A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Jelentem élek, és most jöttem haza egy hét nyaralás után Hévízrõl és igen, azzal a bizonyos élõlénnyel nyaraltam ! Felejthetetlen élmény volt.
Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon jó volt és kívánok mindenkinek hasonló élményeket!
Üdvözlet minden kedves "barátnõ nevû élõlény" fórumlakónak !
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
De nem egyetemen😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
van egy csaj akire kicsit haragszom és tudom a jelszóemlékeztetõjére a választ (freemail), de még nem volt pofám megváltoztatni a jelszavát 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
és nem is fogod kibírni hogy ne használd 😛
(majd meglátod)
Az all4love-on pedig nem feltétlenül regisztrálni...
Innentõl csak nagyon szemét módszereket tudok...
Pl keylogger, email jelszó megnéz, aztán ott van hogy kitõl kapta...nade ez már nagyon geci dolog.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
vagy 2, 5, 10 stb... év múlva 2 gyerek után...
Tedd össze a 2 kezed, hogy így történt, köszönd meg neki és vesd bele Magad az életbe <#smile>#smile>
na jó, megköszönni nem kell <#nevetes1>#nevetes1>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
De szóljon valaki ha tud jobbat!
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Tegnap nem voltam itthon. Persze a páromnak /Csilla/ fogalma sincs hogy mi ez, sõt nem is látott/nyitott meg ilyet tegnap. Valaki tud erre értelmes magyarázatot adni?, ki lehet nyomozni hogy ki ez a Tomsi? Tellyes gallyon vagyokall4love
határozottan !!!
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Mondjuk nem oan nagy problem cask elõször nem tettem magam túl rajta...
Remélem Fran(c)kón megoldódik 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Mondjuk jobb h most szakított mint ha pl egy hónap múlva és addig végig így...
Pécsett lakok szal van bõven csaj 😛 Meg van csomó csaj aki tetszik csak nemtom h érdemes e velük bármint is "kezdeni" =)
Mondjuk azért naon imádom a csajt mert irtó bevállalós 😛
Éld ki magad most amíg lehet, hogy aztán ne csald meg a feleségedet, vagy ne hagyd ott a fix kapcsolatodat vmi ribanc miatt 30 évesen... <#szomoru2>#szomoru2>
Te mit tennél?Mondjuk én még egész fiatal vok szal...14<#idiota>#idiota> de állítólag 17nek minimum kinézek =]
Az 1ik legjobb bnõje beszél vele, de a másiknak meg nem naon tetszik h járunk, mondjuk akinek nemtetszik elég kurvás csajszi, találkozok ma a brigivel(bnõm:s már ameddig) erre ott a bnõje padon ülnek csaj pic*anaciban, bugyi kilóg mint az atom... de nem hátul hanem direkt úgy húzta h ami csak lehet kilógjon 😄:S
a menyasszonyom sopronban tanul, somogy megyei származású én pedig budapesten tanulok. ez egy 240km-es bermudaháromszög 😊 az ország területébõl.
és mûködünk.
Az igazsághoz hozzátartozik hogy ide, Pestre jár suliba és emiatt 2 hetente itt van több napot.
Persze az se mindig jó, ha éjjel-nappal a nyakadon lóg a barát vagy barátnõ, az meg már egy kicsit unalmas egy idõ után...
ami fontos hogyha mindenképpen veszekedni akarsz akkor azt ne a távozása elõtti napra idõzítsd, mert ha elmegy elõfordulhat hogy más karjaiban fogja kisírni bánatát <#kuss>#kuss>
Sajnos úgy néz ki én is távkapcsolatba csökkentem éppen 😞
Gonosz az élet, de majd meglátjuk mi lesz.
Szerintetek mennyire képes mûködni egy távkapcsolat?
Szerintem itt a kulcsmondat: ez mindenkinél más...
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
de errrõl nem...
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Végre értékes dolgok is felkerültek ide...
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Bár.. be kell hogy valljam, a férfiúi önérzetemnek (egómnak😄) nagyon jól esnek az ilyen dolgok 😛
Bár mondjuk ezzel csak egy gond van.. az, hogy a barátnõmnek viszont mindig el kell mondanom, hogy kit honnan ismerek. De ez érthetõ is és szerencsére nem nagyon parázik õ sem ilyenekért!
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Fiú-lány közti barátság. Nos, leírom a tapasztalataimat, mivelhogy a legtöbb barátom lány. És hogy megy nálunk a barátság? Sehogy, legalábbis a hagyományos értelemben nem megy. Mert mindig van egy kis piszka, egy is szikra amikor találkozol vele. Ezzel nem tudsz mit tenni ez a hormonok játéka... de. A legtöbb csaj haveromnál ezt tökéletesen tudom kezelni, mert nekem többet ér a barátságuk, mint hogy bármit is kezdjek. Meg egy kapcsolat kialakításánál már rögtön az elsõ talinál meg lehet mondani, hogy õ most egy barát lesz, vagy valami több. Legalábbis nálam ez így müxik.
Még1x mondom: mindig is lesz egy kis szikra köztetek... de ezt tudni kell kezelni... a másik meg, hogy mind2-n teljesen tisztában legyetek a másik érzéseivel, mert anélkül nehéz lesz. Nekem a legjobb csaj barátom iránt is éreztem egy kis szerelmet, vagy nem is tudom mit... de már az elsõ tali után ez enyhült. Nem mondom.. nagyon csínos, meghát fiú vagyok, néha elgondolkozom rajta milyen lenne vele, DE: nagyon sokat ér nekem a barátsága, és nem is vagyok biztos benne, hogy õ az aki nekem való lenne komolyabban. Szinte mindent elmesélünk, és nagyon nagyon jól megvagyunk. És a legjobb, hogy bármikor számíthatok rá, tudom. Ez nekem nagyon sokat ér.
Na meg nekem már mondjuk sokkal könyebb helyzetem van, ugyanis a gyönyörû szép barátnõm úgy befészkelte magát a fejembe, hogy nem is hely másra😄