18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#5179 Naja, mer megyek Agárdra! :)
Amerikai autóstali van, ha érdekel vkit... :)
Jókor szólok?
bocs... -
#5178 Mer túlságosan szeretem azé :/
De most mit csináljak vele? :)
Amúgy melyik oldalon vagyok a határon? :))) -
#5177 cheat nem jó? :) -
#5176 Jah. vidéki... :DDD -
Vlala #5175 Elakadtam!
Valaki dobjon már Szilvihez egy végigjátszást, köszi :-) -
#5174 Ez van ezekkel a "vidékiekkel" ! :DDD [MOST TUTI MINDENKI A NYAKAMNAK UGRIK, DE KELL A FLAME AZ ILYEN NYÁRI LAGYMATAG FÓRUMFORGALOMBA] -
#5173 Nincs is semmi érdekem Vele kapcsolatban. Nem is azt mondtam, hogy Vele kapcsolatban viselkedem így. Én Vele nem foglalkozom. Én csak azt mondom, hogy amit barátnőm tesz, azt lehet én is csinálnám, ha nem is ilyne drasztikusan. De itt inkább a srác viselkedése az idegesítő, mert az egy dolog, hogy nem küldi el Kedvesem a halál faszára, de attól még lehetne tisztelettel arra, hogy mi együtt vagyunk.
Na mind1. Szeptembertől úgyis minden más lesz. Összeköltözöm Kicsimmel, és a srác is költözik vissza haza.
Szóval elhagyja pestet, mi meg boldogok leszünk. De azért köszi mindenkinek mindent. -
#5172 BSZ Lacika! -
#5171 Határeset vagy. Elég határozott vagy, csak úgy tűnik a kapcsolatodban vagy az elnyomott oldalon. -
Minden jót Laci egyszer óriás leszel
katona asszem nem.
-
#5169 Lacika ! -
#5168 hm. ma nemtok olvasni :))))) -
#5167 akarom mondani Boldog... na :)) -
#5166 Boldoooog szülinapoooot! :) -
#5165 Csak a lényeget, nem írtam le éjjel... :/
Szóval a bnődnek is tudnia kéne, hogy neki mi fontos, és mennyire ad mások véleményére. Akárki is legyen az... -
#5164 Bocsánat, de ez butaság. Nekem egy ember mondta eddig csak, hogy nem vagyok hülye, hogy benne vagyok a mostani kapcsolatomban. (Régi dolgok miatt) Mégis... szeretem a barátom. És bár kíváncsi vagyok egy-két ember véleményére, tanácsára, nem feltétlen fogadom meg. Az meg, hogy mások miről, mit mondanak... lelkük rajta. De engem nem befolyásol. El tudom dönteni, hogy mi legyen. Lehet, hogy rosszul, de tudok dönteni, mert mindennek ellénre szeretem a barátom. És nekem ez számít. -
#5163 "Én szóba sem állnék egy ilyen gyenge személyiségű nővel. Azonban ismerek ilyeneket és kell nekik az irányítás, mert maguktól döntésképtelenek. Ehhez azonban gyomor kell, részemről én perpé nem pazarlom az időmet ilyen baromságokra, menjen, aztán szenvedjen vele más, vagy nőjjön fel végre.
Jómagm a határozot, kemény, kicsit már fiús nőket kedvelem, akiknek van humora és nehéz megríkatni, vagy megsérteni őket, sőt keményen visszavágnak, tudják mit akarnak és szellemesek, ugyanakkor kényesek és nőiesek. Tévedések elkerülése végett vannak ilyenek is..."
Csak kíváncsiság. Rám mit mondanál? Mert bennem - mint az sztem a privikből kiderült - van mindkettő. -
Lacika 79 #5162 Jah, persze semmi sem biztos, de reménykedek, hogy valahogy majd csak rendbe jönnek a dolgok. -
Lacika 79 #5161 Ez mind oké, de tudom, hogy én vagyok az, akivel le szeretné élni az életét, csak volt mostanában sok olyan tényező, ami befolyásolta a dolgokat. Pl. "haverok" hátunk mögötti kis beszólásai, stb. A Kicsim pedig túl lelkis, és elbizonytalanodott, de tudom, hogy szeret. Ezt mondta az anyukája, és az uncsitesója is. Csak idő kell, hogy összeszedje magát, és felülkerekedjen a problémákon. Reméljük, sikerülni fog neki. Én nem siettetem, nem is hívogatom, csak hagyom, hogy döntsön nyugodtan, mindenféle befolyásolás nélkül. -
#5160 Mesélj! : ) -
#5159 Tényleg vannak, de nem tudom, akarnék e még egyet.. :( -
#5158 Hát igen, még le vagyok ragadva... :) -
#5157 Jahj, még mindig szenvedsz? : ) -
#5156 #5149: Bizony vannak...
[SÓHAJT] -
#5155 Szerintem ha a kapcsolat komoly, akkor a feladatod lelki támaszt nyujtani a barátnődnek. - A többivel egyetértek.
@ #5149
Én is az ilyen csajokat szeretem, csak ebbl nagyon kevés van... Kincs az ilyen -
#5154 Egyet értek. Elég beteges, ahogy ez a srác viselkedik. Nem tudom mit csinálnék a helyedben. De a barátnődnek ajánlom, hogy ne vegye fel a telefont, ha ő hívja és olvasatlanul törölje az sms-eit. Ha mégis találkozik vele levegőnek kell nézinie. Lehet abba is hagyja, de ki tudja. -
#5153 Te Dr. Csernus vagy ??? Mert ha nem, nem hiszem, hogy bármi érdeked, vagy ésszerű indokod lenne arra, hogy azzal a nyomorult sráccal foglalkozz. Nem vagy az apja, amúgy is felnőttnek hiszi magát, nem a te feladatod megnevelni, vagy lelki támaszt nyújtani neki ! Ugye ez világos ?! Légy korrekt, de ez akkor sem lesz a te szerepköröd.
Ha valami "bolondságot" csinál, az meg nem a te hibád, valszeg. akkor is megetszi ha foglakozol vele (sőt annál inkább, ezek az emberek figyelmet akarnak), de ráadásképp még a ti viszonyotokat is meronthatja a lánnyal. Nem tartozol senkinek semmivel ezt tartsd észben, elsősorban magadért vagy felelős, másodsorban a szeretteidért és csak harmadsorban másokért. -
#5152 De ő pont olyan, mint amilyennek leírtad. Én pasiban is ismerek ugyanilyen érzékeny embert, és nekem is lelkiismeret furdalásom lenne, ha miattam vki butaságot tenne. Az tény és való, hogy nálam nem ennyire drasztikus a helyzet, de én sem szeretek mást szenvedni látni.
És ha azzal, hogy beszélgetek, meg kicsit foglalkozok Vele segítek, akkor megteszem.
Az már más kérdés, hogy a srácnak ez nem elég. -
#5151 Netán azt is írtam, de ha hiszed, ha nem, egy fiús nő is lehet nőies. Megállja a helyét féfiként is ahol kell és korrekt, mégis nő tud lenni. Van ilyen és a kettő nem zárja ki egymást. -
#5150 biztos, de egy nő legyen nőies sztem
ezalatt persze nem nyafogást és sex közbeni magas C-s nyávogást értem P -
#5149 Én szóba sem állnék egy ilyen gyenge személyiségű nővel. Azonban ismerek ilyeneket és kell nekik az irányítás, mert maguktól döntésképtelenek. Ehhez azonban gyomor kell, részemről én perpé nem pazarlom az időmet ilyen baromságokra, menjen, aztán szenvedjen vele más, vagy nőjjön fel végre.
Jómagm a határozot, kemény, kicsit már fiús nőket kedvelem, akiknek van humora és nehéz megríkatni, vagy megsérteni őket, sőt keményen visszavágnak, tudják mit akarnak és szellemesek, ugyanakkor kényesek és nőiesek. Tévedések elkerülése végett vannak ilyenek is... -
#5148 reméld akkor -
#5147 te most komolyan beszélsz?
remélem nem -
#5146 hát én nem ütném meg
sőt utánna rosszul érezném magam
gyengébbet és nőt nem ütök
ez nem megoldás semmire sőt egy ismert ember egyszer azt mondta, hogy a gyengék eszköze (nem fizikai értelemben)
érdemes tanulmányozni a keleti filózófiákat és a harcmúvészetek tanításait
Általában nemis tanítják a támadási hanem a védekezési teknikákat -
#5145 Akkor a lányban van a hiba. Legyél vele óvatos, ne kötődj hozzá túlságosan, csak kapd meg ami neked jár. Ha látsz pozitív változást rajta, akkor talán. Az ilyen gyenge embereket irányítani kell, helyettük dönteni, vállald fel, dönts te, szereld le a régi ismerőseit. Ha nem hagyja, adj ultimátumot tegye meg ő, ha nemteszi, rúgd ki a francba, ne játsz Róbert bácsit, vagy tartsd meg, de csak arra. -
#5144 Ez nagyon ott van! -
#5143 Elég gyenge jellemű a barátnőd(1.), ha nem tud visszautasítani valakit. Vagy nem akarja(2.). Döntsd el melyik a rosszabb.
Nekem volt ilyen barátnőm (az 1. eset)... Elég zavaró, idegesített is a dolog, aztán szakitottam vele. Na mondjuk volt más ok is. -
#5142 Ilyesmiért nem ütök. Ami nem igaz, az nem izgat fel, szavakkal, viselkedéssl sokkal nagyobbat lehet vágni, használd ezt a fegyvert ! Minden esetben őrizd meg a nyugalmad, légy higgadt, fensőbbséges, lekezelő, mint egy öreg, régimódi tanár a hülyegyerekkel. Ha belevon a saját játékába, szóba állsz vele, netán megvered, akkor lesüllyedsz az ő szintjére, de ha nem tud megfogni, akkor nem tud veled mit kezdeni.
És fontos, hogy a "piszkos" munkát sose magad intézd, ha mégis szükség van rá ! -
#5141 Az az igazság, hogy egy barátját nem tudta rendesen lekoptatni, szóval benne is lehet hiba. Én már nem egyszer veszekedtem emiatt, vagyis inkább szót emeltem. De van olyan barátja, akivel már lassan 3 éve nincs együtt, és még az is próbálkozik.
És az a legszebb az egészben, hogy ez a srác, akivel most van a gond, meg is csalta, mikor még együtt voltak, most meg így meg úgy állítja, hogy szereti. Én ezt nem értem. -
#5140 Soxerencsét !