18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#5139 Azért mert gyenge a barátnőd, neked nem kell annak lenni, te vagy a férfi ! Mondjuk egy nőről sokat elmond ki volt az előző barátja, mert ha egy ilyen looserrel összeállt egyszer...khmmm. Mindenhez két ember kell. -
#5138 Hát ja sajnos.
Na go back to work.
Majd a héten vmikor még írok, hogy tényleg feladta-e a dolgot.
Köszi a tippket.
Sir Quno Jedi: Utólagos engedelmeddel elküldtem Kedvesemnek emailbe amit írtál. -
#5137 nem elég rossz -
#5136 Én nekem is ez a hitvallásom. De ez csak értelmes embereknél jön be, van egy fajta akikre csakis az erőszak hat sajnos (vagy az sem). Na azokat az eseteket csakis tettlegességgel lehet megoldani (talán). Persze nem önkezűleg (fújjj), végülis civilizált emberek vagyunk ! :DDD -
#5135 Nem tudom, neked ha szemedbe mondják, hogy egy szajha a barátnőd, és Te tudod, hogy valótlan. Hát nem tudom, bennem elpattant az ütő, és megütöttem. De nem nyugodtam meg, megütöttem még1szer, és így tovább. Utána jobban éreztem magamat.
Persze az élet is "kegyes" volt hozzá, mert hazafelé "megtámadta" két cigánygyerek, hogy elvegyék a telefonját. Szóval az egy rossz este volt neki :) -
#5134 Csak az a baj, hogy ezzel, hogy barátnőm, aggódik érte, mert már tett olyan dolgokat, amikkel ártott magának, és nem tudná elviselni, ha miatta lenne vmi baja. Nagyon jól tudja érzelmileg zsarolni, és ha látja nap mint nap, akkor tudja "zsarolni" érzelmileg. Szóval bam egy kis "baj" a barátnőmben is, hogy ennyire aggódik más emberekért, és ezért képtelen olyan dolgokr,a hogy bántsa szándékosan.
A srác mindig bocsánatot kér utána. Bár most találkoztam barátnőmmel, és megint "beszélgettek", bár inkább a srác vitázott, de azt mondta most Kedvesemnek, hogy feladja, vége, befejezte. Kiváncsi vagyok tényleg ez lesz-e. -
#5133 a dolgokat, nem így kell megoldani tettlegességgel
majd, ha felnősz megérted
-
#5132 Akkor ezt üzenjük Csacsi bnőjének :) -
#5131 Aki az életedbe kéretlenül belemászik, azt rövid úton el kell intézni ! Nincs kegyelem, nincs szánalom !
Sok múlik azon hogyan viselkedik alapból az ember. Ha távolságtartó, hűvös, udvarias és kissé gőgös vagy az életedbe furakodni vágyó idegenekkel, azok is megérzik, hogy jobb lesz továbbálni, mert rossz idők jöhetnek. Udvariasnak kell lenni, de élesen elutasítónak és nem kell bratyizni velük. Nem kell megérteniőket, nem kellmegszánni őket és nemkell magadra venend a problémájukat. Szimplán nézz át rajtuk a legvérlázítóbb módon (és ezt őszintén kell csinálni, még a kutyák is értenek ebből). -
#5130 Köszi :) -
#5129 Semmi baj! Neked megbocsátok -
#5128 Tényleg. Bocs. -
#5127 @ #5107 -
#5126 " Állandóan hívogatja, odajön a házunkhoz, minden percben találkozni akar vele. -
#5125 hacsak nincs rendőr ismerősöd, unalmas estén szivesen kiosztanak azok is pár pofont hobbiból -
#5124 De nem ment Csacsi házához. A lányt zaklatja. Csak a lánnyal van Csacsi, tehát Őt is.
Amúgy a rendőrséget tényleg felesleges bevonni sztem. Úgysem tennének semmit :/ -
#5123 el lehet intézni könnyen hogy szeptemberig kórházban legyen a gyerek, csak legyen alibid :) -
#5122 Mondom nemhiszem hogy eléggé megijedt. Mindenkit meg lehet fenyiteni annyira tettlegességgel hogy aztán leszálljon a témáról. Kinek több, kinek kevesebb kell az eredmény eléréséhez. -
#5121 Itt nem erről van szó. Ha egy csóka odajön az én házamhoz és ENGEM zaklat, azt le kell rendezni ez az én dolgom ! Milyen alapon mer egyáltalán MEGSZÓLÍTANI, én neki vadidegen vagyok ?!!! HA rendőrt hívok, egy szót nem szólhat senki ! Az más kérdés, hogy a rendőrség szarik ránk, így ezt magadnak kell mindig intézned... -
#5120 hágy=hogy -
#5119 Szerintem írta, hogy tettlegesség is volt már... -
#5118 Szerintem van legalább 3-4 haverod, azokat hivd össze, és fenyitsd be de ugy hogy kap is. Végülis baja se nagyon lesz, csak ha nem hagyja abba, és le is száll rólatok, jo esetben. Nemhinném hágy eléggé megfenyegetted, valamiért nem ijedt meg, ugyhogy ha mást nem bizonyitsd neki az erődet (haverokkal) ugy hogy jol megagyaljátok. Hidd el mükszik a dolog. :D -
#5117 Csacsi írta, hogy a lány elég empatikus... szóval meg fogja sajnálni sztem. :/
De ez is kipróbálható. -
#5116 "- adj neki egy új telcsikártyát, aminek nem tudja a számát a kiscsávó, az övét meg tedd a sajátodba, akár másik telefonba és hord magadnál, legyél te aki válaszol (ördögi)"
Nem rossz!!!! Sőt! :)
Bár balhé lehet belőle, mert ugye egy koliban laknak, és nyilván össze-össze futnak itt-ott, és akkor számonkérheti a lányt... de ha a lány elég talpraesett és tényleg csak téged akar, akkor támogatom az ötletet :)))) -
WiLDoR #5115 akkor meg pszichológiai eset a csávó, ha ebből sem értett. akár fel lehet jelenteni zaklatásért is, bár ez asszem a rendőrséget érdekelné a legkevésbé, szóval szerintem az #5109-ben leirtak a megfelelőek, akár többször is...
vagy a másik lehetőség, hogy levegőnek nézitek, mintha nem is létezne. ha sms-ezik, kitörlitek, a számát blacklist-re tenni telóban (Symbian-os nokia-kra van ilyen progi, bár nemtom nektek milyen telótok van), akkor akár sms-ezhet, meg hivogathat titeket orrvérzésig, ha odamászik, akkor nem törödni vele, hanem kellemesen beszélgetve elsétálni mellette, vagy rámosolyogni és nyájasan megkérdezni, hogy: "mit óhajt fiatalember?" meg ilyenek. ha semminek nézik és nem foglalkoznak vele, elöbb-utóbb rá fog unni, mert ezekben az emberekben az is fűti a vágyat, hogy reagálnak a dolgaikra. ha ez nem lesz, bele fog unni.
bár ez szvsz. -
#5114 Menj le ha van kedved és kiderül. :) -
#5113 Nem feltétlen jelenti azt, hogy újra össze akar jönni veled. Én is jóban vagyok az exbaráttal, bár pihizni nem megyek vele sehova ez is tény. Meg az is, hogy nekem van barátom. Amúgy ki tudja, lehet, hogy nyaralni nyaralnék vele. De nem lenne semmi több. -
#5112 Hosszú idő, de kiderül, hogy mennyire szeret a bnőd... -
#5111 Hidd el, kapott rendesen, de nem érdekli. van egy két haverom itt a környéken, sőt a koleszban is....de nem érti meg.
Meg nehogy már egy kis suttyó miatt kelljen nekem még pénzt áldozni kártyra, meg egyebekre.
és azért beszéltem Vele, hogy elmagyarázzam neki a dolgokat, és Ő hozott fel ilyenket, na ekkor kapott. -
#5110 Egyáltalán, minek állsz szóba vadidegen pacákokkal ??? Nooormális ?!!! :DDD -
#5109 - vedd magadhoz a csajt (rossz ötlet)
- adj neki egy új telcsikártyát, aminek nem tudja a számát a kiscsávó, az övét meg tedd a sajátodba, akár másik telefonba és hord magadnál, legyél te aki válaszol (ördögi)
- vigyél magaddal digit-diktafont, rögzítsd amit a barátnődről mond és alkalomadtán, ha szorul a hurok, játszd le neki (örgödi)
- szólj a brahis haveroknak, hogy fa testápolóval "magyarázzák" el a csókának mi a helyzet (korrekt)
Miután a fickó nem pusztán a nőt zaklatja, hanem téged is és ugye nem őriztetk együtt disznót, így bármilyen eszköz megengedett (amit még túlél), mert ez már személyes ügy ! Hogy jön ahhoz egy vadidegen, hogy engem zaklasson, pláne egy kis kollegista suttyó, na ne már ! Figyelmeztetés után egy életre megkeserülné, ha nem kopna le, ez így korrekt... -
Lacika 79 #5108 Szerintetek jelent az valamit, hogy az ex-em lehívott Siófokra pihizni picit? Ő már lement hétfőn, és szólt, hogy menjek le holnap utána. -
#5107 Én egyenesen megmondom, hogy nem akarom folytatni ilyen, és olyan okokból kifolyólag. Már nem szeretem, és nem látom értelmét, hogy tovább együtt maradjunk.
Én is mesélek. Együtt vagyok a barátnőmmel már több mint 2 hónapja, de a volt pasiját nem bírjuk lerázni. Állandóan hívogatja, odajön a házunkhoz, minden percben találkozni akar vele. Találkoznak is, mert egy kollégiumban laknak, és én nem lehetek mindig a barátnőmmel.
Múltkor azzal próbálkozott, hogy elkezdte mondani, hogy már egy csomószor megcsalt Vele a barátnőm. De belebukott, mert mikor kérdeztem, hogy mikor, hol, akkor azt mondta, hogy akkor is, mikor a barátnőm hazament szüleihez, és Én nem mentem Vele, akkor Ő ment le Vele, és ott is ez történt.
Csak utána bebukta a dolgot, mert csak Ő tudta úgy, hogy én nem voltam akkor lent barátnőmnél, és végig együtt voltunk, émég Ő lent volt.
Szóval bebukta a dolgot, de nagyon idegesítő, hogy "lekurvázta" a barátnőmet, meg elhordja mindennek. Már mindennel próbálkoztam, hogy lekoptassam, de nem megy. Már tettlegesség is volt, de az sem hatott rá.
Mikor hívja, vagy sms-t/emailt ír neki, akkor még mindig az a megszólítás, hogy Szia Kicsim.
Szóval szerintetek mit kéne tennem, hogy befejezze. sajnos szeptemberig még egy koleszban kell lakniuk, utána elmegy a sárc pestről, de akkor is nagyon zavar, és az még elég hosszú idő.
Szóval ötleteket várok. -
#5106 "Hidd el, mindenkit le lehet rázni."
Nem is mondtam, hogy nem. Csak van akit elég nehéz...
Na megyek, dolog van.
De azért egy kérdés, hogy ne unatozzatok :)
Hogy ráztok le valakit? Milyen szöveggel, ha valaki csak úgy odamegy hozzátok, Ti meg nem akartok épp (vagy csak vele) ismerkedni. Vagy már meglévő kapcsolatból ha elegetek van, akkor a partnert. Stbstbstb. -
#5105 Hidd el, mindenkit le lehet rázni.
De tényleg jobb megegyezni előre, hogy miről is fog szólni a "kapcsolat" :)
-
#5104 Akkor is szomorú. De ha megbeszélték, hogy mit akarnak, és mindketten csak egy-két éjszakát, akkor nincs gáz. A bukta az, ha az egy-két éjszaka után az egyik fél rájön, hogy ő mégiscsak többet szeretne... És főleg fiatalabb lányoknál ez iszonyú tud lenni. Mármint ahogy rá tudnak akaszkodni a pasikra. Szóval ezzel tessék számolni. -
#5103 Vannak ilyen csókák, ők is emberek ! -
#5102 Az szomorú... -
#5101 Szentem őt nem zavarja. -
#5100 Vedd azt is figyelembe, hogy TE hogy fogsz utána tükörbe nézni...