18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Breki33
    voltál te már az a pasi

gondold át akkor mit éreztél
  • Lacika 79
    mondjuk ilyesmi már régen nem érdekel. én is csak 1 pasi vagyok a sok közül, mint ahogy ő is 1 csaj a sok közül.
    ha valami szarság van, nézek mást legfeljebb. tudom, hüly mentalitás, de ez van :/
  • franc0
    pont ezt akartam írni, megelőztél pár perccel

Laci, ha ezt a csajt nem csak kúrogatni akarod akkor walk away... szvsz
  • Axl Rose
    Tételezzük fel, hogy most dobja a pasit és utána Veled lesz.

Utána mi lesz ? Könnyen lehet, hogy pár hét/hónap/év után Te leszel az a Pasi. Aki lesz, de majd gondolkodik rajta, hogy dobjon-e, mert bejött egy új a képbe.

Nem képes előbb lezárni 1 dolgot és után másfelé nézni ?

Csak akkor szakít ha, ott van egy másik (jelen esetben Te) a képben ?
  • Lacika 79
    nyah, akkor beszélek majd vele
  • krisztike
    ebben is van valami
  • krisztike
    közösnevező ... az jó lesz
  • ZsirosKenyer
    Menj a csajhoz!
    Hidd el, sokkal jobban fogod bánni ha most hátatfordítasz neki, és hagyod elveszni a tömegben.
    Gondolom ismered a mondást: "Az idõ múltával egyre kevésbé bánjuk, amit megtettünk, de amit nem tettünk meg, arra soha nincs vígasz."

És ez még akkor is igaz ha megtettük, de rosszul sült el..
  • Lacika 79
    hmm, lehet. állitólag már régóta nem az igazi a dolog
  • Lacika 79
    de én nem vagyok az a tönkretevős fajta. inkább a csendesen vigyorgó, és közben információt gyűjtő emberke vagyok, aki csak akkor lép ki a szinfalak mögül, ha ismerősök között van, de akkor igyexik a középpontban lenni. Szal olyan fura gátlásosan nagyképű, vagy tudja a fene mi vagyok :P
  • Lacika 79
    na beverni biztosan nem tudja azé' ;)
    most is irt a leányzó, hogy látni akar. ehh
    Pasit meg fel akarta hivni, hogy szakitson vele. Na mondom ez nem pálya nekem. Szal az eszem azt mondja, hogy hátra arc, a szivem meg, hogy menjek a csajhoz.
  • BEAST #17178
    ej az ilyen táv dolgok amúgy sem a legjobbak , szal valszeg nem volt annyira oda a srácért vagy már túl régen látták egymást ... de ha téged választ gond nem lehet ^.^
  • krisztike
    Szia!
    Mondd meg a csajnak ,hogy amíg nem tisztázza le az ügyet a hapsival addig te nem rondítasz más kertjébe . Ha ezt nem tudja megérteni akkor csak addig kellennél neki - sok az esélyed rá -,amíg a pasi haza nem jön ...ha ló nics szamár is jó effektusra pedig nincs szükséged és arra sem ,hogyha hazajön a pali a csaj másként adja elő a dolgot neki és véletlenül bevereti vagy beveri a pofidat ...
    Tiszta kapcsolatba mássz be szerintem .
  • ZsirosKenyer
    Jaj ne csináld.

Ha ilyen könnyen lemond a srácról akkor valószínűleg nem is jelentett neki olyan sokat. Ne érezd magadat emiatt szarul, téged választott, ez van. Nem egy házasságot teszel tönkre, "csak" egy sima -talán laza- kapcsolatot. Ha tényleg úgy gondolja hogy veled jobb lenne mint a jelenlegi sráccal, akkor hagyja ott, szakítson vele. Utána meg tied a pálya...
  • Lacika 79
    Ehh, szarság van gyerekek. Múlthéten találkoztam 1 leányzóval, akit én ugyan már ismerek régóta, de ő eddig csak látásból ismert. Nah, picit beszélgettünk, és tök jól megértjük egymást. Viszont barátja van neki. Bár most külföldön van, és nem is nagyon vannak jól, de akkor is. Szal picit túlságosan megkedvelt a dárga, én szintén, de igy nem akarom csinálni, hogy ott a fickó. Egyfolytában hivogat, hogy legyek vele, elküldi a pasit, stb.
    Abszolút ötletem sincs, hogy mit cisnáljak. Már ott elcsesztem, hogy egyáltalán engedtem a csábitásnak annak ellenére, hogy tudtam, pasija van. Szal kellenék neki, de én igy picit szégyelem magam, hogy úgymond a fickó háta mögött behúzom a csaját :(
    Van ötletetek?
  • Lacika 79
    Naon heles. A gépemberek ritkaságnak számitanak, nehogymá' elpatkoltasd magad :)
  • BEAST #17173
    helyes
  • Sir Quno Jedi
    Ennyi pozitív hzsztől a végén még nem leszek öngyi! :D
  • laca103
  • Lacika 79
  • BEAST #17169
  • Axl Rose
    Sziasztok !

Jelentem élek, és most jöttem haza egy hét nyaralás után Hévízről és igen, azzal a bizonyos élőlénnyel nyaraltam ! Felejthetetlen élmény volt.

Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon jó volt és kívánok mindenkinek hasonló élményeket!

Üdvözlet minden kedves "barátnő nevű élőlény" fórumlakónak !
  • Lacika 79
    köszi szépen :)
  • Breki33
    Lacika79 -nek

Boldog Szülinapot !!

• GTheo
    Tanulok :S
    De nem egyetemen:D
  • sz4bolcs
    n is pécsi vagyok, mivel foglalkozol?
  • Sati84
    Én is azt mondom, hogy nem igazán mérvadó az, hogy neki ki mit küld... Ráadásul nyomozni a másik után elég szemét dolog!
  • bakaiadam
    most ezen mi a francot kell parázni?nem mondta el neked,mert nem tartotta fontosnak és valószinüleg nem is az!amíg nem csaászkál másik pasikkal édeskettesben addig ne tudjon érdekelni hogy milyen marhaságokta küldenek neki.jól van,hozzá kell tenni hogy nem vagyok 1 don juan,de biztos vagyok,hogy ezt a helyzetet így kell rendezni.
  • Match
    nekem nem is kell :)

van egy csaj akire kicsit haragszom és tudom a jelszóemlékeztetőjére a választ (freemail), de még nem volt pofám megváltoztatni a jelszavát :D
  • ZsirosKenyer
    "Pl keylogger, email jelszó megnéz, aztán ott van hogy kitől kapta...nade ez már nagyon geci dolog."

és nem is fogod kibírni hogy ne használd :P

(majd meglátod)
  • Match
    amint írta, csilla nem tud semmit állítólag a dologról, tehát tőle fölösleges megkérdezni (és ahogy elnézem már meg lett kérdezve).
    Az all4love-on pedig nem feltétlenül regisztrálni...

Innentől csak nagyon szemét módszereket tudok...
    Pl keylogger, email jelszó megnéz, aztán ott van hogy kitől kapta...nade ez már nagyon geci dolog.
  • ZsirosKenyer
    uh
  • Axl Rose
    Ja, "jobb h most szakított mint ha pl egy hónap múlva"

vagy 2, 5, 10 stb... év múlva 2 gyerek után...

Tedd össze a 2 kezed, hogy így történt, köszönd meg neki és vesd bele Magad az életbe

na jó, megköszönni nem kell
  • Extraboy
    Picit lentebb ottvan, hogy "send a postcard to Tomsi" ergo Tomsi neven van benn a rendszerben. Regelj es kuldj neki "tevesen" valamit, majd amikor ertetlenkedik akkor onnantol vhogy beszelgess vele v hasonlo, lenyeg az, hogy vagy kideritsd a nevet, vagy egy kepet kerj / kapj rola, igy nagy valoszinuseggel megtudod ki o. Ha nem akkor valoszinu csak Csillanal tudsz rakerdezni.
  • laca103
    szerintem az a legtisztább ha megkérdezed a Csillát...

De szóljon valaki ha tud jobbat!
  • laca103
    Ilyet s eláttam még
  • Balli
    Netem tegnapi előzményébe ezt találtam:

Tegnap nem voltam itthon. Persze a páromnak /Csilla/ fogalma sincs hogy mi ez, sőt nem is látott/nyitott meg ilyet tegnap. Valaki tud erre értelmes magyarázatot adni?, ki lehet nyomozni hogy ki ez a Tomsi? Tellyes gallyon vagyokall4love
  • franc0
    jah és mivel még ilyen fiatal vagy, talán ez segít:

határozottan !!!
  • GTheo
    hTx =]
    Mondjuk nem oan nagy problem cask először nem tettem magam túl rajta...
    Remélem Fran(c)kón megoldódik :D
  • franc0
    őszintén kívánom neked hogy ennél komplikáltabb helyzetbe ne kerülj.