A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Nem igazán értem miért kell ezt egy napra összesûríteni... Vagy miért kell mkinek ezen a napon kimutatni... Szép gesztus ha valakinek adsz vmit annak jeléül, hogy szereted. De ezt ne csak évente egyszer, és kötelezõen tegye az ember

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Pestol sajna en messze lakom 😞
nekem a The Lake jon be.
Amúgy tudod, hogy az Indexen van Mike Oldfield-os topic és vannak találkozók pesten?
Õk még aztis tudják a hátsó énekesnõnek milyen egyébb lemezei vannak P
Amúgy az én kedvencem a Man In The Mirror
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
MIKE.OLDFIELD.Tubular.Bells.II.Premiere.Live.Performance.Edinburgh
Mike.Oldfield.Tubular.Bells.III.Live.from.London
szerintem ua.
Mike Oldfield a kedvencem, van is harom koncertem tole.
Discovery albuma a legjobb imho.
Blink 182, The Rasmus, SUM 41, Feeder, Blindside, Papa Roach, etc... 😊
haver rokonságában van 1 diszkó, amit kiszoktunk venni, és ott úgy 30-an, 40-en szoktunk rockbulit tartani! nagy kira szokott lenni! én ide szerted járni... 😊
Csacsit meg láttuk a Shrek-ben P
Tényleg boldog volt..........:-)
elmulik ez, most a nap is kisutott itt!
csak aztán nehogy túlságosan megszeresd a facér életet 😊))
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
telot azert nem kapcsolom ki, mert akkor mi lesz masokkal?
remelem hamarosan jon nekem is valaki, bufelejto is jo lenne, kicsit akkor ha mar itt a lehetoseg, kihasznalom a facer eletet, kicsit elek, aztan johet az uj kapcsolat, frissen, tele energiaval.
Asszem, megérte az a 4 hónap szenvedés, hogy most minden rendben van körülöttem.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amúgy én is voltam így, hogy ki kellett kapcsolnom a telót, hogy ne küldjek smst vkinek 😊)) ...én sem tudtam másképp megállni... :/
"azt mondtam neki, hogy ne keressen tobbet semilyen formaban, en is ezt teszem."
Hát nem tudom, de ha ez tényleg igaz, akkor tényleg jobb ha nem keresed, hiszen Te kérted, hogy szakítsatok meg minden kapcsolatot. Ezek után elég hülyén venné ki magát, ha "fel vennéd vele a kapcsolatot" akár egy sms formájában is. Ha nem küldesz neki, azzal, rosszul nem járhatsz, hiszen, ha szeret még, akkor úgyis zavarni fogja, hogy nem gondoltál rá, és talán lépni fog, vagy ha nem szeret, akkor fel sem fog neki tûnni, vagy ha igen, akkor örülni fog, hogy már nem szenvedsz.
De ha küldesz, abból jó nem nagyon sülhet ki. Szerintem kitartás. Én ilyenkor mindig azt csináltam, hogy kikapcsolatm a telefonomat, és betettem egy régi kártyásat, amit mindenki ismert, de pénz nem volt rajta, így biztos nem küldtem sms-t. De ezt már csak végszükség esetén kell megtenni. Hidd el, egy idõ után képes leszel magadtól is megálni.
ha kuldok akkor meg azt hiszi mennyire szenvedek nelkule es onbizalmat adok neki es talan megjobban megkemenyedik felem, de valszeg vagy csak valami kozomboset kuldok vagy semmit, az eszem ezt diktalja, eddig mindig a szivemre hallgattam, de jol rafaztam, ugyhogy most az eszemre fogok.
szombaton megyunk megint bulizni, most mashova, de remelem nem olyan lesz a felhozatal mint multkor, ezekbol a disco-plaza cicakbol nem kerek.
Bár igaz, hogy én még csak 22 vagyok, de mégis egy diszkóban ismertem meg a mostani páromat, az már más kérdés, hogy õ sem nagyon szereti az ilyen helyeket, mint ahogy én sem, de muszály menni vhova szombat este, és ha sok haver oda megy, akkor én is elmegyek. Szóval diszkóban, nem csak "diszkócicák" vannak, hanem vannak értelmes lányok is, akik csak azért mennek le, mert nem tudnak máshova menni. De szerintem ezeket a lányokat messzirõl ki lehet szúrni. Szóval nem feladni.
De ugyanúgy lehet billiárdszalonban, pubokban, kávézókban is ismerkedni.
Szóval hajrá. 😊
Life is yours choose quality.
irto szar volt az elmult 3 honap, de mar van valami uj, es nem sajnalom inkabb elobb deruljon ki mint hazassag utan.
Life is yours choose quality.
nálunk tök jó zene szokott menni
pl TNT, Piramis,Neoton stb
Nem svábbálra gondoltam.
Bocsi svábok P
és nem fõiskolai bálra gondoltam
népitáncos
iskola alapítványi pl