18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • PResident Evil
    azon gondolkodom, hogy az nem e befolyásolhatta, hogy a legjobb barátnője is most szakított egyik haverommal... szóval jól ismertük egymást mind a 4en, és asszem kedden szakítottak... multkor átjött a barátnője és ki lettem közösítve a szobából... vmit nagyon sutyorogtak de sztem nem a mi ügyeinkről... haver elbaszta... így járt !
  • sz4bolcs
    7655: Ez kevés...
  • PResident Evil
    nyugi... nem fogom veszni hagyni...
  • kasika
    azért sok szerencsét vagymi! Ja és tom, hogy unalomig ismételt szöveg, de a nők full másképp tolják a szisztémát, de nem kell nagy logika ahhoz, hogy meg lehessen érteni Őket. És egy ilyen kis hülyeség miatt kár veszni hagyni egy kapcsolatot.
  • CattiBrie
    Ez nagyon ari!
  • PResident Evil
    ezt jobb személynek nem is mondjattad volna...
  • PResident Evil
    színház nem az én életem...
  • sz4bolcs
    És ha megteszed, amit kell néha az sem elég.
  • Tuvok #7653
    Volt már veled olyan, hogy ültél egy rém unalmas előadáson, és azon gondolkodtál, hogy most a legjobban annak örülnél, hogy az ablakon kinézve megpillantod a bnőd ? ,)
  • PResident Evil
    tisztában vagyok vele. kössz.
  • sz4bolcs
    Vigyázz, mert a szerelem múlandó!...:(
  • PResident Evil
    kedden keresem, nincs mese, én pedig bízom benne, hogy emiatt nem lesz vége, sztem csak vmi gondja akadt és ez rányomódott a kapcsolatunkra is... ehéten premier a színházban... utána arany élet...
  • Tuvok #7649
    Hát jó, rád van bízva, de később nehogy magadat okold (vagy ő téged), hogy nem tettél időben semmit .
    Ez a próba dolog meg érdektelen, én spec egyetemi előadás közepén is mentem már bnőmért, jött is ;>
  • Tuvok #7648
    A lány is gondolkodhat ugyanígy, ő is azt várja, hogy megkeresse a barátja, csakhogy a nők hajlamosak túlkombinálni a dolgot, és holnap már mással lesz boldog .
    Tökmind1 kinek a szemszögéből nézzük, úgyis a másik lesz a hibás, de ha nem lép senki, a csaj keres mást, és mire megjön Prezi esze, akkorát fog koppanni, hogy a határig elhallatszik ...
    Itt nem arról van szó, hogy kinek volt, vagy nem volt megsértődni, hanem hogy ki mennyit tesz meg a másikért .
    Mindig jóval kisebb az esélye, hogy a nő fogja megkeresni a férfit, és még ha meg is teszi, elvárni nem lehet .
  • PResident Evil
    ez meg a másik... kontrázni nem akartam neki ezzel...
  • PResident Evil
    tudod jól hogy nem itthon szoktam ülni, és te tudod a legjobban, hogy meg tudom oldani a problémáimat de ez esetben nem az én aktivitásommal van a hiba... nem várom el hogy bocsánatot kérjen... a mai nap kilőve ha repülővel jönnek értem akkor sem jó, hiszen ma elfoglalt... ma írtam neki sms-t ha érdeklem, akkor keresni fog... ez 1 nap megint... ha hétfőn sem keres akkor én lépek, kedden mindenféleképpen megkeresem... mind a ketten kiba makacsok vagyunk, főleg én... és ezt tudja Ő is...
  • hykao #7645
    A csaj sem kereste egy hétig! Hol van az előírva, hogy neki kellett volna keresnie? Egyszerűen nem keresték egymást, ennyi.

Amiket írtatok, megállná a helyét, ha a csajnak lett volna oka megsértődni...de nem volt!

Engem egyébként hidegen hagynak a besértődős, tesztelős, erőszakos, problémás, hisztis, nyavajgós, fülrágós csajok...loholjon utánuk a jó fene, se kedvem, se energiám ilyenekhez...vannak azért normálisak is, bár igaz, hogy kevesebben...
  • Tuvok #7644
    Már miért lenne rossz ????!!!!!!!
    Komolyan otthon ülve akarsz fenntartani egy kapcsolatot ? Mitöbb, úgy, hogy nem is keresed ??
    Mit akarsz így elérni ? Hogy ő rohanjon hozzád bocsánatot kérni ? Az a régen rossz, ha egy nő fog megalázkodni, nem várhatod el tőle ...
  • PResident Evil
    régen rossz ha ez kell...
  • Tuvok #7642
    És nehéz napi 1 sms a bnődnek ? Nekem még ez is kevésnek tűnik ...
  • PResident Evil
    de Ő nem ilyen... megértettem, hogy próbál, neki ez fontos és ebben támogatom... ha neki napi sms kell hogy érezze hogy szeretem akkor... :/ Ő nem ilyen...
  • Tuvok #7640
    Én sem mondtam, hogy csecsebecsékkel rohanjon oda, semmi sem kell, de otthon ülve soha nem fog megoldódni !
  • kasika
    :) Egy szál rózsa sztem mindent kifejez, csecsebecse meg kell a f...nak. De az, hogy nyit a lány felé és látja, hogy igen, na ez fasza gyerek, ideáll elém...

Off: megyek kajázni ;)
  • Tuvok #7638
    Dehogynem volt, nem kereste egy hétig ! Ha volt dolgod sértődős csajjal, tudod, hogy ha megmakacsolja magát, élvezi, ha mennek utána, piszkálják, hajtanak rá, míg megenyhül, így biztosítja be magát, hogy a barátja szereti .
    Ha megsértődik, és ráhagyják, nem mennek utána, nem keresik, úgy fogja érezni, hogy nincs rá szükség, villámgyorsan kiábrándul és máshol, másnál keres vigaszt .
    Sztem pont az a palimadár, aki várja, hogy a csaj menjen utána, egy férfi mindig megy a nő után, ha kell neki . Lehet, hogy más világot élünk, de ennyit egyszer bárki megtehet a párjáért ...
  • PResident Evil
    igen a 'férfiség' vállalása... a büszkeségem fog megölni :/
  • hykao #7636
    nem is neked írtam...
    de ha már itt tartunk, én sem azt írtam, hogy ne vállalja az érzéseit, de annak, hogy odarohan csecsebecsékkel, úgy, hogy nem adott sértődésre okot, semmi köze az érzelmek felvállalásához!!!
    az érzelmeit felvállala, nem titkolta...de azért legyen már emberi tartása egy férfinek!
  • kasika
    nem aszontam, hogy menjen kuncsorogni. Sztem attól még férfi vagy, hogy vállalod a zérzéseidet.
  • hykao #7634
    Mire késő a holnap? Semmi különösebb oka nem volt a csajnak besértődni!!! (sőt nekem ez a besértődés nagyon gyanús, főleg, hogy Prezi azt írta, hogy nem jellemző ez a viselkedés a csajszira!!!) Persze odarohanhat virágokkal, meg ajándékokkal...szíve joga!
    ...én mindenesetre férfi szeretek lenni egy kapcsolatban, nem palimadár...
  • Tuvok #7633
    És ha holnap már késő ? Saját bevallása szerint kell neki a lány, akkor tenni is kell vmit érte, ezzel a hozzáállással még macskát se lehet tartani !
  • kasika
    nem baj, mindenki befizeti a tanulópénzt, csak van, aki többx.
  • PResident Evil
    majd közlöm ha eljött az ideje...
  • hykao #7630
    jól teszi, hogy vár egy kicsit, már így is eleget hemzsegett, és a csaj nem tűnik túl közreműködőnek...
    ha egy hét múlva sem hívja a csaj, nem ad életjelet magáról, akkor pedig már sztem nem is kell hívni!
  • Tuvok #7629
    Meg szvsz is :)
  • kasika
    nekem sajna az jött le (saját tapasztalatbul), hogy ha két makacs ember ilyen szituba kerül, akkor... Lehet, hogy nincs semmi gáz, akkor meg van oldva, ha pedig van gáz, akkoris meg van oldva. Jobb, mint a bizonytalanság. Max lehet kezdeni hajkurászni a csajokat. Ennyi. Mondjuk ez csak szvsz van így.
  • Tuvok #7627
    sültgalambra, vagy hogy búcsú nélkül szakítsatok ?
  • PResident Evil
    én eldöntöttem... várok...
  • PResident Evil
  • Tuvok #7624
    tehát nem
    akkor írj neki búcsú sms-t, hogy milyen szép volt vele ... azt ráér próba után elolvasni

...
  • hykao #7623
    szerintem meg dobott már elég lasztit, többet már nem kéne, majd hívja a csaj, ha akarja, ha meg nem hívja, akkor úgyis hiába hemzsegne még jobban...addig is nézelődjön...van kismillió jó csajszi a világban, nem kell erőltetni, ami nem megy...
  • PResident Evil
    argh...