A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grimbusz
ne izgulj, hideg fej és csak szeresd 😊)) és nyugtasd ha kell

A túlerő legyen veled!

glillu
jaja mer a legtöbb ffinek az számit (tisztelet a kivételnek) h h néz ki a bnõjük, h elég szép e csinos e és irigykednek e ré a többiek. az másodlagos dolog h jófej meg aranyos és esetleg még okos is. mer ha meglátnak egy szép lányt a fiúk, ti is😊 akkor biztos h nem az jut eszetekbe h "na vajon ez a lány le tudná e nekem deriválni az x függvényt" vagy vmi hasonló😊 ugye?

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Grimbusz
nem kell tudni azt érzed hogy valami van vagy nincs, ha van nyugodt vagy és odabújsz 😊))))) nem is gondolsz másra ha gázvan úgy is ezen jár a fejed és nyugtalan leszel, és sajnos azt is hozzá kell tennem hogy az érzés 1 pillan alatt (pár nap) megváltozhat, de ez így van jól...

A túlerő legyen veled!

Csacsi
Hát akkor én vagyok kiveszõ félben lévõ baráti társaságban?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kata
Szerintem meg pont nem. Kiveszõben van az a "faj".

[/cserf][/fülünyúl]

glillu
😊))))) mert mér lennél unalmas? sztem nagyon ritka az unalmas ember. én még eddig senki mellett nem unatkoztam. lehet h azért mer ha nem szólal meg akkor én addig beszélek mig rá nem veszem h õ is kezdejen el beszélni. 😊))))))))

Grimbusz
kamu kamu kamu
vagy rossz idõsíkban vagyok.

vagy valaki mondja azt hogy olyan csúnya a pofám hogy inkább cseréljem le 😉

A túlerő legyen veled!

Csacsi
Szia Grimbusz. Tiszta ideg vagyok....ma jön haza barátnõm és ilyen idõt mond, Õ meg vonatozik. Kurva jó lesz.

Kata: ha csak az számítana, akkor sok pasid lenne.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

glillu
ilyenre énis ébredtem már fel és tényleg ez a legjobb érzés a világon😊
teljesen igazad van, mert a legjobb 100%ot adni. de nagyon nehéz megbizni vkiben. honnan tudjam h õ is annyit ad e nekem? szal ez a nagyon nehéz és ezért kell vigyázni...

Grimbusz
Én meg nem hiszem el hogy csak enyi kell :ee
sokan vaygunk ilyenek 😊 pl jómagam is. ezt eddig ki is használták sokan (vagy is azt hitték hogy...)
Kata akkor mikor randizunk, egy mozi a Eurocenterben? és Glillu is jöjjön a barátjával 😊 legalább nem leszek unalmas...

A túlerő legyen veled!

glillu
nálam ios csak ennyi kritérim volt, ezért nem értettem h mért nem létezik ilyen ember...

glillu
vagy laugh out loud

Kata
Hát ha a hûség és õszinteség olyan nagy kritérium, akkor igen. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Grimbusz
sziu Csacsi 😊

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
thx Kata

A túlerő legyen veled!

Csacsi
Nem lehet, hogy túl nagyok az igények?

Kata
Én már rég feladtam, nem keresek, mégsem... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
loud of laughing = hangosan nevet

[/cserf][/fülünyúl]

Grimbusz
a "lol" itt mit jelent? mert szerintem én másra acocicálok

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Glillu: sokat gondolkodtam már ezen és normál esetben azt mondanám igazad van, de ma már ilyen fejjel azt mondom nem. Nem fogok tikolgatni, bizonytalankodni és csak azért nem adni 100% hogy mindíg azt várja hogy megkapja és akkor majd jobban szeret vagy mi. 😮
NEM.
Adok mert adni szeretnék, nem csak ma, hanem holnap. ÉS ezt értékelje ne az hogy nem kap meg mindent. En amikor úgy éreztem mindenem meg van tudod mit csináltam?
Elaludtam a biztonságosnak vélt ölelésben, és arra ébredtem hogy néznek és örülnek hogy látnak és olyan érzés volt mint még soha.
Azóta sem éreztem ezt. Azóta sem szenderedtem el egyetlen ölelésben sem.
Szerintem sem kell keresgélni, én sem keresgélek csak hiányolok.

A túlerő legyen veled!

glillu
lol 😄

geronimo77
Én Zuglóban lakom 😊)

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

glillu
ne add ki magad teljesen a lánynak. szal azért bizonytalanitsd el néha, ne lebegjen annak a biztos tudatában h te soha nem csalnád meg. szal azért neki is kelljen küzdenie a szerelmedért és a bizalmadért.

glillu
pont ez az h nem kell keresgélni😊 én kb igy feladtam h maj ráérünk arra még, aztán eccer véletlenül taliztam vele és aztán kialakultak a dolgok😊 de ha keresed akkor soha nem jön össze. tapasztalat...

glillu
a barátomnak elõször énis a külsõm miatt tetszettem meg. de szerencsére aztán megismertük egymást😊 de mondjuk ez a többi barátomnál is igy volt. csak velük nem ismertük meg egymást. vagy igen és az már nekem nem tetszett. szal nehéz dolog.

Grimbusz
😮 de jó nektek nekem is segítsetek 😊)

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Sokan mondták már ezt, es utcsó b.nõm is így indult. Kitartóan mellette voltam 2 évet bár többet szerettem volna akkor még és huss elmúlt a szerelem jelszóval tovaszállt.

Nem személyeskedésnek szánom...Kata neked az lehet a baj hogy nem magadért szerehetnek, és bár tény csinos hölgy vagy hidd el lehet találni normális pasit aki nem csak a testet látja benned. Egyék. megjegyzem "egy kiállhatatlan, beképzelt, buta, hisztis és makacs plázaliba" nem illik rád, legalábbis nem ezt vágtam le eddigi hozzászólásaidból bár nem régóta regeltem ide. Ja ha keresitek, kerestek itt vagyok szívesen besz. bárkivel, de nem nagyon hiszem hogy csak az ilyen pasik kellenek, mert ha már valaki megkapta az mindíg többet akar és mást újjat. a kis ujjnál és ha adsz még többet akar.

A túlerő legyen veled!

Kata
én is remélem! Örülök, hogy találtál egy olyan embert. Adhatnál tippet, merre keresgéljek... 😉

[/cserf][/fülünyúl]

glillu
csak sajnos ritkán találni ilyet. mos remélem sikerült😊 és Kata neked is sikerülni fog!😊

Kata
Én is ilyen férfit keresek immár 1,5 éve... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

glillu
hát pedig az mindenképp értekelendõ

glillu
jaja.

Grimbusz
jó a sztori és sajna mindennapos 😞
nem értem az embereket normálisan is lehet élni miért választják a nehezebb utat, nekem soha nem fordult még meg a bucimban hogy megcsaljam a barinõmet amikor még volt, és a sok "szemétség" ellenére mostani fejemmel sem tenném meg és valszínû soha nem is fogom. Csak rá kéne már találni 1 olyan csajra aki ezt értékeli. NA ilyet még nem sokat láttam, talán csak 1-2-t a nõvéremet és a legjobb barátom.

A túlerő legyen veled!

glillu
az ilyen nõ nem szerelmes hanem hülye.

Kata
Békén hagyjuk.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Tegnap a Viasaton volt egy erotikus film késõ este. Arról szólt, hogy a fõszereplõ fickó lelki terrorral, érzelmi zsarolással csábítgatta a nõt. A csaj szegény nagyon megbocsájtó volt, meg szerette is a pasit, és a sokadik átb... átvágás után is még hitt a pasasnak. 3 éve már szétmentek, mert a fickó kiállhatatlan, undok, beképzelt és hûtlen volt, szinte sosem töltötte otthon az éjszakáit. De újra sikerült a nõ közelébe férkõznie, míg együtt dolgoztak egy megbízónak (reklámfilm-forgatás), a nõt jól megkefélte párszor, aztán a film végén mikor vége lett a munkának, megint otthagyta. Persze legutóbb már nagyon nehezen engedte magához a csaj, némileg okulva az addig történtekbõl, de a lelki terror meghozta gyümölcsét. Csodálom, hogy a film végén nem lõtte fejbe azonnal a fickót.
Mondjuk én ilyet nem hagynék eljátszani magammal, a pasas az elsõ ilyen sokkal enyhébb húzása után is lapátra kerülne, szórakozzon a legõsibb tevékenységet ûzõ nõi rokonával címszóval.

[/cserf][/fülünyúl]

glillu
hát nekem még szerencsére nem volt ilyen😊 de miért gyûlöl? megbántottad? bunkó voltál hozzÁ vagy õ szeretett még és szakitottál vele..? hm?

Grimbusz
Breki: magamra értettem nem rád.
Arch: köszi 😊 a 3as találkát én sem tartom jó ötletnek.

PR Evil: hát ha valaki gyûlöl valszínû nem keresi a társaságod persze attól függ ff v. nõ? és milyen beállítottságú mert sajna vannak elég pofátlanúl ocsmány emberek is. Match értek 1et, kerüld el.

A túlerő legyen veled!

Nem, thx hogy felhívtad a figyelmem (kevés alvás) csacsinak szólt a második fele a hozzászólásomnak...

Breki33
neki?

sztem nemis ismeri P

Amúgy azért meg kéne hallgatni a másik felet is.
Én ezt nem tartom jó megoldásnak, mert a srác aki érzelmileg zsarolja a leányt az elég gerinctelen lehet az ámításhoz is. (pl. 6 szemközt: minden renben elfelejtem, sorry tényleg el kell válnunk) Aztán ott folytatná ahol abbahagyta...

Közben rájöttem, hogy a csajszinak bûntudata van mert õ küldte el a srácot egy valószínüleg nem egészen jól átgondolt kijelentéssel, és õ így törleszti a mga módján, csak nem veszi figyelembe hogy ezzel neked is árt...

Ez nagyon tetszik...
Saját élményt juttatott az eszembe, mega LOL

Match
szerintem kerülni a kontaktust, és szarni rá.
nekem is van egy ilyen nõszemély...
ahányszor összefutok vele, én barátságosan mosolygok rá, õ meg rámnéz hogy "kinyírlak bazdmeg"...
végülis engem nem zavar...ellenségek nélkül unalmas az élet.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

PResident Evil
huhh... mit csináljunk ha az ex gyûlöl ??? de a lehetõ legjobban !

Így sorban jó lesz. :-)
Arch
Mármint melyiket? 😊 A másfél éveset, vagy amit el akartam felejteni mindenképp?

Arch
Így belegondolva nagyon akartam, hogy szerelmes legyek megint, és hogy felejtsek, de nem ment. Másfél év viharos kapcsolat után belátam én is és Õ is pár dolgot és békében elváltunk... Tehát a nagyon akarásnak sem lesz mindig jó vége. 😞

Priviben elmondod? Persze nem akarok tolakodni, csak én ilyen kis kíváncsi vagyok. :-)
Arch
Nekem három év volt... bár az... nehezített körülményekkel teli volt, de akkor is. Volt közben egy majd másfél éves, de az...mindegy 😊

Arch
😊