18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#5259 "Szivem, töltöttem pénzt a kártyádra, ahogy kérted . Egyébként a t-teszt mit mutatott ?" Nem megy ez nekem ...
De majd kitalálok valamit, és megkérdezem . -
#5258 #5230?
mostakkor -
#5257 Nem. Kérdezd meg és kész. Ez a legegyenesebb, legtisztább és legbiztosabb. Hiányzik a további idegesség? -
Lacika 79 #5256 Easy, boy! Just relax! -
#5255 Tudod azt nem értem, hogy ha tényleg nála merült fel a gyanú, és nem másé, akkor miért pont ez lenne az első dolog, amit láthatóan eltitkol előlem ? Az meg eléggé megrémít, hogy esetleg nem az első eset, korábban is volt ilyen, és akkor se mondta el . :/
Az pedig mégjobban megrémít, hogy régebben már volt erről szó, mivel a bátyja, azaz annak felesége okt-nov környékére várja a babát, hogy milyen tök jó dolog lenne, ha sajátunk lenne, nem kéne (majd) mindig kölcsönkérni, és emiatt nem szedné ... áh, hülyeség, de gondolom értitek ... Gyógyszer után nem akarok kutakodni a cuccai közt, mert ha egy zsebkendő 1 centivel arrébb van, azt is észreveszi, így nekem is magyarázkodnom kéne .
Lényeg a lényeg, ha lesz rá alkalom, ma este vagy holnap megpróbálom rávezetni valahogy, és ha látom, hogy nem igazán érti, akkor még várok, ha pedig érezhetően kerüli a témát, akkor erőszakosabb leszek . -
#5254 Durvább dolog. De ugyanaz a kategória. -
#5253 Miért más kategória? Nem tudsz róla, hogy mi van. Erről beszélünk. Ha ezt eltitkolja, hogy felmerült benne, hogy terhes lehet, akkor ha tényleg az, azt is eltitkolhatja... -
#5252 Ööö... hát ezt nemtom... azért kimaradnia nem kéne. Bár ilyen volt nekem is. Csak akkor nem szedtem semmit és barátom se volt. Szóval egyérteműen nem lehettem terhes. :)
Én még mindig azt mondom, hogy kérdezz rá. És mondd meg neki, hogy legközelebb, ha nem akarja megmondani dobja a szomszéd kukájába, ahol még véletlenül sem találod meg :) -
#5251 Te lehet hogy így gondolod. Hogy ő hogy gondolja azt csak a jóIstenke tudja... -
#5250 AZ egy másik kategória ! -
#5249 Na ja, a doki szerint is a pirula miatt maradt el 1 hónap csak úgy ...
De engem ez nemigazán nyugtat meg, gondolom érthető . -
Lacika 79 #5248 Bezony, ilyesmi nálunk is előfordult anno. -
#5247 Annyi azért talán nincs :))
De nekem a fogalmazásgátló ellenére is (ami pedig elvileg szabályozza) késett már másfél hetet. Szóval kettő. De akkor már lehet, hogy ideges lennék :) -
#5246 1 hónap ? -
#5245 Na igen, az is egy lehetőség, amíg csak építi a jövőjét, és nem éli azt, így nincs meg a körülmény egy (de nehéz kimondani vávává) kölökre, viszont világ életemben elleneztem az ilyesmit, gondolom én se örültem volna, ha pár hetesen széttúrnak egy kanállal . Broáf ... Joga van élni, ha már összejött . -
#5244 Én nem rohangálok tesztért, ha pár napot késik. Az tényleg sokmindentől lehet. Hogy tesztért menjek, ahhoz azért jóval többet kéne késnie... -
#5243 Na igen, nem az első eset lenne, és nem is csak pár nap, bár akkor nem volt teszt . Vagy csak nem tudtam róla ? -
#5242 Igen, örülni kéne neki, de az első és a második reakcióm nem az öröm lenne, mivel még úgy 5-7 évig nincs ilyesmi betervezve, ezt már régebben megbeszéltem vele . -
#5241 Bárki válaszolhat, nincs megkötés :)
És ha nem tudod, akkor nem fogod kidobni... itt most elvekről beszélek. Énszerintem úgykorrekt, ha egy nő ilyeneket elmond a barátjának/vőlegényének/férjének/társának... -
szando #5240 tudom hogy nem tolem kerdezted, de ha ezt megcsinalja akkor a masik semmit nem jelent neki... aki ekkorat tud sumakolni azt szo nelkul ki kell dobni -
#5239 És ha elveteti a tudtod nélkül? -
szando #5238 Tuvok: nyugi, lehet kesik neki a meleg miatt par napot es erre beparazott... velem mar fordult elo ilyesmi...
en meg 3szorosan vagyok LSL helyzeteben... 26 nap tavollet :'( -
#5237 Persze jobban örülök ha korrektül megosztja velem a gondjait és titkait, mert csak azzal a problémával tudok mit kezdeni és számolni vele, amiről tudok ! De ez nem mindig könnyű egy nőnek. -
#5236 Nos ahogy mondod, lehet vaklárma, lehet nem is rólavan szó, egy nő mindg nő marad, vannak női dolgai és titkai. Amíg maga sem tisztázta magában a dolgot, addig igen is megtarthatja magának a titkát. Nem örülnék ha eltitkolná, de megérteném. Mikor úgy érzi ez már rám is tartozik és képes szembenézni a dologgal, akkor megpróbálom mindenben támogatni. ADDIG azonban igazi úriember módjára nem látok és nem hallok nem nekem szánt dolgokat. -
#5235 Igen. De egy gyerek azért elég komoly dolog ahhoz, hogy elmondja vki a társának. Sztem persze. És főleg, az ilyen helyzeteket is el lehet kerülni, hogy ha a barát véletlen megtalálja, akkor ne idegeskedje magát halálra... :)
Sztem ez úgy fair.
Persze... ha vaklárma volt, akkor mondjuk igazat adok neked, mert minek megrémíteni a partnert, de akkor legalább dugja el jól :)))) -
#5234 Hogy ezt nemillik szóba hozni. Ha nem akarja velünk tudatni (a nem is tudjuk mit), akkor joga van hozzá. A legerősebb kapcsoltaban is van szűk magánszféra és jog a titkokhoz. -
#5233 ? Nem értem mire írtad... -
#5232 Nem szabad felelősségre vonni olyasmiért, amit elvileg nem is tudhatnánk. Diszkréció is van a világon ! -
#5231 Miért ? ÉN örülnék ! Ha igazán szereted, akkor ez csak még erősebbé kel hogy tegye a köteléket, ha nem, akkor nagy gáz van...akkor tényleg csak "barátnő" volt... -
#5230 Most már fölösleges aggodalmaskodni. Ha megvan már úgyis mindegy! ...bocs.
Szóval ne tedd. Sztem. Kérdezd meg. De ne türelmetlenül, idegesen, modortalanul ráöntve az egészet, hogy ezt találtad és márpedig magyarázza meg, és miért nem mondta, ha van valami, vagy ha csak gondolta is, hogy van valami és egyáltalán. Próbáld meg nyugodtan. (vagy próbálj meg nyugodtnak látszani :))
Keress olyan helyzetet és időt, amikor _mindketten_ (!!) nyugodtak vagytok és ráértek megbeszélni. Tehát pl. ne reggel, amikor mki munkába vagy akárhová rohan.
...de még véletlenül se kufirc után!! :)) -
#5229 A barátnő nevű élőlény után jön a feleség nevű állat! -
#5228 AGGODALMASKODNI !! -
#5227 Nézd, az ilyen szöveget nem veszem be, de mi van, ha igaz ? És mi van, ha neki kell . Vá, nemtom hogy hozzam szóba !
Oh my ... -
Lacika 79 #5226 Kérdés, hogy aggodalmaskodnod kell-e, vagy pedig örülni. Vagy rosszul látom a dolgokat? :P -
#5225 -
#5224 aszmi? -
#5223 "Biztos a barátnőjéjé hogy ne találják meg nála, azért van a barátnődnél" :DDDD
amugy jaja -
#5222 Ha találtam egy t-tesztet asszony cuccai közt, akkor elkezdhetek aggodalmaskodni ? -
#5221 nálam kaotikus a helyzet a barátnők terén... /már megint/ -
#5220 Az is, meg most nem is lett volna rá keret. Két het voltam ausztriában