdonság, amiket leginkább elítélek...
Azért mert nem mutattam meg neki a teszt eredményét? Meg a kórházi zárójelentést? Akkor én már nem is mondok igazat? NEm érdemli meg, hogy lássa! Tudjátok mit reagált, amikor megírtam neki, hogy elvetéltem? SEMMIT!!! Még azt sem mondta, hogy sajnálom...
Martin a "gyors váltást" is félreértette.
"Hosszabb KOMOLY kapcsolat után rettenetesen nagyon nehéz párt találni, mer hihetetlen sok dolog ívódik bele az emberbe. Akinek ez mégis könnyen sikerül ott erõs gondok vannak a megélt tartalommal; és ezért tartható erõsen a fiatalember és a kedves új barátnõje szar alaknak... hogy õk ezt nem érzik -meg hát azt se mi az a tisztesség ."
Ezt Tomsolo írta. Úgy látszik Õ megértette. Látod MArtin, ezért írtam, hogy kezet foghatsz a volt kedvesemmel...

tomsolo
most már késõ nagy fiú.... 😊

Martin576
Kislány, szépen kérlek, mostantól hagyj ki engen ebbõl a dologból. Megígérem, egy betût sem látsz tõlem többet ebben a témában! 😉

bdf
Szerintem ne hibáztasd, ne csepüld Magad, az egész nem ér annyit, hogy tönkremenj! Ne gondolkodj soha azon, hogy vajon jól döntöttél-e! Nincs rossz döntés!

A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.

És bocsánat, hogyha egy kicsit nyers voltam.

Sziasztok!
Kaptam jót is, rosszat is.
Martin nagyon okosan írja a véleményét és sérelmezi, ha vki félreérti... Ha Martin visszaolvasta volna az általam leírtakat, talán nem lett volna ilyen nyers...
Soha nem írtam, hogy csak a párom tehet a dologról, sõt leginkább magamat hibáztattam, magamban kerestem a hibát. Õszintén leírtam, hogy a telefonba nézegetés nem volt szép dolog tõlem, de ha akkor nem teszem meg, ma is úgy élek, hogy a párom vmilyen szinten azért õrzi az emlékemet... tehát hazugságban.
A kisbabám létezésérõl én is csak két hete tudok/tudtam. Miért nem mondtam meg neki? Mert nem akartam, hogy a baba miatt maradjon velem...
Õszintén megírtam, hogy odamentem cirkuszt csinálni a lakásra. A cirkusz szóban azt hiszem minden benne van. Bizony, földhöz vágtam egy csomó mindent, és mondtam azt is, hogy nem tudok így élni, hogy az az ember, akit a világon mindenkinél jobban szeretek, ennyire semmibe vesz, ennyire nem jelent neki semmit az együtt eltöltött idõszak.
Martin nagyon felvilágosult, de nem õ az ex. A szavaiból viszont kitûnik, hogy privátozott vele.
Az õrületbe kergettem néhány nap alatt??? Na ne röhögtessük már egymást! Amíg én egyedül voltam/vagyok, döntést kellett hoznom egy abortuszról, aztán elvetéltem (ezt persze MArtin nem értheti, mert nem nõ), õ vígan pezsgõzött P.M-mel, ráadásul azt a pezsgõt itták, ami a kedvencem, és mindig azt vettük, ha vmit ünnepeltünk.
Jó lenne, ha nem Martinon keresztül üzengetnél!

Martin576
"Amúgy amiket rólam gondolsz azokban tévedsz :-)
Az egyikben sajnos a másikban szerencsére :-)"

OK Breki33, biztos benéztem - bocsánat!

Breki33
>de a legrosszabb amit ilyenkor tehetsz ha nem akarsz >elszakadni töle

Ezzel egyetértek, fõleg ha megse érdemli...

Viszont ugye ha nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek.....
Írta, hogy egyedül van ergo nem volt kinek elmondania.
Énis mentem már agyára ismerõseimnek ilyesmivel.
K.András
Én voltam,hagytak ott engem is és én is hagytam már ott lányt,ha te hagyod ott akkor álltalában van kivel vigasztalnod magad(ha valakiért hagytad ott),ha téged hagynak ott az igazán meg tud viselni,de a legrosszabb amit ilyenkor tehetsz ha nem akarsz elszakadni töle,tudom ez nem egyszerü dolog,mint lentebb irtam iszonyat rossz volt nekem is,de szerintem ezt egy bizalmas barátodnak tudod kibeszélni nem pedig egy forumon...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Breki33
ha ez neked cseszegetés

najó inkább nem mondok semmit...
K.András
Én 5 évet éltem együtt legutobbi barátnömmel és állandoan cseszegetett hogy csináljunk gyereket meg hogy vegyem el,ez miatt lett vége(még nem akartam) és nem mentem egy forumba se sirni...Az más kérdés hogy 5 év nagy idö és kb két honap szörnyü volt nélküle, utána már minden rendben volt.

Loál János
Irigylünk, mácsó. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Evil
Sajna az elet adja a legnagyobb pofonokat, csak nehogy rajtad is csattanjon egy jokora tockos.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Breki33
könnyû kivülrõl dumálni
kerülhetsz még teis hasonló helyzetbe...
K.András
Ami azt illeti csak egy luzer sirja ki szerelmi bánatát egy forumban,hiszen csak olaj a tüzre(ha hiányzik mégjobban fog,ha meg nem akkor minek foglalkozni vele???)...

Breki33
pszzzzzzzzzzzzzzzzzzttttttttt
Sadun Tryst
ez volt az eddigi legkorrektebb a témával kacsolatban.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
ami írtam privátot kérlek ne vedd zokon, tudom így visszagondolva elég flegma lett, nem olynra akartam... ha bunkó voltam, bocsi nem akartam. cserkészbecszó! bocsi az offért...

Szvsz Martin is épp annyira sztereotip, mint mindenki más, csak épp a másik oldalról.

Bejön ide valaki, elsírja a bánatát, és nyilván szeretné, ha reagálnánk rá. Mit tehetünk erre mi? FELTÉTELEZHETJÜK, hogy igazat mond, vagy FELTÉTELEZHETJÜK, hogy nem. Az idejáró emberek ezt meg is tették, néhányan az egyiket, néhányan a másikat, elõbbieket nyugodtan lehet naívnak cimkézni, utóbbiakat pesszimistának, bár õk nyilván tapasztaltabbnak mondanák magukat.

Az egésszel csak azt akartam mondani, hogy felesleges kutakodni, a sztori mélyére hatolni, boncolgatni, hogy ki mit csinált, vagy mit csinált rosszul, egyikünk sem volt jelen az eseteknél...

Manóka beszámolója nyilván szubjektív, de ha történetesen idetévedne az ex, akkor az õ beszámolója se lenne objektívebb.

Szóval, nekem eszembe se jutna azon gondolkodni, hogy Manóka története igaz-e, vagy sem, ezt megfelelõ információk híján úgysem fogom tudni megítélni, találgatni meg nem akarok. Viszont ha megkér, hogy segítsek - és nyilván ezért jön ide - akkor segítek, amennyire tõlem telik.

Breki33
a többihez nem szólnék hozzá mert akármilyen martin számomra nem mond semmit P

ami persze lehet, hogy szégyen
Breki33
hú mennyit mosolygok
Breki33
sztem nekem nem sztereotip a szövegem :-)

és nem látok ellenséget benned
csak ha lány lennék ilyen pasi biztos nem kéne :-)

Amúgy amiket rólam gondolsz azokban tévedsz :-)
Az egyikben sajnos a másikban szerencsére :-)
Kandurex
Marad a mail...

Manóka, mi újság?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Martin576
Ez mindkettõ olyan téma, amihez megítélésem szerint - már megbocsáss -, semmi közöd sincs. Plusz a topik sem errõl szól...

Sadun Tryst
nem szükséges... válaszoljon a kérdésemre! 😊

Kandurex
dobj neki mailt a 576 szerverrérõl

Sadun Tryst
eszembe jutott 1 keresztkérdés... 😊

a GameStar címlapról miért került le az 576 logo? ha tényleg 576-os vagy, ezt tudod... sõt akkor azt is tudod, hogy miért váltották le a CoWboy-t a szerkesztõségbõl! na! erre válaszolj! 😊

Martin576
Ugyan semmi szükség rá, de hogyan lehetne ezt adott esetben bizonyítani?

Sadun Tryst
nahahaha.... tudod ki hiszi el! Te nem vagy az a bizonyos Martin! már csak azér sem, mert az aláírásod sem rá vall! 😊

Martin576
😊)

Pedig én vagyok. Moderálom a Supergamezt, törlöm a törölnivaló hozzászólásokat, minden topikba benézek; ide is, érdekesnek találtam a sztorit, ezért hozzászóltam. Úgy gondolom, semmi elítélni való dolgot nem írtam - miért ne vállalnám?

Martin576
A képességeimhez mérten a lehetõ legfinomabban fogalmaztam. Ezek az én korlátaim... 😊

Sadun Tryst
ráklikkeltem az adatlapodra, és az van a honalodnál, hogy www.576.hu... és Martin is vagy... az ember elkezd gondolkodni, és azt a következtetést zsûri le, hogy Te ne avgy AZ A MARTIN, mivel Õ BIZTOSAN NEM írna be 1 ilyen topicba, fõleg nem úgy, hogy cakk-pakk leírja ki is Õ. elég fura nicket választottál így viszont...

Martin576
Nem én vagyok az 😊

Cseppet ugyan furcsállom, hogy az elsõ emberben, aki a topik közönségébõl nem a szokásos, erõsen szereotip "veled vagyunk édes kicsi lány, dögöljön meg a gaz stici" reakcióval áll elõ, "ellenséget" látsz - de ez sem gáz, miért szívnám mellre...

Feltételezem - nem bántani akarlak!!!!!! -, hogy te még elég fiatal lehetsz, vagy kapcsolataid számát tekintve nincs még túl sok tapasztalatod.

tomsolo
1, nem mondtam, hogy kell
2, nem mondtam, hogy nem tudnék veled egyet érteni
3, vagy én vagyok ma érzékeny vagy te.. 😊

Kandurex
Egyébként amit írtál az tényleg racionális, földhöz ragadt, tulajdonképpen egy egész jó elemzés egy átlagos szerelemi történetrõl. Csak elfelejted figyelembe venni, hogy aki benne van az kétségbe van esve és szenved. Talán finomabban kellett volna fogalmaznod, itt - ott.

Martin576
Nekünk azt hiszem nem is kell ebben az "ügyben" egyetértenünk. Meghallgatnunk ÉRDEMES egymást. 😊

Sadun Tryst
örülök 😊

Breki33
mert te nem vennéd úgy ebben a szituban. . .
Breki33
szimpi látásmód
asszem sokmindenben hasonlóan gondolkozunk
harakiri
hát Manoka elsõ reakciójaából úgy tûnik, hogy õ kissé zokon vette ...

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Sadun Tryst
tudom, hogy nem úgy mûködik az élet, hogy holnap összefutsz életed párjával... ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy nem mindent borúlátóuan kell nézni, hanem azt akartam ezzel kifejezni, hogy próbáljon meg túllépni, mert ha sokat vívodik a dolgon, akkor csak rosszabb lesz!
ennyi.

Breki33
1. nemis ezzel volt gond csak ahogy intézte amiket mondott
2. ki értékelte támadásként?
harakiri
"A kedveskedve nem lehet szakítani! Tudod, ha a másik fél komolyan gondolja, akkor mindenképpen bántani fog a dolog, és ha nem elég egyértelmû a helyzet, akkor esetleg hiú ábrándokba ringatja magát. Ezt most ne bántásnak vedd, csak hát egy szakítás mindig fájdalmas dolog, és az, hogy nem tudott várni az új kapcsolattal, az csak azt mutatja, hogy mennyire régóta nem volt bátorsága és ereje a szakításhoz Neki." ez kb két oldallal elõbb írtam és pontosan ezt gondolom most is.
Azért raktam be újra, mert most tette fel Manoka a kérdést, hogy mi lehet a gyors váltás oka....

Martinnak szerintem sok dologban igaza van, és nem biztos, hogy személyes támadásként kéne értékelni a leírtakat.

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"