18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Lacika 79
    Egyre inkább kezdek egyet érteni veled. Már érzem, hogy a szívem kezd "gépiesedni". :D
    De hát ezt teszi a élet az emberrel. Hm.
  • Sir Quno Jedi
    Nos ebben nem értek egyet, mert ismerek egypár leányzót (és emelett jóravalók), akik csendesen hánynák teli az első kezük ügyébe eső reklámszatyrot, ha a barátjuk ilyen "romantikus" módra behasalna nekik. Nem vagyunk egyformák. Részemről romantikus vagyok, de ugyanakkor felnőtt ember, úgyhogy akinél nem jön be a szép szó és az őszinteség, ahol nem kölcsönös a bizalom, ahol a mindennapi tetteim, a ragszokdásom nem bizonyítanak eleget, ott nem keresem az otthonom... A másik félnek éppen annyira akarnia kell engem MINIMUM, mint nekem őt, ha ez egyoldalú és ő elvárja, hogy nap mint nap meghódítsam újra ilyen gyomorforgató módon, akkor azt máris elboccsolta. Ha én, minden OK nélkül romatikázok, hódítok, időt és fáradtságot nem kímélve lenyűgözöm és meglepem, az az én döntésem és nem a szerinte elkövetett HIBÁIMért való meghunyászkodás eszköze ! (szarügy, de ez van)

Egy férfinak manapság semmi mása sem marad, mint a büszkesége ! (nem tévesztendő össze a makacssággal, fafejűséggel, primitívséggel, devianciával stb.)
  • sz4bolcs
    Hányszor kell még átlénem álmaimban ezt a szenvedést?
  • PResident Evil
  • hykao #7697
  • PResident Evil
    ezt eddig vágtam én is :) azért kössz hogy gondoztad lelkemet a válság helyzetekben is ^^

[elérzékenyült]

[kamuzik]

:DDD
  • hykao #7695
    Lehet, hogy egy kicsit több törődésre vágyik...amikor nem vagytok együtt akkor is...(telefon, sms)
  • PResident Evil
    de mégis...
  • hykao #7693
    Hát ennek ezer oka lehet, mivel nem ismerem mélyrehatóan sem a személyeket, sem a körülményeket, nem szeretnék vakon tapogatózó feltételezésekbe bocsátkozni...
  • PResident Evil
    bazzegh ne beszélj kétértelműenb !!! :ÐÐÐ

inkább adj tippet miért lesznek ingerültek a nyugis lányok ?!
  • hykao #7691
    Hehe, nem erre gondoltam, úgy megrakhatod rendesen! :)))
  • PResident Evil
    hmm... már lassan 2 hete nem volt eksön, szal dolgoznak az ösztönök :>
  • hykao #7689
    Azért ne lőj túl a célon...az sem jó, ha túlzottan nyeregbe rakod... :)))
  • PResident Evil
    most már csak arra kell rájönnöm hogy mi volt az a kiváltó ok, amiért így viselkedett... nem szokta ezt csinálni...
    tippek ?
  • PResident Evil
    rohamra fel !!! :D
  • hykao #7686
    No, akkor még nincs veszve a haza... :)
  • PResident Evil
    ebben a pillanatban megcsörgetett... gyorsan visszahívtam: közölte velem, hogy most végzett a tánccal, és most már elhiszem-e hogy miért nem ért rá ma (mert én ugyebár kifogásnak tituláltam) én helyeseltem, mondtam hogy elhiszem, kérdeztem hogy haragszik-e... persze igen volt a válasz, gyorsan átsiklottam a témán és rákérdeztem holnap ráér-e... aztmondta holnapő eliveleg délelőtt van csak tánca, de lehet hogy délutánra is berendelik, de majd ír délelőtt sms-t hogy milesz... tehát ha minden jól alakul akkor holnap személyes contact, és akkor kárpótlom mint állat...
    tanulság: be akarja bizonyítani nekem az igazát, tehát fontos vagyok neki ezen szempontból :) én meg most kicsi becsületemet félretéve kiengesztelem, hogy ilyenért ne ágjon be legközelebb... ahh.
  • hykao #7684
    Na, ne csigázz... :)
  • PResident Evil
    FEJLEMÉNYEK
  • Arch
  • Arch
    Te vagy a romantikus megoldás.
    A többiek a mai... öm... másféle megoldás :DD

Én Tuvokkal értek egyet. Ha kell vki, azért harcolni kell. Nem kicsit...
  • SinClaiR
    Én hemzsegtem, el is basztam, most nem annyira, és jól megy a szekér. Igaz másik lány, jobb, és jobban is kötődik hozzám, de a régi és eleddig egyetlen csalódásom volt akkora, hogy benőjön a fejem lágya. Túlpezsegeni sem jó, de asszem én is odamennék tisztázni.
  • SinClaiR
    100 új üzenet.
    kereken:)
  • Tuvok #7678
    Az a baj az olyanokkal, akik nem tesznek semmit, hogy sosem tudják meg mi lett volna, HA megtették volna ;>
    Sztem én beledöglenék a bizonytalanságba ...
  • hykao #7677
    ...szerintem még fogsz olyat is látni, amikor a túlhemzsegés öl meg egy kapcsolatot...és a tiéd lesz az... :PPP

az emberek különbözőek, te hemzsegsz, más nem annyira. mindenkinek olyan kapcsolat az ideális, amiben jól érzi magát, úgy, hogy magát adja...megváltozni, kibújni a bőréből úgysem tud senki, csak max. ideig-óráig...

Sztem ami nem megy, azt nem kell erőltetni (és nem is lehet...), erőltetéssel egy kapcsolatot sem lehet életbentartani sokáig...
  • PResident Evil
    argh...
  • Tuvok #7675
    látom ...

(jó, sry, uccsó volt )
  • PResident Evil
    nyugi... megoldom...
  • kasika
    tré, tré, de Ő jobban tudja mit szeretne (na meg jobban ismeri a csajszit is)...
  • Tuvok #7672
    Nem birom nézni, ha a nemakarás öl meg egy kapcsolatot, sajna mostanában láttam 2-t is a környezetemben .
    Na mind1, ráhagyom, nem az én dolgom ...
  • kasika
    mostmiért bántod? Szíve joga úgy cselekedni, ahogy akar...
  • PResident Evil
    akarommondani 'veletek' nem egyformán gondolkodunk...
  • Tuvok #7669
    Jah, inkább elintézed 1 sms-sel és szarsz az egészbe ...
  • PResident Evil
    igenis érdekel, csak nem egyformán gondolkodunk...
  • Tuvok #7667
    Ahh ...
    Lehet nem így érzed, de egyre jobban bebizonyítod mennyire nem érdekel, hogy mi lesz veletek ...
  • sz4bolcs
  • PResident Evil
    építsek egy új színházat !? :o
  • sz4bolcs
    ez még mindig kevés.
  • PResident Evil
    sry az élettől, nem tud érdekelni, de az Ő munkáját nagyon sokra becsülöm, ezért türelmes vagyok.
  • Tuvok #7662
    Nem is a tiédről van szó ;>