18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Hamlet
    Egyébként ma lenne a 4 év 5. hónapfordulónk E-vel.
  • Hamlet
    Hát ez az... jó helyzetben vagyok, de tuti akkorát fogok pofára esni, hogy csak na.
  • sz4bolcs
    Szabad vagy. Miért akarod kihagyni bármelyiket? :) Döntsd el...
  • Hamlet
    Üdv! Új vagyok, de már olvasgattalak Titeket viszonylag sokat és most kicsit össze vagyok kavarodva. Jól jönne egy kis tanács. Ja fiú vagyok 25 éves. Lehet, hogy öntömjénezésnek fog tűnni, hogy mekkora csávó vagyok, de nem az, tök béna vagyok a csajokhoz és eddig csak egy barátnőm volt (E. 4 évig). Bár most azért jól állok önbizalommal. Hosszú lesz:

4 évig voltam együtt a barátnőmmel (E - 22 év) aztán szétmentünk... igazából imádtuk egymást végig, csak volt egy rosszabb időszak és megijedt én nem vettem elég komolyan. Elhagyott.. ez volt 5 hónapja. Ne akarta újra kezdeni, pedig tudtam, hogy sokat tanultunk ebből és még jobb lenne mint azelőtt volt. Szenvedtem 4 hónapot, néha dumcsiztunk. Depi... önbizalomhiány közben stb. Aztán elmentem egy randira egy fórumról (V - 18 év) nagyon csinos lány, de végülis fiatal... Arra jó lenne (kicsit nimfomán saját bevallása szerint), de én nem vagyok ilyen... nekem ehhez kell szerelem, vagy valami hasonló legalábbis. Szóval neki bejöttem hiv, hogy találkozzunk még. Aztán hiv E., hogy sokat gondol rám és hogy még szeret és soha nem fog senkit úgy szeretni mint engem. (kiborultam persze nagyon, hisz Ő hagyott el 5 hónappal ezelőtt). Megbeszéltük, hogy találkozunk dumálni.
    Közben egy bulin találkoztam egy csajjal (D -21 év)... na ez kész... gyönyörű... és nagyon helyes... annyira aranyos lány, hogy azt hiszem kicsit(?) bele is zúgtam. Dumcsiztunk sokat meg minden. Szerintem neki is bejöttem, holnap megyünk együtt páran úszni.
    De a buli után találkoztam E.-vel ugye... van valakije akit ugyan szeret, de utánam sir gyakran. Dumáltunk sokat jó volt, összebújtunk, de nem volt csók. Abban maradtunk, hogy majd még beszélünk valamikor, tehát semmi konkrét. Vele nagyon szerettük egymást és amikor találkoztunk nagyon jó volt... tudtuk mindketten, hogy fantasztikus lenne újra együtt. Csak nekem meg már D. jár a fejemben... alhas tájékán meg V. jár gondolatban :))

Szóval van 3 iszonyú jó csaj. Az 5 hónap alatt E is fogyott sokat, s bár addig is nagyon tetszett, most már bombázó. D. nagyon szép, és iszonyú aranyos lány, V pedig 18 éves szép lány.

Nem tudom mit csináljak, mert E.-vel kellene újra összejönnöm, Ő az igazi, de közben D. jár a fejemben. Ráadásul tuti, hogy amelyikre én hajtok majd annak nem fogok végül kelleni. Bonyolult az élet... vagy nincs senkim évekig vagy van 3??? Nekem?? (tök gáz, mivé lesz az emberiség, ha már én tetszem 3 ilyen csajnak :) ).

Mi a szart csináljak? És ha Eszti nem hagyja el a mostani pasiját, annak ellenére, hogy engem szeret? Vagy ha nem kellek D.-nek?
  • PResident Evil
    bazzegh... kameráztak :D
  • Breki33
    itt nem !
  • Skill
    csak 2 oldalt olvastam vissza de kész vagyok! :)
    rá kéne gyujtani ... khöm
  • Sir Quno Jedi
    meditatív fázisban ?
  • Bandew
    Szóval fapofával szoktál szeretkezni. :-D
  • Sir Quno Jedi
    A szem a lélek tükre, a szenvedélynek olykor vajmi kevés köze van a lélekhez... Khmmm...
  • Bandew
    Hát nem nagyon látszik a szenvedély a szemedben. :-DDD
  • Sir Quno Jedi
    Most jön ki egy új SIMS szerű szimuláció PS2-re a Playboy: The Mansion. Ez official Playboy product. Nos el lehet kpézelni milyen "feladatok" várnak benn az "emberre" ! :DDD A trailer/bemutató nagyon meggyőző legalábbis !
  • Sir Quno Jedi
    És még engem neveznek szpemmernek ! Behalok !
  • PResident Evil
    ok
  • BEAST #7127
    az gáz :P
  • Tuvok #7126
    ... majd ha lesz .
  • PResident Evil
    nincs fényesebb :(
  • Tuvok #7124
    Ha a ponfar-ra gondolsz, nem segített, egyedül szenvedtem végig a dolgot :DD
  • PResident Evil
    Roger That !
  • BEAST #7122
    Tuvok a sims probléma megoldása ... pomfár ...
  • PResident Evil
    amugy pakolhattok ti is...
  • Tuvok #7120
    Mikor ' jó '-t mondtam, nem ruhamennyiségre, hanem fényerőre gondoltam . :)
    Én sem adnék olyat ki, egyértelmű .
  • PResident Evil
    hát... előbb utób bekövetkezik... de nude képeimet nem adom ki a kezem közül !!!
  • Noodlee
    Nem mezítelen képekre gondoltam :(
    Sima "ruhás" képre, ahol látni is valamit a néniből :((
  • Tuvok #7117
    Jó .
    De kivárom, mikor lesz egészen jó is :)
  • PResident Evil
    hmm... keresek egy kevésbbé sötétségeset... ok ?
  • PResident Evil
    nemrakok fel... régi barátnőkről van mindenféle nude... de azok persze nem rátok tartoznak :DDD
  • Tuvok #7114
    khm, NEM RÓLAD :D
  • PResident Evil
    te kezdted ;)
  • Noodlee
    Mór pikcsör?
  • PResident Evil
    hm... most alkudozol ? :D kiről kell világosabb ?
  • CattiBrie
    Na, ennyit erről a topicról...
  • Tuvok #7109
    Nem !

Ha lesz jobb kép, ígérd, hogy privben átnyomod, mer én többet és világosakat küldtem :P
  • PResident Evil
    SPAM! :D
  • CattiBrie
    Nem. Nekem mondta. :D
  • Noodlee
    Hátöö... Ja :D
  • PResident Evil
    nekem mondod ? :)
  • Noodlee
    Aranyos a lányka :)
  • PResident Evil
    többet nem küldök... de személyedet igazán felfedhetnéd :D