A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg ugye a 25. km eremet taposom, szoval disco nem eppen alkalmas hely nekem, aszem majd a legvaratlanabb helyen fog felbukkanni a nekem valo leanyzo.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
De Breki nem is azt mondta, hogy akar ilyen nõt, csak vágyik rá. És a vágyak ugye néha elérhetetlenek...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Hajráhajrá bulizni 😊
Lehet, hogy nekem is az kéne.
amugy en is szepen kimozdulgatok itthonrol, haverok, buli, fanta, aztan majdcsak tortenik valami.
Én is nem is olyan rég, még nagyon ki voltam borúlva, egy lány miatt, és most meg rám sem lehet ismerni. Megint szerelmes vagyok, és most jönnek elõ olyan dolgok, amik eddig bennem sem voltak. Olyan dolgok világosodnak meg, hogy kezdek rájönni arra, hogy nem is volt olyan igai már az a kapcsolat a régivel, egyszerûen, csak jó volt Vele lenni, de ma már nem tudnék elviselni mellette egy egész hétvégét. Szóval nem szabad feladni, hanem el kell járni szórakozni, flörtölni, ismerkedni...és nem keresni vkit, hanem hagyni, hogy az a vki találjon meg.
Engem most megtalált, és remélem nem is akar elmenni 😊)
picsaba, ennek orulnom kellene, csakhat azok a franya korulmenyek 😞
nagyon megvagyok kavarodva most... 😞 azt hiszem az lenne a legjobb, ha 1 fél évig szüneteltenék mindenféle komoly kapcsolatot...
nemtom mennyi ido lesz meg tudok csajozni, azert a hormonjaimmal kivancsi leszek mit kezdek, most meg a sex et se kivanom, pedig nem vagyok egy fatoku!
egyébként én is szakítottam megint a barátnömmel, de úgy tünik ez végleges, mert úgy váltunk el, hogy mosolygova meg stb... bár nem tétováztam sokat, jött a következö, most egy szöke angyallal vagyok együtt, már durván 1 hónapja. szal én elvok, bár lehetnék jobban is... na de, csak találok majd megint egy magamnak valót! 😊
egyvalamit nem fogok megegyszer elkovetni:sose fogom azt mutatni egy nonek, hogy o potolhatatlan szamomra, ezzel a tennyel, ha nem mennek jol a dolgok, nagyon konnyen viszaelhet, mint ahogy most is tapasztalom 😞
amugy nem értem,eddig kétszer szakitottunk,és miutan ujbol osszejottunk,sokkal jobban megertettuk egymast..
:-O http://www.ashes.hu O-:
pokoli nehez megallni, sajat boromon tapasztalom, de ez van, en nem fogom senkihez visszakonyorogni magam, es az elso telefonra se fogok ugrani, igy legalabb emelt fovel jarhatok es nem esik folt az onbecsulesemen.
en helyzetemet neheziti az hogy egy utcaba lakunk, kb 5 haz ra egymastol, regen jo baratok voltunk, aztan jott a szerelem 3 evig, most meg en mar nem tudnek baratkent ranezni, probalom kerulni, meg masfele is jarok haza.
aztan nem tudom mit fogok reagalni, ha egyszer megcsorrenti a telefonom.
szerintem pihentesd egy darabig, ha szeret kicsit pedalozig erted, ha nem akkor meg lehet mast, jobbat keresni.
de aze meg mindig tetszik,meg forditva is igyvan,csak kicsi ideig off, aztan majd utana on,hatha (biztos) jobb lesz
na ezt bogozzad ki
nalam annyi a valtozas, hogy megelegeltem a talalkozasokat is az ex -el, tenyleg nem valtozott semmi, nem lett jobb semmi, legalabbis nem ereztem hogy jobban hianyoztam volna neki, ugyhogy azt mondtam neki, hogy ne keressen tobbet semilyen formaban, en is ezt teszem.
ugyhogy most megint kicsit szarul vagyok, szerencsere mar nem koppantam olyan nagyot, mint amikor eloszor szakitottunk.probalom elbaszkuralni az idot, elfoglalni magam, stb.
a masik hogy sajna nem voltam eleg kitarto es csak talalkozgattam az ex-el, reszemrol azert mert hianyzott,meg szeretem, o felole meg azt erzem hogy csak szeretne megkonnyiteni sajat reszerol az elmult 3 evet.
megmondta hogy mar nem szerelmes ??? ,3 ev utan? ez azert elmulik, de hogy valaki ennyire bizonytalan legyen.ugyhogy megmakacsolom magam, belevetem magam az eccakaba, buliba, akarmibe csak felejtsek, mert 2 honapja vagyunk kulon annak remenyeben hogy o felole kialakul valami szorosabb kotodes felem, de eddig semmi. 😞 ,pedig el akartam venni felesegul.
ugyhogy mas ajtokon kell kopogtatnom, 25. evemet taposom, ugy terveztem hogy 30 korul hazasodom meg, remelem nem csuszom ki belole, mert a mostani egy igazan nagy csalodas volt szamomra.
Anno interneten ismertem meg, én az ország egyik csücskében, õ a másikban (~700km). Aztán ráadásul én is másfelé tanulni, õ is másfelé tanulni.
Valamivel több mint egy évig jártunk egymáshoz, MINDEN hétvégén. Egyet sem hagytunk ki. Hol ilyen messze, hol pesten találkoztunk stb. Aztán közelebb is költöztek (más okokból), már csak 300km. Továbbra is jártunk egymáshoz, minden héten 1-2-3 napot voltnk együtt (+minden lehetséges szabadnapot).
Mostmár 1 éve élünk együtt, közös döntés szerint itt a nyugati csücsökben, és nyáron lesz az esküvõnk 😉
Akarat kérdése... akarod õt igazán?
Velem is az utolsó írásom óta csak jó dolgok történtek,..azért nem írok 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"