A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ö is leirta hogy sokan elsiklanak olyan tények felett amik igencsak árulkodnak,csak sokan mint Pl Breki vele is beprobálkozott, persze Martin érveire nem tudott érdemben reagálni ezért aztán jöhetett a megbélyegzés(ahogy rám is rámnyomta a bélyeget ráadásul ugy hogy elötte megkostolt),ami a vicces az egészben hogy azt hiszik sokan azzal hogy a lánynak adnak igazat azzal segitik holott semmi jel nem utal arra hogy igazat mondana.
Kb 4 olyan haverom van akivel szakitásnál eljátszották ezt a terhes vagyok cimü játékot, és egyiknél nem volt igaz...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
De te nem tartod furcsának hogy pont szakitáskor derül ki hogy terhes?Nem furcsa hogy pont akkor?Arrol nem is beszélve hogy annyira nem lehettek már boldogok ha szakitásra kerül a sor!!!Ez nem ugy megy hogy puff felkelek és ma már nem szeretlek,ez hosszabb idöt ölel fel...
"Ezek szerint a lány szavaiban élbõl kételkedsz, az anyjának a szavait meg egybõl elhiszed? Pláne, ha a srác anyja szerint a lány valóban terhes, hiszen a mondata erre utal."
Nem ,ha egy lány gyogyszert szed az nem 100%-os védelem mindenki tudja de ha itt megint csak azt lehet mondani hogy véletlenül terhes lett amikor gyogyszert szed, véletlenül pont akkor derül ki miután szakitottál vele.
Neked ez tényleg nem furcsa???
"Jó, én megvádollak, hogy hazudsz, Breki meg mondjuk azt mondaná erre, hogy szerintem is. Akkor õ nem vádol????"
Ezt igy nem lehet 😊)) nemáááá
Ezzel az erövel akkor bárki aki nem a lánynak ad igazat az csak vádaskodik, aki pedig a lányak ad igazat az meg a jofiu???LOL
"A fiu édesanyja felhivta hogy nem szedte a gyogyszert amit idáig mindig szedett???
A fenti mondat fényében talán nincsen ok a kételkedésre???"
Ezek szerint a lány szavaiban élbõl kételkedsz, az anyjának a szavait meg egybõl elhiszed? Pláne, ha a srác anyja szerint a lány valóban terhes, hiszen a mondata erre utal.
"Állj!!!A barátja vádolta meg vele!!!
Én pedig igazat adtam neki!!!"
Jó, én megvádollak, hogy hazudsz, Breki meg mondjuk azt mondaná erre, hogy szerintem is. Akkor õ nem vádol????
Állj!!!A barátja vádolta meg vele!!!
Én pedig igazat adtam neki!!!
Nem kellett volna feltenni a forumba a kérdést és akkor nem nem adnak igazat vagy pedig nem cáfolják!Na de hol van az leirva hogy én csak a lánynak adhatok igazat???
"Minek mutatná meg? Hogy õ gyõzzön, vagy mégis mi a fenének? "
Vajon mi a fenének mondta el neki hogy terhes???Ha megmondta akkor meg mértne mutatná meg a papirt???
Ö irta hogy fáj neki hogy hazugsággal vádolják,és azt is irta hogy a barátja azt mondta mutasd meg a papirt mert nem hiszem el hogy igazat mondasz.Ráadásul a fiu édesanyja felhivta hogy nem szedte a gyogyszert amit idáig mindig szedett???
"És milyen alapon veszi egyáltalán bárki a bátorságot, hogy kételkedjen? "
A fenti mondat fényében talán nincsen ok a kételkedésre???
"Ehelyett a srác kezdte azzal, hogy: Hazudsz, átkozott némber!!
"
Hogy kezdhette azzal hogy hazudsz ha nem mondta neki a lány hogy terhes???Ha mondta akkor valami célja volt vele nemde???Ha mondanak nekem valamit és nem akarom bizonyitani akkor minek mondta azt hogy terhes???Logikaliag ez hogyan fér össze?Ezek miért nem érvek??Ezek barátom kökemény érvek!!
Erre nyilván azt mondhatod, hogy ez már nem a te dolgod lenne, miért kellene neked bizonyítékokat hozni, hogy bizonyítsd, a lány hazudik. Õ meg erre nyugodt szívvel válaszolhatná, hogy miért kellene neki bizonyítékokat hozni azért, hogy igazolja, igazat mondott egy olyan esetben, amihez valamivel több köze van, mint neked.
Érvelni próbálsz egy olyan esetben, amirõl nem tudsz szinte semmit, csak az egyik fél beszámolóját, de te még azt is kétségbe vonod, és órákig lovagolsz rajta, csak azért, hogy a végén igazad legyen. Ez piszkosul önzõ hozzáállás. Ráadásul általánosítasz, ami eleve nem szép dolog. ("A lányok mindig akkor terhesek amikor szakitásra kerül a sor." - ez egy oltári nagy marhaság.) Vannak ilyen lányok, kb. az összes nõ 1%-a, és te általánosítani mersz, ráadásul ezt nevezed kõkemény érvnek.
Én kb. 4-5 szakításon vagyok túl (felnõtt) életem során, amikor én vettem a kalapom, és furcsa módon egyik lány sem lett terhes utána. Ráadásul, az ilyen lányok azért hazudnak, hogy visszaszerezzék a pasit, itt meg pont nem errõl van szó.
Másik érved, a zárójelentéssel kapcsolatos, amit szerinted be kellett volna mutatni. Könyörgöm, nem az óvodában vagyunk, hogy nekem otthon van tûzoltóautóm, bibííí, nem hiszem el, mutasd meg, vagy ha nem, akkkor hazudsz, bibííí...
Minek mutatná meg? Hogy õ gyõzzön, vagy mégis mi a fenének? És milyen alapon veszi egyáltalán bárki a bátorságot, hogy kételkedjen? Ha a srácban van emberi érzés, akkor annyit mond, hogy sajnálom, hogy így alakult, de már nem szeretlek, szeretném újrakezdeni az életemet nélküled, rossz volt az idõzítés, elismerem, de mindkettõnknek az a legjobb, ha továbblépünk, te jobbra, én balra stb, stb. Ha erre a lány raplizni kezd, azzal magát minõsíti. Ehelyett a srác kezdte azzal, hogy: Hazudsz, átkozott némber!!
Csodálkozom, hogy néhányan itt ezt tartják üdvözítõ megoldásnak.
Szerintem Manoka nem fog megsértödni ez miatt,szerintem azt fogja irni hogy tiszteletben tartja a véleményem esetleg nem ért vele egyet,eszemben nincsen Manokát bántani pusztán öszinte vagyok,ha nem lennék öszinte vajon jobb ember lennék e attol???
NA DE HA NEM ÉRDEMLED MEG HOGY HAZUGNAK NEVEZZENEK AKKOR A FIUNAK NEM AZT IRNÁ HOGY NEM ÉRDEMLED MEG AZÉRT NEM MUTATOM MEG A PAPIRT HANEM AZT HOGY MEGÉRDEMLED HOGY MEGMUTASSAM!!!
KELJÉL MÁR FEL,AZ A BAJ HOGY NYÁLAS VAGY...
"nemvagysemmi
az elején még ott a szerintem utánna meg már egyértelmûen azzal vádolod, hogy hazudott
be kéne scannelnie ide a zárójelentést, hogy tanácsot kérhessen?
Hát lehet én vagyok fura, de ha lány lennék messzire elkerülném az ilyen fazonokat."
"Amúgy elég fura lányokkal lehetett kapcsolatotok ha mindig csak azt keresitek ki hol hazudhat."
Ha minden hozzászólást komolyan vennék amit itt írnak, akkor sírva rohorannék a ciánkapszulákért, hogy véget vessek nyomorult életemnek.
Tudomásul vettem, hogy a nem tisztelt úrnak nem tetszik a pofám, attól függetlenül, hogy egy nicknéven és néhány olvasott soron kívül semmit nem tud rólam. Ezek szerint ez alapján simán kiderült mekkora seggfej vagyok.
Részemrõl a topicba írogatás lezárva és kéretik nem reagálni erre a hozzászólásra. Akinek írtam az tudja hol talál meg, mások meg tökmindegy mit írnak mivel nem nézek be ide úgysem tudom meg, szóval hajrá, lehet fikázni ezerrel. Vagy esetleg idézni pár sort, az úgyis divatos errefelé.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
te nem mocskolodtál:
a csaj hazudik, béka értelmezni vagy olvasni nem tud, barátnõje se volt, másnak meg rossz stilusa, hamis látszatot kelt.
Hát igen ezeket tényleg alátámasztottad kõkemény érvekkel :-)
Tudodmit legyen igazad, ugyan az egész elméleted egy teõriára épül, de jó nincsenek érveim.
Ok felnõttként viselkedek, de sztem itt nem én forgok magam körül :-)
Inkább ugy kellett volna mondanod hogy nincsen érveid amivel cáfolni tudnád az én érveimet,én nem mocskolodtam,nem akartam megbántani senkit,leirtam a véleményem és alátámasztottam kökemény érvekkel,ha te ez ellen nem tudsz mit felhozni, akkor légyszives ne degradáld le,nincsen vitakulturád akármennyi idös is vagy!Egyébként majdnem egy idösek vagyunk, szoval kéretik hogy viselkedjél felnöttként.
érdekes, hogy mindegyik ezzel jön
a végén még nekem is orvosi papirt kell szereznem, hogy volt pár P
Hát mondják, hogy fiatalabbnak nézek ki, de ha jól számolok az elsõ barátnõm akárhogy számolom kb 12 éve volt :-)
A többire nem tartom érdemesnek reagálni...
Az a baj hogy nem tudsz olvasni te sem,én azt irtam hogy ha valakinek nem tetszik hogy a másik leirja a véleményét akkor nem kell forumba irogatni!Mi ebben a rossz stilus?A rossz stilus a tiéd,mert hamisan azt a látszatot akartad kelteni mintha én a "háta" mögött irtam volna rola ,miközben az az irás megvárja öt héföig!!Ergo lejött a stilusod de keményen...
Ezt nem értem,miért hétföre nem lesz érvényes amit irtam vagy hétfön már késö neki reagálni???Ergo nevetséges hogy nem tud rá reagálni,majd hétfön reagál rá,egyébként én a véleményem mondtam el,ha nem tetszik akkor nem kell forumokba irogatni...
1.Ha azt irom szerintem hazudott az egyértelmü vádolás ergo vagy nem tudsz olvasni vagy értelmezni nem tudsz.
2."Ilyen hülye tanácsot, pont ezt nem szabad csinálnia sztem"
Hát ha valoban azt szeretné hogy a volt barátja ugy emlékezzen rá mint egy hazug nöre akkor nem kell megmondani.
Nálatok lehet nem volt szokás bocsánatot kérni egy "lebukott" hazugságért...Most arrol ne nyissunk vitát hogy nem kell hazudni,ugyanis minden ember belekerülhet olyan helyzetbe amikor hazudik,aki azt mondja nem az festi magát.
Másik része pedig az ,attol hogy itt olvasol és nem látod az ellentmondásokat attol azok még vannak,tessék:
"Az a rossz,hogy pont engem gyanúsítanak hazudozással. Amikor ez az egyik emberi (rossz) tulajdonság, amiket leginkább elítélek..."
Ha ezt itéli el a legjobban akkor nem hagyja magát hazugnak nevezni, föleg ha van bizonyiték a kezébe,nem mondja azt hogfy azért nem mutatom meg neki mert nem érdemli meg!!!Ez nem ajándék hogy nem érdemli meg!!!Szerintem neked még életedben nem volt barátnöd, ugyanis egy nönek mindig az az elsö hogy mindent az orrod alá dörgöl,föleg ha igaza van!!!
de írtó dühös lettem ettõl a szövegtõl
azért érdekelne a véleményed
akkoris ha nem egyezik az enyémmel
Ilyen hülye tanácsot, pont ezt nem szabad csinálnia sztem.
Amúgy is megalázó és ha egy lány ilyennel állna elém elküldeném a fenébe és lehet meg is vetném...
az elején még ott a szerintem utánna meg már egyértelmûen azzal vádolod, hogy hazudott
be kéne scannelnie ide a zárójelentést, hogy tanácsot kérhessen?
Hát lehet én vagyok fura, de ha lány lennék messzire elkerülném az ilyen fazonokat.
Azért mert nem mutattam meg neki a teszt eredményét? Meg a kórházi zárójelentést? Akkor én már nem is mondok igazat? NEm érdemli meg, hogy lássa! Tudjátok mit reagált, amikor megírtam neki, hogy elvetéltem? SEMMIT!!! Még azt sem mondta, hogy sajnálom..."
Nem akarlak megbántani de sok a véletlen:
1.A lányok mindig akkor terhesek amikor szakitásra kerül a sor.
2.Ha nem mutatod meg neki a zárojelentést azzal alátamasztod hogy hazudsz,ráadásul annál gyengébb érv hogy nem érdemli meg nincsen!
3.Mivel a legjobban azt utálod ha hazugnak néznek, igy a leglogikusabb lépés nem lehet más egy lány részéröl hogy bebizonyitsa igazát,márcsak azért is mert senki nem szeretné hazugságban elengedni a másikat,ergo ha igaz akkor megmutatod neki a papirt és elengeded,ha valoban nem hazudtál volna képtelen lennél ugy elengedni hogy abban hitben legyen hogy te hazudtál, föleg ha be tudnád bizonyitani.
Összegezve:szerintem te nem voltál terhes,minden jel arra utal hogy hazudtál,és sajnos ezzel csak rontottál a saját helyzeteden.Amit tudok neked mondani az az :
Állj elé mond meg neki hogy sorry elvesztettem a fejem,nagyon szeretlek és elviselhetetlen számomra hogy szakitottunk, ezért bármire képes lettem volna hogy visszaszerezzelek.Aztán pedig szépen enged el,abbol amit leirtál egyértelmüen vágja hogy hazudtál, de ha ez igy marad azzal csak felörlöd magad teljesen,tudni fogod mindig hogy hazudtál és azt is hogy ö ezt tudja.Ha netán nem hazudtál amit a leirtakbol nehezen hiszek,akkor mutasd meg neki a papirt és aztán engedd el.
már régen nem. úgy 4 éve 😄
nincs nagyin idõm sorozatokat nézni, erre az 1re van idõm. csütörtök 9:10kor szokott lenni. legalább jó idõben van (nincs nálam az asszony), így nincs akadálya, hogy megnézzem. ajánlom mindenkinek a sorozatot, nagyon érdekes és tanulságos.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
azt a nõt le kéne lõni (aki "énekli" a dalt), a sorozatot meg betiltani! 1 ilyen mûsor után veszélyeségi pótlék jár! 😄
komolyan mondom, a f*szom kivan az ilyen sorozatokkal... éppen ezért én csak 1 sorozatot nézek: Helyszínelõk (ViaSat 3). nagyon pöpec kis sorozat... 😊
huh, de elkalandoztam az eredetitémától 😛
És ezt lehet 2 fél között is érteni...
Always looking the bright side of life!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
vazze ez a világ néha túl kegyetlen az embernek... vagy az ember néha túl kegyetlen ebben a világban? mindenki döntse el maga...
csak 1 hippi idézettel tudom zárni kommentem:
"Make love, not war!"
Kár, hogy ez nem igaz.
Vagy ez csak flame volt?😊
Nagyon örülök, hogy nincs több ilyen, de ez az egy sok ide.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Na leléptem, tényleg béke, légy rossz, nagy boldogságot, szép karácsonyt, sok locsolót kívánok! 😊
#1561-nek és a #1563-nak sem sok értelmét látom...
Mert szerinted vagy ide kell állni, vagy oda. Könyörgöm! Nem kell egyik oldalra sem állni. Nem kértem ezt senkitõl. Sem tõled, sem mástól. Egyszerûen leírtam a velem történteket-ahogyan én éltem meg-, és reagáltak rá. Ki így, ki úgy. Ennyi, és nem több.
De talán jobb lenne ha nem minket támadna, hanem elmondaná a strory-t az õ szemszögébõl.