A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, hogy létezik! 😊

Dying Soul
Tapasztalat? 😄

barátilag szeretkezni az jó dolog 😊
franc0
ha röviden akarom megfogalmazni: van aki szerint igen, van aki szerint nem.

szerintem nem.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
nem erre gondoltam
volt 2 olyan félmondatod, amit én is így gondolok.
és az neki nem jó 😊

gizgancs
Szerintetek létezik férfi és nõ között barátság ?

Sir Quno Jedi
Mármeg miért? Írtam bármi olyat, ami egy értelmes nõt sértene szerinted?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ideje lecserélnie akkor 😉
franc0
tetszett ez a hsz.
nõmnek nem fog 😊

Dying Soul
De a visszajelzések sem olyanok, hanem mondjuk úgy, pozitívak, tehát kínosnak nem kínos, esetleg azért lehet az, mert van barátja.

Sir Quno Jedi
De most õszintén! Ha te (már) nem a barátot látod benne, akkor mindig is kínos és kellemetlen lesz ez a kapcsolat számodra. Meg kell próbálni eléállni az igazsággal, ha neki úgy nem megy, még mindig mondhatod, hogy te NEM csupán a barátja szeretnél lenni és neked meg így nem fog menni, aztán lelépsz. Kevésbé fog fájni, mintha mindig te fogod tartani a gyertyát (én csináltam egypárszor). Elveszted mindkét esetben, ha maradsz, ha mész, de ha maradsz akkor rengeteg felesleges energiát és érzelmet ölsz bele egy feneketlen kútba és csak kikékszíted magadat. Ha meg bejön, akkor hallelujja (nem valószínû, ugye?!)! 😄DD

Persze nehéz elszakadni attól aki iránt érzel valamit, így sokan választják inkább a másod/harmadhegedûs szerepét, akár egy életre és hazudnak inkább maguknak és annak is akit szeretnek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dying Soul
<#gonosz1>

Sir Quno Jedi
Ugyanmá! Rakd meg, aztán ráérsz elmélkedni! 😄

Dying Soul
Nem túl biztató 😞
Elmélkedni fogok rajta, köszi!

franc0
van barátja
ha miattad otthagyná a srácot, akkor abszolút nincs garancia arra, hogy téged nem fog azonnal otthagyni ha talál egy jobbat

nem tudod, van-e köztetek szerelem
ha már nagyon jó barátságban vagytok, sõt, korábban tisztáztátok hogy csak barátság, akkor felejtõs.
egy idõ után nem fog tudni különbséget tenni aközött hogy a barátot vagy a pasit szereti.
ha pedig felmerül a szakítás, egyikõtök sem fogja tudni hogy mint pasit, vagy mint barátot nem akar elveszíteni

távkapcsolat
az én meglátásom szerint eleve halálra van ítélve.
hogy miért, azt most nem fejtem ki, ahhoz túl fáradt vagyok és tán nem lenne rövid.

tudom hogy ez egy netes fórum és névtelenül adok tanácsot, de szerintem érdemes megfontolnod amiket írtam.
a fentiek egy része rám is vonatkozik, ebben a pillanatban is épp azon gondolkodom szakítsak-e a barátnõmmel.
az összes többi pedig igen közeli ismerõseimre igaz.

kapásból 3 érvet mondtam a kapcsolat ellen.
de egyrészt kívülálló vagyok, másrészt, vannak csodák 😊
neked kell döntened

Dying Soul
Sziasztok!
Egy számomra eddig idegen helyzetbe kerültem. Van egy lány, akivel nagyon jóban vagyok, talán bele is szerettem. Õ is érez irántam valamit, ennyit körülbelül kivettem. Csak ez a valami nem biztos, hogy barátság. Rákérdezni nem kérdeztem, mert még nem hiszem, hogy ideje lenne azonnal minden kertelés nélkül megkérdezni. Na de nem ez itt az ismeretlen helyzet, hanem az, hogy a lánynak van jelenleg is barátja. Szóval nem tudom mit kezdjek magammal, elõször is, még nem tudom, hogy tényleg szerelmes vagyok-e, másrészt pedig, foglalt a lány. Sajnos, ha végülis mi ketten jövünk össze, akkor ez távkapcsolat lesz. Ez pedig megint felvet dolgokat.
Ötlete van valakinek?<#help>

Arch
<#eplus2>

H0ri
hát ha hosszú lett volna akkor gondolom többet agyaltam volna rajta mint 6 perc... ^^

sz4bolcs
könnyen veszed 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

N0S
lmao, ezzel akarsz bevagodni a csajoknal? <#hehe>

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

H0ri
engem pár napja megint meguntak vagynemtom mert megint kidobtak se semmi baj megszoktam 😄 majd lesz vki a közel jövõben akivel jól meg leszünk! ^^

<#ejnye1>

Extraboy
Ahogy elkepzellek ezekre neked szugseged is van... mert nem hinnem, hogy magadtol meg tudnal szerezni egy not, ha ilyeneket kell olvassal.

Extraboy
Egyetertek... nyomorek, b**i spammer.

húzzál már a halál faszára
midnen topicot tele kell szemetelned a hülyeségeddel?
krisztike
ebben szinte biztos voltam

krisztike
Ebben is van valami de ennyi erõvel ki se mehetnénk az utcára mert lehet ,hogy mi leszünk azok ,akiket kirabolnak és leszúrnak vagy ,minket fog elütni 1 drogos ,aki épp felhajtott a járdára ...a kockázat benne van mindenben .

sodródok az árral 😊
ha összejön esetleg, akkor jó. ha nem, akkor meg IJ 😊
Hát akkor, hajrá mindent bele. Vedd fel a kesztyût a másik pali ellen...<#smile>

Ha meg koppansz, akkor ne vedd a szívedre.

Szerintem ilyen leányzó mellett nem lehet komoly célt kitûzni (még).
Legfeljebb egy laza kapcsolatot...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

vágom a dolgot, mester 😊
azért is mondtam, hogy nem vagyok az a tönkretevõs fajta
Breki33
voltál te már az a pasi

gondold át akkor mit éreztél
mondjuk ilyesmi már régen nem érdekel. én is csak 1 pasi vagyok a sok közül, mint ahogy õ is 1 csaj a sok közül.
ha valami szarság van, nézek mást legfeljebb. tudom, hüly mentalitás, de ez van :/
franc0
pont ezt akartam írni, megelõztél pár perccel

Laci, ha ezt a csajt nem csak kúrogatni akarod akkor walk away... szvsz

Tételezzük fel, hogy most dobja a pasit és utána Veled lesz.

Utána mi lesz ? Könnyen lehet, hogy pár hét/hónap/év után Te leszel az a Pasi. Aki lesz, de majd gondolkodik rajta, hogy dobjon-e, mert bejött egy új a képbe.

Nem képes elõbb lezárni 1 dolgot és után másfelé nézni ?

Csak akkor szakít ha, ott van egy másik (jelen esetben Te) a képben ?

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

nyah, akkor beszélek majd vele
krisztike
ebben is van valami

krisztike
közösnevezõ ... az jó lesz

Menj a csajhoz!
Hidd el, sokkal jobban fogod bánni ha most hátatfordítasz neki, és hagyod elveszni a tömegben.
Gondolom ismered a mondást: "Az idõ múltával egyre kevésbé bánjuk, amit megtettünk, de amit nem tettünk meg, arra soha nincs vígasz."

És ez még akkor is igaz ha megtettük, de rosszul sült el..

hmm, lehet. állitólag már régóta nem az igazi a dolog
de én nem vagyok az a tönkretevõs fajta. inkább a csendesen vigyorgó, és közben információt gyûjtõ emberke vagyok, aki csak akkor lép ki a szinfalak mögül, ha ismerõsök között van, de akkor igyexik a középpontban lenni. Szal olyan fura gátlásosan nagyképû, vagy tudja a fene mi vagyok 😛
na beverni biztosan nem tudja azé' 😉
most is irt a leányzó, hogy látni akar. ehh <#sir>
Pasit meg fel akarta hivni, hogy szakitson vele. Na mondom ez nem pálya nekem. Szal az eszem azt mondja, hogy hátra arc, a szivem meg, hogy menjek a csajhoz.
BEAST
ej az ilyen táv dolgok amúgy sem a legjobbak , szal valszeg nem volt annyira oda a srácért vagy már túl régen látták egymást ... de ha téged választ gond nem lehet ^.^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

krisztike
Szia!
Mondd meg a csajnak ,hogy amíg nem tisztázza le az ügyet a hapsival addig te nem rondítasz más kertjébe . Ha ezt nem tudja megérteni akkor csak addig kellennél neki - sok az esélyed rá -,amíg a pasi haza nem jön ...ha ló nics szamár is jó effektusra pedig nincs szükséged és arra sem ,hogyha hazajön a pali a csaj másként adja elõ a dolgot neki és véletlenül bevereti vagy beveri a pofidat ...
Tiszta kapcsolatba mássz be szerintem .

Jaj ne csináld.

Ha ilyen könnyen lemond a srácról akkor valószínûleg nem is jelentett neki olyan sokat. Ne érezd magadat emiatt szarul, téged választott, ez van. Nem egy házasságot teszel tönkre, "csak" egy sima -talán laza- kapcsolatot. Ha tényleg úgy gondolja hogy veled jobb lenne mint a jelenlegi sráccal, akkor hagyja ott, szakítson vele. Utána meg tied a pálya...

Ehh, szarság van gyerekek. Múlthéten találkoztam 1 leányzóval, akit én ugyan már ismerek régóta, de õ eddig csak látásból ismert. Nah, picit beszélgettünk, és tök jól megértjük egymást. Viszont barátja van neki. Bár most külföldön van, és nem is nagyon vannak jól, de akkor is. Szal picit túlságosan megkedvelt a dárga, én szintén, de igy nem akarom csinálni, hogy ott a fickó. Egyfolytában hivogat, hogy legyek vele, elküldi a pasit, stb.
Abszolút ötletem sincs, hogy mit cisnáljak. Már ott elcsesztem, hogy egyáltalán engedtem a csábitásnak annak ellenére, hogy tudtam, pasija van. Szal kellenék neki, de én igy picit szégyelem magam, hogy úgymond a fickó háta mögött behúzom a csaját 😞
Van ötletetek?
Naon heles. A gépemberek ritkaságnak számitanak, nehogymá' elpatkoltasd magad 😊
BEAST
helyes <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sir Quno Jedi
Ennyi pozitív hzsztõl a végén még nem leszek öngyi! 😄

laca103
<#worship><#worship><#worship>

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

<#taps><#integet2>