18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#7661 azon gondolkodom, hogy az nem e befolyásolhatta, hogy a legjobb barátnője is most szakított egyik haverommal... szóval jól ismertük egymást mind a 4en, és asszem kedden szakítottak... multkor átjött a barátnője és ki lettem közösítve a szobából... vmit nagyon sutyorogtak de sztem nem a mi ügyeinkről... haver elbaszta... így járt ! -
#7660 7655: Ez kevés... -
#7659 nyugi... nem fogom veszni hagyni... -
kasika #7658 azért sok szerencsét vagymi! Ja és tom, hogy unalomig ismételt szöveg, de a nők full másképp tolják a szisztémát, de nem kell nagy logika ahhoz, hogy meg lehessen érteni Őket. És egy ilyen kis hülyeség miatt kár veszni hagyni egy kapcsolatot. -
#7657 Ez nagyon ari! -
#7656 ezt jobb személynek nem is mondjattad volna... -
#7655 színház nem az én életem... -
#7654 És ha megteszed, amit kell néha az sem elég. -
#7653 Volt már veled olyan, hogy ültél egy rém unalmas előadáson, és azon gondolkodtál, hogy most a legjobban annak örülnél, hogy az ablakon kinézve megpillantod a bnőd ? ,) -
#7652 tisztában vagyok vele. kössz. -
#7651 Vigyázz, mert a szerelem múlandó!...:( -
#7650 kedden keresem, nincs mese, én pedig bízom benne, hogy emiatt nem lesz vége, sztem csak vmi gondja akadt és ez rányomódott a kapcsolatunkra is... ehéten premier a színházban... utána arany élet... -
#7649 Hát jó, rád van bízva, de később nehogy magadat okold (vagy ő téged), hogy nem tettél időben semmit .
Ez a próba dolog meg érdektelen, én spec egyetemi előadás közepén is mentem már bnőmért, jött is ;> -
#7648 A lány is gondolkodhat ugyanígy, ő is azt várja, hogy megkeresse a barátja, csakhogy a nők hajlamosak túlkombinálni a dolgot, és holnap már mással lesz boldog .
Tökmind1 kinek a szemszögéből nézzük, úgyis a másik lesz a hibás, de ha nem lép senki, a csaj keres mást, és mire megjön Prezi esze, akkorát fog koppanni, hogy a határig elhallatszik ...
Itt nem arról van szó, hogy kinek volt, vagy nem volt megsértődni, hanem hogy ki mennyit tesz meg a másikért .
Mindig jóval kisebb az esélye, hogy a nő fogja megkeresni a férfit, és még ha meg is teszi, elvárni nem lehet . -
#7647 ez meg a másik... kontrázni nem akartam neki ezzel... -
#7646 tudod jól hogy nem itthon szoktam ülni, és te tudod a legjobban, hogy meg tudom oldani a problémáimat de ez esetben nem az én aktivitásommal van a hiba... nem várom el hogy bocsánatot kérjen... a mai nap kilőve ha repülővel jönnek értem akkor sem jó, hiszen ma elfoglalt... ma írtam neki sms-t ha érdeklem, akkor keresni fog... ez 1 nap megint... ha hétfőn sem keres akkor én lépek, kedden mindenféleképpen megkeresem... mind a ketten kiba makacsok vagyunk, főleg én... és ezt tudja Ő is... -
#7645 A csaj sem kereste egy hétig! Hol van az előírva, hogy neki kellett volna keresnie? Egyszerűen nem keresték egymást, ennyi.
Amiket írtatok, megállná a helyét, ha a csajnak lett volna oka megsértődni...de nem volt!
Engem egyébként hidegen hagynak a besértődős, tesztelős, erőszakos, problémás, hisztis, nyavajgós, fülrágós csajok...loholjon utánuk a jó fene, se kedvem, se energiám ilyenekhez...vannak azért normálisak is, bár igaz, hogy kevesebben... -
#7644 Már miért lenne rossz ????!!!!!!!
Komolyan otthon ülve akarsz fenntartani egy kapcsolatot ? Mitöbb, úgy, hogy nem is keresed ??
Mit akarsz így elérni ? Hogy ő rohanjon hozzád bocsánatot kérni ? Az a régen rossz, ha egy nő fog megalázkodni, nem várhatod el tőle ... -
#7643 régen rossz ha ez kell... -
#7642 És nehéz napi 1 sms a bnődnek ? Nekem még ez is kevésnek tűnik ... -
#7641 de Ő nem ilyen... megértettem, hogy próbál, neki ez fontos és ebben támogatom... ha neki napi sms kell hogy érezze hogy szeretem akkor... :/ Ő nem ilyen... -
#7640 Én sem mondtam, hogy csecsebecsékkel rohanjon oda, semmi sem kell, de otthon ülve soha nem fog megoldódni ! -
kasika #7639 :) Egy szál rózsa sztem mindent kifejez, csecsebecse meg kell a f...nak. De az, hogy nyit a lány felé és látja, hogy igen, na ez fasza gyerek, ideáll elém...
Off: megyek kajázni ;) -
#7638 Dehogynem volt, nem kereste egy hétig ! Ha volt dolgod sértődős csajjal, tudod, hogy ha megmakacsolja magát, élvezi, ha mennek utána, piszkálják, hajtanak rá, míg megenyhül, így biztosítja be magát, hogy a barátja szereti .
Ha megsértődik, és ráhagyják, nem mennek utána, nem keresik, úgy fogja érezni, hogy nincs rá szükség, villámgyorsan kiábrándul és máshol, másnál keres vigaszt .
Sztem pont az a palimadár, aki várja, hogy a csaj menjen utána, egy férfi mindig megy a nő után, ha kell neki . Lehet, hogy más világot élünk, de ennyit egyszer bárki megtehet a párjáért ... -
#7637 igen a 'férfiség' vállalása... a büszkeségem fog megölni :/ -
#7636 nem is neked írtam...
de ha már itt tartunk, én sem azt írtam, hogy ne vállalja az érzéseit, de annak, hogy odarohan csecsebecsékkel, úgy, hogy nem adott sértődésre okot, semmi köze az érzelmek felvállalásához!!!
az érzelmeit felvállala, nem titkolta...de azért legyen már emberi tartása egy férfinek! -
kasika #7635 nem aszontam, hogy menjen kuncsorogni. Sztem attól még férfi vagy, hogy vállalod a zérzéseidet. -
#7634 Mire késő a holnap? Semmi különösebb oka nem volt a csajnak besértődni!!! (sőt nekem ez a besértődés nagyon gyanús, főleg, hogy Prezi azt írta, hogy nem jellemző ez a viselkedés a csajszira!!!) Persze odarohanhat virágokkal, meg ajándékokkal...szíve joga!
...én mindenesetre férfi szeretek lenni egy kapcsolatban, nem palimadár... -
#7633 És ha holnap már késő ? Saját bevallása szerint kell neki a lány, akkor tenni is kell vmit érte, ezzel a hozzáállással még macskát se lehet tartani ! -
kasika #7632 nem baj, mindenki befizeti a tanulópénzt, csak van, aki többx. -
#7631 majd közlöm ha eljött az ideje... -
#7630 jól teszi, hogy vár egy kicsit, már így is eleget hemzsegett, és a csaj nem tűnik túl közreműködőnek...
ha egy hét múlva sem hívja a csaj, nem ad életjelet magáról, akkor pedig már sztem nem is kell hívni! -
#7629 Meg szvsz is :)
-
kasika #7628 nekem sajna az jött le (saját tapasztalatbul), hogy ha két makacs ember ilyen szituba kerül, akkor... Lehet, hogy nincs semmi gáz, akkor meg van oldva, ha pedig van gáz, akkoris meg van oldva. Jobb, mint a bizonytalanság. Max lehet kezdeni hajkurászni a csajokat. Ennyi. Mondjuk ez csak szvsz van így. -
#7627 sültgalambra, vagy hogy búcsú nélkül szakítsatok ? -
#7626 én eldöntöttem... várok... -
#7625 -
#7624 tehát nem
akkor írj neki búcsú sms-t, hogy milyen szép volt vele ... azt ráér próba után elolvasni
... -
#7623 szerintem meg dobott már elég lasztit, többet már nem kéne, majd hívja a csaj, ha akarja, ha meg nem hívja, akkor úgyis hiába hemzsegne még jobban...addig is nézelődjön...van kismillió jó csajszi a világban, nem kell erőltetni, ami nem megy... -
#7622 argh...