A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
<#integet2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sziasztok !

Jelentem élek, és most jöttem haza egy hét nyaralás után Hévízrõl és igen, azzal a bizonyos élõlénnyel nyaraltam ! Felejthetetlen élmény volt.

Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon jó volt és kívánok mindenkinek hasonló élményeket!

Üdvözlet minden kedves "barátnõ nevû élõlény" fórumlakónak !

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

köszi szépen 😊
Breki33
Lacika79 -nek

Boldog Szülinapot !!

GTheo
Tanulok :S
De nem egyetemen😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

sz4bolcs
n is pécsi vagyok, mivel foglalkozol?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Sati84
Én is azt mondom, hogy nem igazán mérvadó az, hogy neki ki mit küld... Ráadásul nyomozni a másik után elég szemét dolog!

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

most ezen mi a francot kell parázni?nem mondta el neked,mert nem tartotta fontosnak és valószinüleg nem is az!amíg nem csaászkál másik pasikkal édeskettesben addig ne tudjon érdekelni hogy milyen marhaságokta küldenek neki.jól van,hozzá kell tenni hogy nem vagyok 1 don juan,de biztos vagyok,hogy ezt a helyzetet így kell rendezni.
Match
nekem nem is kell 😊

van egy csaj akire kicsit haragszom és tudom a jelszóemlékeztetõjére a választ (freemail), de még nem volt pofám megváltoztatni a jelszavát 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

"Pl keylogger, email jelszó megnéz, aztán ott van hogy kitõl kapta...nade ez már nagyon geci dolog."

és nem is fogod kibírni hogy ne használd 😛

(majd meglátod)

Match
amint írta, csilla nem tud semmit állítólag a dologról, tehát tõle fölösleges megkérdezni (és ahogy elnézem már meg lett kérdezve).
Az all4love-on pedig nem feltétlenül regisztrálni...

Innentõl csak nagyon szemét módszereket tudok...
Pl keylogger, email jelszó megnéz, aztán ott van hogy kitõl kapta...nade ez már nagyon geci dolog.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

uh <#miaz>

Ja, "jobb h most szakított mint ha pl egy hónap múlva"

vagy 2, 5, 10 stb... év múlva 2 gyerek után...

Tedd össze a 2 kezed, hogy így történt, köszönd meg neki és vesd bele Magad az életbe <#smile>

na jó, megköszönni nem kell <#nevetes1>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Extraboy
Picit lentebb ottvan, hogy "send a postcard to Tomsi" ergo Tomsi neven van benn a rendszerben. Regelj es kuldj neki "tevesen" valamit, majd amikor ertetlenkedik akkor onnantol vhogy beszelgess vele v hasonlo, lenyeg az, hogy vagy kideritsd a nevet, vagy egy kepet kerj / kapj rola, igy nagy valoszinuseggel megtudod ki o. Ha nem akkor valoszinu csak Csillanal tudsz rakerdezni.

laca103
szerintem az a legtisztább ha megkérdezed a Csillát...

De szóljon valaki ha tud jobbat!

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

laca103
Ilyet s eláttam még

Netem tegnapi elõzményébe ezt találtam:

Tegnap nem voltam itthon. Persze a páromnak /Csilla/ fogalma sincs hogy mi ez, sõt nem is látott/nyitott meg ilyet tegnap. Valaki tud erre értelmes magyarázatot adni?, ki lehet nyomozni hogy ki ez a Tomsi? Tellyes gallyon vagyokall4love
franc0
jah és mivel még ilyen fiatal vagy, talán ez segít:

határozottan !!!

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

GTheo
hTx =]
Mondjuk nem oan nagy problem cask elõször nem tettem magam túl rajta...
Remélem Fran(c)kón megoldódik 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

franc0
õszintén kívánom neked hogy ennél komplikáltabb helyzetbe ne kerülj.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

GTheo
Az tuti 😛
Mondjuk jobb h most szakított mint ha pl egy hónap múlva és addig végig így...
Pécsett lakok szal van bõven csaj 😛 Meg van csomó csaj aki tetszik csak nemtom h érdemes e velük bármint is "kezdeni" =)

ne aggódj, lesz még elég -.-

GTheo
Szal keressek másikat ha dob...Mondjuk még alig járunk szal annyira még nem zúgtam belé(2nap alatt nem annyira lehet) most csalódtam benne ha szakít akkr keresek vki mást, mert azért nem mind1 h mennyi idõ után szakít...
Mondjuk azért naon imádom a csajt mert irtó bevállalós 😛

pf, hát szerintem használd ki hogy fiatal vagy.. éld ki magad, ne sajnáld a nõket. A legtöbb csaj ebben a korban nem szeretne komoly kapcsolatot hiába álszentkednek meg próbálnak úgy viselkedni mint egy érett nõ.
Éld ki magad most amíg lehet, hogy aztán ne csald meg a feleségedet, vagy ne hagyd ott a fix kapcsolatodat vmi ribanc miatt 30 évesen... <#szomoru2>

GTheo
Ja... talált ;]
Te mit tennél?Mondjuk én még egész fiatal vok szal...14<#idiota> de állítólag 17nek minimum kinézek =]
Az 1ik legjobb bnõje beszél vele, de a másiknak meg nem naon tetszik h járunk, mondjuk akinek nemtetszik elég kurvás csajszi, találkozok ma a brigivel(bnõm:s már ameddig) erre ott a bnõje padon ülnek csaj pic*anaciban, bugyi kilóg mint az atom... de nem hátul hanem direkt úgy húzta h ami csak lehet kilógjon 😄:S

fogadjunk 18 alatt van a csaj :/

GTheo
Ma randiztam bnõmmel megint, tegnap óta járunk, erre ma feljön msnre 9kor fél11ig nem válaszol aztán szöveg h nem volt itt...Bnõinek visszaírt aztán kinyögi h túl korán kezdtünk el járni és nem tudja h még milesz és h most szünet picit, ha szünet volt eddig csajnál az aztjelenti h szakít...De õ most tényleg õszinte volt (szerintem) h még õ se tudja h milesz, holnap,holnapután nem ér rá...pénteken talán, vasárnap elmegy 2hétre horvátba...Mit kéne tennem?

Arch
vagy késõbb találkozik a csábítóval... <#hehe><#kuss>

Faki
Milyen igaz...

ez deszép volt!<#hehe>

ez deszép volt!<#hehe>

Ha el tudják csábítani akkor vigyék, ha meg nem akkor örökre a Tiéd lesz...

én meg a barátnõm is Sopronban élünk, közös munkahelyünk volt, de õ most inkább tanulni szeretne hogy Bp-re megy õsztõl. Mondjuk hetente haza fog jönni, csakhát ha nem kap albérletet, akkor kolesz, meg egyetemista partik tömkelege, szóval kicsit aggódom érte, már csak azért is mert elég dekoratív leányzó..

az ország legtöbb pontját legfeljebb 2-3 óra utazással el lehet érni (ha nem sopronbánfalva, nyíregyháza-alsó viszonylatban gondolkodunk) - nem hiszem, hogy a távolságon múlik a dolog.
a menyasszonyom sopronban tanul, somogy megyei származású én pedig budapesten tanulok. ez egy 240km-es bermudaháromszög 😊 az ország területébõl.
és mûködünk.

Szerintem mûködik, már több mint egy éve.

Az igazsághoz hozzátartozik hogy ide, Pestre jár suliba és emiatt 2 hetente itt van több napot.

Szóismétlés rulez.<#vigyor>

Egy távkapcsolat nem nagyon mûködõképes, sosem volt, és sosem lesz, nekem ez a véleményem. Persze mindig akadnak ritka kivételek.
Persze az se mindig jó, ha éjjel-nappal a nyakadon lóg a barát vagy barátnõ, az meg már egy kicsit unalmas egy idõ után...

Dying Soul
Okés, köszi<#kacsint>

GabcsiManó
elõször barátnõhöz fog menni 😊 nem pasihoz az biztos...

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

hát sok sikert elõre is!
ami fontos hogyha mindenképpen veszekedni akarsz akkor azt ne a távozása elõtti napra idõzítsd, mert ha elmegy elõfordulhat hogy más karjaiban fogja kisírni bánatát <#kuss>

Dying Soul
Én pedig lehet abba fogok csöppenni..hmhm..

Tud is meg nem is. A párkapcsolatok többsége sajnos akkor bukik ha az egyik fél megismer egy "jobbat". Namost ha külön vagytok akkor jóval kevesebb idõt töltötök együtt, és jóval többet az "új barátokkal". Ergo nagyobb az esélye hogy egy idõ után beleszeretsz Te vagy Õ másba. Nagyon harmonikusnak kell lennie a kapcsolatnak hogy kibírja a távolságot.

Sajnos úgy néz ki én is távkapcsolatba csökkentem éppen 😞
Gonosz az élet, de majd meglátjuk mi lesz.

Dying Soul
Másik topikban is feltették kérdésként, de talán ezt többen nézik:
Szerintetek mennyire képes mûködni egy távkapcsolat?

Sati84
"Legalábbis nálam ez így müxik"

Szerintem itt a kulcsmondat: ez mindenkinél más...

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

laca103
Eddig nagyréeszt a baszásról meg a fogamzásgátlásról volt szó...

de errrõl nem...

Hehe... szivesen😄

<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

laca103
Na vazze!

Végre értékes dolgok is felkerültek ide...

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Jajah.. ilyen már soxor történt velem is... 😄 Múlt évben 1x egy 185 centis vörös bombázót hoztam föl a szobámba.. mondanom sem kell, hogy csak egy ismerõs volt.. ennek ellenére a tesóm elhíresztelte az egész baráti körömben és este egész végig a telefonba kellet magyarázkodnom, hogy ki is volt ez. Nagyon LOL volt...

Bár.. be kell hogy valljam, a férfiúi önérzetemnek (egómnak😄) nagyon jól esnek az ilyen dolgok 😛

Bár mondjuk ezzel csak egy gond van.. az, hogy a barátnõmnek viszont mindig el kell mondanom, hogy kit honnan ismerek. De ez érthetõ is és szerencsére nem nagyon parázik õ sem ilyenekért!

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Detto. Nekem is sok lány barátom van+ 1 bnõ. Azt bírom, hogy és veled is volt biztos olyan, hogy beszélgetsz a barátoddal nevetgéltek jól elvagytok és késõbb fiúhaver mondja hogy milyen szép lány csíptél fel. És amikor megmodod neki mi a szitu kicsit kételkedeik, mer sokan el sem bírják képzelni, hogy EGY LÁNNYAL PUSZIPAJTÁSOK VAGYTOK DE MÉGSEM VAYGTOK ÚGY. Sokszor volt már velem ilyen. 😊
Hali!
Fiú-lány közti barátság. Nos, leírom a tapasztalataimat, mivelhogy a legtöbb barátom lány. És hogy megy nálunk a barátság? Sehogy, legalábbis a hagyományos értelemben nem megy. Mert mindig van egy kis piszka, egy is szikra amikor találkozol vele. Ezzel nem tudsz mit tenni ez a hormonok játéka... de. A legtöbb csaj haveromnál ezt tökéletesen tudom kezelni, mert nekem többet ér a barátságuk, mint hogy bármit is kezdjek. Meg egy kapcsolat kialakításánál már rögtön az elsõ talinál meg lehet mondani, hogy õ most egy barát lesz, vagy valami több. Legalábbis nálam ez így müxik.
Még1x mondom: mindig is lesz egy kis szikra köztetek... de ezt tudni kell kezelni... a másik meg, hogy mind2-n teljesen tisztában legyetek a másik érzéseivel, mert anélkül nehéz lesz. Nekem a legjobb csaj barátom iránt is éreztem egy kis szerelmet, vagy nem is tudom mit... de már az elsõ tali után ez enyhült. Nem mondom.. nagyon csínos, meghát fiú vagyok, néha elgondolkozom rajta milyen lenne vele, DE: nagyon sokat ér nekem a barátsága, és nem is vagyok biztos benne, hogy õ az aki nekem való lenne komolyabban. Szinte mindent elmesélünk, és nagyon nagyon jól megvagyunk. És a legjobb, hogy bármikor számíthatok rá, tudom. Ez nekem nagyon sokat ér.

Na meg nekem már mondjuk sokkal könyebb helyzetem van, ugyanis a gyönyörû szép barátnõm úgy befészkelte magát a fejembe, hogy nem is hely másra😄