18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#7181 Nézd, én is jobban bírom ha egy nő CSAKIS velem foglakozik, de ha nem, hát nem ! Jobb egy odadaó fél nő, mint egy nem létező ! :DDD -
#7180 Hogy miért?
Vagy miért nem? :)
Olvasgathatsz vissza (csak a mai napot). -
#7179 Nem mindnek. És nekem azok a férfiak tetszenek, akinek nem. :)
Egyébként jó ötlet... :) -
#7178 Legyél bikeksz, az a férfiaknak is bejön ! :D -
Noodlee #7177 ? -
#7176 SAzlé ? -
#7175 Hát mégsem leszek lesznikus... ;) -
#7174 Namost nem is arról van szó, hogy bárki is ismerhetné a nőket (ez valszeg. még a teremtőnek is gondot okozna). 1xűen csak tisztán kell látni, empírikus úton belátni, hogy miféle rohadt dolgok történhetnek meg veled és felkészülni, amire lehet. Persze így is meg fogsz gyakran lepődni, de legalább már nem leszel naív kiscsoportos ! :DDD -
Hamlet #7173 Sőt, mint látod azt se tudom én mit akarok. Szóval marad a tudatlanság! :) -
Hamlet #7172 Valóság? Hát az meg mi? A nők se tudják mit akarnak akkor én honnan tudjam? -
#7171 Megint félreértessz ! Attól, hogy mindenki gyilkos, term. nem kell közéjük állni ! De úgy kell jófiúnak lenned, hogy közben légy tisztában a valósággal ! A tudatlanság hatalom, de a tudás minden ! Lehetsz grállovag minden észérv ellenére, SŐT úgy lehetsz csak igazán, ha tudod mit tagadsz meg !
Jómagam rég halott ideák szerint élek, de nem dugom homokba a fejem, tudom, hogy nem számítok normálisnak és egy életen át csakis sznvedésben lesz részem mindazért amiben hiszek, de ugyan kit izgat ez ?!! Én már párzsor elszámoltam magammal, ez vagyok !
De az "átlag" embernek nem árt felnyitni a szemét. HA azután is tud hinni, akkor érdemes az "ember" jelzőre ! -
Hamlet #7170 Bizony, sőt akkor az igazi a szerelem, ha már elmúlt a rózsaszín köd. Persze az is fantasztikus, csak az inkább még szenvedély. A szerelem 1-2 év után jön szvsz. -
Hamlet #7169 Nem kellene D-vel találkoznom, amig nem tisztázom E-vel mert nem akarok belezúgni.
Hétfőn találkoztam E-vel... olyan volt mintha újra friss szerelmesek lettünk volna! Ez fantasztikus dolog ám. -
#7168 Tévedsz. Attól hogy felismered a vlóságot, még nem kell hogy kevésbé vonzó legyen. SŐT ! Már nem rózsaszín álmokat dédelgetsz, hanem valóban a dolgok méllyére juthatsz. Nem szerethetsz valakit igazán, ha nem ismered, nem érted és valójában csak egy általad rávetített ideált szeretsz ! Nehéz elfogadni egy hús-vér nőt, aki ugyanúgy hibázik, "genya", vérzik, ha megvágod, egyszóval gyarló ember. Ettől még lehet istennőként szeretni őt, sokkal erősebben akár, mint azelőtt. -
Hamlet #7167 Inkább ők használjanak ki engem, minthogy én töröljem a saját elveim(?) kutyaürülékbe. -
Hamlet #7166 Nekem 1 hónapja valaki azt mondja, hogy az lesz a gondom, hogy 3 bombázó és kedves lány "közül kell választanom" akkor körberöhögöm. Jól esik az egomnak, de nekem ennyi csajozás elég is, mennék vissza a gyönyörű kapcsolatomba E-hez, ha Ő is akarja. -
#7165 No persze, csakhogy nem kell átesni a ló másik oldalára, azaz nem kell hagyni, hogy ezért kihasználjanak és megnyomorítsák az életed, mert mindig te vagy a jófiú !
A helyedben, lehet, hogy én is hasonlóan cselekednék, ez csak attól függ, mennyire szeretem a lányt, mert ugye a szerelem ellen nincs orvosság, ott az észérvek füstbe mennek. -
Hamlet #7164 :) -
#7163 Minden, amit írtál. Így beszélni egy nőről, illetve a nőkről. Ezek után nekem sem lenne kedvem hozzájuk! :D
U.i.: Számomra a genya nem csúnya szó!!! Kicsit erősebb a gonosznál. -
Hamlet #7162 Én hülye vagyok sajnos. Én akkor is úgy érezném, hogy megcsalom Őt vagy magamat, ha nem teszek meg mindent hogy újra E-vel legyek!
Ha nem teszek meg mindent azért, hogy rendbehozzam a hibákat, akkor minek kezdjem el a következőt? Abban se fogok megtenni mindent. -
#7161 Na ezt most jobban kifejthetnéd, mi a genyaság abban amit írtam ugyebár ?! -
#7160 A baj az, hogy ők nem azok. -
Hamlet #7159 Én is szerettem és vártam vissza, de MOST ő akar valamit (visszajönni(?)). És nem volt komoly oka annak, hogy szétmentünk, inkább az volt a gond, hogy túl rózsaszín volt minden 3,5 évig, alig veszekedtünk aztán hirtelen jött egy ilyen hullámvölgy és nem voltunk felkészülve. Nem beszéltük meg a dolgokat, ezt viszont a szakításból megtanultuk, és többé nem követünk el ilyen hibákat. -
#7158 Ne légy hülye ! Otthagyott, mással van, most meg azzal hülyít, hogy téged szeret ! Akár igaz is lehet (legalábbis ő elhitetheti magával), de azért nem árt kicsit kívülről/felülről nézni a dolgokat ! Most neked kell erősnek lenned és kicsit "kegyetlennek", hogy tudja, hibázott és csakis a te jóindulatodnak köszönheti, hogy ezúttal nem "bünteted" meg jobban és visszafogadod a szökevényt, aki a neki enni adó kézbe harapott és elárult ! Akár a kutyáknál, itt is tudatni kell ki a domináns, különben a fejedre sz@rik. Persze ha ez neked nem megy, akkor cseszheted...(sokaknak nem megy) :DDD -
#7157 Ha van valaki más a láthatáron ezt könnyű megtenni ("elfelejteni", aki dobott). Nekem azóta sincs senkim. -
#7156 Aki egyszer elhagyott az nem lehet az igazi!
Ezt tudnam nagyon jól én is! Meg, hogy el kell felejtenem. De ettől függetlenül szerettem és vártam vissza. -
Hamlet #7155 Holnap reggel találkozom D.-vel, akkor tuti el fog dőlni a dolog, mert szerintem nagyon bele fogok zúgni és elhivom randira. Ha igent mond akkor (sajnos?) E.-vel tuti vége.
Látjátok milyen káosz van a fejemben, az én hülye monogám lelkemnek ez sok. :) -
#7154 Már látom... Az ilyen tanácsok miatt genyák a pasik... -
Hamlet #7153 Igen... ez nem biztató, de ha meg dobom Esztit, akkor életem végéig gondolkozhatom, hogy nem tényleg Ő volt-e az igazi.
Szerintem vele jobban összepasszolok, mint D-vel. -
Hamlet #7152 Hát mint látod nekem se volt elég az 5 hónap, mert rohantam vissza E.-hez.
Igazság szerint azt fogom csinálni, hogy találkozom E.-vel, mert igy távolról már nem tudok semmit. Mert amikor taliztunk akkor tudtuk, hogy ha nincs most valakije akkor minimum az ágyban kötünk ki és folytatjuk a kapcsolatot. -
#7151 De ő vágyott, úgyhogy ez egy lejárt menet, főleg, ha a mostani partnerével is kicseszik, hogy vissztáncolgat hozzád, képzeld mit fog veled csinálni hosszútávon ! Vajon meg tudsz-e bízni ilyen nőben ?!! Persze ha kell neked, még mindig tisztázhatod magadban mit várhatsz tőle és józanul kihasználhatod őt és megkaphatsz mindent, ahogy jólesik, lényeg, hogy te irányítsd az eseményeket ! Ha azonban függő vagy tőle és hatalma van feletted (ebben profik), akkor törődj bele és készülj fel egy életnyi szívásba ! -
Hamlet #7150 Igen... ezt kellene tenni, csak ugye nem az ész vezet ilyenkor, hanem az érzelmek. Mert azért E. az E. nem holmi csaj. Nem neki tartozom, hanem nekünk! Magamnak! Ha nem jött volna vissza, hogy szeret meg minden akkor simán az lenne, hogy előbb V. arra (ha meg tudom tenni) aztán D. komolyan. Persze tényleg V.-t mindenképpen felvilágosítva, hogy nem lesz több. -
#7149 Én is így voltam. Egy éve kezdődött (másfél). Nekem nem volt elég 4 hónap...
Kábé 2-3 hónapja fogadtam el, hogy vége. -
#7148 E-nek semmivel sem tartozol, ő lépett le, tehát húzdd meg V-t, ha "kicsit nimfomán" tudja mire számíthat, de akár közölheted vele korrektül, hogy ARRÓl van szó. Ezután kezdj el nyomulni D-re, mert könnyen meglehet, hogy ő lesz a nyerő. Ha közben E visszakéredzkedik az ágyadba, hát csak tegye, aztán majd döntessz a két lány között, ha odajut a lépés. Ezzel senkivel nem vagy inkorrekt és senkit sem csalsz meg, sőt ha D-vel is időben elbeszélgetsz a "múltadról", még ővele sem cseszel ki, lehet szívesen küzd meg érted a "múlt szellemével", ha tényleg számítasz neki és ő is neked. E-nek meg szava nem lehet, mert neki MOST is van valakije, tehát (urambocsá de) egy ribanc, ha mégis hozzád jár kisírni magát. Ha ezután mégis ő kell neked, ezzel együtt, akkor lelked rajta, azt is megkockáztathatod. Lényeg, hogy ne úgy érezze, te magáynos vagy és kegyet gyakorol veled, hogy "visszajön" hozzád ! TE gyakorolsz kegyet, hogy visszafogadod és ejted a többi nőt az életedből. Mindjárt más felállás, nem kell hagyni, hogy elbízza magát, ne add ki magad !
Ez egy ésszerű program, de persze az sem segít soxor... -
Hamlet #7147 Azt vettem észre. Bár panaszkodni sincs okom. -
#7146 Ező nem kívánságműsor ! -
Hamlet #7145 Én meg megyek a szanatóriumba idegösszeomlással! :)
Nekem igazából egy életre elég lett volna E. nem vágytam többre. -
#7144 Majd jön egy negyedik... -
Hamlet #7143 Ja... tudom :) Csak nem cseszem el mindhárom csajt. Max a nagy Ő-t :) -
#7142 Jó, hogy kiírtad magadból, de hiába vársz segítséget. :)