18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#6821 reggelt -
#6820 Jó reggel
te voltál két pasi között? -
#6819 Milyen cipőben? Hogy exxel újrakezdted, vagy csak akartad, vagy nem? -
#6818 Cia!
Voltan hasonló cipőben, de nem működött...
-
#6817 Reggelt!
Ha a csaj veled akar lenni, akkor miért, hogyan lett vége? Bocsi, de lemaradtam a korábbi részletekről. -
#6816 Jó reggelt !
Ez az aki a barátod volt?
És volt köztük valami?
Ha nem milyen jogon nyomoz? -
Lacika 79 #6815 Jó estét! Most értem haza, voltam az exemmel vacsizni. Nagyon jó volt, beszélgettünk sokat, meg persze ettünk finom kajákat. :)
Búcsúzáskor életem legjobb ölelését és csókját kaptam. Semmi több, de fantasztikus volt. Remélem, lassan lesz folytatása is a dolgoknak.
Háttér: Időközben rájött, hogy aki miatt vége lett a kapcsolatunknak, egy pszichopata, zsaroló, öngyilkossággal fenyegetőző állat. Most már olyan szinten vagyunk, hogy ma este én is kaptam már tőle egy "Kurva anyádat". És ahogy lejött, ill. kivettem a Kicsim szavaiból, ez az a dolog, ami miatt nem történt eddig semmi köztünk. Mert fél. Fél attól, hogy neki, vagy nekem bajom esik, stb.
Mit lehet ilyen esetben tenni szerintetek? Mert a szemében látom, hogy velem szeretne lenni, de amíg minden este megy a nyomozás, hogy merre van, mit csinálunk, stb. addig nem tud nyugodtan lenni, és fél belevágni a dolgokba. Ezt nekem nem mondta el így, de hallottam a barátnőitől. Na erre varrjatok gombot! -
#6814 Akkor ideje felfrissíteni a dolgot .
Vagy manapság már nem szokás a kiszemeltet aranypiedesztára helyezni ? :)) -
#6813 LOL -
Noodlee #6812 Nem baj. Már 4 éve nekem sem udvaroltak :)) -
#6811 Úgy látom az agyműtét egész jól sikerült :DDD -
#6810 Jójó ..
Csak már több, mint 4 éve nem udvaroltam -
Noodlee #6809 De azé nem árt majd egy kis udvarlás: #6805 -
#6808 -
Noodlee #6807 LOL.
Neked bérleted lesz, ha tényleg jó munkát végeztél :))
:PPP -
#6806 -
#6805 -
#6804 Az 1. mikor mehet ? :) -
#6803 : ) -
Lacika 79 #6802 Na megyek Diozni. Legyetek jók. Bye. -
#6801 Melyik? A #6734-es, vagy a #6792-es? :DD -
Noodlee #6800 Ha tényleg olyan leszek, mint az elöbb említett néni, akkor semmi xtra nem kell majd nekem :) -
#6799 Szvsz egy benzinmotoros műseggnek jobban örülne :PPP -
Noodlee #6798 -
Lacika 79 #6797 igen, Ő elég jó. De nekem akkor is az exem az igazi. :) -
Noodlee #6796 Asszem még nem vagyok kész, de a végeredmény remélem, hogy ilyen lesz: #6734
Remélem megfelel. -
Lacika 79 #6795 Tudom már, mit veszek neked. Egy összecsukható tábori fa(3,14)nát. -
Noodlee #6794 Gyááá -
Lacika 79 #6793 A nagy mell annyira nem fontos, legyen formás, az a lényeg, de a fenék legyen rendben, mert arra nagyon érzékeny vagyok. Legyen rajta mit fogni. Ne olyan legyen, hogy "szúrja a lába a seggét" típus. Már elnézést. De ha már kész, és így sikerült, akkor el kell, hogy keserítselek, nem lehet közöttünk semmi. :DD -
#6792 Nood: ha kész vagy tegyél már fel képet! Kíváncso vagyok milyen az a kissé elb@szott, 7 szögletes mellű, vöröshajú Salma Hayek hasonmás, akinek a @-a még megvan, és már hajlik a ferdére :DDD -
Noodlee #6791 LOL. OK Megbeszéltük :)) -
Lacika 79 #6790 Gondoltam, majd priviben elintézzük a dolgokat. :D
De semmi buzulás! :DDDD -
Noodlee #6789 Te is akarsz sorszámot húzni miiii?? :D -
Lacika 79 #6788 LOL. Nincs sok hozzáfűznivalóm, de már 5 perce röhögök magaban, ahogy olvasgatom a 102 új hozzászólást. :D
Amúgy háj evribádi. -
#6787 maga inkább olvasson... -
#6786 Mire gondoltál? Hogy a neten ismerkedtek össze? :) -
sickb #6785 Hogy hol?
Egy vörös yuk nevű helyen
voltak közös barátaink és könnyű volt az ismerkedés -
Noodlee #6784 Nem akartam ilyet: -
#6783 nem mindegy
hol ismerkedtél vele meg?
bölcsit nemér mondani :-) -
sickb #6782 Eléggé kiszinesíti a napjaimat ha erre gondolsz
Noodlee thx