18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Hamlet #7141 Egyébként ma lenne a 4 év 5. hónapfordulónk E-vel. -
Hamlet #7140 Hát ez az... jó helyzetben vagyok, de tuti akkorát fogok pofára esni, hogy csak na. -
#7139 Szabad vagy. Miért akarod kihagyni bármelyiket? :) Döntsd el... -
Hamlet #7138 Üdv! Új vagyok, de már olvasgattalak Titeket viszonylag sokat és most kicsit össze vagyok kavarodva. Jól jönne egy kis tanács. Ja fiú vagyok 25 éves. Lehet, hogy öntömjénezésnek fog tűnni, hogy mekkora csávó vagyok, de nem az, tök béna vagyok a csajokhoz és eddig csak egy barátnőm volt (E. 4 évig). Bár most azért jól állok önbizalommal. Hosszú lesz:
4 évig voltam együtt a barátnőmmel (E - 22 év) aztán szétmentünk... igazából imádtuk egymást végig, csak volt egy rosszabb időszak és megijedt én nem vettem elég komolyan. Elhagyott.. ez volt 5 hónapja. Ne akarta újra kezdeni, pedig tudtam, hogy sokat tanultunk ebből és még jobb lenne mint azelőtt volt. Szenvedtem 4 hónapot, néha dumcsiztunk. Depi... önbizalomhiány közben stb. Aztán elmentem egy randira egy fórumról (V - 18 év) nagyon csinos lány, de végülis fiatal... Arra jó lenne (kicsit nimfomán saját bevallása szerint), de én nem vagyok ilyen... nekem ehhez kell szerelem, vagy valami hasonló legalábbis. Szóval neki bejöttem hiv, hogy találkozzunk még. Aztán hiv E., hogy sokat gondol rám és hogy még szeret és soha nem fog senkit úgy szeretni mint engem. (kiborultam persze nagyon, hisz Ő hagyott el 5 hónappal ezelőtt). Megbeszéltük, hogy találkozunk dumálni.
Közben egy bulin találkoztam egy csajjal (D -21 év)... na ez kész... gyönyörű... és nagyon helyes... annyira aranyos lány, hogy azt hiszem kicsit(?) bele is zúgtam. Dumcsiztunk sokat meg minden. Szerintem neki is bejöttem, holnap megyünk együtt páran úszni.
De a buli után találkoztam E.-vel ugye... van valakije akit ugyan szeret, de utánam sir gyakran. Dumáltunk sokat jó volt, összebújtunk, de nem volt csók. Abban maradtunk, hogy majd még beszélünk valamikor, tehát semmi konkrét. Vele nagyon szerettük egymást és amikor találkoztunk nagyon jó volt... tudtuk mindketten, hogy fantasztikus lenne újra együtt. Csak nekem meg már D. jár a fejemben... alhas tájékán meg V. jár gondolatban :))
Szóval van 3 iszonyú jó csaj. Az 5 hónap alatt E is fogyott sokat, s bár addig is nagyon tetszett, most már bombázó. D. nagyon szép, és iszonyú aranyos lány, V pedig 18 éves szép lány.
Nem tudom mit csináljak, mert E.-vel kellene újra összejönnöm, Ő az igazi, de közben D. jár a fejemben. Ráadásul tuti, hogy amelyikre én hajtok majd annak nem fogok végül kelleni. Bonyolult az élet... vagy nincs senkim évekig vagy van 3??? Nekem?? (tök gáz, mivé lesz az emberiség, ha már én tetszem 3 ilyen csajnak :) ).
Mi a szart csináljak? És ha Eszti nem hagyja el a mostani pasiját, annak ellenére, hogy engem szeret? Vagy ha nem kellek D.-nek? -
#7137 bazzegh... kameráztak :D -
#7136 itt nem ! -
Skill #7135 csak 2 oldalt olvastam vissza de kész vagyok! :)
rá kéne gyujtani ... khöm -
#7134 meditatív fázisban ? -
#7133 Szóval fapofával szoktál szeretkezni. :-D -
#7132 A szem a lélek tükre, a szenvedélynek olykor vajmi kevés köze van a lélekhez... Khmmm... -
#7131 Hát nem nagyon látszik a szenvedély a szemedben. :-DDD -
#7130 Most jön ki egy új SIMS szerű szimuláció PS2-re a Playboy: The Mansion. Ez official Playboy product. Nos el lehet kpézelni milyen "feladatok" várnak benn az "emberre" ! :DDD A trailer/bemutató nagyon meggyőző legalábbis ! -
#7129 És még engem neveznek szpemmernek ! Behalok ! -
#7128 ok -
#7127 az gáz :P -
#7126 ... majd ha lesz . -
#7125 nincs fényesebb :( -
#7124 Ha a ponfar-ra gondolsz, nem segített, egyedül szenvedtem végig a dolgot :DD -
#7123 Roger That ! -
#7122 Tuvok a sims probléma megoldása ... pomfár ... -
#7121 amugy pakolhattok ti is... -
#7120 Mikor ' jó '-t mondtam, nem ruhamennyiségre, hanem fényerőre gondoltam . :)
Én sem adnék olyat ki, egyértelmű . -
#7119 hát... előbb utób bekövetkezik... de nude képeimet nem adom ki a kezem közül !!! -
Noodlee #7118 Nem mezítelen képekre gondoltam :(
Sima "ruhás" képre, ahol látni is valamit a néniből :((
-
#7117 Jó .
De kivárom, mikor lesz egészen jó is :) -
#7116 hmm... keresek egy kevésbbé sötétségeset... ok ? -
#7115 nemrakok fel... régi barátnőkről van mindenféle nude... de azok persze nem rátok tartoznak :DDD -
#7114 khm, NEM RÓLAD :D -
#7113 te kezdted ;) -
Noodlee #7112 Mór pikcsör? -
#7111 hm... most alkudozol ? :D kiről kell világosabb ? -
#7110 Na, ennyit erről a topicról... -
#7109 Nem !
Ha lesz jobb kép, ígérd, hogy privben átnyomod, mer én többet és világosakat küldtem :P -
#7108 SPAM! :D -
#7107 Nem. Nekem mondta. :D -
Noodlee #7106 Hátöö... Ja :D -
#7105 nekem mondod ? :) -
Noodlee #7104 Aranyos a lányka :) -
#7103 többet nem küldök... de személyedet igazán felfedhetnéd :D -
#7102 Nahát ehh ! :)