18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Vlala #7221 Ez jó! -
#7220 Egy sor jutott eszembe az előbb:
"Van, aki szeret, és van, akinek egyéb programja van."
[félmosoly] -
#7219 Azaz, ha valaki elárul, megcsal, eltapos, meggyaláz, leköp, megkínoz, de legalábbis belegázol az ici-pici lelkedbe és te ezzel tisztában is vagy és nem vagy hülye, na attól még TE lehetsz önfeláldozó angyal, mutathatsz példát, önként odatarthatod a másik orcádat stb.-stb. ! Csak ezt nem ildomos másokra is ráhúzni, sem elvárni tőlük, mert ők materiális törvények szerint élnek ! Tehát, ha az ő fejükkel akarsz gondolkodni az ő problémáikon, akkor bizony le kell süllyedned az adott szintre és partnernek lenned a megoldásban ! Persze fontos, hogy mindvégig maradj önmagad... -
#7218 Azt értem. Én azt nem értem, hogy ha Te nem így oldod meg a dolgokat, akkor miért írsz ilyeneket? Miért nem azt írod, ami "Te vagy"? Ahogy Te csinálnád...
-
#7217 Márminthogy attól, hogy felismered a rothadó valóságot, még lehetsz nagyvonalú grállovag ! -
#7216 Na ezt sem értem. :) -
#7215 :) -
#7214 -
#7213 Tudod, én egy idealista barom vagyok, tehát a "véleményem" ne vezessen félre ! Ám vak az nem vagyok...(csak voltam) -
#7212 Nem csak az. Úgy általában a véleményed, amit írtál. De mindegy tényleg. -
#7211 Amúgy ha figyeltél, párszor már elmondtam, hogy a "tanácsaim" többnyire nem nekem szólnak, én másképp oldom meg a dolgokat általában, ez az átlag halandóknak, az ő szintjüknek és tapaszatlataim alapján össszeállított anyag ! -
#7210 Na ! Nyugodtan elmondhatod mi a problémád a #7158-cal ! -
#7209 ... -
#7208 Tudom ?! :DDD -
#7207 Tudod, hogy értem. Ha meg nem, akkor mindegy is. -
#7206 Néha ??? :DDD Tudod, addig jó amíg az ember érdekes és izgalmas. AZ igazi jellemeket nehéz kiismerni, s ki tudja, mikor lepnek meg újra. Ezért vagyunk emberek, mert különlegesek vagyunk, mindegyikünk egy-egy remekmű, amely olykor még az alkotója számára is felfedezetlen tartománnyá válik ! Ez a szabad akarat. Ne akarj rám sémát keresni, sem beskatulyázni, mert könnyen eltévelyedhetsz... :DDD -
-
#7204 Tudod, van az a mondás, hogy ha valakit valakitől el lehet venni, akkor az nem is volt az igazi...
De az emberek bolondok. Nő is, férfiak is. Hiába igaz ez a mondás. :) -
#7203 Néha nem tudom mit gondoljak Rólad... -
#7202 ICQ ? -
#7201 ok akkor örömödben küld el a képeket már!!!! -
#7200 TÉK :D -
#7199 háááááá sziasztok... most jöttem az asszonytól... vigyrogok mint a vadalma -
Hamlet #7198 Majd szerzek aktot :) -
Hamlet #7197 :P Nincs :P
Te ne nézegesd őket! Mind az enyém!!! Muhahahaaaa! :))) -
#7196 nincs valamelyikről kép? :-) -
Hamlet #7195 3 csaj tapadt rád és Te inkább egyedül maradtál?
Végülis, ha Neked az jó... Nekem 1 csaj kell aztán kész. -
Hamlet #7194 Bizony: a Breki féle edzésterv eredménye ez az egész :PP
Mindhárom csaj nagyon jó csaj! Komolyan! Nem is értem mit akarnak tőlem, de nem fogom elrugdosni őket :) -
Lacika 79 #7193 Azé' ez a bőség zavara talán még rosszabb néha. Nekem is volt mostanában egy ilyen időszakom, de mégsem kezdtem egyikkel sem semmit. És mégis jobban érzem így magam. -
Lacika 79 #7192 Mintha csak az én kapcsolatomat mesélted volna el. :) -
#7191 muti a három csajt és segítek felezni :-)
de látod megfogadod a tanácsom és máris három nő akar veled.
Melyik is ez a fórum? PPPPPPPPPPPPPP -
#7190 De igen. Naés? -
#7189 Te nem az vagy véletlenségből ? -
#7188 Aham. -
#7187 -
#7186 A nőket ? -
Noodlee #7185 Jajj! Ezt már el is felejtettem :) -
#7184 Egyébként szerintem így is kidumálhatjuk! :D -
#7183 Nono!!! Téged már átoperáltunk! :D -
Noodlee #7182 Jól kidumálhatnánk a csajokat :)
Ki tetszik, ki nem :DD