18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Lacika 79 #7701 Egyre inkább kezdek egyet érteni veled. Már érzem, hogy a szívem kezd "gépiesedni". :D
De hát ezt teszi a élet az emberrel. Hm. -
#7700 Nos ebben nem értek egyet, mert ismerek egypár leányzót (és emelett jóravalók), akik csendesen hánynák teli az első kezük ügyébe eső reklámszatyrot, ha a barátjuk ilyen "romantikus" módra behasalna nekik. Nem vagyunk egyformák. Részemről romantikus vagyok, de ugyanakkor felnőtt ember, úgyhogy akinél nem jön be a szép szó és az őszinteség, ahol nem kölcsönös a bizalom, ahol a mindennapi tetteim, a ragszokdásom nem bizonyítanak eleget, ott nem keresem az otthonom... A másik félnek éppen annyira akarnia kell engem MINIMUM, mint nekem őt, ha ez egyoldalú és ő elvárja, hogy nap mint nap meghódítsam újra ilyen gyomorforgató módon, akkor azt máris elboccsolta. Ha én, minden OK nélkül romatikázok, hódítok, időt és fáradtságot nem kímélve lenyűgözöm és meglepem, az az én döntésem és nem a szerinte elkövetett HIBÁIMért való meghunyászkodás eszköze ! (szarügy, de ez van)
Egy férfinak manapság semmi mása sem marad, mint a büszkesége ! (nem tévesztendő össze a makacssággal, fafejűséggel, primitívséggel, devianciával stb.) -
#7699 Hányszor kell még átlénem álmaimban ezt a szenvedést? -
#7698 -
#7697 -
#7696 ezt eddig vágtam én is :) azért kössz hogy gondoztad lelkemet a válság helyzetekben is ^^
[elérzékenyült]
[kamuzik]
:DDD -
#7695 Lehet, hogy egy kicsit több törődésre vágyik...amikor nem vagytok együtt akkor is...(telefon, sms) -
#7694 de mégis... -
#7693 Hát ennek ezer oka lehet, mivel nem ismerem mélyrehatóan sem a személyeket, sem a körülményeket, nem szeretnék vakon tapogatózó feltételezésekbe bocsátkozni... -
#7692 bazzegh ne beszélj kétértelműenb !!! :ÐÐÐ
inkább adj tippet miért lesznek ingerültek a nyugis lányok ?! -
#7691 Hehe, nem erre gondoltam, úgy megrakhatod rendesen! :))) -
#7690 hmm... már lassan 2 hete nem volt eksön, szal dolgoznak az ösztönök :> -
#7689 Azért ne lőj túl a célon...az sem jó, ha túlzottan nyeregbe rakod... :))) -
#7688 most már csak arra kell rájönnöm hogy mi volt az a kiváltó ok, amiért így viselkedett... nem szokta ezt csinálni...
tippek ? -
#7687 rohamra fel !!! :D -
#7686 No, akkor még nincs veszve a haza... :) -
#7685 ebben a pillanatban megcsörgetett... gyorsan visszahívtam: közölte velem, hogy most végzett a tánccal, és most már elhiszem-e hogy miért nem ért rá ma (mert én ugyebár kifogásnak tituláltam) én helyeseltem, mondtam hogy elhiszem, kérdeztem hogy haragszik-e... persze igen volt a válasz, gyorsan átsiklottam a témán és rákérdeztem holnap ráér-e... aztmondta holnapő eliveleg délelőtt van csak tánca, de lehet hogy délutánra is berendelik, de majd ír délelőtt sms-t hogy milesz... tehát ha minden jól alakul akkor holnap személyes contact, és akkor kárpótlom mint állat...
tanulság: be akarja bizonyítani nekem az igazát, tehát fontos vagyok neki ezen szempontból :) én meg most kicsi becsületemet félretéve kiengesztelem, hogy ilyenért ne ágjon be legközelebb... ahh. -
#7684 Na, ne csigázz... :) -
#7683 FEJLEMÉNYEK -
#7682 -
#7681 Te vagy a romantikus megoldás.
A többiek a mai... öm... másféle megoldás :DD
Én Tuvokkal értek egyet. Ha kell vki, azért harcolni kell. Nem kicsit... -
#7680 Én hemzsegtem, el is basztam, most nem annyira, és jól megy a szekér. Igaz másik lány, jobb, és jobban is kötődik hozzám, de a régi és eleddig egyetlen csalódásom volt akkora, hogy benőjön a fejem lágya. Túlpezsegeni sem jó, de asszem én is odamennék tisztázni. -
#7679 100 új üzenet.
kereken:) -
#7678 Az a baj az olyanokkal, akik nem tesznek semmit, hogy sosem tudják meg mi lett volna, HA megtették volna ;>
Sztem én beledöglenék a bizonytalanságba ... -
#7677 ...szerintem még fogsz olyat is látni, amikor a túlhemzsegés öl meg egy kapcsolatot...és a tiéd lesz az... :PPP
az emberek különbözőek, te hemzsegsz, más nem annyira. mindenkinek olyan kapcsolat az ideális, amiben jól érzi magát, úgy, hogy magát adja...megváltozni, kibújni a bőréből úgysem tud senki, csak max. ideig-óráig...
Sztem ami nem megy, azt nem kell erőltetni (és nem is lehet...), erőltetéssel egy kapcsolatot sem lehet életbentartani sokáig... -
#7676 argh... -
#7675 látom ...
(jó, sry, uccsó volt ) -
#7674 nyugi... megoldom... -
kasika #7673 tré, tré, de Ő jobban tudja mit szeretne (na meg jobban ismeri a csajszit is)... -
#7672 Nem birom nézni, ha a nemakarás öl meg egy kapcsolatot, sajna mostanában láttam 2-t is a környezetemben .
Na mind1, ráhagyom, nem az én dolgom ... -
kasika #7671 mostmiért bántod? Szíve joga úgy cselekedni, ahogy akar... -
#7670 akarommondani 'veletek' nem egyformán gondolkodunk... -
#7669 Jah, inkább elintézed 1 sms-sel és szarsz az egészbe ... -
#7668 igenis érdekel, csak nem egyformán gondolkodunk... -
#7667 Ahh ...
Lehet nem így érzed, de egyre jobban bebizonyítod mennyire nem érdekel, hogy mi lesz veletek ... -
#7666 -
#7665 építsek egy új színházat !? :o -
#7664 ez még mindig kevés. -
#7663 sry az élettől, nem tud érdekelni, de az Ő munkáját nagyon sokra becsülöm, ezért türelmes vagyok. -
#7662 Nem is a tiédről van szó ;>