A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ja... Valamifajta kompromisszumon dolgozom... Meglátjuk mi lesz belõle. A stílus már finomodott.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

EZ A FASZ MEG MIT REKLÁMOZ ITT BASSZA MEG !!!! 😊)))))

Csók a forumozóknak

TAPLÓ HA VISSZAENGEDNEK AKKOR MAJD VÁLASZOLJ 😊))))

muhahahahah WWW.Xvideo.atw.hu
Én yol vagyok köszönöm. Úgy néz ki, megtaláltam az oldalbordám... majd meglátjuk, hosszútávon mit alkotunk együtt.

bens
érdekesen... : )

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

krisztike
de hüle vagy <#vigyor1><#kacsint><#hehe>

Yeltzin
taposd, amíg bírod és jó asszony lesz 😉

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

krisztike
Ne add fel ...! 😄 Ez még nem kritikus eset ...😊

Nem, de van pár jópofa pólóm. "Magyar vagyok, nem turista", etc. -na meg egy ilyen is- A kedvencem az "Only god can judge me - by Mark Morrison"

Barátnõ terén hogy állsz/álltok? A legújabb projectemmel éppen öljük egymást. Mert neki az a jó, ha éreztetik vele hogy keveset ér, nem kell, stb. Persze érzi hogy nem így kellene mûködnie -ezért balhézik- de ha kedves vagyok vele, mindjárt megnyugszik és eltávolodunk... Egyre kevesebb fantáziát látok a dologban.

Nofene, szoktál rendelni a jó öreg tomcattõl? 😊)

Csak örültem, hogy Arch-al történt valami jó... Ilyen pólóm nekem is van...

krisztike
ezt mibõl gondolod ?
mármint azt ,hogy turisták és azt ,hogy csak ott vannak ...? 😊

Magyar vagyok, nem turista...

Csak nem történt valami?<#wink>

<#wave><#hehe>
mesélj
Arch
Dominikan van egy-ket jo pasi... bar sztem mind turista ;p 😄

nálam is. egyedül nem érhet semmi baj 😄
Nálam is...
Még <#nevetes1>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

minden ok.

hahó!
mi a helyzet veletek?
ez mi a picsának ide? máshor reklámozz!
Barátnõ helyett nyálazzátok itt a képeket, videókat :-)
Vagy barátnõ jelenlétte hiányában... :-)

Meg megölhetnek, de megtörni SOHA!!! Nézz be az oldalamra:letottes.atw.hu

Arch
A te történetedre nem tudok mit mondani, mert okosakat, lehetne, amiket ésszel gondol az ember, és amik elvben mûködnek, de tudom, milyen a helyzet belülrõl, érzelmileg... javasolni sem javaslok semmit, mert h mit "kéne" tenned, azt tudod te is jól. Kitartás...

Arch
Na ez pl. sokszor nem megy nekem sem 😞((

Arch
A Tiédre válaszolok, de igazából ez is mkinek szól aki ilyesmi írt, h azért nemtom milyen nõkkel találkoztatok eddig, de sztem más bolygón éltek, mint én 😄

Arch
Ilyen nõ azért nemsok van. ÉS sosem értettem - most az én oldalamról nézve a dolgokat, tehát pasikról beszélek - hogy egy filmszínészen vagy egy olyan pasin akit ott lentebb leírt vki, izmos, vicces, nem beképzelt, stbstb azokon mit lehet szeretni? Mer oké, h van, meg jól néz ki meg mittudomén, de h otthonra nem kéne az biztos. Egyrészt nincs mit szeretni rajta, másrészt annak is tuti h ezer hibája van. Akkor meg?

Arch
Ez nem attól függ, h nõbõl van -e vki, hanem a felfogástól.

Igaz, hogy sok kevésbé tehetõs pasinak van csaja, de itt most ugye a 90-60-90, álomarcú, feszesseggû, hegyescsöcsû miss amerikákról beszélünk. Mert hát, aki ezen fizikai kritériumoknak nem felel meg az igazából nem is nõbõl van - illetve lehet, hogy az is nõbõl van, de még nem nyert bizonyítást, mert ilyenekkel nem érintkeznek, nem beszélnek... sõt általában láthatatlanok számukra.

Arch
Hát nézzétek.. ha ilyenek a nõk, akkor miért kellenek? 😛PP
Azért ezen el lehet gondolkozni.
Meg azon is, h nem lehet, h csak Ti pasi nem találjátok az egyensúlyt egy kapcsolatban? Hm? 😊 Dehát persze nálatok pasiknál minden egyszerû... hát hogyne. Meg ne haljak a röhögéstõl 😊))

Arch
Hát ez nem nyert 😄DD

Különben azért ha körülnézel sok szegény, vagy "viszonylag szegény" nõnek/pasinak is van párja... és nem mindre mondható ám el, h rondák, sõt... tehát akkor? 😊

Arch
Nem mondom, h ez általánosságban nem igaz... mert van benne vmi. De ha belegondolsz, h egy pasinak mi kell, kb erre jutsz, csak nem f*rokkal... ;P 😊

Arch
92 új üzenet... pf 😊)

Te tudod... mindenesetre ez a fajta végletesség nem visz messzire. Szerintem...

Nekem sosem elég a lecke, elérem a céljaimat ha belehalok akkor is.
Szarügy mi?

ZsirosKenyer @ work

Ugy látszik, Valaki úgy gondolta, nem volt elég a lecke?
Talán jogosan?

csak az a szar hogy már egyszer rájöttem.
1 éve, ugyanott, Vele.

ZsirosKenyer @ work

"Aki nem hajlik az törik"

Hasonló helyzetben voltam már én is... épp ezért megértem, amit írsz és nem nevetlek ki.
De annak sem látom értelmét - a többiekkel ellentétben - hogy megmondjam a frankót. Majd rájössz te. Egyedül.

Nem könnyû... nem könnyû.
Ha csak a saját esete(i)mre visszaemlékszem: hát igen... a sorsnak van humorérzéke.

nem kicsit lettem szentimentális, hanem nagyon 😞
Sajnos Õ tényleg megváltoztatott, mint már írtam kicsit mindig is tartással voltam a nõk felé, és tényleg leszartam az ilyen típusúakat. Egyszerûen vagy elkerültem õket, vagy ha észrevettem hogy játszani próbálnak velem jól kicsesztem velük.
De ezúttal már nem megy. A leginkább elkeserítõ az az, hogy 1 év alatt sikerült végre összeszednem magam, és most újra visszaestem a legmélyebb pontra. Ide is csak azért posztolok, hogy jól lejárassam magam, persze ti nem ismertek igazából, ez a bizonyos ZsirosKenyer nem is én vagyok legbelül. Ha egy ismerõsöm olvasgatná a fórumot le nem esne neki hogy én is írkálok ide. Történt már elég sok minden rossz az életemben pl csak idén 3 barátom halt meg autóbalesetben, ezenkívül nekem is volt részem egyben, amit éppencsak túléltünk, és persze jönnek a szokásos "mindenkivelelõfordul" típusú problémák, család, stb. De mindezek ellenére nem iszom a reggelihez páleszt, és nem is drogozom, pedig sajnos volt régen hozzá részem, de kibírom és inkább mindent saját magamban dolgozok fel. A kapcsolataimból is eddig büszkén távoztam, nem alázkodtam meg, csendben viseltem a sorsomat.
Barátaim, ismerõseim is csak most tudtak meg rólam egy csomó mindent, mivel sosem szerettem panaszkodni, pár emberen kívûl senkinek sem beszéltem a problémáimról.

Ezúttal viszont eltört a mécses, az ismerõseim eddig csak úgy ismertek mint az egyik leghatározottabb embert akivel valaha találkoztak. De már megváltozott minden. Ez a 2 éjszaka vele teljesen tönkretett, és ha ezeket a sorokat mástól olvasnám ugyanúgy kacagnék rajta szánalmasan, mint ti. Ezzel egyet is értek, miután rákattintok a Mehet gombra és visszaolvasom egyszerûen magamtól is megrémülök.
Szerintem nekem Õ nem csak egy szimpla szerelem, hanem az életem része.
Szándékosan nem használtam az "igazi" szót, mert ugye általában így hívjuk a nõt aki megfelel számodra bizonyos követelményeknek, melyeket remélhetõleg be is tart és be is fog tartani. Inkább úgy mondanám hogy Õ az én végzetem, a kakukktojás az életemben, aki jól tönkretesz.
Nem kívánom hogy bárkinek legyen is olyan lány az életében akit egyszerre gyûlöl és imád. (Persze szerintem sokan titkoljátok, és hasonlóan éreztek valaki iránt.)

ZsirosKenyer @ work

Egy "pöttyet" mintha szentimentális lennél... tavaly nem voltál ennyire offline.

Ahogy olvasgattam a postjaid, eléggé el vagy tájolva. Szerintem.
Meg kell változnod? Ok. Bár gyökeresen úgysem fogsz tudni.
Másokat megváltoztatni? Folyamatokat megváltoztatni? Mire fel?? Ki vagy te, hogy másokon változtass?
(Mellesleg: amint egyenesbe jössz magaddal, megérted, hogy mindenki yol van úgy, ahogy van. Köszönik szépen, a változtatási szándékod nélkül is yol lesznek.)

uff.

Sir Quno Jedi
Nekem is úgy van a RIP, de megvan gyáriban is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nekem is az angol van, rátéve az elsõ verziós magyar szinkron 😊
Ha érdekel, privi.
fej vagy gyomor? 😛
Zillo
tudom h konnyu mondani,de szerintem nem eri meg olyan lany utan kajtatni akinek a sziveben mas srac is helyet kapott,mert mindig ott lesz benned a ketseg,h melyikotoket szereti jobban,es a felelem,h egyszer majd elhagy a masik miatt.

en nemtudnek ugy lenni egy csókával h tudom h kozben mas lany irant is taplal erzelmeket,ha nem is olyan melyeket,mint irantam.mert konnyen fordulhat a kocka...

akkor inkabb menjen a masik utan enmeg keresek vk olyat aki csak az enyem!

utalok osztozkodni.

Alah Alik Ya Sidi!

Sir Quno Jedi
Õ, kissé labilisak vagyunk érzelmileg netán ?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tudom hogy hülye a lány, kicsit zavarodott, de akkor is mindennél jobban szeretem.

1 éve épp ezt próbáltam, és mire talán sikerült volna elfogadnom a dolgokat megint feltûnt és pillanatok alatt rombadõlt a 12 hónap alatt építgetett védõbástyám.

"tudni kell ÉREZNI is a NEM-et és elfogadni önmagunkban, megbékélni vele..."

Épp ezt magyarázom..Nekem ez sosem ment. Ha vmi nem jött össze más téren az életben akkor sem hagytam annyiban. Képes vagyok az életemet áldozni egy cél érdekében. Ésszel tökéletesen felfogom a dolgokat de a szívem mást mond, és engem az érzelmeim jobban tudnak befolyásolni mint bármi. Ettõl függetlenül irigyellek titeket, meg haverjaimat is akik el tudják fogadni a dolgokat, és nem kell új életet kezdeniük minden nap mint nekem.
Sablonossá vált az életem: Minden áldott este meghalok, reggel pedig újjászületek. Az élet egy rohadt hullámvasút amibõl nem lehet kiszállni.

Sir Quno Jedi
Tudni kell NEM-et mondnai és ami még fontosabb, tudni kell ÉREZNI is a NEM-et és elfogadni önmagunkban, megbékélni vele...

Yeltzin
"Nem is tudtam hogy ilyen jó intuitív képességeim vannak, és ennyire bele tudok látni a fejébe."

Sztem azt sem tudtad, hogy minden szart elhiszel, amit egy nõ csókolózás után mond neked 😊 Túlagyalod a történetet, hülye a lány és kész, keress jobbat!

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

utolsó jelentésem:
Tegnap megint összefutottunk "véletlenül", felmentünk hozzá összepakolni, mert ma elutazott 1-2 napra. Persze megitn a szokásos dolog, sok-sok csók, végülis mondtam neki hogy szerintem nem lehet 2 embert egyenrangúan (értsd mondjuk szerelemként) szeretni. Erre bólogatott, és nagy nehezen kiszedtem belõle hogy én fontosabb vagyok neki mint a másik srác. Nem is tudtam hogy ilyen jó intuitív képességeim vannak, és ennyire bele tudok látni a fejébe. Azt is mondtam neki hogy tudom hogy õ sem bízik bennem, fél tõlem. Ezt is elismerte(pont tegnap hozta szóba hogy a barátnõi szerint nekem csak az kell hogy visszaadjam a másik srácnak a fájdalmat,magyarul le akarom fektetni).
Mindezen lelki szenvedés ellenére viszont büszke vagyok arra hogy erõs tudtam maradni:kimondtam hogy felejtsük el egymást. Erre õ persze nagyon kikészült bõgött rendesen, de beletörõdött.
Lassan kialakult a kép. Tulajdonképpen többet jelentek neki mint a másik srác, de fél tõlem, és épp ezért nem tudja otthagyni, mert egyrészt nem bírná ki egyedül, ha esetleg pofáraejteném, másrészt megfogalmazta a viszonyát ezzel a bizonyos "vetélytársammal "kapcs. Szóval úgy jellemezte a kapcsolatukat, mint a legjobb barátság és egy kicsit több. Pf.
Szummázva: Végre úgy néz ki elváltunk egy idõre megint. Sajnos gyenge vagyok nagyon megint, sosem voltam még ennyire összetörve. Az elkövetkezõ jópár hét szenvedést megpróbálom egy másik lánnyal kompenzálni. Csak legyen aki szóbaáll vele ilyen állapotban.

Lényeg a lényeg, a tegnapi haverokkal töltött este után rájöttem vmire: Én az a típus vagyok aki nem tud elfogadni dolgokat, nem törõdöm bele semmibe.
Úgy érzem meg kell változnom, és meg kell változtatnom másokat, folyamatokat. Belül tudom jól hogy mindennek így kell történnie, de mégis úgy érzem: nem hagyhatom annyiban a dolgokat.
Van még hasonló gondolkodású itt?

bens
megjött a kép. köszike : )

Sir Quno Jedi
Nem vagyunk tekintettel senkire sem, legkevésbbé a szõkékre ?! Vagy most más a taktika ?!!

bens
ezt hívják fejlõdésnek : )

(képet még nem kaptam<#felkialtas>)