18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#5019 Hmmm, most látom csak, hogy kilöktek... Sazl azért nincs ötletem, mert nincs semmihez se kedvem. Viszont amint egy mikroszekundumnyi szabad ideje van az agyamnak, nem kell mondanom, hogy merre vágtatnak el a gondolataim... -
#5018 Na ez nem mindig jön be, lásd a júli 4. hozzászólásomat.
De a legnagyobb poén, hogy most meg egyenesen megmondtam neki, hogy elfogadom a nemleges válaszát és tovább léptem.
Erre kézenfogva sétálunk, meg napi 1 sms-t küld és előre beszervezte két szombat estémet. Persze magával:) De ha már így, akkor miért ne! -
#5017 Ha meg van, arra azt mondod, hogy nincs kedved ... ilyen hozzáállással csak hosszabítod a szenvedésedet . -
#5016 Na ez az, csak erre pillanatnyilag még ötletem sincs... -
#5015 Úgy is fogod, míg nem múlatod valamivel az önsajnálat helyett . -
#5014 #5012: Köszi, de ebben szerintem most nem fogunk megegyezni. -
#5013 #5011: De ettől még ugyanúgy szarul érzem magam... -
#5012 Ja tényleg.
Nem baj. Sztem ettől még nem vagy az. -
#5011 ... ami az, hogy nem Te tehetsz róla, hogy van barátja . -
#5010 #5009: "Ez a te cselekményeidtől teljesen független, ugyhogy essetleg amiatt érezheted magad ilyen rosszul, hogy a sors igy kib@szott veled."
Ez a lúzerség lényege. Mindent ugyanúgy csinálsz, mint a többiek, mégis, nekik bejön, neked nem. Szerencse, sors, végzet, Isten, véletlen - hívd, aminek akarod, a lényegen nem változtat... -
#5009 "Hát pillanatnyilag nagyon lúzernek is érzem magam"
Az jobb ha más is annak tart?
Egyébként abba mi a luzerség hogy van barátja. Ez a te cselekményeidtől teljesen független, ugyhogy essetleg amiatt érezheted magad ilyen rosszul, hogy a sors igy kib@szott veled. Vagy isten, ha szereted szidni :D -
#5008 Hát nem tudom... Mondom, pillantnyilag nulla a motivációm az utazás irányában, bár pl. ha kiderül, hogy a jövő hetem szabad, és ezzel együtt itthon maradtam, akkor az ősök nem lesznek lelkesek... -
#5007 Hát ha nem mész, holnapra ígérek egy kis BF-et (ma megyek éjjelre horgászni, sry:) -
#5006 ...most viszont még pocsékabbul... -
#5005 Lehet, hogy sokan meg se próbálják, de jelen esetben a végeredmény szempontjából ez nem oszt, nem szoroz...
Amúgy az kétségtelen, hogy akkor és ott megkönyebbültem (túl vagyunk rajra, vége a tépelődésnek), még jó képet is tudtam vágni a dologhoz (legalábbis szerintem igen), most még pocsékabbul érzem magam, mint előtte, pedig az se volt semmi...
A család hétvégére lelépett a nagyszülőkhöz vidékre, elvileg este telefonálnak, hogy akkor megyek-e én is. Momentán semmi kedvem sincs hozzá, ráadásul a szülinapi köszöngetésekhez még jó képet is kéne vágni, ami most nem menne, bár lehet, hogy legalább elvonná a figyelmemet, a fene tudja... -
#5004 Pedig egyáltalán nem lúzerség, nagyon sokan még csak meg sem merik próbálni, inkább irigylésre méltó lehet sokak szemében ez a bátorság . -
#5003 #4996: Hát pillanatnyilag nagyon lúzernek is érzem magam. Ami a másik felét illeti, lehet, de szerintem nem, és ami még rosszabb, ezt már soha nem is fogom megtudni... -
#5002 uuuu páze : ) -
#5001 Muszáj, különben este nincs kárpótlás :D -
#5000 #5000 -
#4999 Majd ő megcsinálja :D -
#4998 hahaha... -
#4997 Egyszerű, azt csinálod otthon napközben, amit melóbamenet előtt asszony meghagy neked :))) -
#4996 Vedd már le az aláírásod, nagyon luzernek tünsz ha ezt fönthagyod. Lehet később rájöttél volna, hogy neked ez nem kell amit annyira szerettél volna. Velem is volt ilyen. -
#4995 Nekem elmondhatnád : ) -
#4994 Ezzel én is próbálkoztam, a gond az, hogy pillanatnyilag nem igazán tudom elképzelni, hogy hogyan lehetne ennél rosszabb... -
#4993 A helyzet mondatja veled, lesz ez még így se ! -
#4992 Kösz, ennyi elég is volt. Azt hiszem maradok az agglegényéletnél. -
#4991 Pff, ugyan már, nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy megkíméld magad egy kis szerelmi bánattól ... -
#4990 Itt az ideje, hogy jobb híján szerezzek egy kötelet... -
#4989 Itt az ideje, hogy jobbhíján teret hódítson a karrierizmus . -
#4988 Hát mondjuk úgy, hogy a következő gyakorlat eddig se nagyon érdekelt, de ezután abszolút hidegen hagy... -
#4987 Hát Te tudod, részleteket nem ismerek . -
#4986 Hát ezt én erősem kétlem... -
#4985 Hát akkor majd az új helyed leköt, pláne ha ott is az egész napod rámegy ... -
#4984 Hát, az itteni gyakorlatom elvileg a jövő utáni hét elején járna le, de mi (ketten voltunk ott gyakorlaton, pontosabban ketten jártunk be rendesen) elkértük magunkat, és a főnök elengedett. Persze majd még valamikor be kell menni elintézni a papírmunkát. Jövő utáni hét közepétől meg új helyen vagyok. -
#4983 Hogyhogy el vagy engedve ? Vége a melónak ? Mert akkor adhatok pár tippet hogy lehet kibírni itthon átunatkozva a nyarat, egyedül ... -
#4982 Az lehet, de szerintem az elég sok idő lesz... Ha minden igaz, a jövő hétről el vagyok engedve, muszáj lesz kitalálnom valamit, amivel elfoglalom magam, különben be fogok csavarodni, mert végig azon fog pörögni az agyam, hogy én itt szenvedek, miközben ő Horvátországban nyaral a világ legmázlistább férfijával... -
#4981 Nos, legalább megmondta, becsületes dolog, Te meg bátor voltál , legalább a nehezén túl vagy, innentől könnyebb lesz, idővel . -
#4980 Hmm, hát nagyjából ennyi volt:
Reggel a megbeszélésen nem volt ott, de utána pár percre benézett, akkor viszont én nem értem rá, pedig legalább annyit akartam neki mondani, hogy mielőtt elmegy, szánjon már rám 2 percet (tudtam, hogy kevés munkája van, ergo korán végez, és aggódtam, hogy gyorsan eltűnik, hiszen hétfőtől szabin van). viszont szerencsére láttam, hogy kért mára ebédet, szal csak a "konyhát" kellett szemmel tartani. Be is futott, de kaja közben nem akartam zavarni, utána meg folyton dumált valakivel. Amikor viszont már kezdett gázos lenni a dolog (már szólt a főnöknek, hogy mára végzett, és ha nem gond, akkor ő hamarosan menne haza), akkor szóltam neki, hogy ha majd ráér, akkor szeretnék vele beszélni négyszemközt. Azután, amikor végül ráért, akkor röviden elővezettem neki a lényeget (vagyis, hogy szeretnék vele a jövőben is találkozni), akkor nagyon kedvesen rámmosolygott, és azt mondta, hogy ez nagyon kedves tőlem, és ne haragudjak, de neki van barátja.... :(((