A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor nyáron Olaszországban voltunk nyaralni. Ott a tengerben nekiúszva ismertem meg B.-t. Miután majdnem megfulladtam, heves habogás közepette egy-két sorry közé becsúszott egy "bocsi" is, és megörülés lett, hogy jé egy magyar. Beszélgettünk kicsit - honnan vannak, mi honnan jöttünk, stb. - elváltunk. Aztán úgy október elején vmikor összefutottunk egy buszon. Elhívott kávézni, amibõl tea lett, mert a kávét 1. utálom 2. rajtaütés szerûen 5-7 percen belül eldõlök aludni tõle. Aztán találkozgatások... Õ volt az elsõ, akinek elmondtam mi történt tavasszal. Se szüleimnek, se nõvéremnek, se barátoknak, senkinek nem beszéltem róla mi volt. Nem tudtam volna...
Összejöttünk. Én nem akartam. Õ igen. Gyõzködött, hogy nekem is jobb lesz, meg helyesnek tartom én is - mert ezt így szemembekérdezte, hogy tetszik-e nekem 😊 - és... Tudta mindig, hogy nem voltam szerelmes belé. Majd leszek, mondta. Iszonyú sokat vitatkoztunk. Nagyon féltékeny típus. Én meg nem bírtam. Hónapos szüneteink voltak. Következõ év karácsonya táján már nagyon halódott a dolog. Laposodott... inkább így mondom. Szilveszter elõtt pár nappal ültünk össze megbeszélni a dolgokat, és akkor már Õ is úgy gondolta, hogy jobb külön. Ennyi. Aztán majd másfél évre rá lettem megint szerelmes. Bár az sem úgy indult, hogy az lesz, csak... valahogy így alakult. ...El lettem szédítve 😊) Vagy nem tudom. Ez is elég viharosan indult, bár ezt csak késõbb tudtam meg.
Amúgy hali mindenki!
Arch, elkezded story-t? :-)
[/cserf][/fülünyúl]
Kellemes hétvégét!

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
A túlerő legyen veled!
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
[/cserf][/fülünyúl]
Kata: ha kérdezhetek burkolatok nélkül? hány barátod volt eddig és köztük hány hagyott ott téged?
A túlerő legyen veled!
Azért én ezeknél jobbakat kérdezek, vagy mégsem ?? 😊)
A túlerő legyen veled!
Szerintem inkább Te lehetsz ki az én kérdéseimtól ?! 😄
[/cserf][/fülünyúl]
Persze hogy nem érted pedig egyszerû, de nem szorul magyarázatra.
Nincs vagy, tényleg nem ismersz, de csak azért mert nem ismertél még meg. Mind1 valszínû kevés lennék neked mint Herkulesnek egy szelet vajaskenyér.
A túlerő legyen veled!
Persze elsore ugye a kulso látszik. Nem látni bele fejében hogy ott éppen milyen gondolatok repkedenk, hogy azon gondolkodik-e hogy hogyan fordítható vissza a maghasadás vagy vajon milyen szerrel lehetne gyógyítani az AIDS-t, vagy azon hogy jól áll-e a reggel felfestett pink koromlakk vagy mégis inkább az UV zold kellett volna.
De azért az esetleges megismerkedés után egyre fontosabb lesz a belso. Sot igazából egy 10 perces beszélgetésbol le lehet vágni hogy mokodne-e vagy sem. Legalábbis én így gondolom. Én már ismerkedtem meg úgy lánnyal hogy tok jól nézett de olyan kérdései voltak hogy csak néztem hogy van ember aki ezt nem tudja.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Glillu: szerintem 1. a meglátni 2. megismerni és eldönteni lesz e tovább 3. határoozni hogy ez most komoly vagy mi 4. mint részeg a boros hordóba 😊 utána ha már részeg vagy a szerelemtõl mindegy tud e deriválni vagy sem. farmert hord vagy szoknyát.
A túlerő legyen veled!
a barátom mindig azon parázik viszont h nem elég jó nekem mer h õ nem okos meg stb... émmeg ettõl mindig kiakadok, mert én olyannak szerettem meg amilyen. ok télleg nem volt soha jó tanuló de az engem nem érdekel. õ olyan, h csak azzal foglalkozik ami érdekli, és amúgy tök intelligens. mer b uta fiúkkal nem nagyon állok szóba alapból.
A túlerő legyen veled!
Grimbusz: Nem az a gond, hanem a viharral van a gond...és félek a vonatúttól, hogy vmi történhet.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A túlerő legyen veled!