A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
A túlerő legyen veled!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
vagy rossz idõsíkban vagyok.
vagy valaki mondja azt hogy olyan csúnya a pofám hogy inkább cseréljem le 😉
A túlerő legyen veled!
Kata: ha csak az számítana, akkor sok pasid lenne.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
teljesen igazad van, mert a legjobb 100%ot adni. de nagyon nehéz megbizni vkiben. honnan tudjam h õ is annyit ad e nekem? szal ez a nagyon nehéz és ezért kell vigyázni...
sokan vaygunk ilyenek 😊 pl jómagam is. ezt eddig ki is használták sokan (vagy is azt hitték hogy...)
Kata akkor mikor randizunk, egy mozi a Eurocenterben? és Glillu is jöjjön a barátjával 😊 legalább nem leszek unalmas...
A túlerő legyen veled!
nálam ios csak ennyi kritérim volt, ezért nem értettem h mért nem létezik ilyen ember...A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
NEM.
Adok mert adni szeretnék, nem csak ma, hanem holnap. ÉS ezt értékelje ne az hogy nem kap meg mindent. En amikor úgy éreztem mindenem meg van tudod mit csináltam?
Elaludtam a biztonságosnak vélt ölelésben, és arra ébredtem hogy néznek és örülnek hogy látnak és olyan érzés volt mint még soha.
Azóta sem éreztem ezt. Azóta sem szenderedtem el egyetlen ölelésben sem.
Szerintem sem kell keresgélni, én sem keresgélek csak hiányolok.
A túlerő legyen veled!
Nem személyeskedésnek szánom...Kata neked az lehet a baj hogy nem magadért szerehetnek, és bár tény csinos hölgy vagy hidd el lehet találni normális pasit aki nem csak a testet látja benned. Egyék. megjegyzem "egy kiállhatatlan, beképzelt, buta, hisztis és makacs plázaliba" nem illik rád, legalábbis nem ezt vágtam le eddigi hozzászólásaidból bár nem régóta regeltem ide. Ja ha keresitek, kerestek itt vagyok szívesen besz. bárkivel, de nem nagyon hiszem hogy csak az ilyen pasik kellenek, mert ha már valaki megkapta az mindíg többet akar és mást újjat. a kis ujjnál és ha adsz még többet akar.
A túlerő legyen veled!
[/cserf][/fülünyúl]
nem értem az embereket normálisan is lehet élni miért választják a nehezebb utat, nekem soha nem fordult még meg a bucimban hogy megcsaljam a barinõmet amikor még volt, és a sok "szemétség" ellenére mostani fejemmel sem tenném meg és valszínû soha nem is fogom. Csak rá kéne már találni 1 olyan csajra aki ezt értékeli. NA ilyet még nem sokat láttam, talán csak 1-2-t a nõvéremet és a legjobb barátom.
A túlerő legyen veled!

az ilyen nõ nem szerelmes hanem hülye.A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
Mondjuk én ilyet nem hagynék eljátszani magammal, a pasas az elsõ ilyen sokkal enyhébb húzása után is lapátra kerülne, szórakozzon a legõsibb tevékenységet ûzõ nõi rokonával címszóval.
[/cserf][/fülünyúl]
Arch: köszi 😊 a 3as találkát én sem tartom jó ötletnek.
PR Evil: hát ha valaki gyûlöl valszínû nem keresi a társaságod persze attól függ ff v. nõ? és milyen beállítottságú mert sajna vannak elég pofátlanúl ocsmány emberek is. Match értek 1et, kerüld el.
A túlerő legyen veled!
Közben rájöttem, hogy a csajszinak bûntudata van mert õ küldte el a srácot egy valószínüleg nem egészen jól átgondolt kijelentéssel, és õ így törleszti a mga módján, csak nem veszi figyelembe hogy ezzel neked is árt...
Saját élményt juttatott az eszembe, mega LOL
nekem is van egy ilyen nõszemély...
ahányszor összefutok vele, én barátságosan mosolygok rá, õ meg rámnéz hogy "kinyírlak bazdmeg"...
végülis engem nem zavar...ellenségek nélkül unalmas az élet.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"