A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ghost cb
"Hát pillanatnyilag nagyon lúzernek is érzem magam"

Az jobb ha más is annak tart?

Egyébként abba mi a luzerség hogy van barátja. Ez a te cselekményeidtõl teljesen független, ugyhogy essetleg amiatt érezheted magad ilyen rosszul, hogy a sors igy kib@szott veled. Vagy isten, ha szereted szidni 😄

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Guest
Hát nem tudom... Mondom, pillantnyilag nulla a motivációm az utazás irányában, bár pl. ha kiderül, hogy a jövõ hetem szabad, és ezzel együtt itthon maradtam, akkor az õsök nem lesznek lelkesek...
Tuvok
Hát ha nem mész, holnapra ígérek egy kis BF-et (ma megyek éjjelre horgászni, sry😊

Guest
...most viszont még pocsékabbul...
Guest
Lehet, hogy sokan meg se próbálják, de jelen esetben a végeredmény szempontjából ez nem oszt, nem szoroz...

Amúgy az kétségtelen, hogy akkor és ott megkönyebbültem (túl vagyunk rajra, vége a tépelõdésnek), még jó képet is tudtam vágni a dologhoz (legalábbis szerintem igen), most még pocsékabbul érzem magam, mint elõtte, pedig az se volt semmi...

A család hétvégére lelépett a nagyszülõkhöz vidékre, elvileg este telefonálnak, hogy akkor megyek-e én is. Momentán semmi kedvem sincs hozzá, ráadásul a szülinapi köszöngetésekhez még jó képet is kéne vágni, ami most nem menne, bár lehet, hogy legalább elvonná a figyelmemet, a fene tudja...
Tuvok
Pedig egyáltalán nem lúzerség, nagyon sokan még csak meg sem merik próbálni, inkább irigylésre méltó lehet sokak szemében ez a bátorság .

Guest
#4996: Hát pillanatnyilag nagyon lúzernek is érzem magam. Ami a másik felét illeti, lehet, de szerintem nem, és ami még rosszabb, ezt már soha nem is fogom megtudni...
ghost cb
uuuu páze : )

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Tuvok
Muszáj, különben este nincs kárpótlás 😄

Tuvok

ghost cb
Majd õ megcsinálja 😄

ghost cb
hahaha...

Tuvok
Egyszerû, azt csinálod otthon napközben, amit melóbamenet elõtt asszony meghagy neked 😊))

ghost cb
Vedd már le az aláírásod, nagyon luzernek tünsz ha ezt fönthagyod. Lehet késõbb rájöttél volna, hogy neked ez nem kell amit annyira szerettél volna. Velem is volt ilyen.

ghost cb
Nekem elmondhatnád : )

Guest
Ezzel én is próbálkoztam, a gond az, hogy pillanatnyilag nem igazán tudom elképzelni, hogy hogyan lehetne ennél rosszabb...
Tuvok
A helyzet mondatja veled, lesz ez még így se !

Guest
Kösz, ennyi elég is volt. Azt hiszem maradok az agglegényéletnél.
Tuvok
Pff, ugyan már, nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy megkíméld magad egy kis szerelmi bánattól ...

Guest
Itt az ideje, hogy jobb híján szerezzek egy kötelet...
Tuvok
Itt az ideje, hogy jobbhíján teret hódítson a karrierizmus .

Guest
Hát mondjuk úgy, hogy a következõ gyakorlat eddig se nagyon érdekelt, de ezután abszolút hidegen hagy...
Tuvok
Hát Te tudod, részleteket nem ismerek .

Guest
Hát ezt én erõsem kétlem...
Tuvok
Hát akkor majd az új helyed leköt, pláne ha ott is az egész napod rámegy ...

Guest
Hát, az itteni gyakorlatom elvileg a jövõ utáni hét elején járna le, de mi (ketten voltunk ott gyakorlaton, pontosabban ketten jártunk be rendesen) elkértük magunkat, és a fõnök elengedett. Persze majd még valamikor be kell menni elintézni a papírmunkát. Jövõ utáni hét közepétõl meg új helyen vagyok.
Tuvok
Hogyhogy el vagy engedve ? Vége a melónak ? Mert akkor adhatok pár tippet hogy lehet kibírni itthon átunatkozva a nyarat, egyedül ...

Guest
Az lehet, de szerintem az elég sok idõ lesz... Ha minden igaz, a jövõ hétrõl el vagyok engedve, muszáj lesz kitalálnom valamit, amivel elfoglalom magam, különben be fogok csavarodni, mert végig azon fog pörögni az agyam, hogy én itt szenvedek, miközben õ Horvátországban nyaral a világ legmázlistább férfijával...
Tuvok
Nos, legalább megmondta, becsületes dolog, Te meg bátor voltál , legalább a nehezén túl vagy, innentõl könnyebb lesz, idõvel .

Guest
Hmm, hát nagyjából ennyi volt:

Reggel a megbeszélésen nem volt ott, de utána pár percre benézett, akkor viszont én nem értem rá, pedig legalább annyit akartam neki mondani, hogy mielõtt elmegy, szánjon már rám 2 percet (tudtam, hogy kevés munkája van, ergo korán végez, és aggódtam, hogy gyorsan eltûnik, hiszen hétfõtõl szabin van). viszont szerencsére láttam, hogy kért mára ebédet, szal csak a "konyhát" kellett szemmel tartani. Be is futott, de kaja közben nem akartam zavarni, utána meg folyton dumált valakivel. Amikor viszont már kezdett gázos lenni a dolog (már szólt a fõnöknek, hogy mára végzett, és ha nem gond, akkor õ hamarosan menne haza), akkor szóltam neki, hogy ha majd ráér, akkor szeretnék vele beszélni négyszemközt. Azután, amikor végül ráért, akkor röviden elõvezettem neki a lényeget (vagyis, hogy szeretnék vele a jövõben is találkozni), akkor nagyon kedvesen rámmosolygott, és azt mondta, hogy ez nagyon kedves tõlem, és ne haragudjak, de neki van barátja.... 😞((
Tuvok
Leírod ide, vagy MSN, vagy haggyuk ?

Guest
Jah, bár ennek most nem különösebben tudok örülni...
Tuvok
Hamar hazaértél ...

Guest
Muhaha! Tudtam, annyira éreztem! Az én formámat ismerve elõre borítékolni lehetett, hogy ez lesz a válasz...
Breki33
Oda menjünk októberben most túl meleg.
Nem európai embernek való.
Arch
Már megtettem. 😊 De igen, volt egy pár. 😊

Szióka!
Ehh. Párizs. Én is szeretnék eljutni oda. De az álmom akkor is Egyiptom.
Gondolom, van egy pár hozzászólás, amin át kell rágnod magad. :-)
ghost cb
Ilyen megbeszéléseken nem probálsz vele szemezni?

ghost cb
Nem is rossz.
Egyébként, ha beszélni akarsz vele, és tutod h nem kocsival megy, akkor legjobb ha amikor haza akar menni rátámadsz, és mondasz neki valami okosat. Amit gondolsz.
Jo az is amit Arch(Angel?) mondott, de ettõl lehet megijed.
Ha nem beszélgettél vele honnan tudod milyen a személyisége?

Arch
Nézd. Én sem vagyok az ilyen dolgok híve, de mkinek más jön be, és persze ha nincs más lehetõség, akkor talán ez is jó lesz. Szóval... csak úgy is odamehetnél hozzá, hogy ne haragudjon, de próbáltad keresni a társaságát, mert nagyon megtetszett, és szeretted volna megismerni, de valahogy sosem volt alkalom rá, mert más a beosztásotok stbstbstb. ezt Te tudod. És... hát elég gyorsan el fog dõlni, hogy meg akar-e ismerni. 😊
Elég radikális módszer, de ha nincs más... 😊

Breki33
amit ma megtehetsz....
Breki33
ÖÖö pont ezért
vagy ezután se akarsz vele? P
Guest
Ja mondanom se kell, hogy ma sem sikerült beszélnem vele, és a holnapi nappal kapcsolatban is erõteljes kétségeim vannak...
Arch
Átment a privi? Kisebb regényre sikerült...

PResident Evil
hazajött !!!

Guest
#4932: Na ja, így elsõre õ is abba a típusba tartozik, akinél ami hiányzik magasságban, azt pótolja a személyisége (már ammennyire ismerem, ugye...).

Amúgy ma aránylag testhezállóbb ruhában volt, és hát... sazl nekem a "molett" szóról nekem nem ez a testalkat jutna eszembe... 😊
Guest
#4931: Ööööö, a problémához tartozik, hogy eddig nem beszélgettem vele... 😊
Arch
Yáy... 😊

Sir Quno Jedi
A káoszgép máris izzít !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Arch
Drága vagy, de erre ne fogadj! 😊 Mármint, hogy bármit mondhatok, nem tartasz hülyének...
De azért kíváncsi lennék a véleményedre, úgyhogy majd megy az a privi.