A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az jobb ha más is annak tart?
Egyébként abba mi a luzerség hogy van barátja. Ez a te cselekményeidtõl teljesen független, ugyhogy essetleg amiatt érezheted magad ilyen rosszul, hogy a sors igy kib@szott veled. Vagy isten, ha szereted szidni 😄
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Amúgy az kétségtelen, hogy akkor és ott megkönyebbültem (túl vagyunk rajra, vége a tépelõdésnek), még jó képet is tudtam vágni a dologhoz (legalábbis szerintem igen), most még pocsékabbul érzem magam, mint elõtte, pedig az se volt semmi...
A család hétvégére lelépett a nagyszülõkhöz vidékre, elvileg este telefonálnak, hogy akkor megyek-e én is. Momentán semmi kedvem sincs hozzá, ráadásul a szülinapi köszöngetésekhez még jó képet is kéne vágni, ami most nem menne, bár lehet, hogy legalább elvonná a figyelmemet, a fene tudja...
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
, legalább a nehezén túl vagy, innentõl könnyebb lesz, idõvel .
Reggel a megbeszélésen nem volt ott, de utána pár percre benézett, akkor viszont én nem értem rá, pedig legalább annyit akartam neki mondani, hogy mielõtt elmegy, szánjon már rám 2 percet (tudtam, hogy kevés munkája van, ergo korán végez, és aggódtam, hogy gyorsan eltûnik, hiszen hétfõtõl szabin van). viszont szerencsére láttam, hogy kért mára ebédet, szal csak a "konyhát" kellett szemmel tartani. Be is futott, de kaja közben nem akartam zavarni, utána meg folyton dumált valakivel. Amikor viszont már kezdett gázos lenni a dolog (már szólt a fõnöknek, hogy mára végzett, és ha nem gond, akkor õ hamarosan menne haza), akkor szóltam neki, hogy ha majd ráér, akkor szeretnék vele beszélni négyszemközt. Azután, amikor végül ráért, akkor röviden elõvezettem neki a lényeget (vagyis, hogy szeretnék vele a jövõben is találkozni), akkor nagyon kedvesen rámmosolygott, és azt mondta, hogy ez nagyon kedves tõlem, és ne haragudjak, de neki van barátja.... 😞((
Ehh. Párizs. Én is szeretnék eljutni oda. De az álmom akkor is Egyiptom.
Gondolom, van egy pár hozzászólás, amin át kell rágnod magad. :-)
Egyébként, ha beszélni akarsz vele, és tutod h nem kocsival megy, akkor legjobb ha amikor haza akar menni rátámadsz, és mondasz neki valami okosat. Amit gondolsz.
Jo az is amit Arch(Angel?) mondott, de ettõl lehet megijed.
Ha nem beszélgettél vele honnan tudod milyen a személyisége?
Elég radikális módszer, de ha nincs más... 😊
Amúgy ma aránylag testhezállóbb ruhában volt, és hát... sazl nekem a "molett" szóról nekem nem ez a testalkat jutna eszembe... 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3