A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arch

Hátttt... gratulálok, hogy így tudsz titkot tartani!

Arch
Két éve vagyunk együtt a barátommal. Ezért is írtam, hogy vsz ez _volt_ a baj. Azért leesett nekik, hogy nem velük nem akarok beszélgetni, hanem ilyen vagyok és kész 😊))

Tuvok
lényeg, hogy asszony szüleivel a világon semmi baj, imádom õket, viszont anyám ... szal elköltöztem, stb, de kb. fogalma sincs róla, hogy menyasszonyom van

glillu
jajaja... dehát maj szép lassan csak megismeritek egymást ha lesz rá alkalom😊

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Arch
Okok. Bocs 😊

Arch
Barátom szülei is jó fejek. Csak én meg alapból vagyok csendes. 😊 És hát ez egy ember megismerését nem segíti elõ 😊 Szóval vsz itt ez volt a baj.

Tuvok
Ígérem leírom ha oda jutok

Arch
Veled mi a bajuk?

glillu
hát mondjuk émmeg olyan vagyok, h ha nem ismerek valakit, vagy zavarban vagyok akkor mosolygok és csendes vagyok😄 ez az egyetlen alkalom... és ezért könnyen tok szimpi lenni😊 de télleg jófejek a szülei mellesleg...

Tuvok
A jóság relatív, nem véletlen írtam, hogy hozzám képest mindenki jó helyzetben van . 😊

Tuvok

Arch
Naja 😄D

Arch
Láttad az én hozzászólásom? 😊))))))))))))
Nem mondom, hogy rossz, de annyira kifejezetten jó sem.

glillu
Jah és a fejfájás sztem tök hülye indok. Nekem mindig aszongya a barátom, h mondjam azt h nincs hozzá kedvem, ne keressek kifogásokat. Bár sose montam azt neki még h fáj a fejem nincs hozzá kedvem. Ált ha nincs is hozzá kedvem õ rávesz h legyen : ]

Tuvok
Hmm, rajtam kívül mindenkinél ilyen ideális a helyzet anyósmamával, apóspapával ? :/

glillu
Hát én elég jóban vagyok a szüleivel, mer a stülei ilyen tök közvetlenek, meg ált énis az vagyok. Nem telik el úgy öt perc h ne nevetnénk valamin ha együtt vagyunk😊 jah és még a kutyájukat is imádom😊
A barátom is tökjól kijön az én szüleimmel, mer arik vele😊 Szal õk is családtagnak tekintik az én édesemet😊)

Arch
Helyes hozzáállás!

Tuvok
De most érezzem átbaszás szenvedõ alanyának magam ? 😊 Neeem, ezt nem teszem meg neki, úgyis állandóan cseszegetjük egymást, visszakapja még ...

Arch
Az úgy túl direkt... így lehet mondani, hogy hát figy. én megcsináltam, csak Te nem találtad meg... 😊

Tuvok
Hmm, sztem akkor meg se csinálta volna a kaját 😊

Arch
Nem lehet, hogy büntibõl kaptad valamiért véletlendirekt?

Tuvok
Direkthez gyenge poén lett volna, annál aljasabb 😊

Arch
Na legalább jó vége lett.
Azért erõsen meglepõdtem volna azért, ha direkt csinálta volna... 😊)

Tuvok
inkább a tiédre, jó forrón

röhögés lett belõle, persze letoltam, hogy miért nem figyel hova teszi a cetlit, azt mondta véletlen maradt a kotlin, úgy rakta el .. ehh ehh 😊

nemcsakfeel
öntsd a kaját a fejére.

*hihi ** *

Arch
Kapjon a szegény lány egy (két, sok 😊) hatalmas puszit mikor megjön és mondd neki, hogy a cetliknek az asztalon a helyük. 😊 És vigyorogj 😊) Ilyenért kár vitatkozni...

Arch

Szerintem nevess, és ha hazaér, jól köszönd meg neki. :-)
De gondolom, te is erre a döntésre jutottál.
Tuvok
De ez már fááááááj 😊))

K.András
Szegényke véletlen oda rakta 😊

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Tuvok
De egy cetlinek, amin az áll, hogy "a kaja a spájzban" miért a kaja tetején benn a spájzban kell lennie, miért nem kinn az asztalon pl. ?

K.András
LOL,gondolj bele kiverted volna palávert és közben ott volt a kaja is meg az irás

Tuvok
Nos . Éhen épp nem haltam, csináltam krumplistésztát, egész finom lett (nekem) . 😊 Persze a maradékot tenném be a spájzba és mit találok az alsó polcon ? Egy fazék csirkepaprikást ...
Ja, és volt cetli: "Anyuéknál vagyok lekvárt fõzni, este jövök, kaja a spájzban ."
Na és hol volt ? Hát benn a spájzban a lefedett fazék tetején ...

Egyelõre nem tudom, hogy sírjak, tomboljak, vagy nevessek ...

Tuvok
Nem hát . Szüleinél, vagy vmelyik bolond bnõjénél lehet, csak általában elfelejti kiírni, mer lüke és pupák .

Arch
? Nem elõször csinálja?

Tuvok
Hát ajánlom, hogy jó ok legyen, mer ... na mind1, csak faszé nem írja ki, vagy mittomén ? Nem is õ lenne ...
Nah, megyek, összedobok vmit, ha nem is paprikás, de egy krumplistésztát még én is össze tudok rakni . Asszem . :/

Arch
Szerintem csinálj kaját. Vagy rendelj valahonnan. Ha éhes vagy egyél! 😊 Éhen ne halj nekünk!!
Asszony meg ha hazaért, ne ess egybõl neki!! Hallgasd meg, lehet, hogy muszájból ment valahova!

Tuvok
Uhh, sry, majd írok már anyós-após ügyben is ha már felhoztam, csak ezen a 7végén azt se tom hol áll a fejem .

Tuvok
Hmm, szóval .
Tegnap este 9 után felhív nagyapám, hogy menjünk ma hajnalban borsót szüretelni, mert jövõ héten el akarja adni . Ok, mondom, természetes, segítek, ahogy szoktam máskor is .
5-re jött kocsival, mondtam asszonynak, hogy majd 1 körül jövök, akkörül legyen ebéd, stb , mondta, hogy finom csirkepaprikás lesz . Ok .
Hát kinn dög melegben leszedtem 4 vödör borsót, utána látogassuk meg a meggyfát is, arról is 2 vödör, 30 fok árnyékban, de nem baj, végül is havonta többször kinn vagyok melózni alföldi ember lévén .
Jövök haza fél kettõ körül, asszony sehol, kaja sehol, 1 cetli vagy kiírás sehol, telón üzenet sehol, elõbb két kullancsot is kiszedtem a lábamból meg az a szar, nemtom, hogy nekiálljak kaját csinálni, vagy várjak, bár már lukas a gyomrom . 😞 De csak jöjjön haza ...

K.András
Engem anno anyos lezsidozott mafiázott kapásbol,ennek ellenére 5 évet együtt voltam a lánnyal,de aztán szétváltak utjaink 😄

Arch
Mibaj?

Tuvok
Sziasztok, nincs valakinek kedve meghívni valahová ebédelni ?

Arch
Nem akarsz meglepni csak úgy egy "pár" piros pöttyössel?

SinClaiR
szerintem engem egész jól elfogadtak, legalábbis az "anyós"már 2 hónap után tudta, hogy imádom a piros pöttyöst, és mivel boltban dolgozik, minden nap hoz nekem egy gardróbnyit 😊
Apósnak meg elég volt megemlítenem, hogy tavaly összetört egy viharban a kerti napernyõ, máris hozott egy másikat amin a cégének a logója van 😄
Persze ott segítek nekik ahol tudok. de ez sztem csak így mûködik.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Arch
Én alapvetõen elég csendes lány vagyok. Nem feltétlen mondom ki egybõl, amit gondolok - kivétel az(ok), akit jól ismerek. Szóval... eleinte bajuk volt velem, hogy ha odamentem, általában be a barátom szobájába, és ott elvoltunk. Vagy csak olvastam ott, ilyenek. Mostanra azért kicsit oldottabb vagyok itt is, de azon semmi nem változtatott, hogy elég csendes vagyok. 😊 Szóval elbeszélgetek velük, meg minden, de barátinak azért nem mondanám a viszonyt. Asse tudom kedvelnek-e... Még sosem kérdeztem Õket errõl 😊

Tuvok
Tudom, van erre topik, de azért az mégse ez, szóval hogy jöttök ki a párotok szüleivel ?

Arch
Most nézem csak...

Repro Boldog Szülinapooooot! 😊

Arch
Hja. Eddig azt mondtam, hogy én vagyok a legbolondabb mind közül, de úgy látszik mégsem, mert ez a csaj, ez nyert... :/

Arch
Az elõbb utóbb úgyis lesz. Ha a baráti körbõl van a másik, akkor adott a dolog, ha nem, akkor meg úgyis találkozik mki a másik barátaival, nem? Megismerkednek, ezzel-azzal jóban lesznek és kész...

repro
a nõk mind bolondok

N0 TXT TLK PLZ!4!