18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • GTheo
    Az tuti :P
    Mondjuk jobb h most szakított mint ha pl egy hónap múlva és addig végig így...
    Pécsett lakok szal van bőven csaj :P Meg van csomó csaj aki tetszik csak nemtom h érdemes e velük bármint is "kezdeni" =)
  • ZsirosKenyer
    ne aggódj, lesz még elég -.-
  • GTheo
    Szal keressek másikat ha dob...Mondjuk még alig járunk szal annyira még nem zúgtam belé(2nap alatt nem annyira lehet) most csalódtam benne ha szakít akkr keresek vki mást, mert azért nem mind1 h mennyi idő után szakít...
    Mondjuk azért naon imádom a csajt mert irtó bevállalós :P
  • ZsirosKenyer
    pf, hát szerintem használd ki hogy fiatal vagy.. éld ki magad, ne sajnáld a nőket. A legtöbb csaj ebben a korban nem szeretne komoly kapcsolatot hiába álszentkednek meg próbálnak úgy viselkedni mint egy érett nő.
    Éld ki magad most amíg lehet, hogy aztán ne csald meg a feleségedet, vagy ne hagyd ott a fix kapcsolatodat vmi ribanc miatt 30 évesen...
  • GTheo
    Ja... talált ;]
    Te mit tennél?Mondjuk én még egész fiatal vok szal...14 de állítólag 17nek minimum kinézek =]
    Az 1ik legjobb bnője beszél vele, de a másiknak meg nem naon tetszik h járunk, mondjuk akinek nemtetszik elég kurvás csajszi, találkozok ma a brigivel(bnőm:s már ameddig) erre ott a bnője padon ülnek csaj pic*anaciban, bugyi kilóg mint az atom... de nem hátul hanem direkt úgy húzta h ami csak lehet kilógjon :D:S
  • ZsirosKenyer
    fogadjunk 18 alatt van a csaj :/
  • GTheo
    Ma randiztam bnőmmel megint, tegnap óta járunk, erre ma feljön msnre 9kor fél11ig nem válaszol aztán szöveg h nem volt itt...Bnőinek visszaírt aztán kinyögi h túl korán kezdtünk el járni és nem tudja h még milesz és h most szünet picit, ha szünet volt eddig csajnál az aztjelenti h szakít...De ő most tényleg őszinte volt (szerintem) h még ő se tudja h milesz, holnap,holnapután nem ér rá...pénteken talán, vasárnap elmegy 2hétre horvátba...Mit kéne tennem?
  • Arch
    vagy később találkozik a csábítóval...
  • Faki
    Milyen igaz...
  • ZsirosKenyer
    ez deszép volt!
  • ZsirosKenyer
    ez deszép volt!
  • Axl Rose
    Ha el tudják csábítani akkor vigyék, ha meg nem akkor örökre a Tiéd lesz...

• ZsirosKenyer
    én meg a barátnőm is Sopronban élünk, közös munkahelyünk volt, de ő most inkább tanulni szeretne hogy Bp-re megy ősztől. Mondjuk hetente haza fog jönni, csakhát ha nem kap albérletet, akkor kolesz, meg egyetemista partik tömkelege, szóval kicsit aggódom érte, már csak azért is mert elég dekoratív leányzó..
  • DecenS
    az ország legtöbb pontját legfeljebb 2-3 óra utazással el lehet érni (ha nem sopronbánfalva, nyíregyháza-alsó viszonylatban gondolkodunk) - nem hiszem, hogy a távolságon múlik a dolog.
    a menyasszonyom sopronban tanul, somogy megyei származású én pedig budapesten tanulok. ez egy 240km-es bermudaháromszög :) az ország területéből.
    és működünk.
  • Axl Rose
    Szerintem működik, már több mint egy éve.

Az igazsághoz hozzátartozik hogy ide, Pestre jár suliba és emiatt 2 hetente itt van több napot.

• Hajnalcat
    Szóismétlés rulez.
  • Hajnalcat
    Egy távkapcsolat nem nagyon működőképes, sosem volt, és sosem lesz, nekem ez a véleményem. Persze mindig akadnak ritka kivételek.
    Persze az se mindig jó, ha éjjel-nappal a nyakadon lóg a barát vagy barátnő, az meg már egy kicsit unalmas egy idő után...
  • Dying Soul
    Okés, köszi
  • GabcsiManó
    először barátnőhöz fog menni :) nem pasihoz az biztos...
  • ZsirosKenyer
    hát sok sikert előre is!
    ami fontos hogyha mindenképpen veszekedni akarsz akkor azt ne a távozása előtti napra időzítsd, mert ha elmegy előfordulhat hogy más karjaiban fogja kisírni bánatát
  • Dying Soul
    Én pedig lehet abba fogok csöppenni..hmhm..
  • ZsirosKenyer
    Tud is meg nem is. A párkapcsolatok többsége sajnos akkor bukik ha az egyik fél megismer egy "jobbat". Namost ha külön vagytok akkor jóval kevesebb időt töltötök együtt, és jóval többet az "új barátokkal". Ergo nagyobb az esélye hogy egy idő után beleszeretsz Te vagy Ő másba. Nagyon harmonikusnak kell lennie a kapcsolatnak hogy kibírja a távolságot.

Sajnos úgy néz ki én is távkapcsolatba csökkentem éppen :(
    Gonosz az élet, de majd meglátjuk mi lesz.
  • Dying Soul
    Másik topikban is feltették kérdésként, de talán ezt többen nézik:
    Szerintetek mennyire képes működni egy távkapcsolat?
  • Sati84
    "Legalábbis nálam ez így müxik"

Szerintem itt a kulcsmondat: ez mindenkinél más...
  • laca103
    Eddig nagyréeszt a baszásról meg a fogamzásgátlásról volt szó...

de errről nem...
  • VvD
    Hehe... szivesen:D

• laca103
    Na vazze!

Végre értékes dolgok is felkerültek ide...

• VvD
    Jajah.. ilyen már soxor történt velem is... :D Múlt évben 1x egy 185 centis vörös bombázót hoztam föl a szobámba.. mondanom sem kell, hogy csak egy ismerős volt.. ennek ellenére a tesóm elhíresztelte az egész baráti körömben és este egész végig a telefonba kellet magyarázkodnom, hogy ki is volt ez. Nagyon LOL volt...

Bár.. be kell hogy valljam, a férfiúi önérzetemnek (egómnak:D) nagyon jól esnek az ilyen dolgok :P

Bár mondjuk ezzel csak egy gond van.. az, hogy a barátnőmnek viszont mindig el kell mondanom, hogy kit honnan ismerek. De ez érthető is és szerencsére nem nagyon parázik ő sem ilyenekért!
  • Prof William
    Detto. Nekem is sok lány barátom van+ 1 bnő. Azt bírom, hogy és veled is volt biztos olyan, hogy beszélgetsz a barátoddal nevetgéltek jól elvagytok és később fiúhaver mondja hogy milyen szép lány csíptél fel. És amikor megmodod neki mi a szitu kicsit kételkedeik, mer sokan el sem bírják képzelni, hogy EGY LÁNNYAL PUSZIPAJTÁSOK VAGYTOK DE MÉGSEM VAYGTOK ÚGY. Sokszor volt már velem ilyen. :)
  • VvD
    Hali!
    Fiú-lány közti barátság. Nos, leírom a tapasztalataimat, mivelhogy a legtöbb barátom lány. És hogy megy nálunk a barátság? Sehogy, legalábbis a hagyományos értelemben nem megy. Mert mindig van egy kis piszka, egy is szikra amikor találkozol vele. Ezzel nem tudsz mit tenni ez a hormonok játéka... de. A legtöbb csaj haveromnál ezt tökéletesen tudom kezelni, mert nekem többet ér a barátságuk, mint hogy bármit is kezdjek. Meg egy kapcsolat kialakításánál már rögtön az első talinál meg lehet mondani, hogy ő most egy barát lesz, vagy valami több. Legalábbis nálam ez így müxik.
    Még1x mondom: mindig is lesz egy kis szikra köztetek... de ezt tudni kell kezelni... a másik meg, hogy mind2-n teljesen tisztában legyetek a másik érzéseivel, mert anélkül nehéz lesz. Nekem a legjobb csaj barátom iránt is éreztem egy kis szerelmet, vagy nem is tudom mit... de már az első tali után ez enyhült. Nem mondom.. nagyon csínos, meghát fiú vagyok, néha elgondolkozom rajta milyen lenne vele, DE: nagyon sokat ér nekem a barátsága, és nem is vagyok biztos benne, hogy ő az aki nekem való lenne komolyabban. Szinte mindent elmesélünk, és nagyon nagyon jól megvagyunk. És a legjobb, hogy bármikor számíthatok rá, tudom. Ez nekem nagyon sokat ér.

Na meg nekem már mondjuk sokkal könyebb helyzetem van, ugyanis a gyönyörű szép barátnőm úgy befészkelte magát a fejembe, hogy nem is hely másra:D
  • Dying Soul
    Köszi, én amúgy sem akartam rányomulni igazából, sosem voltam csajozós legény, ez a helyzet is különleges, de egyelőre még ugye semmi sem biztos. :)
  • franc0
    az én esetem azért más, mert volt pár olyan tényező ami remélem nálatok nincs. illetve úgy gondolom fiatalabb vagy, a lány is valszeg.

a jó barátság tényleg fasza meg minden, de:
    - rengeteg barátod lesz még ez tuti
    - ha egy hullámhosszon vagy a lánnyal, meg kell próbálni ha érzel iránta valamit, kitudja mit szalasztasz el...

ami nálam volt: olyan szinten barátok lettünk, hogy szakítás után is maradnánk azok valszeg.
    szóval amit javaslok: folytasd a baráti szerepet, főleg hogy maga alatt van, mint írtad. ha érzed hogy nagyon a bizalmába férkőztél, akkor néha egy-egy apró lépést tehetsz.
    de amit ne tégy: ne valld be az érzelmeid semmiképpen.
    ha elutasítja őket 2 szék közt a pad alá fogsz pottyanni.
    viszont ha egy nő előbb mondja ki az érzelmeit, az már a tied :)
  • Dying Soul
    Tényleg az ütött szöget a fejembe, hogy többekkel beszéltem személyesen, olyanokkal, akiknek adok a szavára ilyen dolgokban és ők azt mondták, hogy egy jobb barát többet ér, mint egy szerelem. Én meg ugye megriadtam, mert tényleg barátként kezelem (kezeltem? O_o) a lányt és tényleg nagyon egy hullámhosszon vagyunk és nem szeretném elveszteni ezt a jelleget. Az oké, hogy a szerelemben is egy hullámhosszon van az ember, de egy erős barátság akkor is különbözik a szerelemtől, igazából félek, hogy ha ebből lesz valami, akkor elvesztem a mostani szerepem, amire ő neki nagy szüksége van, mert kicsit maga alatt van. De ha már kicsúszott a kezemből a gyeplő, akkor úgy tűnik nincs mit tenni.
  • BEAST #17116
    meh , aludni kéne
  • franc0
    azthiszem egy cipőben járunk.
    augusztusban ismertem meg a barátnőm, kb 2 hónap után legjobb barátok lettünk.
    többször tisztáztuk hogy mi nem jövünk össze. máj 11-én mégis szerelmet vallott.
    eredmény? barátságnak indult, és valami más lett belőle.
    szted miért vagyok ébren hajnal 5kor? ;)

szóval ha nem tudod hogy mit érzel ott már van valami.
  • Dying Soul
    Én sem tudom konkrétan mit érzek iránta, ez a baj.
  • Match
    hehheh :D
    Az lehet hogy egy jó barát többet ér a szerelemnél, de férfi nő között nincs egyértelmű barátság...
    Tom, közhely, meg minden, de ez így van...
    Volt olyan csaj, akivel évekig nagyon jól eldumáltunkvégül elkezdtem iránta vonzalmat érezni, ő pedig csak barátként tekintett rám...ugyanez meg volt fordított helyzetben is :D

Tehát dyin soul, ez egy "veszett fejsze nyele"...ha neked eszedbe jutott hogy kezdj valamit a csajjal, akkor ez úgysem fog változni, ha meg neki esett le hogy esetleg ebből kapcsolat is lehet akkor miatta nem fog menni egy normális barátság...

Marha nagy baromságnak tartottam ezt a szólás-mondást, csak ott jöttem rá amikor egy olyan csaj iránt éreztem vonzalmat aki alapvetően sem külsőleg, sem belsőleg nem motivált...

Ha nem érthető, holnap leírhatom józanul is :D
  • Dying Soul
    Sziasztok!
    Szerintetek melyik az ideálisabb kapcsolat? Egy nagyon jó barátság vagy egy szerelem? Többek szerint egy jó barát, többet ér bármilyen szerelemnél..
    (Tipikus helyzet, nagyon jóban vagyok egy lánnyal.)
  • VvD
    Mi történt?
  • BEAST #17110