18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#17233 node uccse fog beszámolni mindenről :) -
Ricco87 #17232 habiszti baráti sex...hát mondom amig mással nem addig nem zavar... -
Ricco87 #17231 hát jah sok volt a jobol...
még egy ideig biztos buval baszott leszek de hát ez van ezt kell szeretni...
jah slusszpoén azér izélni még izélgassunk...nők...no comment -
#17230 mit kamáltál?
amúgy annyira ne rágódj a dolgon, jön majd a kövi. ebben a korban a 2 év is már sok volt tán -
Ricco87 #17229 de mer szerettem...vagyis még szeretem....hát jah nem gyengén adta le a küllemét h finoman fogalmazzak...hát de nem kellett volna hazudnom:S:S
de a kis trükkös persze mielött bemondta az ,,áment" szépen letörölt minden képet videót magárol...hát nem egy dög?:D -
#17228 nagyon sajnálom, rettentő csinos lány
vagy ne sajnáljam? :| -
Ricco87 #17227 na egy 2éves kapcsolatomnak lőttek...szal nincs barátnő nevű élőlényem...jó hülyék a nők -
Lacika 79 #17226 -
Axl Rose #17225 Hát persze... -
#17224 amíg nem volt szex addig nincs 100%-ig barátság mert valamelyik fél mindig többet akar. -
Hajnalcat #17223 Persze, hogy létezik! :) -
#17222 Tapasztalat? :D -
Lacika 79 #17221 barátilag szeretkezni az jó dolog :) -
#17220 ha röviden akarom megfogalmazni: van aki szerint igen, van aki szerint nem.
szerintem nem. -
#17219 nem erre gondoltam
volt 2 olyan félmondatod, amit én is így gondolok.
és az neki nem jó :) -
#17218 Szerintetek létezik férfi és nő között barátság ? -
#17217 Mármeg miért? Írtam bármi olyat, ami egy értelmes nőt sértene szerinted?! -
Lacika 79 #17216 ideje lecserélnie akkor ;) -
#17215 tetszett ez a hsz.
nőmnek nem fog :) -
#17214 De a visszajelzések sem olyanok, hanem mondjuk úgy, pozitívak, tehát kínosnak nem kínos, esetleg azért lehet az, mert van barátja. -
#17213 De most őszintén! Ha te (már) nem a barátot látod benne, akkor mindig is kínos és kellemetlen lesz ez a kapcsolat számodra. Meg kell próbálni eléállni az igazsággal, ha neki úgy nem megy, még mindig mondhatod, hogy te NEM csupán a barátja szeretnél lenni és neked meg így nem fog menni, aztán lelépsz. Kevésbé fog fájni, mintha mindig te fogod tartani a gyertyát (én csináltam egypárszor). Elveszted mindkét esetben, ha maradsz, ha mész, de ha maradsz akkor rengeteg felesleges energiát és érzelmet ölsz bele egy feneketlen kútba és csak kikékszíted magadat. Ha meg bejön, akkor hallelujja (nem valószínű, ugye?!)! :DDD
Persze nehéz elszakadni attól aki iránt érzel valamit, így sokan választják inkább a másod/harmadhegedűs szerepét, akár egy életre és hazudnak inkább maguknak és annak is akit szeretnek. -
#17212 -
#17211 Ugyanmá! Rakd meg, aztán ráérsz elmélkedni! :D -
#17210 Nem túl biztató :(
Elmélkedni fogok rajta, köszi! -
#17209 van barátja
ha miattad otthagyná a srácot, akkor abszolút nincs garancia arra, hogy téged nem fog azonnal otthagyni ha talál egy jobbat
nem tudod, van-e köztetek szerelem
ha már nagyon jó barátságban vagytok, sőt, korábban tisztáztátok hogy csak barátság, akkor felejtős.
egy idő után nem fog tudni különbséget tenni aközött hogy a barátot vagy a pasit szereti.
ha pedig felmerül a szakítás, egyikőtök sem fogja tudni hogy mint pasit, vagy mint barátot nem akar elveszíteni
távkapcsolat
az én meglátásom szerint eleve halálra van ítélve.
hogy miért, azt most nem fejtem ki, ahhoz túl fáradt vagyok és tán nem lenne rövid.
tudom hogy ez egy netes fórum és névtelenül adok tanácsot, de szerintem érdemes megfontolnod amiket írtam.
a fentiek egy része rám is vonatkozik, ebben a pillanatban is épp azon gondolkodom szakítsak-e a barátnőmmel.
az összes többi pedig igen közeli ismerőseimre igaz.
kapásból 3 érvet mondtam a kapcsolat ellen.
de egyrészt kívülálló vagyok, másrészt, vannak csodák :)
neked kell döntened -
#17208 Sziasztok!
Egy számomra eddig idegen helyzetbe kerültem. Van egy lány, akivel nagyon jóban vagyok, talán bele is szerettem. Ő is érez irántam valamit, ennyit körülbelül kivettem. Csak ez a valami nem biztos, hogy barátság. Rákérdezni nem kérdeztem, mert még nem hiszem, hogy ideje lenne azonnal minden kertelés nélkül megkérdezni. Na de nem ez itt az ismeretlen helyzet, hanem az, hogy a lánynak van jelenleg is barátja. Szóval nem tudom mit kezdjek magammal, először is, még nem tudom, hogy tényleg szerelmes vagyok-e, másrészt pedig, foglalt a lány. Sajnos, ha végülis mi ketten jövünk össze, akkor ez távkapcsolat lesz. Ez pedig megint felvet dolgokat.
Ötlete van valakinek? -
#17207 -
#17206 hát ha hosszú lett volna akkor gondolom többet agyaltam volna rajta mint 6 perc... ^^ -
#17205 könnyen veszed :D -
#17204 lmao, ezzel akarsz bevagodni a csajoknal? -
#17203 engem pár napja megint meguntak vagynemtom mert megint kidobtak se semmi baj megszoktam :D majd lesz vki a közel jövőben akivel jól meg leszünk! ^^ -
ZsirosKenyer #17202 -
#17198 Ahogy elkepzellek ezekre neked szugseged is van... mert nem hinnem, hogy magadtol meg tudnal szerezni egy not, ha ilyeneket kell olvassal. -
#17197 Egyetertek... nyomorek, b**i spammer. -
Lacika 79 #17196 húzzál már a halál faszára
midnen topicot tele kell szemetelned a hülyeségeddel? -
#17194 ebben szinte biztos voltam -
#17193 Ebben is van valami de ennyi erővel ki se mehetnénk az utcára mert lehet ,hogy mi leszünk azok ,akiket kirabolnak és leszúrnak vagy ,minket fog elütni 1 drogos ,aki épp felhajtott a járdára ...a kockázat benne van mindenben . -
Lacika 79 #17192 sodródok az árral :)
ha összejön esetleg, akkor jó. ha nem, akkor meg IJ :) -
Axl Rose #17191 Hát akkor, hajrá mindent bele. Vedd fel a kesztyűt a másik pali ellen...
Ha meg koppansz, akkor ne vedd a szívedre.
Szerintem ilyen leányzó mellett nem lehet komoly célt kitűzni (még).
Legfeljebb egy laza kapcsolatot...
-
Lacika 79 #17190 vágom a dolgot, mester :)
azért is mondtam, hogy nem vagyok az a tönkretevős fajta