18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Rundstedt17 #17473 Hát én elmondtam neki az egészet és nekem hitt:).Megmutatni nem muttatam,csak elmondani tudtam! -
Rundstedt17 #17472 Így igaz! -
#17471 Ha nem tud vele találkozni hogy mutassa meg?:D -
#17470 Ha nem tud vele találkozni hogy mutassa meg?:D -
#17469 pont ez jutot eszembe... -
#17468 ez az, ami nekem is gyanus. :D -
Axl Rose #17467 Ha meg is írta, hogy csak meg akarja dugni, akkor miért nem mutatod meg a barátnődnek azt az smst/emailt ?
-
Rundstedt17 #17466 Végülis egész jól áll a dolog:)!A barátnőm felfügesztette a büntit azt mondta nem bírja tovább nélkülem!:).Már tök jól meg vagyunk:)!A gyökér haverjának főhett a feje:D!DE SZÉP IS A VILÁG:) -
#17465 Ha a barátnőd odadja magát ennek a srácnak, akkor ott valami bibi van. :) -
Rundstedt17 #17464 nem mondanám.... -
Rundstedt17 #17463 Szerintem is lőttek.De tényleg ez a gyökér idegesít a legjobban megérdemelné.Szegény barátnőm:(.Nagyon szeretem! -
Rundstedt17 #17462 Én is így gondoltam.Egyébként nagyon normális és rendes csaj és naiv is.Attól tartok hogy a haverja teli dumálja a fejét és utána a barátnőm elhagy engem:(.Amit meg a legjobban sajnálok hogy a végtelenül rendes csaj összefog állni ezzel a gyökérrel:(!Ráadásul a barátnőm még szűz is.Zaklatta már sok mindenki:a tanárja,egy tucat fiú,még pénzt is ajánlottak a szüzességért,26 éves csávó is zaklatta.De a barátnőm nem hagyott el engem!És most ez a gyökér haverja mindent tönkretesz!:(Szemét egy alak mert meg is írta hogy csak megakarja dugni a barátnőmet!:(.Szegényt úgy sajnálom mert szinte biztos hogy be fog dőlni ennek a trükknek:(. -
ZsirosKenyer #17461 áhh édes tinédzserévek -
Axl Rose #17460 Kegyetlen őszinteséggel szerintem ennek lőttek.
Én azt gondolom, hogy ilyen korban a lányok tapasztalatot/skalpokat és nem férjet keresnek.
Ja, és a barátnőd sms-ezős haverja meg egy gyökér...
Az ilyet egyszerűen -
#17459 bizony. haverom 3 evig fuzte a mostani feleseget amiv vegre elkeztek jarni... pedig a koleszban a szomszed szobaban laktunk tehat naponta lattak egymast de azert jol ossze kellet veszniok hogy legyen belole valami :) meg kozben a fiunak meg a lanynak is voltak kapcsolataik megis egyut jartunk el bulizni... -
#17458 ahogy a csajokat ismerem belemegy a csapdaba -
#17457 ez most nagyrészt csajon áll.. hogy belemegy-e a "csapdába", vagy jobban szeret téged. -
Rundstedt17 #17456 van egy nagy problémám.elmondom hátha tudtok segíteni.van egy gyönyörű barátnőm tavaly nyár óta.és nagy a távolság köztünk.de nem volt gond decemberig.szépen találkozgattunk havonta 3-szor.De most már nem tehetem meg ezt mert a szüleim nem engednek el hazulról azt mondják az érettségire kell készülnöm.Persze ez sem volt még katasztrófa gondoltam fél évig csak kihúzzuk tali nélkül.Addig telon tartjuk a kapcsolatot.De a héten most baj történt.Egész egyszerűen nekem támadt hogy nem veszem komolyan és unom +lenézem.Én hiába védekeztem!Azt mondta büntetésképp napokig nem hallat magáról semmit.De ez még semmi egy csávó aki a barátnőm haverja kárörömmel írt nekem hogy lefogja nyúlni a barátnőmet örül hogy összevesztünk és már régóta ellenem hangolja őt!Szerintetek haggyam a fenébe ezt a "kapcsolatot"?vagy folytassam?igazság szerint nem szeretném abbahagyni MERT MOST VAGYOK ÉLETEMBE ELŐSZÖR SZERELMES!SOHA NEM ÉREZTEM MÉG ILYET EGY LÁNYNÁL SEM!Mit tegyek?annyira félek hogy elvesztem életem első szerelmét.Köszönöm a tanácsokat előre is. -
#17455 figyelnék -
#17454 miért nem?
nem figyelnél a bnőmre, akkor előtte szólok neki, hogy köszi ennyi. -
#17453 Elhagyott,de nem valaki másért,hanem a barátnőjéhez ment lakni...
Jó fax voltam nem figyeltem rá,de ezért nem kell otthagyni vkit... -
Lacika 79 #17452 Várok türelmesen mostmár, néha életjelet adok magamról, aztán majd lesz valami. -
DecenS #17451 Ja, ebben van valami...
Annyi biztos, hogy kevés olyan dolog van, amitől úgy falnak tudok menni, mint ez "kedves vagy és szeretnivaló, de......."
(mondjuk az utóbbi időben ez nekem már nem okoz fejfájást és nem is fog már többé) :) -
#17450 Én nemhinném, hogy más van mögötte. Azért egy ilyen hosszú kapcsolat után nem biztos, hogy van kedve belevágni egy újba, szerintem ez a gond. Szórakozni akart, összejött veled, "szimpi" lettél neki, és most vacilál. De ha kitartó vagy, biztos meg lehet győzni, hogy megéri.
DecenS, ha mindenáron keresni akarunk vmi rejtegetni valót, az leginkább
régi barát lehet. Egy ilyen hosszú kapcsolat nem mindig ér véget ripsz ropsz, persze ez csak egy lehetőség. -
Lacika 79 #17449 :O
mesélj -
DecenS #17448 ámen. -
#17447 Elhagyott Krisztike-én k***am el nem kicsit,hanem nagyon... -
Lacika 79 #17446 Pozitív értelemben írta, nem volt kétértelmű. -
Lacika 79 #17445 Nem hinném. -
#17444 úú de kétértelmű -
DecenS #17443 nem lehet, hogy más játékos is van a pályán...? -
Lacika 79 #17442 Hmm, nem bírtam megállni, hogy ne írjak neki egy picit romantikus SMS-t. ;)
Jött is rá válasz :)
Ne írjak neki olyan SMS-eket, amiktől percekig nem tud magához térni :)
Akkor valszeg tényeg csak fél, és idő kell neki? -
Lacika 79 #17441 Jah, még annyit: nem volt szex, vagy egyéb "ruha nélküli" szórakozás :) -
Lacika 79 #17440 Tegnap is beszéltünk telefonon. Kérdeztem tőle, hogy mi lenne, ha most ott lennék? Erre: Jó lenne, de most ne.
Ejj, fene azt a régimódi hősszerelmes fajtámat, eddig csak bajom volt belőle :) -
DecenS #17439 értem. ezért írtam, hogy vagy butuskodik épp egy kicsit, vagy sántít valami a történetben. -
Lacika 79 #17438 Köszi a biztatást, nem fogom feladni! A szemében azt látni (meg ő is azt mondja, hogy jó lenne nagyon) hogy kellenék neki. Mondjuk ez okoz némi fejfájást és gyomorideget, hogy ha igen, akkor miért nem? Értitek? :) -
#17437 Azért 4 év nem kevés idő, nem csodálom, hogy a szakítás után nehezen mer belevágni egy új kapcsolatba.
De menni fog, én szurkolok. :) -
DecenS #17436 ha "csak" ennyi a gondja, akkor ez nem lehet probléma...
rejtőzhet valami más is a felszín alatt, ha nem akar veled lenni..
...vagy, egy kis hódítás után mégis engedi majd magát neked. -
Lacika 79 #17435 Hmmm, régen írtam ide, de most megint itt az ideje.
Story: szilveszterkor összejöttünk, találkoztunk utána kétszer. Minden olyan volt, mint a mesében. Mintha ezer éve ismernénk egymást, stb.
Barátnőinek áradozik rólam, stb. De mégis az a helyzet, hogy MOST nem tud velem lenni. Először nem mondta meg az okát, de aztán nagy nehezen sikerült kiszedni belőle. Nemrég lett vége egy 4 éves kapcsolatának, és nem gondolta volna, hogy 2 találkozás után ennyire közel kerülünk egymáshoz. Ettől megijedt vajon, és idő kell neki?
Én várok rá, mert évek óta nem éreztem ilyet, mint amikor vele vagyok.
De kíváncsi lennék a véleményetekre ezzel kapcsolatban. -
#17434 en is tudom mit akarok, lehet pont ez a baj, hogy nem talalok olyat, de amit nem akaork azt nem veszek. nem szoktal elindulni csak ugy vasarolni, hogy majd csak raakadok valamire. persze van kivetel, hogy utkozben meglatok valamit ami jo aron van es meg teccik is, de csak azert hogy meglegyen a napi penztkoltes nem szoktam megvenni (amit a nok eleg gyakran alkalmaznak - cuki kis ruha, igaz nem ferek bele, de majd nyaron fogyizom....) amit nem szeretek vasarolni azok az ajandekok, sose tudom kinek mit